Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

princTejgo

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
103
Reaction score
502
Локација
Beograd
Uf evo hladne glave da ispišem koju. Kakav košmar od utakmice.
Došao sam sat i po vremena na ulaz od Arene, kasnio sam 10 minuta na početak utakmice. Najgora organizacija ulaza ikad, bilmezi jedni nesposobni, onakva nervoza i tenzija se ne pamti.

Nemoguće je bilo probiti se na sektore na nivo 400, ljudi nemojte stajati na stepeništu, gore na višim redovima ima mesta za sedenje uvek, prave se čepovi bez ikakve potrebe, pa valjda sko naučili posle 3 godine u areni majku mu.

Od starta se videlo da gubimo, neviđene greške uvek kad ne treba, a i taj skok više u 3 pm, šta mi radimo na treninzima za taj skok zivo me zanima, aukurac.

Navijanje dosta odsutno većinom meča, osim par naleta.

Kayak

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
905
Reaction score
4.277
Локација
#вчћпдр
Tek sad sam usao na forum, prvi put od petka popodne. Ovo mi je palo teze nego neke mnogo vaznije izgubljene utakmice.

Sve ste napisali, sami smo krivi i sami izgubili. Jesu sudije bile sranje, ali opet smo sami krivi.
Jos jedno razocarenje kao slag na tortu je ono ubacivanje predmeta. To je jedan u nizu elemenata kojima se do sada razlikujemo od onih maloumnika.

Ceraj dalje.

Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
554
Reaction score
2.316

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.617
Reaction score
12.882
Nije bitan amin od kluba,koliko bi mogli iz kluba nekada da pokažu i kičmu.
Za koju kurčevu licencu se borimo, ako ce nas krasti svaku utakmicu kao u jebenom KLS i ABA.
Ogadio mi se sav sport vise,jebem li im svima mater baš!
Izvinjavam se damama, pregoreo sam više.

Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
554
Reaction score
2.316
e jbg, misliš da bi Tegi ubacio nešto da nema amin od kluba?! ajde ne zezaj...
ma ne kazem ja da nije Tegi dobio dozvolu kluba.. nego preveliku gospodu mi izigravamo i onda nas prcaju gde stignu, a videcemo koliko ce kazne da bude za upaljace i kovanice, to su sigurno registrovali jebo im pas mater...

grtalica

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
340
Reaction score
2.457
Локација
Canada
Mene zabrinjava koliko sudije nemaju respect prema najvecem treneru svih vremena. Jednom je neko objasnio da oni to rade u punoj areni da bi dokazali kako nisu podlegli pritisku
Jebem li vam majcicu milu niko ne trazi da sudite u Zeljkovu korist ali bar malo postovanja prema istom i sudi te posteno.

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
236
Reaction score
1.414
Локација
Jug
Mene zabrinjava koliko sudije nemaju respect prema najvecem treneru svih vremena. Jednom je neko objasnio da oni to rade u punoj areni da bi dokazali kako nisu podlegli pritisku
Jebem li vam majcicu milu niko ne trazi da sudite u Zeljkovu korist ali bar malo postovanja prema istom i sudi te posteno.
Morace jednom Zoc rizikovati tehnicku ili cak iskljucenje na neku bas ociglednu kradju. Da npr. nabije onu tablu za akcije na volej negdje u pm, pa neka onda kosarkaska evropa prica o tome sta je to izbacilo najtrofejnijeg trenera u Evropi iz takta i sta su sudije uradile da bi doslo do toga.
Ne vidim drugu opciju... tek tad mozemo ocekivati da se nesto promjeni, jer ovako mi dok cutimo imacemo tretman kakav imamo citavu ovu sezonu.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.151
Reaction score
6.135
Локација
Slobodarska Skotska
Koraci su nesumnjivo bili, ali jedini slucaj u zivotu kojeg se sjecam kad su nekom tako svirani koraci, u zadnjem napadu na utakmici, je bilo onda Djordjevicu na utakmici Partizan-Barselona 1997. Imamo mi iskustva sa takvim situacijama, sigurno se svi sjecaju jos Beronovog petokoraka za jednu od mnogo njihovih usljivih titula.

Ne desava se, doduse, precesto ni da se sviraju faulovi kad se sutne za 3 sa istekom napada... Moglo bi se sigurno naci mnogo situacija gdje je u istoj situaciji prekrsaj bio mnogo ocigledniji, a nije sudjen.

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.279
Reaction score
12.600
Steta velika i ogroman hendikep sto nece biti sutra nasih navijaca u Bolonji, ionako je veci deo hale naklonjen nasem Partizanu.

Kao i u prigradskom derbiju sto sam najavio, opet cu reci da su sanse 55-45 na strani protivnika, ali se uzdam u kvalitet naseg tima i reakcije nakon bolnog poraza.

Pritom, razlog vise je i poraz iz Beograda protiv Virtusa, koji na kraju moze skupo da nas kosta.

Hocemo revans na cizmi, revans na cizmiiiiii :shal

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.575
Reaction score
10.523
Локација
NbG
Biće naših u Bolonji, samo je pitanje koliko će ih uspeti da uđe u halu. Koja su ovo govna, šta god mislio o njima Olimpija Milano ili kako ih danas zovu manekeni, ispadoše gospoda za ove.

Batigol

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
1.187
Reaction score
5.796
Mislim da nije to toliko do Virtusa koliko do gradskih vlasti, policije. Prosto ljudi ne zele da razmisljaju o mogucnosti da se desi bilo kakav problem. Jebe im se.
Milano opet druga prica, da nas je otislo 9.000, 9.000 bi nas uslo u halu :D Olimpija kao Olimpija, gigant u svakom smislu, jedan od najvecih kubova Evrope. A i sami igraci (onako iz glave Micov i Hajns i to nakon odlaska) su pricali da je organizaciono ne vrh Evrope, nego bez konkurencije.

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
444
Reaction score
3.842
Локација
Beograd
Glupo je pričati sada i detaljisati ali…. Moje mišljenje je da Sterling nije morao da pomaže toliko na kepecu sa nedovica jer je Wash odigrao vrhunsku odbranu na kepecu, nema šanse da bi kepec uzeo iole pristojan sut preko njega. Bonga je vrhunski rotirao sa kalinica kad je video pomoć i da je Sterling ostao na kepecu Bonga bi udavio nedovica (nije bilo vremena za pas nedović-kalinic).
Naravno nikom ništa ne zameram, želja je bila prisutna i to je ono sto je najbitnije.

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.657
Reaction score
6.380
Lično ja ne razumem klubove koji dopuštaju neograničen ulazak naših navijača u halu i na njihovom mestu isto bi ograničio njihov broj na gostujući sektor...
Koji je smisao domaćeeg terena ukoliko ih 5000 grobara prejebe u navijanju i sve se svede na to da se domaći klub oseća kao u gostima, da im pevaju nešto kao virtus farankulo i prozivaju celu tekmu?!

Anonymous

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
256
Reaction score
1.730
Pa zašto njihovi navijači ne napune halu pa neće biti mogućnosti da je napune gostujući. Zar treba ostaviti praznu halu? Mene više zanima koji je smisao igranja nekog takmičenja ako to nikoga od građana ne zanima?

Moramo jako od starta, ne smijemo se uvesti u minus. Moramo dobiti kako znamo.