Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

stojkov_11

Grobar
Учлањен(а)
12.02.2008
Порука
278
Reaction score
0
Локација
Macedonia not FYROM
Fenomenalna utakmica.
Najbolji na terenu bio Babovic, odigrao je bash liderski.
Scepa za 40 % bolji nego prosle sezone. Bravo, bravo.
Jednio sto mi se nije svidelo je Vukic, koji je bio jako, jako losh. I Medo koji je upropastio 2-3 napada sa njegovim pogreshnim pasovima.
Ostalo Odlichno.
 

Loki

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
498
Reaction score
54
Локација
Candyland
Secate li se ,,Vermezovih beba''? Moguce je da ce se istorija ponoviti, ali kod Stanojevica, i da ce nam upravo oni doneti dobru sezonu!

E sad, ma koliko god ja bio odusevljen ovim klincima Partizana, misljenja sam da bismo svi trebali da ih ignorisemo sa pohvalama, barem neko vreme. Uvek se setim Nece Tomica, i njegove prve polu-sezone. Mnogo je poleteo, pa se iskreno bojim da tako ne bude i sa ovim novim nadama! Ja sam radostan zbog Partizanove sadasnjosti i odusevljen zbog Partizanove buducnosti, ali da ih spustimo na zemlju tako sto cemo cutati o njihovim dobrim igrama, sve dok se ne ustale u prvom timu, odigraju 30-ak utakmica i shvate da je potrebno mnogo da rade, visokim intenzitetom u kontinuitetu da bi dobili nase pohvale!

Naravno, ovo je moje razmisljanje, siguran sam da ce biti dosta protivnika ili onih koji ovo nece ni procitati, ali mislim da cemo na taj nacin dati nas doprinos razvoju tih mladih igraca! Ako se setite prica Duleta Vujosevica, pod kakvim su uticajem raznih menadzera ti mladi igraci, onda shvatite da mi svojim ranim pohvalama, ubrzavamo proces njihovog leta uvis, njihovog odlaska i neizbeznog pada, kada dodju u realan svet.

Ovim nikome ne kazem da prestane sa pohvalama novih klinaca, vec dajem predlog da smanjimo intenzitet istih!

I naravno :napred Partizan
 

undercover

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.233
Reaction score
161
Koliko je neobicno kada su dobri centarsutevi sa obe strane, nisam navikao :D Prodje igrac i uputi centarsut!!! Mnogo nam to znaci. Volkov SVAKA CAST! Rankovic, isto ume da zavrne! Moramo sa obe strane da imamo igrace koji znaju da centriraju! Bravo momci!
 

giga

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.452
Reaction score
47
Локација
Istok JNA
Lepa pobeda, izgrađene akcije, deca odlična, loš protivnik...

Nekako jedva čekam 13.jul(pa to beše neki praznik)
 

mortician

Grobar
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
325
Reaction score
14
Локација
Лапово
Da nam Bog poživi kladionice, jer da nije njih ne ynam gde bih odgledao meč
osmeh.gif

Eduardo odlično koristi gol-šanse,kod prvog gola,ma koliko lagana ona kontrola lopte izgledala, Tejgo ne bi dao gol, ne bi uspeo da je iskontroliše
icon_e_biggrin.gif

Dobar meč, dobra realizacija, do ove sezone ovakve mečeve smo uglavnom igrali 0-0, ili možda neka tesna pobeda u ovom periodu priprema.
Raduje me Savićevih 90', valjda znače da ostaje da odradi makar makedonce.
Napadači dobro odigrali sem Diare, trenutno je Dia četvrta opcija u špicu.
Vukić slab, mislim da ne zaslužuje mesto u prvih 11, jer dečurlija nadire.

Odbrana korektna, bekovi CENRTIRAJU!!!:šal
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.571
Reaction score
3.393
@colovic 86
Isto to mi je proslo kroz glavu, odavno sam izbacio iz racunice kvalitetan centarsut kad je Partizan u pitanju, a sad se desava da imamo i centarsut, a i 2-3 dodatna resenja (brzina, dribling, pas) ako nema prave pozicije za centarsut.
Jes da su ovo bili drugoligasi, ali intenzitet igre u ovom periodu godine, tempo, zelja i pristup obecavaju.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
@STINGER
@PRESIDENT
@BRANISLAV

Гледао сам на шестини екрана, без тона и помешао сам Фримпонга са Дијаром и Медом и Јованчићем и Ивановим и ........:wink:
Хвала на исправци :ziveli, али остаје све што сам рекао за њега!
 

