Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Ima li negde snimak ili gif akcije na kraju poluvremena
 

Dr.Hofmann

Stara garda
Учлањен(а)
05.03.2023
Порука
345
Reaction score
2.432
Локација
Vukovar
Lepa pobeda sinoć, jako važna zbog samopouzdanja i kvalitetnog ulaska u sezonu.

Nisam očekivao ovako laku pobedu iz razloga što mi imamo te dečije bolesti pa na početku sezone igramo dosta loše.

Moji neki utisci su da smo odigrali solidno, ima tu mnogo mesta za napredak, novajlije za sada daju slab doprinos očekujemo da će se to vremenom popravljati.
Kaminski je igrač koji bi mogao biti jako važan za Partizanovu igru ove sezone, on mora pod hitno da ubrza svoju guzicu ako je to ikako moguće, spor je kao puž, biće problema u odbrani.

Ponitka je malo igrao za neku ocenu ali vidi se da je još stegnut i u nekom grčku kao i sve novajlije, doće to na svoje vremenom.
Aleksa Avramović je još na svetskom prvenstvu ili se slika po Čačanskim osnovnim školama i vrtićima, zvizni mu Želimire jednu dandaru da se propudi i vrati u realnost, što pre to bolje.

Doužer će biti dobar, tako mi se čini,hoće da igra ne boji se a ima znanje, za sada malo previše solira, rešiće to Želimir.

Koprivica dosta omršavio nakon te bolesti, ima za njega neke nade pre svega zbog visine , raspona ruku i što ima solidnu kretnju,nije panjina poput Tristana ali mora mnogo da radi u teretani da ojača, njega dok se dočeka da postane igrač proće još 5 godina ali dobro

Šut za 3 nam je bio loš sinoć, ali mislim da su tome doprineli i jako tvrdi obruči, zato nam je dosta lopti iscurilo

Idemo dalje stepenik po stepenik..
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.946
Локација
Žrnov
E fala bogu da oprasmo taj Asvel. Bitna pobeda iz više razloga:
1. Da se momci malo smire, da im se učvrsti samopouzdanje
2. Da se zada glavobolja ciganskim medijima, jer kako sad da pišu posle Partizanove pobede da je Asvel sranje od ekipe :buhaha
......Ali kako komentator na Euroleague već drugo kolo poliva po predsedniku države koji tvrdi da su obe ekipe za F4.
Imaš li možda negde neki isečak?

Vlada Dragutinović je super lik, ali je energetski drugačiji od Miće. S druge strane, ima i do sagovornika prekoputa. Ne znam što Vlada nije išao sa ekipom, Mića je bio na gostovanjima.
Ovaj novinar u studiju mi je isuviše politički korektan, ali biće da zbog toga i Mića ne radi taj posao više.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.797
Zanimljivo da nas naredni protivnik u EL, veceras gostuje u Pireju, a nakon toga, posle nepunih 48 saati gostuje na kanarskim ostrvima sto je bar na papiru jako tesko gostovanje, dok za razliku od njih, kod nas bas fino rasporedjena minutaza, verovatno ce tako biti i protiv Cibosa ( postovanje za proslu sezonu ):action-smiley-031:
Prva utakmica u Evroligi u Arenu, verujem da ce biti za pamcenje.
Naneli i Ledej odigrali manje vise perfektnu utakmicu.
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.386
Reaction score
3.209
Локација
Tamo gde su Grobari
Dobra igra Partizana. Potpisao bih pre sezone 1/1 u prva dva kola..Potpisujem i 2/2 posle četvrtog kola, ovo nije sprint nego maraton.

Još je rano reći da polako sve dolazi na svoje mesto, ima tu još dosta da se radi ali čini mi se da se polako opraštamo od nekih članova na duže vreme.:ziveli

Kako mi je nedostajao Vlahović i njegovo Naneeeeliiiiiii!:napred-partizan:
 

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.148
Reaction score
2.076
Локација
u srcu šesnaesterca
Naneli i Leday juce preko 30 min, bas muski su potegli. Odlicno smo trcali i resavali tranziciju, sto me je prijatno iznenadilo. Dosta lakih poena proizislo, pre svega iz dobre odbrane. Nadam se da ce od sada putovati i 13. igrac, jer je zbog bolesti Jareta juce i Tristan mogao imati minute
 

