Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Gledao sam drugo poluvreme i iako smo u tom delu dobili 2:0, moj utisak je da smo slabi, neuigrani, šuplji. Ako Sale ne proigra nekog niko i neće. Pauljević i centaršut ne idu zajedno. Bravo za Sašu Markovića, kakva golčina. :clap Šćepović ne dobija dovoljno loptu, a i ne vraća se puno po nju, nije kao brat.

Vermez ima još malo vremena da uigra ekipu, Tumba da nađe štopera, uprava da plati.
 

Vladan_SD

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2010
Порука
187
Reaction score
6
Локација
Smederevo
Ako opet Brasanca posalju negde na pozajmicu onda stvarno nisu normalni! Za one sto su igrali u prvom poluvremenu on je odigrao ekstra, cak je i dao dva gola na pripremnim utakmicama, gledao sam ga u Smederevu bio je najbolji igrac prosle sezone!
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Danas je 6. juli. Imamo još samo 10 dana da nađemo krštenog iskusnog štopera (BRZANCA!) spremnog da potom nastupi u 3. kolu, inače odosmo pravo i bez zaustavljanja u tri pizde materine.

Danas bi i Ostojić "pliivao" protiv špica ili polušpiceva koje ima Videoton. Ivanov je svakako par puta plivao protiv njih. Nemamo nijednog jedinog štopera koji je "naoružan" za bitku protiv brzog protivnika!!! A Videoton je "šklj" ekipa u odnosu na recimo Debrecin. O Poljacima (Slask) ili Česima (Slovan Liberec) naprimer da ne govorim. A umemorisao sam da i Kiprani (AEL), a i Slovenci (Maribor) imaju brze i hitre igrače napred...

Jbt, to je tako očigledno gde smo najtanji...to vidi i slepac...razlog za veliku brigu svih nas...
 
Последња измена:

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Uprava sto posto ovako razmišlja "ok, loši smo...ali bre, pa one sa Malte (čuj, Malte!) sigurno prolazimo. Mislim, ipak su sa...MALTE!!!! A posle ćemo imati sreće u narednom žrebu...možda dobijemo neke iz San Marina ili Azerbejdžana....ni te države nemaju neki fudbal. I njih sigurno prolazimo. Ma, laganica. Ne treba se prazniti za tamo nekog štopera. A ni napadača. Šta će nam više? A ako se slučajno zajebemo...mislim, ako ovi iz sportskog centra zajebu...pa, ništa. Dobiće otkaz jer nisu radili svoj posao. Pa nismo im ni jednog igrača prodali iz ekipe! Ova ekipa je uigrana! Uostalom i mi iz uprave da igramo nakantali bi ove sa Malte! Čuj, Malte..."
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
По мени није меродаван резултат, али штопер се мора довести, генералка против Локомотиве, Вермез рече тим кји буде играо ту утакмицу играће и прву утакмицу у европи, ако ту зашкрипи, бери дупе на шиљак....

Да, умало да заборавим, Лазар Марковић ме брине, сећам се када је Бабовић дебитовао људи у мом окружењу су говорили хвалоспеве о њему као о Лази али он данас јако лош, сећам се да је неко на овом форуму после Генка написао за Лазара да никада неће постати велики играч, много сам више очекивао од њега након оне прве полусезоне, данас ништа.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.055
Reaction score
26.271
Локација
ante portas
Neuporedivo bolji utisak u drugom poluvremenu . Eto zasto vise volim Saleta nego kevu i caleta :D. Dovoljno je da Sale bude tu da igra bude povezanija ,konkretnija . Doktor je jednostavno doktor . Sasa Markovic iznenadio u pozitivnom smislu , 2 bombe prva nije usla a druga jeste . Scepovic ume da gradi loptu i znacice nam dosta . Odbrana -definitivno slabiji deo tima . Sva sreca da je vezni red sa Saletom kombinovao i isao napred inace bi se mi nagledali kikseva Savica i Ivanova .Pauljevic solidan imao je nekoliko prodora , Aksentijevic ne deluje lose u veznom redu . Sve u svemu ono sto bode oci to je nesigurnost odbrane i zakasnele i neobjasnjive reakcije . Podhitno stoper ! Jel zna neko sta je sa Lovreom ? Jel povreda ozbiljnije prirode ?
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.252
Reaction score
3.707
Одгледао сам само друго полувреме и имао сам мало тога лепог да видим, тај гол С. Марковића који му неће донети добро, јер шта ће му то кад не уме да се ушета са лоптом у гол.

Овај Савић, изузетан продукт наше омладинске школе, вредан дечко ( рече СД Тумба петарда ) или је ''нечије'' дете или је невиђено срећан, кад је успео да увери наше ''стручњаке'' да има штофа да одбрамбеног играча. Саветовао бих му да купи компас и да носи димије.