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.163
Reaction score
2.140
Локација
u srcu šesnaesterca
Smirite malo dozivljaj sa Rankovicem. Slazem se da je danas dobro odigrao, alli tesko da ce biti tako protiv iole jaceg protivnika. Gazili su ga iz Rozenborga celo prvo poluvreme, prolazili kako su hteli, a i danasnja jedina sansa za slovake je plod njegovog kiksa. I dalje nam treba pravi desni bek, kao sto je Volkov na levoj strani (Ruk.vina:D) da bi sve to dobro izgledalo u najbitnijim utakmicama.
Danas smo mnogo svezije izgeldali nego pre 3 dana, sto znaci da struka dobro radi(privodi pripreme kraju). NE SME se ponoviti situacija od zimus, da ekipa bude fizicki inferniornija i od prosecnog superligasa, da ne pominjem evropske ekipe. To je bio veliki propust Stanojevica i strucnog staba, koju su izgleda uvideli i sad konacno rade kako valja.
 

Nero

Grobar
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
227
Reaction score
5
Локација
Sumadija
Dobro smo delovali danas, pogotovo prvo poluvreme.Bio sam ubedjen da bi Kleo I Tejgo dali mnogo vise golova da smo imali bolje bekove prosle sezone i bio sam upravu.Rankovic me prijatno iznenadio,ima dobar centarsut i stalno se ubacivao,Volkov takodje.Scepovic mora da popravi mnogo igru glavom,prosto mi je neverovatno da igrac od skoro 1,90 ima onoliko losu igru glavom.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Ninkovic uz Markovica su nasa buducnost, ali bojim se da se ne desi da dodje neka "ponuda koja se ne odbija" i da se pozdravimo s njima otprilike kad postanu punoletni!?:roll: Videlo na ovoj utakmici da je u pravu bio Sale Ilic, kad je dao intervju pre nekoliko meseci, da je on najseriozniji negov "naslednik".

Bilo kako bilo, nadam se da cemo ove sezone uzivati u Evropske utakmice bar do decembru, pa sto da ne i duze!:napred Partizan
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Volkov: Defanziva je prioritet

Bek je moja prirodna pozicija. Lopta me, međutim, često vuče napred. Trener Stanojević sve koriguje, jer su mi trenutno prioritet odbrambeni zadaci – kaže fudbaler Partizana



PARTIZAN je dolaskom Vladimira Volkova rešio dva problema. Stigao je fudbaler koji može da bude i levi bek, što trenutno i jeste, ali i da igra ofanzivno, gde se takođe odlično snalazi.

Prethodno je igrao za Šerif u Moldaviji, gde je sakupio zavidan broj mečeva na evropskoj sceni, među kojima su sigurno najdraži prošlogodišnji s Dinamom iz Zagreba...

- Uvek Partizan ima po dvojicu kvalitetnih fudbalera na svakoj poziciji. Tako je i sada, a ja sam u prednosti na mestu levog beka, jer Aleksandar Lazevski nije bio na pripremama zbog povrede - počinje priču Volkov. - Trenutno je tako, a sigurno će igrati bolji. Važno je da svuda imamo zdravu konkurenciju, iz koje dolazi kvalitet.

Volkov je u Moldaviji igrao ofanzivno po levoj strani, ali je u crno-belom dresu bek.

- Bek je moja prirodna pozicija, od prvih fudbalskih koraka u Radničkom iz Novog Beograda. Lopta me, međutim, često vuče napred. Trener Stanojević sve koriguje, jer su mi trenutno prioritet odbrambeni zadaci. Inače, meni je potpuno svejedno.

Za levu stranu je zadužen uz Volkova i Bugarin Ivan Ivanov.

