Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.569
Reaction score
1.095
Ја сам чуо да је до инцидента дошло, од особе која је врло добронамерна и била је делимично присутна. Не знам да ли је било физичког обрачуна. Индикативно је да се то одмах појавило на сајту, после сат времена?! Ја лично не верујем да је било озбиљно, такве ствари се дешавају редовно на скоро сваком дербију и никако не могу бити разлог за суспензију.

Постоје јаке индиције да је ово играње без публике директно тражено од стране гована из управе!

Као и претходна два пута у овој полусезони. Када се очекује да ће већина гледалаца бити против управе и гранта-преваранта, када се очекује да ће Забрањених бити више од АЛЦЗ-а (који тог дана имају и обавезе око избора), када се осваја титула која није требала да буде код нас.

ФСС је својевремено казнио цигане за револверашки обрачун на стадиону са 2 или 3 утакмице. Покушај убиства играча Партизана на 141. дербију је вредео један меч без публике (и то само зато што је тако изричито тражила циганска управа, јер се и код њих чуло до тада незамисливо "управа напоље"). У Србији те казне, само ако то сам тражиш.

Ја се спремам целе две недеље за ово. Обећао сам клинцима да ћу да их водим, отказао неки пут на који сам требао да идем, гледам временску прогнозу, да одем са децом на утакмицу и да уживам. И то ми забрањује мутаво говно! По трећи пут за мање од три месеца! Све муке пакла су превише добре за њега, само нека га Бог награди по заслузи.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
a ko je ustvari protiv Djurica sem nas, Stanoja i Krleta? Ne bi me zacudilo da i oni sad izadju u javnost i kazu kako je Djuric nije kriv.. mi smo govna...
lupam naravno.. ali ne znam sta drugo da kazem.. nervozan sam kad vidim kakvu podrsku govnar ima.
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Kontrolom mutavog naravno...Nesto mi ne deluje da pakira koferce...
 
Последња измена:

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Ja čekam još mesec dana i onda zvanično sebe proglašavam mentolom koji veruje Djuri . Ako nam 01.jula uprava bude pod istim vodjstvom ,šta ima tu mi više da se kurobacamo.
Sve legende uz njega ,Jug uz njega, politika uz njega, policija uz njega , DB uz njega...

Ko smo mi da mislimo drugačije ?!
Evo zvanično obećavam, ako dočekamo prvo kolo kvalifikacija pod Djurom, napraviću transparent "Djuro mi te volimo "
E , zemljo Srbijo ...
 

Andjeo

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
143
Reaction score
47
Ludilo a mi smo svi mazohisti sto pratimo, slusamo i nerviramo se. Djuro jebem li ti i seme i pleme.
 

Feanor

Grobarčina
Учлањен(а)
16.03.2012
Порука
1.141
Reaction score
93
Локација
Vranolujni
Jebote ovo je sve kao Stokholmski Sindrom, gde usled duzeg provedenog prisustva sa kidnaperima i muciteljima, zrtve razviju saosecanje sa njima, i zgotive ih! Zona sumraka definitivno! (Odnosi se na potrosnu robu legendi...) Definitivno nam je svima potreban psihijatar, ovo stvarno nije zdravo vise za psihu! Stanojevicu svaka ti cast, pobegao si od kretena i umobolnika, video si i cuo si sve, nije preostalo nista drugo... Samo se pitam da li je ikada igde zabelezeno da na prvoj zvanicnoj utakmici nove sezone se urucuje pehar svecano, iz prosle sezone? kakva je ovo sprdacina? Koliko retardiran moras da budes da pomislis i doneses odluku za tako nesto!?
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.788
Reaction score
177
Локација
Iz Majemija.
fudbal%20partizan01%20FOTO%20foto%20.JPG
close
fudbal%20partizan02%20FOTO%20foto%20.JPG


Povraca mi se.
 
Последња измена од уредника:

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Издркао вам дабогда Миша Тумбас, и у качкет и у шал. Каква је ово фарса...
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.569
Reaction score
1.095
Страшно, када видим овај олош од ружића, па то се говно и даље мува ту, и даље смрди у Партизану. Он додаје качкет Чика Црном, вероватно уз поруку: "ево ти качкет, али нам трофеји нису у интересу!"
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Ispada da smo mi, iskreni navijaci Partizana debelo namagarceni. :confused
Pa majku mu jel ima neko u ovoj drzavi Srbiji malo obraza, malo dostojanstva...?
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Остаје ли и даље оно за "дан младости"?!
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.053
Reaction score
4.753
Локација
Nomad
Sačekajte, šta ste očekivali danas, da se Bogićević slika sa Vermezom i Tumbom?
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.256
Reaction score
3.800
...a svi koji drugačije misle i koji osporavaju kvalitete Granta su neznalice ili se uopšte ne razumeju u fudbal", rekao je predsednik Partizana Dragan (Mutavi) Đurić.

А ти си врсни познавалац фудбала, ти, који не знаш ни фудбалска правила(учио те Бјековић), бем ти матер која је одлучила да те задржи, чим си излетео из њеног вагиналног отвора, као из катапулта, тако мутав, ружан, науљен, покварен...

Надам се да нас овај неће јахати још дуго, јер ћемо сви колективно начисто да испиздимо. Ја бахатијег човека у животу нисам 'срео'.
Овакви ликови на функцијама су одраз нашег друштва. Сва срећа па живиш у држави Смрдији, иначе би одавно био, не под земљом, него од тебе не би остао ни пепео.

Славићу твој одлазак, као освајање ЛШ!
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
U pičku materinu ovakav Partizan. Dok ovi ne odu, mene više nema pa makar trebalo 50 godina. Koga uopšte zanima titula na praznom stadionu, koga zanima koga će dovedu samo da bi ga prodali, koga još zanima rezultat...koga još zanima bilo šta?! Mene sve manje. Zgadili su mi s(v)e. A navijači će i dalje slepo i nemo sve ovo da posmatraju. Prazan stadion? Neka, jel ima prenos? Pratiće se tako. 11 igrača Ramadanija? Neka, napred Partizan. Cigani tri puta zaredom? Nema veze. Predsednik laže i bahati se sa svojim ljudima svaki dan? Čim ga vidim znam da je nešto opet slagao!!!!! Nema veze. U KURAC BRE TO VIŠE!!!!!! POPIZDEĆU OD OVIH GOVANA U KLUBU KOJI VOLIM!!!!

Stanoje, izvini. :(


Đuriću, govno jedno usrano, crkni u najgorim mukama!!!!!
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top