Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.225
Reaction score
33.644
Локација
vaginamandibularia
Svaka čast momcima i Duletu! Vratiti se posle onakve razlike i pobediti u sred diznilenda je stvarno najveći podvig u posslednjih 12 godina! Ako ništa drugo, sad imamo bar 2 tekme u Bg, osim ako Kecman, Bo, Roberts, Pera, Veseli, Marić, Slavkan, Rašić, Mitrović, Đekić, Braca i naravno Dule ne odluče da se igra samo tri utakmice :D

SUTRA SVI U NS DA SLAVIMO OVAJ NEVEROVATAN PODVIG!
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.224
Reaction score
1.534
По први пут у потпуности подржавам "казнену експедицију", у Арени ко не буде навијао треба да попије шамаре!

Apsolutno podrzavam jer ovu sansu nikako ne smemo da ispustimo. Bice ovde jos svasta, nemojte da ste naivni pa da mislite da ce Makabi tek tako sedeti skrstenih ruku i dopustiti Partizanu da prodje na fajnal-for. Moramo strasan pritisak da izvrsimo na sudije, kao nikada do sada. Govna su to, ne verujem ja ni u sta dok se mi i konacno ne plasiramo na zavrsni turnir. Bice ovde svacega.
 

Shone

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2007
Порука
1.229
Reaction score
536
Локација
Republika Srpska
Bili su " Ponosni tim iz Izraela" prije nego sto je Dule dosao u njihovu zemlju ,sada su " Tim iz Izraela" ...
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Evo prolazim pored Arene i vidim da se već stvorio poprilično dugačak red. Svi čekaju jutro da bi razgrabili ostale ulaznice. Al će sutra da bude makljaže u redu :buhaha

Zaista, još uvek se štipam jer verujem da još uvek sanjam da se ovo desilo. Ej, damo im fore 21 poen u njihovom brlogu i onda im jebemo kevu onako po srpskom sistemu. Da normalan čovek ne poveruje.

Od danas i da gubimo 25 razlike u poslednjoj četvrtini treba verovati da možemo da ih stignemo. Ovo je zaista nenormalno i najverovatnije ću celu temu premestiti u "Teorije zavere" i promeniti naslov u "Dule jebe ceo svet u mozak".
 

Silja

Grobar
Учлањен(а)
11.05.2008
Порука
500
Reaction score
73
Локација
Sabac
Da li se neko prisetio tekme Partizan-Armani:
-A sta ste im rekli u poluvremenu, koje su to bile reci?
-Nije to za televiziju
:respect
 

milvol1989

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
305
Reaction score
0
Локација
Borèa
Zaista fenomenalno izdanje naseg tima u poslednjoj cetvrtini. Jos jednom se pokazalo koliko je Makabi obicna kaubojska ekipa. Dr. Dule je na poluvremenu verovatno primenio recept iz utakmice sa Armanijem.

Sto se tice nastavka serije, sto se mene tice, mogu i da izgube sledece tri utakmice zaredom, ne sme im se ama bas nista zameriti. Mada, posle ove predstave veceras, ocekujem da Makabi sledecu utakmicu pocne pod izuzetnim pritiskom, i mi ako prikazemo igru donekle slicnu vecerasnjoj iz cetvrte cetvrtine, mozemo se nadati i drugom brejku.

I da bude 1-1, mislim da ce Grobari odraditi svoje u Areni.

Jos jednom, sve cestitke Duletu i momcima.
 

Zlatko

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2009
Порука
221
Reaction score
0
Локација
Pirot
Maric opet dabl-dabl, 10 poena i 11 iznudjenih faulova :D
 

Silja

Grobar
Учлањен(а)
11.05.2008
Порука
500
Reaction score
73
Локација
Sabac
Bo najbolji skakac xD
Kecman pokazao kvalitet!
 

