Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

Webb

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
587
Reaction score
134
Локација
Nis
Jel ima kalendara odigravanja utakmica ?
 

grobar mk

Grobar
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
309
Reaction score
3
Локација
MAKEDONIJA
uros-v.jpg

Partizan dobio rivale u grupi Evrolige
Olimpijakos u Beogradu!

Četvrtak - 09.07.2009

Košarkaši Partizana ponovo nisu bili miljenici žreba u Barseloni, gde su izvučeni sastavi grupa za sledeću sezonu Evrolige. Srpski šampion će se za prolaz u TOP 16 fazu boriti sa ekipama Olimpijakosa, Unikahe, Efes Pilsena, Lijetuvos Ritasa i timom koji bude najbolji u kvalifikacijama.

Nova sezona u najelitnijem klupskom takmičenju Evrope počinje 21. oktobra, posle dva kola kvalifikacija.
- Grupa je ujednačena, kao i ostale. Niti je bilo sreće, niti nesreće. Istina, Unikaha i Efes Pilsen su bili najjači u svojim šeširima, ali to je isto ujednačeno. Svi imaju šansu, pa tako i Partizan. Nećemo sigurno sada podići belu maramicu i unapred se predati. Nije to stil Partizana - prvi je komentar na žreb trenera crno-belih Duška Vujoševića.
Partizan je uspesima u poslednje tri sezone u Evroligi potpuno razmazio košarkašku javnost i svoje navijače. Dva puta su prošli među osam najboljih ekipa, a jednom stigli u TOP 16 fazu.

.banner_text_link{ text-align: right } .banner_text_link a{ font-size: 12px; color: #ccc } .banner_text_link a span{ font-size: 10px; } .banner_text_link a:hover{ color: #666 } - Mi imamo imperativ publike i svog rada. Moramo se mobilisati svi, da napravimo dobar tim, koji će moći da sačuva ime i ugled koji smo izborili u Evroligi - rekao je Vujošević.
Poslednjeg rivala u grupi Partizan će dobiti iz kvalifikacija. U njima učestvuje osam timova i bore se za dva mesta. Parovi kvalifikacija su Orleans - Šarl roa, Beneton - Ventspils, Alba - Le Man i Marusi - Aris, a mečevi se igraju od 29. septembra do 9. oktobra.
- Mislim da Beneton ima najviše šansi da postane šesti tim u našoj grupi. Još jedan jako kvalitetan rival - rekao je Vujošević.
Čast da bude domaćin fajnal fora u narednoj sezoni pripala je francuskoj prestonici Parizu, a turnir najbolje četvorke biće odigran od 7. do 9. maja.

„delije:pickaciganska“: Bićemo uz grčku braću i u „Pioniru“!

Navijači crvene zvezde poslednjih godina bodre Olimpijakos na značajnim utakmicama u košarci i fudbalu. Na mečevima Lige šampiona se više puta virila zastava „delije sever“, a takav će biti slučaj i u atinskoj dvorani ove godine, gde će Zvezdini tifozi bodriti Grke protiv Partizana.
- Ići ćemo i u „Pionir“ kada bude došao Olimpijakos - izjavio je jedan od navijača Zvezde.

GRUPA A
Barselona
Montepaski
Cibona
Fenerbahče
Žalgiris
Asvel

GRUPA B
Olimpijakos
Partizan
Unikaha
Efes Pilsen
Lijtuvos Ritas
Iz kvalifikacija

GRUPA C
CSKA
TAU
Makabi
Virtus
Olimpija
Iz kvalifikacija

GRUPA D
Panatinaikos
Real Madrid
Armani
Prokom
Himki
Oldenburg

Unikaha: Navijači će uživati

„Grupa je ujednačena po kvalitetu i mi smo najsrećniji što će naši navijači imati priliku da uživaju u vrhunskoj košarci. Čekali smo rezultate ovog žreba, da se pojačamo, jer moramo da budemo dovoljno jaki da se borimo za sve titule u takmičenjima u kojima učestvujemo“, rekao je menadžer Unikahe Bernandino Perez.

Efes Pilsen: Moramo u TOP 16

„Težak žreb, ali kako, nama tako i ostalima. Kako sada stvari stoje mi želimo u narednu fazu i borićemo se da do nje dođemo sa što bolje pozicije. Mislim da će Beneton biti šesti učesnik ove grupe“, rekao je generalni menadžer Efesa, Engin Ozerhun.

Olimpijakos: Ponovo na fajnal-for!