Kevin

Početnik
Учлањен(а)
26.09.2023
Порука
84
Reaction score
302
Кад већ пишете о томе да се и ја надовежем. Баш недостаје Мића, милина је била слушати његове опсервације. Далеко харизматичнији и занимљивији лик од Владе Драгутиновића. А рекао бих и да много боље познаје кошарку од Владе. Помислио сам да све има неке везе са његовом политичком опредељеносшћу и неким изјавама по том питању, али опет, Спорт Клуб је то, не знам зашто би га они склањали.
Иначе, што се меча тиче, још пар речи. Постоје те неке старе бољке, али када се игра са онаквом енергијом, многе ствари се замаскирају и надоместе. Нисам у фазону да ниподаштавам победу због слабијег противника, али дефинитивно није репер на основу којег би могли да нешто процењујемо или прејудицирамо.
Искрено се надам да ће неко попунити место под кошем после НБА ката, мада све више сумњам у то. У уторак ћемо видети, што неко написа, где смо тренутно. Мада ће све екипе расти током сезоне, па и ми.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.761
Reaction score
55.356
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Beric ti je bio zanimljiv???
Mića je esencija KKP

Što se tiče one akcije, bez želje da potcenjujem najvećeg tako nešto je praktično nemoguće izvesti bez Kaminskog i tu je njegova poenta što zna sve sa loptom, tu treba videti udvajanje videti saigrača dati pas ni prekasno ni prerano, većina centara je jednostavno preslaba sa loptom za tako nešto.

Što se tiče asvela, ne bih da budemo cigani, oni su sa ovim trenerom aposoutna vreća govana i sramota za el i Toni Parkera, iako imaju dobre pojedince i budžet.
Opet mi smo znali da gubimo od takvih timova i dobijam nervne slomove od istih, samo ne bih pravio neki hajp od pobede.
 

fudbal011

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
97
Reaction score
458
Локација
Novi Beograd
Navodno sport klub nije ispoštovao dogovoreno sa Mićom Berićem i zato ga nema više tamo. Najlogičnije mi je da je nešto u vezi sa novcem.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Čestitke Željku i igračima na odličnoj partiji.
U utorak dati sve od sebe da Barsa padne u grotlu Arene , naravno pre toga Cibona u klasiku.
Imamo dosta prostora za napredak i verujem da će sranci novopridošli samo da rastu sa formom.
DJ je ozbiljan igrač , vidi se jako školovan i neko ko bi mogao da bude ključ sezone kod nas da sezona bude još bolja od prethodne.
Raduju i dobri minuti Balše, delio banane kao na akciji.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.946
Локација
Žrnov
...... Помислио сам да све има неке везе са његовом политичком опредељеносшћу и неким изјавама по том питању, али опет, Спорт Клуб је то, не знам зашто би га они склањали.
.....
SportKlub = N1 = CNN
CNN = USA administracija
USA administracija = USA ambasador u Srbiji
USA ambasador u Srbiji = psihov šef

Jel' sad malo jasnije? :p
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Evroliga, 2.kolo: Asvel - Partizan 62:88 (13:17, 16:26, 19:29, 14:16)

Gledalaca: 5,437 (sajt Evrolige)

- Ubedljiva pobeda Partizana... ovo je bila i naša najubedljivija pobeda u Evroligi na strani. Imali smo i +30 u dva navrata... potpuna dominacija samo jednog tima. Posle Makabija čekali smo reakciju, prvo je bila Krka ali to je bila ABA liga, pa sad Asvel tamo... tako da je ta reakcija dobro prošla. Neki će reći da je Asvel kanta i da se ta reakcija još čeka u nekoj jačoj utakmici - naprimer Barselona u utorak u Areni. Ipak, po meni, ta reakcija jeste dobro prošla već sinoć u Astrobalu... jeste Asvel takav kakav je ali treba odigrati jednu ovakvu utakmicu u gostima i ovako pregaziti nekog na strani tako da svaka čast igračima za sinoć i svu ozbiljnost koju su prikazali i kako treba tako ulaziti u svaku utakmicu.

- Defanzivno smo odigrali dobro. Primili tek 62 poena, po četvtinama nijednom preko 20 poena primljenih. Svaku četvrtinu smo dobili. Jedino mučenje nam je bio šut za tri (4/19 - 21,1 %) ali to ne treba toliko da brine. Taj šut za tri će doći. Zato smo za dva poena bili odlični sa skoro 70 % (tačnije 28/41 - 68,3 %). Bacanja skoro perfektno (20/21 - 95,2 %)... taj segment uvek bude jako važan u bitnim utakmicama. Bili smo za skok bolji od njih (35:36 ukupno) mada su nam oni opet uhvatili 14 skokova pred našim košem... Asistencije duplo više za nas (9:18), ukradene lopte mi 11 oni tek 4, izgubili smo 10 a oni 14 lopti... Blokade 6:0 za nas. Svuda smo bili bolji pa ni ne čudi ogromna razlika na kraju.