Порука за Тумбу петарду - или искукај паре од мутавог лопова и купи не једног, него два штопера или се враћај у Кину! Теби је Савић добар, а Станковић добро ради?! :pop :prekrsti
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
са овом одбраном, тј. без искусног штопера, нас има неки мало јачи тим да наканта.
Савић далеко најгори у одбрани. Средина је припала Саши Марковићу који је и најбољи појединац био. У шпицу нисмо никако и никада припретили данас.

Све у свему играо је (осим оба капитена) веома млад тим и труд није изостао.
 

Dulence_ns

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2012
Порука
336
Reaction score
19
Локација
Novi Sad
Boze me ti sacuvaj postavljanje nasih stopera,tehmiku ivanova kad mu presing se izvrsiiz profila njegovog...mnogooo me on vise zabrinjava nego iko,u razgovoru sa mnogim igracima jos pre svu se slozili da je jedna od slabijih karika u timu nasem,on je prespor...ostojic uz par utakmica ce biti klasa vise od njega,ruku dajem za ovu tvrdnju...
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.027
Reaction score
5.833
Локација
Court seats
untitled.jpg


Prvi put sam ugrabio vremena od silnih obaveza i uspeo da odgledam jednu nasu utakmicu "pod Vermezom". Utisci: puno mladih igraca, kontam da ce prvotimci sutra na megdan Sturmu, ali generalno - odbrana NULA! Tuzno je sto nemamo koga da uparimo sa Ivanovim, mali Savic se ne snalazi kako treba, to je ocigledno, trema ili nesto drugo, tek - prerano je za njega, ne moze da odigra na tom nivou jos uvek... Sto neko rece za Pauljevica, mogli bi ga opusteno dati na pozajmicu u atletski klub, danas jako bled desno, po ovome danas Aksent mi je milju i po ispred njega... Neko ko je mene odusevio je ovaj gore na slici - Sasa Markovic! Decko ce biti otkrovenje za nas, moderni zadnji vezni, ima ogroman potencijal koji ove sezone mora da pretvori u kvalitet! Sta tek reci o golcini koju je zavalio!!! DIVNO! a ne zaboravite i stativu pre toga... opasan mali!!! Ostali djene, djene... vidi se da su teske noge, sacekacemo tu Vallettu da vidimo na sta to lici kada se krene takmicarski!
 

Keza

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
240
Reaction score
24
Nisam sklon da kritikujem mlade igrače posle jedne utakmice...naročito prijateljske...ali gledajući mladog Strefana Savića, njegovo kretanje, njegovo trčanje...rekao bih da je neko debelo zalegao za njega da se ubaci u prvi tim.
Ajd što je spor, ajd što ne zna da se postavi, ajd što i ne skače bog zna kako, ajd što ne zna da doda loptu...ali da mu Perić onako protura kroz noge...e to je već katastrofa.
I to njegovo nasumično trčanje kad ga igrač prodje...pitanje je samo kad će prvi autogol dati.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.232
Reaction score
1.586
Ukratko, Askovski ima materijala, Sasa Markovic odlican, Aksentijevic se snalazi solidno na krilu. Sada su pod treninzima ali se nadam da ce ih Vermez terati da se vise krecu kada se budu osvezili. Zalosno je gledati kako nas igrac preda loptu saigracu i ceka sta ce ovaj da uradi umesto da se krece napred-nazad-levo-desno. Bilo gde samo neka se krecu, sve je bolje od stajanja. Scepovic umorno deluje. Drugo poluvreme mnogo bolje od prvog, mada ni prvo ne bi bilo lose toliko da nam 2 puta nisu dali gol na cistu glupost.

Stefan Savic :pop
http://www.youtube.com/watch?v=_vdEitx2s58&feature=relmfu
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
dobro kad pokledamo tim koji je danas igrao protiv najaceg sastava Videotona mozemo reci da i nije tako los rezultat;
ali od sledeceg meca Vermez mora izvoditi tim sa kojim misli da pocne kvalifikacije,nema vise vremena za eksperimente..
(medo,ninkovic,zabija,mitrovic,scepa,)jos nisu odigrali ni jednu pripremnu utakmicu!:banghead
nadajmo se da ce od sutra vermez oformiti tim koji ce igrati kvalifikacije!!!
i jos nesto stopera sto pre(makar to bio i krstajic):D
 

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
Savić je svetlosnu godinu daleko od ozbiljnog štopera čak i za našu ligu. Već vidim onog Misfuda kako se sprda sa našom odbranom, kad može onaj Nikolić u saradnji sa kruševačkim Gatuzom što ne bi i on.

Tumbakoviću i Vermezoviću očigledno sva ona silna blamiranja nisu bila dovoljna, niko ih nije terao da ulaze u dilove sa mutavim govnetom znali su šta ih čeka i da pare neće dobiti. Štopera neka dovedu kako znaju i umeju, makar bubrege prodali, Tumbaković ako je već tako cenjen u aziji mogao bi da zove klubove iz kine, hong-konga, tibeta, mongolije... i da im nudi Babovića, Smiljanića, Miljkovića, Lazevskog bez pravog štopera ćemo poduvati kurčinu u kvalifikacijama i to ogromnu.
 

