Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dres Partizana - nekada i sada

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.314
Reaction score
3.960
Локација
Kobasicarija "Venac".
crno-beli sasvim dobar. veliki napredak u odnosu na zadnje dve godine.
crni pozitivno interesantan, beli moze da prodje. bolje I ovako jednostavan kroj I izgled nego one crne sare na rukavima od prosle sezone.

bruku na sredini dresa ne zelim komentarisati.
 

marinho94

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
187
Reaction score
603
Локација
New York
A zasto ne bi smo mi njima napisali mejl i zamolili ih u ime svih navijaca da jednostavno promene format stampanja sponzora na dresu? Nike-u je sve jedno sta se desava sa tim dresom od trenutka kada ga mi dobijemo. Naravno to mora i MTS da odobri i da bude u skladu sa njihovim zahtevima. Ali generalno, stvarno nije tesko da se istampaju prosta slova....
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.591
Reaction score
13.567
Локација
Yaoundé

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
854
Reaction score
662
Локација
Београд
Moji prvi utisci su pozitivni, iako sam ja više pristalica malo širih pruga na dresu, novi dres bih ocenio ipak kao dobar.
Dopada mi se što i ove sezone imamo i crni i beli dres, navikao sam da igramo i u takvoj kombinaciji.
Nisam veliki fan bordo-plavog dresa, ali mi naravno ne bi smetalo ni da je to jedna od garnitura.
Što se tiče same prezentacije, vrlo pohvalno je što su fudbaleri došli ozbiljno obučeni, kako i priliči događaju koji će privući mnogo medijske pažnje.
Ono što je vrlo loše je kvalitet prenosa, totalno ispod svakog nivoa, veliki blam, poput onog kad nam je pala lutka pre par godina pri predstavljanju tadašnjih dresova.
Ako je ćirilica stavljena na dresove, da bismo kopirali goveda iz komšiluka - glupost.
Ja bih koristio oba fonta u Srbiji, latinicu više u Evropi, sem kad igramo sa klubom iz zemlje gde je takođe u upotrebi ćirilica.
I za kraj, ali ne i nevažno, cena dresa je ipak za većinu navijača previsoka.
Ako ništa drugo, onda klub treba da smanji cenu dresova iz prošle sezone, evo sada gledam online butik, dres 2017/18 košta 6100 ili 6900, u zavisnosti od garniture, a najavljena cena novog dresa je 7000, Ok ako mnogo spuste cenu za stari dres još slabije će ići prodaja novog dresa, ali ne ide da cena bude ista.
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
854
Reaction score
662
Локација
Београд
@nimante

Da nismo tad igrali sa Njukaslom, bordo-plavi dresovi bi pali u zaborav odavno, ovako se oni vezuju za taj veliki uspeh, plasman u LŠ, pa su nam iz tog razloga dragi.

Nisam njihov fan jer je taj dres urađen po uzoru na neke od naših prvih dresova, ali je umesto crvene boje stavljena bordo, jer valjda crveno-plavo nije prihvatljivo, a bordo-plavo jeste, što je za mene glupost.
Da li nekome od nas smeta da obuče crveno-plavi dres CSKA iz Moskve? Rekao bih da ne.
Primera radi, naš klub je osvojio duplu krunu u sezoni 46/47 i titulu u sezoni 48/49 igrajući između ostalih i u potpuno crvenim dresovima. Jel treba da se stidimo i odričemo toga? Naravno da ne.
Hoćemo retro, ali ne crveno-plavo već bordo-plavo, to me podseća na Hajduk iz Splita i njihovo brisanje petokrake sa starih slika njihovih trofejnih ekipa. Teška glupost, kompleks, sranje.
 

ld79

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
172
Reaction score
24
Локација
Beograd
Napokon prvi dres crno-beli sa belom kockom na ledjima, nadam se da je cirilica na natpisu imena samo za domacu upotrebu, a da ce biti latinica kad igramo europske utakmice,ne bih voleo da kopiramo ciganiju sa nekim srbovanjem.Sto se tice rezervnih varijanti,blago receno da su uzas ,nadam se da cemo koristiti i bele sorceve i carape u vecini utakmica kod crno bele varijante.Steta sto je treca varijanta dresa nije imala neku drugu boju,npr.,sivu ili bordo plavu.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.591
Reaction score
13.567
Локација
Yaoundé
Укуси су различити... мени се управо та бела леђа на основној гарнитури нимало не допадају. Не допада ми се ни та изломљена шара на црном дресу, али чињеница је да је све напредак у односу на претходне две године и ''пантићевску модну авангарду''... мада ова бела гарнитура делује готово као да су вратили ону из сезоне 2016/17. Искрено се надам да је ова брљотина са налепницама била некакво брзање пред промоцију и да ће све то на самим дресовима изгледати пристојније...