- Igrači... Predvodili su nas sinoć odlični Ledej koji je bio skoro bez greške gde je punio sve kolone i nije izgubio nijednu loptu, jedino što je promašio jedno bacanja i to jedini kod nas (13 poena za 27:59 min - za dva: 3/3, za tri: 1/1, bacanja: 4/5 + 7 skokova + 2 asist. + 1 ukradena lopta + 2 blokade = INDEX: 27)... potom Naneli, igra čovek samo tako, takođe punio sve kolone, jedini kod nas bio raspoložen u šutu za tri u odnosu na druge kod nas (17 poena za 32:07 min - za dva: 4/5, za tri: 2/4, bacanja: 3/3 + 5 skokova + 6 asist. + 1 ukradena lopta + 2 izgubljene lopte = INDEX: 26)... odmah iza najboljeg dvojca ide Smailagić, jako dobra njegova partija (12 poena za 15:17 min - za dva: 5/5, za tri: 0/1 , bacanja: 2/2 + 4 skoka + 1 asist. + 1 ukradena lopta + 1 izgubljena lopta = INDEX: 16)... pa Kaminski napokon jedna korektna utakmica na oba dela terena (8 poena za 16:06 min - za dva: 4/5 + 4 skoka + 2 asist. + 1 ukradena lopta = INDEX: 12)... Panter, malo nas uplašio nakon onog pada ali na sreću sve je ispalo dobro, sinoć solidan iako ga nije išla trojka ali je zato vezao ukupno 68 pogođeno bacanje zaredom (11 poena za 22:51 min - za dva: 3/6, za tri: 0/3, bacanja: 5/5 + 3 skoka + 3 asist. + 2 ukradene lopte + 1 blokada + 2 izgubljene lopte = INDEX: 10)... pa Koprivica sasvim dobra rola za te njegove minute (4 poena za 8:37 min - za dva: 2/4 + 3 skoka + 1 ukradena lopta + 3 blokade = INDEX: 8)... Anđušić iako nije išla trojka doprineo je posebno nakon izlaska Pantera nakon onog pada pa je Đusa tu odradio lep posao sa bitnim poenima kada je rasla ta razlika (8 poena za 15:43 min - za dva: 2/4, za tri: 0/3, bacanja: 4/4 + 2 skoka + 1 ukradena lopta + 1 izgubljena lopta = INDEX: 6)... Aleksa nešto slabiji bio (4 poena za 22:52 min - za dva: 2/4. za tri: 0/2 + 3 skoka + 3 asist. + 1 ukradena lopta + 2 izgubljene lopte = INDEX: 4)... PJ Dozier može mnogo bolje, imao je doprinos iako ga nije hteo šut za tri kao i mnoge kod nas (6 poena za 15:28 min - za dva: 2/3, za tri: 0/4, bacanja: 2/2 + 2 skoka + 2 ukradene lopte = INDEX: 3)... Trifunović isto kao prošli put dao jednu trojku i to je to ali lepa asistencija za jedini poen Ponitke išla je od Trife (3 poena za 13:55 min - za dva: 0/1, za tri: 1/1 + 1 skok + 1 asist. + 1 izgubljena lopta = INDEX: 2)... i na kraju Ponitka, malo minuta i to u poslednjoj četvrtini kada smo već imali veliku razliku, upisao se u strelce (2 poena za 9:05 min - za dva: 1/1 = INDEX: 2)... nije igrao Jaramaz koji se nije dobro osećao pa nije ni bio u rosteru a Tristan Vukčević nije ni bio u sastavu za ovu utakmicu.

- Bitna pobeda za nas pa idemo sa skorom 1-1 u sledeće utakmice. A raspored nam je pakao. Prvo Barselona za prvu utakmicu u Evroligi u Areni pa već posle dva dana vrelo gostovanje u Pirej. Pre toga Cibona, naravno - pa da se još malo uigramo i odigramo trening utakmicu jer Cibona sa svim svojim problemima ne sme da se ne dobije ali o tome u ABA temi. Još jednom podrška nije izostala ni u Francuskoj od Grobara odande i od svih drugih koji su došli sa svih strana. Bravo.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
469
Reaction score
2.604
Komentator na Euroleague.tv je takodje rekao da Partizan izgleda kao "legitimate contender". Da ne bude da samo mi ovde fantaziramo :D

Ono radovanje Ledeja i Nanelija poslije zakucavanja Nanelija na cetiri minute prije kraja je jos jedan razlog zasto mi je ovo mozda i omiljeni tim Partizana ikad.
 

Kevin

Početnik
Учлањен(а)
26.09.2023
Порука
84
Reaction score
302
SportKlub = N1 = CNN
CNN = USA administracija
USA administracija = USA ambasador u Srbiji
USA ambasador u Srbiji = psihov šef

Jel' sad malo jasnije? :p
Све је то познато, наравно.
Али, Н1= Пљување по Вучићу. Зашто би скинуо спортског коментатора, макар он био и бивши спортиста, кад је он мала маца у односу на све оне који то свакодневно раде путем опозиционих медија, па тако и Н1? Осим ако не мислиш да се Мићин глас и речи јаче чују и снажније одјекују.
Осим тога, зашто не утишавају попут Арене поздраве врховном вођи, је л' им то не смета?
 
Top