Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.359
Reaction score
6.447
Локација
Novi Sad
Aleksa pod hitno da se vrati sa svetskog. Ne igra nista. Ni danas ni od pocetka sezone...
Nerezonske trojke koje su usle pa smo kao slavili a ono nidje veze sto je uzimao suteve... Ispod 20% sut za 3 ima...
A kriminalni pokusaji secenja pasa na 5 sekundi do isteka nakon cega primamo trojke, da ne pricam...

Hoce da ispadne heroj uvek, a obicno se to zavrsi kao sa Bursom.. umesto toga neka poslusa trenera i radi ono sto zna i mi na konju.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.902
Reaction score
7.791
Da se ne lazemo, ovo nam je prva velika pobeda ove sezone.
Meni je napad u pojedinim trenutcima bas statican i nekako bez ideje.
 

Bankar

Grobar
Учлањен(а)
08.06.2012
Порука
280
Reaction score
281
Ja neznam na sta ce mi navijaci da licimo na kraju sezone. Ko ovo da prezivi sve…

Hvala igracima, hvala Zeljku i hvala nama navijacima koji smo veceras ostavili glas i srce u Areni. Neverovatan osecaj radosti. Neznam kako smo se vratili, nebitno.

Idemo dalje, u sredu svi u Minhen pa da nastavimo sa pobedama!
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Aleksa pod hitno da se vrati sa svetskog.
Jednom ortaku sam doslovno rekao danas pre tekme "Aleksi hitno treba oboriti formu, neće biti dobro da igra kao protiv FMP-a još dugo jer će mu forma padati u tom slučaju kad najviše bude trebalo. Prirodno je da padne jer NIKO ne može odigrati u top formi celu sezonu i treba da padne da bi se podigao kad najviše bude trebalo"
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Taj Kaminski im je odneo utakmicu i svaki potez u četvrtoj je bio kalkulisan, izbacio Motlija iz utakmice. Zaboravio je više nego što Tristan zna.
Taj Kaminski sa 30+ gresi vise nego Tristan sa 20, da smo sve igrace u proslosti posle prve greske klupirali svaku utakmicu ne bi nikad igraca napravili. Radije cu da godinu dana prave sranja on i Balsa nego igraci koji ce otici za godinu dana, oni ce makar napredovati. Eto Trifunovic nam gotovo svaku jedan od boljih defanzivaca, daje doprinos i u napadu i kad pogledas forum uvek je i on na tapetu, Andjusic nesretni isto (koji nam match winner bio danas) Posle Mege svi kunu Trifunovica, a samo da su snimak pogledali kod onog skoka koji je u kosu zavrsio vidi se da je necija ruka ga je udarila i da mu je zato lopta ispala (sad da li Smajilagiceva ili Plavsiceva ne znam, jednom sam video situaciju) A sa druge strane cekao se Frank Robinson na forumu i po tviterima cele sezone iako od kosarkaskih kvaliteta je imao samo to sto je crnac :D Kaminski je skolovan igrac, to sve 100% stoji, ali prva sezona u Evropi ih je za pola prilagodjavanje jer je druga kosarka u pitanju, a jos vise tip minuta koje igraci kao Kaminski igraju, u NBA je on tu bio da siri jer i za NBA standarde ima dobar sut, ali tamo osim par centara niko ne zida, a pogotovo kad igras sa second unit gde se igra obicno osini po prasini kosarka, pa se mnogo vise rotira u odbrani, plus tamo ima saigrace da kupe skok (nesto sto cemo sa Kabokolom dobiti ako bog da) Ne moze ovako mlitavo da igra i mora ili da nauci da brani taj pik ili smo gotovi, pa Studentski centar nas napunio preko njega tako iz najobicnijeg pik en popa a de ozbiljnije ekipe. Kazem, nije slucajno hokejaske izmene da se prave poslednje dve utakmice na kraju. I prosto on nije tip igraca koji zna na postu jer je cele karijere sluzio da siri i da utrcava. Kad je napao Papajanisa tako u cetvrtoj izblokirao ga je kao da je bek jbt. Onaj zicer sto je Ponitka promasio na njegovo dodavanje imao je situaciju na beku i on opet trazi pas, super, nasao je dobar pas, ali ako si centar unesi coveka i zavrsi na obrucu. Prosto on mora ili da se drugacije koristi ili da veoma brzo pocne da ispravlja te nedostatke, jer mi nemamo igraca sposobnih da krpe za njim. Jbg, on i kad je 25 minuta igrao u NBA nije preko 4 i po skoka znao da skupi,niti vise od pola blokade po mecu prosto nije to taj tip igraca. A jbg, ja volim kad vidim kod mladog igraca tu bezobraznost u napadu da sutira bez pardona kao Bogdan sto je, svedodje vremenom, ali za to treba minuta. A i mora da se shvati da nije svako mudonja ko Velickovic i Bogdan da na kritiku reaguje isto, ne postoji jedan sablon da se napravi igrac, i mora da se skonta da 90% mladjih igraca nisu vise taj tip, pa shodno tome se negde i mora labavije i da ce vise poverenjem u njega da vrati. Nisu vise 90-e.

A iskreno velike moje nade su sada u Kabokola jer nam donosi skok i sticenje obruca, covek ima 2 najveci raspon ruku u EL, i onda ce svima biti lakse igrati. Ako te i prodje igrac ima ko da izrotira i brani obruc a ne kao sada da ako te prodje gotovo je i kos se prima 90%
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Rajko ja totalna budaletina, jebo ga onaj ko ga pusta na konferencije, ali mu je ovo veceras bilo mozda i prvo polusmisleno pitanje u novinarskoj karijeri, steta sto nije insistirso na odgovoru.
Cak se i rada iznenadila, pa nas je, takodje prvi put u karijeri, postedila svojih visokoumnih pitanja. Barem u prvoj polovini konferencije.

Bas bih volio da vidim Ituidisovu facu da mu je rajko objasnio da je bjelica bio na pozajmici, pri cemu mu je Fener placao 99% plate i onda ga opet otkupio za 2 miliona.
 

nikola1970

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
999
Reaction score
2.060
Локација
BGD
Svaka čast ekipi na pobedi. Mnogo bitna pobeda za nas.

Meni je misterija da Koprivica ne može da odigra ni 5 min... Šteta.
 

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
295
Reaction score
2.644
Локација
Beograd

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Nemojte se ljutiti sto sam zacutao na trenutak.
Umalo da odapnem, tesko za gledanje ali kad imas ovog monstruma na klupi i na -15 se nadas necemu.

Svaka cast momcima, ginuli su do kraja, detalji su odlucivali ali da bi dosli do tih detalja trebalo je pokazati ovo sto smo pokazali.

Bez kapitena, bez centra hobotnice sa rasponom ruku od 231cm, sa Ponitkom koji tek treba da dominira, sa Tristanom koji se uvodi u red, i bez Balse u kojeg svi vjerujemo, jedno je sigurno, ovaj tim moze mnogima da pomrsi racune ove godine, da ne kazem kupujte karte za Berlin. Sportski pozdrav.
 
Top