„Još je rano govoriti o jačini protivnika jer još niko nije kompletirao sastave za narednu sezonu. Ne želim da potcenjujem grupnu fazu, ali nama je važniji žreb za TOP 16 fazu. Naš cilj je da i ove godine stignemo do fajnal-fora“, rekao je Panajotis Janakis, trener Olimpijakosa.

Lijetuvos Ritas: Partizan je agresivan

„Ne znam u kom sastavu će biti naši rivali, ali nismo mogli da biramo koga ćemo izvući. Partizan je čvrsta ekipa, agresivna, Olimpijakos uvek ima džep pun para, ali nisu konstantni. Treba nam još dobar plejmejker i spremni smo“, rekao je trener Litvanaca, Rimas Kurtinaitis.


.....................
 
Последња измена од уредника:

Igor_RU

Grobar
Учлањен(а)
10.05.2008
Порука
950
Reaction score
5
Локација
Ruma
kako je bila smesna situacija ka smo zadnji put igrali sa ciganiakosom u TOP16 fazi,sezona 2006/07...isto su se tako cigani kurcili kako ce doci u Pionir,a kad je pocela utakmica njih nigde nema,a halom se onda zaorilo "gde ste cigani,gde ste cigani":Dda ne idemo previse u off,jedva cekam da objave kalendar pa da vidimo s kim pocinjemo takmicenje...iskreno najvise bih voleo kad bismo u prvom kolu gostovali Efesu ili Unikahi...
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Malo i ja da prokomentarisam ishod zreba. Na pri pogled bila je ubitacno teska grupa, ali kada sam pomalo smireno analizovao shvatio sam da nije toliko lose. Smatram da imamo sanse( i to velike) u slucaju da se ne obaziremo na to koliko je teska ova grupa, il' kao sto Pera-kapiten je rekao da ulazimo u svaku utakmicu maksimalno.
:napred Partizan:pfc:

_________________________
Nek' umre svako ko ne voli Partizan
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
Последња измена:

KKP

Grobarčina
Учлањен(а)
29.05.2008
Порука
1.053
Reaction score
1
Локација
Srbija
Edit: Pretekao me je MVP :)

Raspored je po meni odlican, super. I po mojoj zelji otvaramo sezonu kuci, u "paklu" stize nasa musterija od prosle sezone, Unikaha! A u pretposlednjem kolu, kada ce se mozda odlucivati, stize nam Lietuvos! Odlicno, trebamo biti prezadovoljni! :)
 

Igor_RU

Grobar
Учлањен(а)
10.05.2008
Порука
950
Reaction score
5
Локација
Ruma
iskreno meni se raspored nimalo ne svidja,jer mislim da je bolje sezonu u evroligi otvoriti utakmicom na strani,jer cemo ovako u prvom delu(prvih 5 kola)cak 3 puta biti domacini,a kad se sve bude odlucivalo u drugom delu gostujemo unikahi,benetonu(99%) i crvenoj gamadi iz Atine...pogotovo mi se ne svidja sto sa njima igramo u gostima u zadnjem kolu...
 

medjutim

Banned
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
2.590
Reaction score
88
to moze i da bude super, zavisi kako se postavi.

Ako se forma natempira malo ranije nego obicno, prvo kolo dolazi unicaja koja ce da zavrsi sastavljanje tima 10 dana pre te tekme, pa onda da zveknemo lietuvas u gostima. Ako mi u prvih 5 utakmica dobijemo 4, zavrsili smo posao i ne interesuje nas poslednje kolo jer cemo da zavrsimo posao unapred, te onda mozemo i da dozvolimo sebi slab januar i februar. Ako i izgubimo od cigana ovde, gubice i drugi, nama je bitno da dobijemo lietuvas obe i sve ostale kod kuce, i prosli smo. Jedino sto bi sistem bio malo drugaciji nego poslednjih par godina..
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Narode, mi plasman u Top 16 možemo da rešimo več u prva 4 kola. Realno gledano, veoma lako možemo do 4-0 već na startu, a to će nam dati mnogo samopouzdanja a protivnike naterati na paniku.