Сви жалимо за бордо-плавом комбинацијом, али сва је прилика да ћемо се још начекати... кад само помсилим да је било информација из хокејашког клуба након освајања последње титуле пре две године да су желели да припреме бордо-плаву алтернативну варијанту :icon-sad:
 

Borha Baston

Početnik
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
63
Reaction score
48
Локација
Beograd
Први дрес је супер, баш сам и прижељкивао такав са тањим пругама. Црни и бели сувише "обични", безвезе. Углавном клубови експериментишу са другом или трећем гарнитуром, само ми узимамо једнобојна кршеве.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Zabranjena je ćirilica na inostranim utakmicama.
 

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
403
Reaction score
536
A u medjuvremenu, u ranije spominjanom Njukaslu :

newcastle_united_18_19_puma_away_kit.jpg
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Sve je ovo fino, al da je nama ovakav dres se pojavio ja bi im sve jebao po spisku, pogotovo sa ovim horizontalnim prugama.

Dres je po meni prevazisao ono cemu sam se nadao, a to je da ce biti neka jadna varijanta sto Nike pokusava da se otarasi pa ajde da damo Partizanu neka nosaju :)

Zamerke na dresu su normalno svakome drugacije, zato sto svi imamo nesto subjektivno sto volimo, a neko drugi jel ne gotivi, tako da vidim da neko pise super su pruge, drugi kazu bolje bi bilo da su sire, treci ovo ono... Jedina stvar koju vidim da svi pominju i na sta mi se iskreno gadi kad vidim na dresu je ova reklama MTS na krpi. Covece jedan profesionalni tim ne bi smeo da ovako lepi amaterski reklamu. Ajde da ne budemo na kraju srca nisu je stavili da bude crvene boje, al bolje se to moglo napravaiti da se htelo. E sad zasto se nije htelo napraviti bolje to mi nikad nece uci u glavu.

Ne smeta mi cirilica koju mnogi spominju, i po cemu je cirilica odraz ciganije? Mi treba da cuvamo nase nacinalno pismo i da ga iskoristimo kad god je moguce. To sto su cigani prvi stavili na dresove ne znaci da sad niko ne moze da ima cirilicu na dresovima. Da je malo zajebano i jadno kad dodje do imena stranih igraca, slazem se, al opet meni se svidja ideja, cak i drago mi je da ne misle cigani da su oni tvorci univerzuma i cirilice i svega. Ne svidja mi se vrsta fonta kojij e izabran za broj i ime igraca. To je mnogo fenseraski napravljeno, al kontam da je to uslov od NIkea...

Sve u svemu uzecu verovatno glavnu varijantu i crni dres. (kad smo vec kod crne boje, volio bih da naprave TAMNIJU crnu boju, ova je nekako bleda, al eto opet gledam kroz fotografije nisam video dres uzivo pa ne mogu da procenim kakko treba.)
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.007
Nemam nista protic cirilice, stavise, ali glumis nesto, a na grudima drzavna firma sa latinicnim logom... pa jebote.
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Slažem se, dosta toga ne štima u državi generalno, ali ne trebamo se pišati po svemu što je naše zbog cigana.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.869
Reaction score
10.923
Црно-бели дрес ми се допада. Колико год ја волео ћирилицу и писао њом, мислим да је непотребна на дресу и више сам за досадашњу праксу.
 
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
999
Reaction score
489
Локација
U igri
Bilju nemoj da nam diras ,ona se jedina i cima da se ne obrukamo na ovakvim "manifestacijama".

P.S. Ovaj nas prvi crno - beli dres kad bi se koristio i sa belim sorcem pokidao bi.


Ne bih je dirao, ni da mi platiš, a blamirali smo se, između ostalog, zato što se i ona "cima".
Goreg i neadekvatnijeg predstavnika za medije fudbalskog kluba Partizan u istoriji nismo imali.
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
U toni neprofesionalizma i losih namera koja buja na svim nivoima u klubu, Biljana je najmanji problem. Diskutovati da li je ona adekvatna za poziciju koja joj je dodeljena ili ne - pogovoto u Srbiji gde je za poziciju PR-a jedina kvalifikacija spoljasni izgled je apsolutno bespredmetno.

Ono sto je nesumnjivo i za mene u datoj konstelaciji u klubu i jednimo merodavno je da je ona iskreni navijac Partizana, nije u prolazu i ocigledno je vaspitana u duhu Partizan od malih nogu.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.746
Ko je nju doveo u Partizan?
Ako je Filipovicka megatrend girl, odnosno Borjan, ili kako se vec preziva, onda je "sigurno" dosla zbog ljubavi prema Partizanu.
Svako ko ovoj bandi okupatorskoj daje legimitet, gubi svoj. Sa kim si, takav si.
 
Top