Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

KKP

Grobarčina
Учлањен(а)
29.05.2008
Порука
1.053
Reaction score
1
Локација
Srbija
Zalgiris ce imati jos jednog litvanskog reprezentativca u svojim redovima u novoj sezoni, posto su danas doveli Tomasa Delinkaitisa iz PAOK-a. Skoro pola reporezentacije koja je bila treca na SP u Turskoj igra kod njih, hm... :)
 

Grobar_BL

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
680
Reaction score
16
Nijanse će odlučivati...nema vise razbijača u grupi ( Barsa, CSKA) od koje mozes ocekivati da ima skoro maksimalan skor. Pre je to bio slucaj, Barsa je lomila sve, mi je uzeli i odmah povecali sanse za prolaz. Sada ce biti drugacije...
Po meni, puno zavisi od prva 3 kola...gostovanje u Litvaniji, i kod kuce Kvalifikanta i Makabija...
Tu nam trebaju 2 pobede...
 

milos87

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
775
Reaction score
13
.....

Prokom se ozbiljno pojacao,a jedan je od glavnih konkurenata za prolaz u narednu fazu. No,i pored toga u Pioniru nemaju velikih sansi,a u gostima kako bude
 

Zerocool

Grobar
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
754
Reaction score
64
Локација
Република Српскa
Причали смо овде одмах послије жреба, неки од нас, да нам је група сигурно једна од најтежих ако не и најтежа. Сада се види, послије појачавања екипа, колико ће тешко бити проћи даље. Још када упадне Химки, којег очекујем.... Да смо добили бар једног разбијача из првог шешира од кога бисмо могли очекивати да добије све или скоро све утакмице лакше би се дисало, овако мораћемо да се боримо за сваки поен, значи и порази ће бити исто тако битни као и побједе, хоћу рећи биће битна разлика! У неким групама ће се даље ићи и са 3 побједе, код нас те три неће бити довољне ни у писму, можда нам не буде довољно ни 5... И то се баш потрефило у сезони кад ми морамо да скупљамо поене за учешће у следећој сезони а промијенили смо тим и тренера. Нека нам је са срећом али ће бити зајебано!
 

ptica

Grobar
Учлањен(а)
17.07.2010
Порука
389
Reaction score
0
Mnogi si pisali da nikad nismo imali bolju grupu izgleda da bas i nije lagana.

Dosta toga ce zavisiti od prva 3 meca a treba se cuvati kvalifikanta,nekome ce pomrsiti racune a moze i da iznenadi sve.

Jedina smo ekipa iz grupe koja je igrala f4 i sad se pribojavamo drugih mjesto da bude obrnuto.

Hocemo i moramo u top16 sve iznad je za :clap
 

Dramis

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
619
Reaction score
7
Nije nasoj upravi nimalo lako,treba podmladjivati ekipu da bi sledecih godina imali koga da prodamo da bi klub mogao da zivi,a sa druge strane nam trebaju rezultati u Evro ligi pre svega zbog te licence koju jurimo,a za ucesce u sledecoj sezoni imacemo bodove i u ovim dvema ligama kao i u kupu.E sad toliko najavljivani sponzori se nesto i nisu pokazali ili nam nije sve obelodanjeno,kao i transferi igraca koji su ili umanjeni zbog nekih jakih razloga ili smo igrace dali budzasto.Znaci u Evroligi za nas nema lakih zrebova,sta god da izvucemo uvek ima mnogo jacih i malo jacih ekipa od nas,ali rezultate prave i siromasni upravo zbog toga sto je pritisak na onima koji puno uloze,a mi uvek imamo igrace koji zele da napreduju i na kraju se dobro i unovce.Dakle nisam neki optimista u smislu nekih velikih dometa,ali se necu iznenaditi iznenadjenjima koji se uostalom ponavljaju iz godine u godinu.Dakle na nama je da ekipi damo veliku podrsku kao i uvek do sada i da spremimo debele zivce i bensedine da bi to preziveli.neka se konacno zavrsi taj prokleti prelazni rok i nek pocne ono za sta mnogi od nas zive,izmedju ostalog.
 

RAS KASS

Početnik
Учлањен(а)
28.05.2009
Порука
82
Reaction score
0
Ako nam upadne Himki,onda nam je grupa definitivno najteza.Svako moze svakoga da pobedi,nema autsajdera.A gde smo u odnosu na Zalgiris videcemo vec na ovim prijateljskim koji nam slede.Po meni su oni u prednosti,pre svega jer su tim kompletirali mnogo ranije a i imaju vise kvalitetnijih igraca u rotaciji.Ako bi gledali trenutne sastave otprilike mu dodje ovako:

CAJA LABORAL-Ostali bez najboljeg igraca Splitera,ali generalno imaju bolji tim u odnosu na proslu sezonu.Huertas,Ribas,Cabezas,Logan,Oleson,San Emeterio,Bjelica,Teletovic,Hejslip,Pietrus,Barac.Jure jos jednog visokog igraca i time ce kompletirati roster.

MACCABI-Jevreji kazu da su kompletirali tim,ali imaju pare i uvek se mogu pojacati.Za sada su tu Perkins,Pargo,Burstajn,Sarp,Eidson,Pnini,Blutental,Hendrix,Elijahu,Sofo,Green,Foote.Po meni jaci nego prosle sezone ali mozemo da se nosimo.

