Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

Kosjerac

ex alcz
Учлањен(а)
28.02.2009
Порука
344
Reaction score
0
Prvo da cestitam kosarkasima i Duletu na plasmanu u top8!!!:clap
Sto se tice utakmice sa Barsom,prvo poluvreme smo odigrali veoma dobro,ali smo u trecoj cetvrtini dozvolili Barsi da se odlepi na nedostiznu razliku...Cestitam i Grobarima koji su bili na utakmici i nadglasali sve one kvazi navijace!:respect Igramo sa Makabijem u top8,neznam da li nam je to bolja ili losija opcija od Reala,ali to sad nije ni bitno...ako nasi momci daju sve od sebe niko im nece zameriti i ako ispadnu,jer su vec dovoljno uradili...
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Nismo bez šansi!Ne znam kakvi su sad,ali su nam u onoj sezoni kad smo imali Kamingsa i Drobišu ,baš baš ležali kao ekipa!Više o njima sutra...
 

BlackReaper

Početnik
Учлањен(а)
02.02.2007
Порука
135
Reaction score
16
Локација
Бор
Са онаквим критеријумом суђења добро смо се држали прво полувреме, али смо у трећем стали и тада ова говна праве разлику. Али није ни битно јер идемо даље и то на Макаби, и искрено сам ја више прижељкивао реал јер је по мени Макаби сада јачи и од барселоне и да би они избацили ова каталонска говна, али шта је ту је, идемо даље! :napred Partizan
 

peko

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
342
Reaction score
58
Локација
HERCEG NOVI
Ovi igraci Barselone su zasticeniji od polarnih medvjeda jebote pogledas ih odmah ti sude licnu gresku!! Eh sad Makabi realno sansi nemamo ali naucili smo od nasih momaka na cuda pa zasto ne bi smo mogli jos jedno da napravimo :) Realno optimista sam...dobijamo ih obe u beogradu i jedna pobeda u izraelu i to je to!!A i bice sigurno lep docek za Stefona Lazmija !!
 

Dr.Hofmann

Guest
Ja sam prezadovoljan što idemo na Makabi , a ne n Real, ne što su ovi loši , nego Real tek treba da digne formu a i po meni su kvalitetniji od Makabija.
Dali se igra isti sistem kao i prošle godine na 3 dobijene, sa jednim brejkom svašta može da bude.

Ali se ne opterećujem time šta može da bude, veliki naklon do poda našim momcima za sve što nam priređuju svih ovih godina, da sam u Beogradu išao bih na aerodrom, ali ovako....!!
Bravo crno-beli još jednom

I da ne zaboravim veliki naklon za sve naše koji su večeras bili u hali , mnogo poznatih faca hhe zavidim im večeras, a koliko sam čuo od njih nije to planinarenje izašlo ni toliko skupo avionska karta 40 evrića i hotel 2 dana 90 evrića!!
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.524
Reaction score
1.324
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Prije svega, sudjenje opet katastrofalno.

Momci odigrali borbeno i hrabro kao i uvijek. U prve 2 cetvrtine su pokazali da mogu da se nose sa ovim spanskim ciganima.

Hvala im na svemu jos jednom. 3 godine u top 8, to je fantasticno.

Veliki naklon do poda.
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Држали смо се док смо, колико толико, подносили судијско касапљење, на жалост нисмо издржали.

Све честитке играчима са Дулетом на челу за сјајан успех.

Најебаћемо се мајке овим каталонским циганима у финалу, само да суђење буде коректно.

Макаби је на реду, напред Партизан!!!
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
ma bitno je da smo mi prošli dalje.sada od srca želim da onaj grimau polomi i ruke i noge govno jedno smrdljivo,27 izgubljenih lopti je posledica velike opuštenosti u našem timu što se i moglo očekivati.suđenje je :pop ali nema veze.što se tiče makabija imamo šanse,ne velike, ali bar imamo još minimun 3 jake utakmice.makabi važi za odličnog domaćina i hala im je poznata po dobroj atmosferi ali ipak ćemo morati da im održimo čas u tom polju i to nadam se u areni pred 20 i više hiljada grobara.pokazali smo da imamo muda i da možemo da se nosimo i sa najjačima.marić odlično odigrao 2.poluvreme,na početku su ga malo presekle one lične u napadu i par promašenih zicera.i sad svi u pionir protiv radničkog da im se zahvalimo za sve radosti koje su nam priredili.
 

fluid

Grobarčina
Учлањен(а)
18.07.2007
Порука
1.183
Reaction score
212
Локација
u sopstvenoj koži
Kad te sudije ovako napune smešnim ličnim greškama onda je nemoguće odigrati bolje. Marić odigrao skoro celu 4/4 sa 4 lične. I ostali su bili prilično opterećeni ličnama. Ono što se svira kao prekršaj za Navara je posao za istražnog sudiju. Svirano je nad njim čak 8 ličnih grešaka, a od toga sigurno pola nisu postojale, tj. samo je maštoviti sudija mogao da ih smisli. :roll:

Nemam pojma da li je bilo bolje igrati protiv Reala ili Makabija, mada kad bolje razmislim bolje je što smo izbegli ove Špance. Njihov pritisak na sudije je ogroman u svakoj utakmici, što se pokazalo i večeras. Verujem u Duleta i momke i mislim da nisu bez šansi za plasman na F4. :)
 

WAleks

Grobar
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
292
Reaction score
11
Локација
Zemlja izlazeceg sunca..
Grobari, 7-9 maj!