The Prodigy

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
547
Reaction score
21
Локација
Na jednom proplanku u staroj, trošnoj kuæi (cimer
Sale Marković je odigrao do jaja, golčina je bila za špice, a i onaj šut pre toga je bio odličan! Savić je bio jedan od lošijih ako ne i najlošiji, tu bi uvrstio i Lazara... Savić je imao samo jedan dobar start i mislim da je još zelen za prvi tim, njemu ovi iz Videotona guraju loptu kroz noge, ko zna šta bi bilo da igramo protiv nekog jačeg tima. Lazar mi je delovao nekako nezainteresovano, možda i grešim... Što se Lovrea tiče, najiskrenije se nadam da povreda nije ozbiljna, bila bi velika šteta.
 

Limun85

Početnik
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
198
Reaction score
293
Jako, jako tanki u odbrani. Strašno deluje kada nam ekipa Videotona, koju bi Teleoptik pobedio, toliko pravi problema u odbrani. Sad se postavlja pitanje šta će nam malo bolja ekipa raditi? Čak ni Ivanov nema potrebnu sigurnost, dosta greši, a on nam je najbolji štoper.
U prvom poluvremenu se videlo da bez klasičnog špica nema ekipe, igra bezidejna, tek po koji put stvorena poluprilika.
Sada se vidi koliko prisustvo legende Ilića znači na terenu, njegovim ulaskom smo delovali dosta bolje. Brašanac mora biti uz prvi tim. Gol Saše Markovića je prava majstorija, šteta što i ona stativa nije ušla u gol.
Pod hitno moramo dovesti iskusnog štopera, inače od evrope nema ništa, a i titula se dovodi u pitanje.
 

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Videla se ideja od pocetka meca da igramo pas igu po zemlji, da zapocinjemo napade iz zadnje linije bez panike, strpljivo gradjenje akcija do noge, ALI mi za to definitivno nemamo igrace. Jedino smo uspeli presing u par navrata da sprovedemo u delo na protivnickoj polovini i napravimo jednu lepu akciju u prvom poluvremenu. Drugo poluvreme malo povezanije, videlo se da ima 2-3 igraca, koji mogu odigrati na prvu, brzo i jednostavno kao sto moderan fudbal trazi. Ali u odbrani duva promaja strahovito. Ne bih svaljivao krivicu na malog Savica, jer on definitivno nije za prvi tim, mozda za 6-12 meseci. Stoper nam treba pod hitno, ne moze mnogo bolje od Savica ni Ostojic da odigra, ali se plasim da nam za ulazak u LE treba jos 2-3 igraca. Tanko je ovo sto imamo. Nemamo dovoljno kompletnih fudbalera ili su neiskusni ili spori ili nemaju kondiciju... svakom nesto fali.

Prebacio sam na poluvremenu na Eurosport igraju EP U19 Spanija - Portugal, odgledao neki 10 min. i sad posle nase utakmice gledam poslednje minute, ovi ljudi u odnosu na nase igraju neki drugi sport. Zato mozda treba da budem i zadovoljan, jer ovi mladici u crno-belim dresovima ne mogu vise od onoga sto su ih naucili. Propustili su neke stvari koje nikada nece nadoknaditi plus na to dodajte da je prodato sve sto vredi plus negativna selekcija plus dizanje u nebesa nekih igraca, koji to ne zasluzuju... i imamo ovo sto imamo.

Ostaje nam samo nada da ce Vermezovic od ovoga sto ima nesto napraviti, da cemo odbraniti titulu i makar LE igrati.
 
Последња измена:

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Ovaj sastav danas koji smo videli meni govori samo jedno: U startnoj postavi sutra su i babović i miljković...

Ajd baš da vidimo šta će sutra da urade pa ako opet po ko zna koji put useru nešto da vidim dal će se naći neko da ih brani... #25 i #2 SAMO VAS POSMATRAMO :D

DOVEDITE JEBENOG ŠTOPERA VIŠE!!
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Sta se primate ko saucesce jbt. Nasa kombinovana ekipa igra protiv njihove prve i bude 2-2. Savic i Pauljevic nece biti prva postava, nece ni Asikovski (koji je zapravo odlicno igrao) . Jbt neki spominju sabotazu, neki katastrofu protiv Maltezana :buhaha Sta reci osim :pop Opustite se, taj stoper nam fali i mi smo veoma ozbiljna ekipa sa njim, a kao sto sam kamaru puta vec rekao , nije ni Ostojic za baciti. Bog te jeb'o ovde se panika dize posle 2-2 u prjiateljskoj, sa kombinovanom ekipom, protiv tima koji ni izbliza nije losa ekipa....
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top