Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.696
Reaction score
22.655
Локација
Beograd
Jel' i dalje treba plej? Pitam za ortaka...
A onom debelom sudiji želim dijareju od mesec dana, taman da se sasuši, krme jedno bezobrazno, poganiji je bio od Beloševića.
Cela ekipa je bila top, zbog Smajlija mi baš toplo oko srca...
 

grtalica

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
237
Reaction score
1.632
Локација
Canada
Jedno veliko hvala na pobjedi na kolektivnoj pobjedi.Strasna utakmica i dobar Dante odličan Dante.
Super da nam se Smailagic vratio
 

Acopd

Početnik
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
24
Reaction score
156
Локација
Prijedor
Da ne spominjem sudije, sve je rečeno. Nego igrači Makabija ni jednom da dignu ruku da su napravili faul, to sam samo jednom vidio od fmp-a. Bravo Partizane!
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
ima negde link za konferenciju
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.758
Reaction score
19.336
Локација
Nickname
Ovakve utakmice služe da podsete defetiste, pesimiste i umerene pesimiste da ovaj klub ipak vodi jedan Želimir Obradović sa čitavim svojim stručnim štabom koji je okupio oko sebe i igračkim kadrom koji čini 15 igrača, nekoliko crnih i nekoliko belih, sa srcem i hemijom kakvu će teško ikad imati priliku osetiti u bilo kojem drugom dresu.

Kada Kevin Panter bude podigao tu Željkovu jubilarnu desetu, ove ili naredne sezone, velika većina nas će pomisliti kako smo barem u onom jednom trenutku posumnjali i zapitali se u kom pravcu se razvija ceo proces. I osetićemo se na sekund glupo.
Ali sve je to ljudski, grešiti u procenama, pa čak i posumnjati u najboljeg ikad. Međutim, tada će to biti manje važno od mnogih drugih većih stvari koje će nas okružiti.

A do tada, uživajmo u nečemu što posedujemo samo mi i u šta je oči uperila cela Evropa.
 

hari_merdo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2007
Порука
439
Reaction score
513
Bez Exuma i sa protiv Makabija smo kao dupe i oko. Velika je razlika zbog Brauna kog samo on može da čuva, pretpostavljam da nije potpuno zdrav pa i ako bude igrao moraće nešto da se smišlja tu ili da ga Madar izmori sa half court pressom ili da pusti Trifunovića niz vodu i da potroši par faulova da mu secka tempo ili nešto sa Papapetruom. Uglavnom veliku razliku u šansama pravi to da li će Exum igrati ili ne, i ako će igrati u kakvom je stanju.
Evo zašto tako rado čitam sve tvoje komentare :). Svaka čast, samo priznaj da ni sam nisi očekivao da će i ofanzivno biti igrač odluke večeras. Mislim ako se može tako reći jer je stvarno timska pobeda i možemo bukvalno istaći sve igrače koji su ulazili večeras.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Враћај Алексуууу да видимо шта је од њега направљено. Ови послије повреде излазе јачи него икад.
Страшна партија Дантеа, има ли гдје онај дриблинг под кошем и поентирање :respect
Смајли одрадио одличне минуте.
Брат Лесор је један од најлуђих играча што је икада играо код нас, каква енергија, каква одбрана приликом преузимања, шта је мис-меч у пичку материну :D
Погоди Данило некад кад је битно јебем јој и оца и мајку.

Браво момци, браво Жељко.

Едит: дебелом судији све по списку, лик нас урнише 40 минута, све његове одлуке на нашу штету, као да га је Човић у фабрици правио.
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top