Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.316
Reaction score
37.436
Ko je bio protiv BFC-a majstoricu ili protiv Cibone na Božić 1997, čini mi se, taj dobro zna da nama ni stajanje na glavama nije problem. :D O legendarnim mečevima iz Hale sportova da ne govorimo.

Znači daj tih 50k kao cilj pa da žvalavi planira da gradi novu halu kada ovu demoliramo. :D
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.913
Reaction score
21.622
Zamisli ti taj mozak koji sebe usere pricom kako je najvazniji jebeni procenat popunjenosti hale, a ocigledno je bilo i u tom trenutku da cemo ih bez obzira na rezultate prestici kad-tad. Inace, ASVEL nam bezi za 2.3% tako da nista od nas.
Predlazem komsiji debilu da igra u zelezniku i da nabiju 99% dogodine u evrokupu. Bilo bi 100% ali mora tampon zona oko Covica i Vesne za oca sina i svetog duha.
 

myrdred

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
636
Reaction score
301
Oni su u tom članku računali da je kapacitet 7500, tako da su i dalje najbolji u univerzumu, nemojte da širite dezinformacije.
 

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
272
Reaction score
792
Локација
Vojvodina
Pregrupisali smo se posle poluvremena.
Prvo poluvreme je uzimajući u obzir njihov broj izgubljenih lopti bilo loše ali je dobro što smo se zadržali bez nekog rezultatskog minusa.
Treća četvrtina je dobijena odbranom iako me onih 7 trojki demantuje ali ti neki šutevi i poeni bi došli pa došli kada im je zaustavljen napad samo je pitanje dal bi bilo 24 razlike ili manje.
Dobro je da smo ovo rešili jer je ovo uz Pao jedina utakmica u kojoj smo realno favoriti do kraja. Sve ostale su ili egal ili autsajderi. I to je bitno da odradimo šta je realno do nas a posle da se nadigravamo bez pritiska. A potcenjuju se jako italijanske ekipe.
E sad, mislim da nam je ovaj rolerkoster emocija zbrka od sezone sa brdo utakmica zamaglila vid i da ne vidimo koliki je uspeh da smo došli u situaciju da se u poslednjoj trećini sezone borimo za top 8.
Mi kada bacimo na papir sve sezone od 92 pa na ovamo ja ne znam da li smo ikada i s manje ekipa bili u top 8 u regularnoj sezoni po broju pobeda. Nije poenta da nipodaštavam naše prethodne rezultate samo da se vidi kolika je to jebačina ako nemaš final 4 budžet. Mislim da ni u f4 sezoni nismo bili u najboljih 8 po rezultatima u regularnoj sezoni. Mi se krljamo bara bara s dvostrukim uzastopnim prvakom evrope i Makabijem koji je pljunuo nenormalnu lovu u ovu sezonu i još brdom klubova da ne pominjemo sad ove tipa Pao i Milano koji se i sa tom lovom nisu približili top 8 i to prakticno u prvoj sezoni kluba u ovakvoj El. Stoji da nema Rusa ali nema više ni Marusija i Panioniosa da se podvlačiš s njima.
Glupo je reći treba uživati, kad se svi tresemo kad Alba priđe na -10, ali veliki je ovo uspeh da se mi posle nekih sezona da se ne podsećamo ravnopravno borimo sa top 10 evropskim ekipama. O poseti i utisku da ne pričamo.
Mnogo se kenja i o “fenserima” mislim mi od dolaska ove nakaze na vlast ne možemo da se sastavimo igrali smo i onu ligu šampiona i borili se za opstanak u abi pa ne znam da li je bilo posećenijeg kluba u jadranskoj.
Da zajebemo više te priče. Gde su navijači ciboni, splitu, bosni kad svi lamentiraju nad njihovom sudbinom?
Uvek kad krene ona priča “navijači prate klub u trećoj ligi” to traje otprilike 2 sezone . Mi smo igrali tu prakticno treću ligu skoro 10 godina sa par kupova čisto da “smirimo” savest. Pa jebiga i zaslužili smo 20000 po utakmici i nek dođu i kurta i murta svakako smo najposećeniji u Evropi.
Nek crkne čović…

Da si musliman,Hodža bi bio...

:šal
 

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
99
Reaction score
1.369
Локација
Kosovska Gracanica
Virtus je upravo pobedio u domacem prvenstvu treceplasiranu ekipu sa 90:87. Igrali su bez Teodosica i Codrdinijera. Bas su igrali lose i pogubljeno. Za razliku od nas, koji smo protiv Splita igrali sa manjkom energije i losom odbranom, oni su sada igrali bez ikakvih ideja u napadu. Bas, bas los spejsing. Dobili su na inspiraciju Belinelija koji je spakovao 32 poena i sutirao 9/16 za 3... Kad on ne moze da resi, gurali su loptu Jaitehu ili Mikiju dole i to je bio njihov napad. Ocekujem svakako bolju kreaciju sa Teodosicem, ali mislim da cemo njega uspeti da zaustavimo. Glavni kljuc u utorak ce biti da se Lesor sacuva faulova, jer ce Skariolo dosta gurati na niski post.
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.252
Reaction score
3.716
Pengos se vratio i igrao 14 minuta za Milano, Nejpir povredio skočni zglob, još nije poznato koliko je ozbiljno. Bilo je najava da bi Silds mogao da se vrati ove nedelje.
 

Kayak

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
840
Reaction score
3.754
Локација
#вчћпдр
Vidim svi se slažemo za Italiju i da smo zadovoljni sa 1/2. E taj jedan da bude Virtus i ja prezadovoljan.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.316
Reaction score
37.436
Ma ja se ne sećam kada smo glasali tako da se ne slažem da sam se složio dok ne pročitam oko čega sam se složio. :D

Šalu na stranu, čeka nas paklena nedelja kao uvod u još pakleniji mesec. Ako se pogleda trenutna forma ekipa u EL, lako se da primetiti da su naša dva sledeća protivnika jedine dve ekipe iz donjeg doma koje na poslednjih 5 utakmica imaju više od dve pobede, Milano je čak vezao 4 trijumfa. Sa druge strane nismo ni mi "za bacanje" pa smo tako u tih istih poslednjih 5 kola jedini uz Olimpijakos, Barselonu, Real i pomenuti Milano sa više od 3 pobede.

EL nas je naučila da sve to ništa ne mora da znači i da se situacija okrene za tili čas. Nisam otkrio toplu vodu ako kažem da su sva tri ishoda moguća, da se vratimo sa 2-0, 1-1 ili 0-2. Tako da ako se "slažemo" da je 1-1 prihvatljivo u slučaju da 2-0 nije izvodljivo, to bih još i mogao da progutam, ali mislim da je Partizan jasno pokazao ove sezone da je ozbiljan EL tim i da niko ne može da računa na sigurne poene protiv nas, bio to Fenerbahče ili Alba.

Ono što mene čini mirnim je činjenica da mi na klupi imamo Željka čiji je posao da vodi brigu o tome da igrači ne polete i da misle samo na teren i tu jednu sledeću utakmicu. Tako da idemo po jednu jedinu pobedu, a to je Virtus, o ostalom brinemo od utorka uveče ili srede ujutru.
:napred-partizan:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top