Zerocool

Grobar
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
753
Reaction score
64
Локација
Република Српскa
Мислим да ће бити лакше добити следећу утакмицу од ове прве. Видјело се вечерас да они нису психолошки стабилни а и навијачи их напуштају чим загусти. Бити ће под великим притиском морања и зато ми морамо само да се смиримо и да одиграмо као да је финале у шта не сумњам. Ово би могао бити почетак једне врло лијепе приче, и ова која се дешава је лијепа али не смијем ни да помислим куда ово води!
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Prva pobeda ide Partizanu

default.jpg


Crno-beli su uspeli napravili su brejk u Tel Avivu, pobedili su izraelski Makabi rezultatom 77:85!

Obe ekipe su počele sa veoma brzom igrom što je rezultiralo izgubljenim loptama i kontranapadima, za prva tri minuta igre rezultat je bio 2:3. U nastavku su domaćini vezali dve trojke, dok crno-beli snisu uspevali da prođu do pritivničkog koša. Serija od 8:0 momaka u žutim dresovima, bila je znak za tajm-aut trenera Vujoševića. Kecman je u narednim napadima vezao dve trojke, dok je Pnini na drugoj strani bio takođe uspešan 16:9. Ekipa Makabija je nastavila sa odličnom odbranom koju su uspeli da materijalizuju i u napadu za 27:12, zahvalljujući preciznom šutu za tri poena.

U nastavku je Makabi napravio seriju od 7:1, ponovo čvrstom odrbano zaustavio je napad momaka iz Humske. Partizan je preko Kecmana našao put do novih poena za 36:18. Crno-beli su potom sigurnijom i čvršćom odbranom uspeli da zaustave Izraelce i da ublaže rezultatski zaostatak 41:29. Do kraja prvog poluvremena, Makabi je sačuvao dvocifrenu prednost, Đekić je uz zvuk sirene pogodio sa distance za 46:32.

Trojkom Veselija počela je treća deonica, a Marić je sa linije slobodnih bacanja spustio prednost domaćina na 46:37. Odbrana Partizana je odradila u više navrata odličan posao, a potom je i Božić pogodio za tri poena 53:42. Parni valjak je u 27. minutu napravio seriju od 8:0 i ublažio razliku tima iz Tel Aviva 5:51. U odličujuću deonicu crno-beli su ušli sa minusom od osam poena 66:58.

Već na početku četvrtog kvartala Rašić je pogodio van linije 6, 25, a za njim i Roberts za 66:64. Dugo nije bilo koša iz igre na obe strane, timovi su postavili čvrste odbrane. Potom je još jednom krilni cebtar Partizana bio uspešan za tri poene za izjednačenje. Kecman je pogodio trojku za vođstvo, koju je anulirao Perkins 70:70. Igralo se koš za koš, crno-beli su uspeli da osujete nekoliko napada ekipe Makabija i povedu sa 75:79. Na 27 sekundi do kraja crno-beli su imali koš prednosti 77:79. Nakon još jedne sjajne odbrane i faula, Mekejleb je bio siguran sa linije penala 77:81, a potom i Milošević za 77:83. Crno-beli su uspeli da naprave brejk i pobede ekipu Makabija rezultatom 77:85.

„Veoma sam zadovoljan pobedom, veoma cenim tim i trenera i klub Makabi. Krenuli smo u utakmicu isuviše impresionirani, snagom protivnika, ambientom i važnošću utakmice. Znao sam da iako je napravljena velika razlika, da ovakva utakmica ne može da bude rešena na početku, osim ako bi Makabi nastavio da pravi razliku, što nije bilo realno. U jednom momentu kada smo gubili, izgubili smo i strah i vratili se. Pritisak je bio na Makabiju, a i mi smo samim tim i bolje šutirali. Presrećan sam pobedom, ali mi i Makabi smo iste ekipe kao i pre ove utakmice. Ništa se nije promenilo, oni ostaju favoriti. Ono što me najviše zabrinjava, je povreda Božića. Ne mogu da procenim kako je trenutno sada, pao je i bio u jednom trenutku u nesvesti. Serija je dugačka i treba da se skoncentrišemo na narednu utakmicu. Posle ove utakmice, opterećenje se povećava, ali treba naučiti živeti sa pritiskom“, rekao je trener Vujošević.

КК Партизан
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top