ZALGIRIS-Jbg,mnoooogo jaci nego sto smo se nadali.Imaju 5 litvanskih reprezentativaca (Kalneitis,Delinkaitis,Pocius,Klimavicius,Jankunas) +Salenga,Kolins,Braun,Begic,Watson,Samhan.Oni su se kompletirali.Opak tim nema sta,ali imaju "sumnjivog trenera" Petrovica.Poslali su Delasa na pozajmicu,a on komotno moze da nosi Djekica u zubima.

PROKOM-Ostali su bez 2 najbolja igraca.Imaju brdo Amera,Jaglu i Vardu ali slabu klupu koju uglavnom cini poljska boranija.Ne svidja mi se sto su doveli Brauna a jure i Jasaitisa.Kod njih treba traziti obe pobede definitivno.

Nadam se onoj kombinaciji sa Albom u nasoj grupi to bi nam mnogo olaksalo posao.Himki je odlican.
 

orfelija

Grobar
Учлањен(а)
11.01.2010
Порука
294
Reaction score
2
Локација
crnobeli grad
Alba ne moze da nam bude protivnik,jer je Alba potencijalni protivnik Hemofarma u 2 rundi kvalifikacija
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Završeno prvo kolo kvalifikacija. Sužen je izbor na 5 imena za upražnjeno mesto u našoj grupi.
Himki, Budivelnik, Asvel, Le Man i iz drugog dela Alba.
Inače zamalo Budućnost da se nađe tu. Izgubiše posle produžetka od Asvela. Utakmicu sam gledao malo na kraju. Ne zna se ko je bo gori. Ala bi nam ovaj Asvel legao, kad bi nekim čudom uspeo da prođe dalje.
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Ja sam dosad rekao 5 puta kako Alba može da nam zapadne,pa ću ponoviti i tebi.
Ukoliko Alba bude kvalifikant A ona bi trebala da ide u grupu B,ali pošto je tamo još jedan nemački klub,Bamberg,onda bi došlo do rotacije i oni bi upali u našu grupu.U svim drugim slučajevima nama dolazi kvalifikant B.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Aha, OK sad razumem. Tacno postoji to pravilo(mislim da ovako glasi):
-Klubovi iz iste lige mogu da udju u istu grupu ukoliko iz ta liga ima minumum 4 pretstavnika u EL.
A Nemacka u tom slucaju imala bi 2 pretstavnika, sto ne ispunjava uslov da dva tima iz iste zemlje da igraju u istu grupu i automatski Alba se ubacuje u nasu grupu.
Eve ako jos neko ne shvata, nek' procita ovaj moj post.:)
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Uniks je ispao iz kvalifikacija za EL tako da ako Alba prođe Hemofarm u poslednjoj rundi igra protiv Šarloa.Svako ko je gledao Albu zna da nju možemo da dobijemo i kod kuće i na strani.Svakako da bi nam to bilo bolje nego da nam uleti Himki.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Tako je. I zbog toga ja sasvim onako nepatriotski navijam da Alba sjebe seljane iz Vršca.
(I baš me zabole ako se to nekom ovde ne svidi. Čisto da kažem to unapred, da se ne trude takvi da mi "objašnjavaju" ovo i ono.)

EDIT:

HA, HA, HA...izduvaše ga glupi seljani primivši trojku 2 sekudne pre kraja! Pre toga zamalo da Alba bude pokradena i da seljani prođu...Uh, kako mi je drago...OVO IM JE ZA SVA SRANJA I SPLETKE KOJE SU NAM PRAVILI U PROŠLOJ SEZONI!!! E, sad još Alba da prođe one indijance u zadnjerm kolu i mi smo na konju!!!!! Znatno su nam realnije i bolje šanse za TOP 16!
 
Последња измена:

Ziko MAX

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
115
Reaction score
2
Tosha sinoc kod Tegija rekao onako uvijeno Alba bi nam legla , ali ja navijam za hemofarm.Cenim da je stavio kesh na prolaz Albe . Uniks ispao od Sharloa . I doci ce nam Alba , da je pocistimo sa 35 razlike .
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Ispravite me ako gresim, ali mi Albu ove godine videti necemo, osim u drugom krugu takmicenja ako oboje prodjemo pa se sretnemo u onoj maloj grupi. Naime, nasa grupa izgleda ovako:

GROUP A W L POINTS+ POINTS- +/-
Asseco Prokom 0 0 0 0 0
Caja Laboral 0 0 0 0 0
Maccabi Electra 0 0 0 0 0
Partizan mt:s Belgrade 0 0 0 0 0
Qualifying Team B 0 0 0 0 0
Zalgiris

A ovo su kvalifikacije:

Qualifying Team A ce biti pobednik meca Alba-Spirou Basket, a Qualifying Team B je pobednik meca Khimki-Asvel/Le Mans.

Drugim recima, nama ce da sevne Khimki. Njesra. Grupa nam je jaka do bola iako na prvu loptu ne izgleda tako.
 

ludidzukac

Početnik
Учлањен(а)
03.03.2009
Порука
80
Reaction score
0
Локација
Lion
Po ko zna koji put pricamo o ovome, ako Alba prodje u EL ide u grupu gde je Bamberg. Posto su iz iste zemlje, Alba se automatski salje u nasu grupu, a (verovatno)Himki ide u grupu sa Bambergom. Jednostavno!!!

Zato cemo lepo svi da navijamo za Albu protvi belgijanaca...
 
Последња измена од уредника:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top