:respect :respect :respect

Htedoh da postavim pre tekmi ali reko da ne izbaksuziram, ovde dizemo trofej!

MAGIJA, BRAVO LJUDINE! Hvala Zeljko (Batist) i idemo dalje.. :s
 

Прилози

  • P1090060.jpg
    P1090060.jpg
    73,4 KB · Прегледа: 72
  • P1090056.jpg
    P1090056.jpg
    60,7 KB · Прегледа: 53
  • P1090057.jpg
    P1090057.jpg
    55,8 KB · Прегледа: 47
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
435
Reaction score
1.562
Sudjenje sramno, onakvoj ekipi to uopste nije potrebno, mamu im jebem katalonsku... Momcima svaka cast za citavu sezonu... sta reci osim :respect:respect:respect:respect:respect:respect

Ispunila mi se zelja, igracemo s makabijem, sto je ako nista drugo bar sa aspekta sudjenja bolje nego da igramo sa realom...

SAMPIONI
 

Nero

Grobar
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
227
Reaction score
5
Локација
Sumadija
Gledao sam real protiv efesa i malo veceras,mnogo sudije navlace na njihovu stranu.Zbog toga mi je drago sto igramo sa makabijem
 

Дебело дете

Grobarčina
Учлањен(а)
16.10.2009
Порука
1.381
Reaction score
15
Локација
Humska 1
Cestitam momcima na plasmanu u TOP8! Sto se tice utakmice sa Barsom, kao sto neko rece sudjenje je bilo u neki ruku kao protiv CSKA prosle godine ...

BRAVO CRNO-BELI !
 

kezman mateja

Grobar
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
623
Reaction score
6
Makabi - ekipa bez prave centarske linije.... od visokih igraca samo Ficher (211cm) - uz to ne igra ni 20 minuta po mecu!!!
Pored njega jedino Lazme...!!!

Real (Tomic 217cm, Reyes, Lavrinovich, Ubica pa i Garbahosa)...

Ko nam bolji lezi i vise je nego ocigledno...

MARICU TREBAS NAM VISE NEGO IKAD !!!!!!
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
maric dabl-dabl učinak 11 poena i 14 skokova i on je najbolji skakač 6.kola.mislim da se on polako vraća u formu i da će protiv makabija biti u punoj formi.po meni njihovi najopasniji igrači su edison i anderson i ako njih zaustavimo šanse su nam mnogo veće.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Оно што је у овом тренутку најбоље јесте то што смо ми прошли! Друга ствар је што смо избегли Реал! Ипак мислим да ћемо се много боље носити са Макабијем, него са Реалом... Но свака победа је само награда, не треба очекивати превише од ових момака! Нека дају максимум и сви би требало да смо задовољни!
 

Silja

Grobar
Учлањен(а)
11.05.2008
Порука
500
Reaction score
73
Локација
Sabac
Gore sudjenje skoro nisam video. Strasno....

Svaka cast momcima na svemu.
Makabi ce biti nezagodan. Dobro igraju kuci, imaju mnogo stranaca (americki nacin igranja) sto moze biti i dobro, jer ako zagusti, svi pocinju da siluju loptu...
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.272
Reaction score
34.104
Локација
vaginamandibularia
Odlično, super smo prošli! Nismo ni loše odigrali, sudije govna, teško da će ovako da nas kolju protiv jevreja, protiv smrdljivog reala bi bilo i gore suđenje.
Što se tiče tekme, pohvale idu Robertsu, Marić će valjda biti pravi protiv Makabija, Neophodno je da Veseli, Kecman i Rašić budu još bolji, a za Boa se ne plašim. Kolike šanse imamo za f4? Malo je rano da se govori o tome, Makabi je prvi u grupi smrti, sigurno su jeziva ekipa.
Št se tiče smrdljive barselone, bez suđenja su prosek, a bez navara su kurac. Imalu ona dva kopileta iz slovenije, malog prdyja, i to je to. Mislim da ne mogu da osvoje el.
Nama ostaje da se ozbiljno spremimo za Makabi, pa šta nam Bog (Dule) da.
Još jednom svaka čast momcima i stručnom štabu, kao i Grobarima koji su se dobar deo tekme čuli i pored činjenice da ih je bilo manje 50 puta.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top