- Mislim da delujemo sve bolje. Nema mnogo vremena, ali odbrana kompletne ekipe izgleda prilično dobro. Napredovaćemo iz dana u dan - očekuje Volkov.

novosti
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.251
Reaction score
3.689
Не знам колико је овај противник био озбиљан, али данас победити неког са 6:0 није мала ствар.

Оно што ми се свиђа је сама игра. Оно што је најлогичније и најтеже играти, дакле-игру са мало додира смо управо видели данас и дај Боже да потраје. И само кретање без лопте је било задовољавајуће.
Оно што ми смета је мањак агресије у везном реду. То и није толики проблем, да се не греши много у предаји лопте, као што је данас пар пута учинио Вукић. Остатак везног реда је био солидан, као најбољег из тог дела тима издвојио бих Камару, који је данас одиграо без грешке(највише два додира, нити један погрешан пас за целу утакмицу). :respect

Напад ми је деловао ок, није лоша ова комбинација Едуардо-Шћеповић, мада сам више за варијанту Едуардо-Јованчић. Диара још треба да ради.

Одбраном сам задовољан, посебно Ивановим. Свиђа ми се што је хладнокрван, не паничи никад. Мало је грешио, у пасу чини ми се никако, док сам код Савића приметио пар пута грешку у предаји лопте.

Е, сад, кад помислим на продају Савића и нова тумбања у одбрани, буде ми мука, али добро, СС је теже, то му је посао, па нек' ради испочетка.

Све у свему, игра довољна за да прођемо буђаве шипце.
 
Последња измена:

medjutim

Banned
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
2.590
Reaction score
88
149985_FK_Partizan_Beograd.jpg


Tako malo fali do ovakve ekipe, a bila bi tako jebitačna na terenu..
 
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
799
Reaction score
5
Локација
Kumanovo R.Makedonija
Dobra utakmica.
Scepa nije znao da sa tacne uzme kolac.
Dobro je sto se Sale sunja iza napadaca u u visini sesnaesterca.
Vukic solidno odigrao, pa i treba nam neko malo visi na sredini, jer su ovi danas takticki bili mn slabi, pa kad nam dodju pametniji protivnici, ubice nas visokim loptama.
Ivanov, imao kikseve nije da nije, ali za sad ok.
Rankovic iznenadjuje.
Babovic, dobra igra, hvala Bogu pa smo zadrzali nekog ko je asistirao lane.
Volkov, sta reci, klasa.
Medo sve bolji i bolji.
Dobra su nam deca, ali ih je neminovno prodati cim napune 18 godina.
 

Cyx

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
323
Reaction score
2
149985_FK_Partizan_Beograd.jpg


Tako malo fali do ovakve ekipe, a bila bi tako jebitačna na terenu..

То код Станоја нећеш видети, Бабовић игра десно са уласком у средину а Илић лево, тамо где си ставио Бабовића. Медо и (надамо се) Лола би били у линији.
 

medjutim

Banned
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
2.590
Reaction score
88
Jesam omašio strane veznjacima, zaboravio se :)

Kod Stanojevića Medo i Lola sigurno ne bi bili u liniji, ne uklapa se u dosadašnju situaciju. Mogu i Babović i Ilić da zamene mesta, priča ostaje slična. Svakako Medo bolje funkcioniše kad nije baš poslednji vezni, voli da raspali po lopti izdaleka, a Smiljanić umesto Vukića bi pokrpio većinu rupa koje imamo.

I onda na zimu Jokić umesto Savića, a za početak sledeće sezone na kraju menjamo samo dva do tri igrača u postavi (desnog beka, Meda i Babovića ili napadača). Osim ako se pojačamo..
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
nisam gledao meceve, kako igra Vukic?
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.081
Reaction score
8.420
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
ne zasluzuje kmentar uopste... sporo, mlitavo, avlaci igrace na sebe, gresi i u pasevima koji bi trebalo da budu lagani... bar po mojoj proceni. I da, da ne bude da sam se obrusio na njega jer kod svih nas on dezurni krivac. Ovo sam mislio i zadnjih nekoliko u prvenstvu i isto mislim i sada, smatram da se nista nije popravio...deluje mi kao da ne trenira!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top