Po mom mišljenju sve se rašava na startu, 4-0, ili u najgorem slučaju 3-1 nam donosi Top 16!
 

bitan

Banned
Учлањен(а)
25.07.2007
Порука
505
Reaction score
36
Dobar raspored, svi znamo kako su nam prethodne dve sezone pobede na pocetku ( koje je malo ko ocekivao) otvorile put u TOP 16

I odlicno je sto gostujemo u poslednjom kolu u atini - ja sam od onih sto veruju da ce da nam ukinu vize do tada... valjda cemo ovaj put uspeti da predjemo granicu !
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.240
Reaction score
33.820
Локација
vaginamandibularia
Prva tekma - odlučujuća! Ako dobijemo unikahu, raspored je super! U suprotnom, mora da iznenadimo nekog od favorita u gostima... A ako se ispuni Duletova prognoza i uleti nam u grupu Beneton, eto tima koji može u obe da se dobije.
 

dark

Grobar
Учлањен(а)
17.06.2008
Порука
522
Reaction score
0
Srpski reprezentativac smatra da su Olimpijakos, Unikaha i Partizan favoriti u grupi B Evrolige

KECMAN: Crno-beli imaju kvalitet za Top 16 fazu

Autor: N. Marković
Beograd - Posle žreba u Barseloni, odlučeno je da će Partizan naredne sezone u Evroligi igrati u grupi B zajedno sa Olimpijakosom, Unikahom, Efes Pilsenom, Ljetvuosritasom i još jednim timom iz kvalifikacija.

Prvi utisak je da crno-bele očekuje veoma težak zadatak da se u konkurenciji vrhunskih i izrazito bogatih ekipa domognu naredne faze takmičenja. Dušan Kecman, košarkaš koji se igrački afirmisao u Partizanu, vrlo dobro poznaje ambijent u Istanbulu s obzirom na to da je nastupao u Efesu. Ako pri tom dodamo i podatak da je prošle sezone sa Panatinaikosom više puta igrao protiv Olimpijakosa, onda je srpski reprezentativac najmerodavnija osoba koja bi mogla da prokomentariše kakvi su izgledi srpskog predstavnika u grupi B Evrolige.
- Mislim da crno-beli imaju šanse da se plasiraju u Top 16 fazu. Grupa jeste jaka, ali sam uveren da su Olimpijakos, Unikaha i Partizan ekipe koje bi trebalo da prođu u narednu etapu takmičenja. Naravno, ne treba zaboraviti ni Efes koji se ove godine osetno pojačao i čije ambicije dosežu do fajnal-fora. Crno-beli svoju šansu moraju tražiti na domaćem terenu, jer postoji mogućnost da i sa podjednakim skorom pobeda i poraza izbore plasman među šesnaest najkvalitetnijih timova na Starom kontinentu. Što se tiče Ljetvuosritasa, ekipa je mlada, igraju veoma brzo i atraktivno, ali smatram da će im nedostajati iskustvo nastupanja u Evroligi - istakao je Kecman.

(Danas)
 

dark

Grobar
Учлањен(а)
17.06.2008
Порука
522
Reaction score
0
Osim toga, ulazili su i u Top 16 Evrolige, tako da nisu nimalo neiskusni.
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
Otisla su im 3 kljucna igra (Marijonas Petravicius, Mindaugas Lukauskis i Chuck Eidson) tako da su izgubili stubove ekipe koji su osvojili EuroCup i plasirali u TOP16. Jedino ako imaju kvalitetnu regeneraciju kao Partizan :confused

U svakom slucaju nezgodan protivnik.
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Narode, mi plasman u Top 16 možemo da rešimo več u prva 4 kola. Realno gledano, veoma lako možemo do 4-0 već na startu, a to će nam dati mnogo samopouzdanja a protivnike naterati na paniku.

Po mom mišljenju sve se rašava na startu, 4-0, ili u najgorem slučaju 3-1 nam donosi Top 16!

Imamo dosta novih igraca i mislim da bi realno bilo da ostvarimo bar dve pobede u prva 4 kola i to bi bio veliki uspeh.
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.115
Reaction score
301
Ne bih se bas tako zalijetao sa izjavama i gajio nenormalna ocekivanja. Nama su otisla 4 najbolja igraca iz prosle sezone... Bes opterecenja, prepustiti Duletu da izvuce maksimum, taman da je to i 2-10.
 

Brmba

Grobarčina
Учлањен(а)
14.07.2008
Порука
2.495
Reaction score
202
Локација
Napokon u Pioniru
Ne svidja mi se raspored jer u drugoj fazi igramo tri meca na strani uz poslednje kolo sa ciganima (bude li im trebalo opet ce sofoklis da boksuje loptu iz kosa). U prvih 5 kola, realno je da ostvarimo sve tri pobede na domacem terenu. Bez obzira na izuzetno ozbiljne ekipe kao sto su oly i huventud, pardon unikaha...Uopste, kljucni mecevi bice oni u Pioniru. Ostane li Hram neosvojiv, nemamo razloga za brigu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top