Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.324
Reaction score
3.995
Локација
Kobasicarija "Venac".
Љубиша Тумбаковић: Тешко ћемо довести Косановића

27 дец, 2012 Потврдио је Љубиша Тумбаковић да је Партизан заинтересован за Милоша Косановића (22), али се из речи спортског директора Партизана може закључити да је трансфер штопера пољске Краковије на црно-белу страну Топчидерског брда тежа мисија него што се претпостављало.

– Истина је, разговарали смо, али он има важећи уговор на још годину и по дана, тако да ће бити тешко да га доведемо – речи су Љубише Тумбаковића.
zurnal


on je stvarno jebeni boldrick:banghead vidi bogati, igrac cije obestecenja ne vredi vise od tri stotine hiljada jura je za partizan misaona imenica. na stranu to sto fudbaler krakovije ne moze biti pojacanje, ali koliko ovaj covek lupa je za riplija.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Драган Ђурић: Платићемо Станојевићу до Нове године, морамо…

26 дец, 2012
Председник Фудбалског клуба Партизан Драган Ђурић изразио је очекивање да ће клуб врло брзо регулисати обавезе према бившем тренеру Александру Станојевићу и тако укинути казну Фудбалског савеза Србије због које не може да доводи играче у јануарском прелазном року.
– Платићемо, наравно, као и све друге обавезе. Морамо – рекао је Ђурић за портал Телеграф.
Према његовим речима, хонорар ће Станојевићу, који је отпуштен из Партизана почетком 2012, бити исплаћен вероватно до Нове године.
– Био је судски спор са Станојевићем. Окончан је пре неки дан и сада ће све бити решено – навео је Ђурић.
Станојевић је у децембру 2011. године ушао у оштар сукоб са управом клуба иако је освојио две шампионске титуле, увео тим у Лигу сампиона и на полусезони имао 10 бодова више од другопласиране Црвене звезде.
УЕФА је недавно казнила Партизан са 100.000 евра, замрзла му бонусе од европских такмичење и запретила му да неће моћи да игра у европским куповима ако не измири пореске дугове. Ђурић је након те казне казао да је Партизан платио дуговања.
Izvor : Zurnal
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Već mi se javlja "Nismo mogli da dovedemo planirana i već dogovorena pojačanja zbog Stanojevićeve pohlepe. A bile bi to bombe prelaznog roka kakve Srbija još videla nije."
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Draganu Đuriću plene imovinu!
DRUŠTVO, 06:41, 27.12.2012.Autor: D. Tadić,Foto: Nebojša Mandić

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Vlasniku „Zekstre“ oduzeće pokretne stvari u Veterinarskom zavodu u Zemunu. Izvršitelji stižu danas zbog duga od tri miliona dinara


Ne propustite...
Dragan Đurić: Neću u zatvor!
BEOGRAD - Dogorelo!
Predsedniku FK Partizan Draganu Đuriću, vlasniku „Zekstre“ i Veterinarskog zavoda Zemun, danas plene imovinu iz ovog zavoda zbog duga od tri miliona dinara. Kako Kurir saznaje, danas će sudski izvršitelji pokupiti pokretnu imovinu u vrednosti od tri miliona dinara zbog duga koji je napravljen pre tri godine, kad je Veterinarski zavod zahvatio požar. Tada je Stanko Milošević, vlasnik preduzeća „Rastošnica promet“, koje se bavi komunalnim uslugama, uložio novac u sređivanje.

- Dužan mi je tri miliona dinara i, iako je izgubio spor, još nije vratio pare. Posle požara smo mu sve sredili, a on nam nije isplatio ni dinar - kaže Milošević.

Izvor blizak Kuriru kaže da su izvršitelji pre dva meseca odlazili kod Đurića, ali on ih je molio da mu ne uzimaju ništa i obećao da će dug izmiriti za nekoliko dana.

- Molio je izvršitelje da mu ništa ne uzmu i obećao da će za nekoliko dana sve izmiriti. Međutim, od tada se ništa nije promenilo, pa pošto se pravi lud i ne vraća novac, danas će mu oduzeti sve što ima. Izvršitelji su prvo pokušali da mu skinu novac sa računa, ali nisu uspeli jer je blokiran. Zato su se odlučili za oduzimanje imovine. Uzeće sve pokretne stvari u vrednosti od tri miliona dinara - kaže naš izvor.

Podsetimo, pre sedam godina konzorcijum „Zekstra-Bankom“, po ceni od 9,1 milion evra, kupio je Veterinarski zavod u Zemunu. Agencija za privatizaciju potpisala je ugovor o prodaji 70 odsto društvenog kapitala, a Savet za borbu protiv korupcije godinama tvrdi da je to urađeno nezakonito, čak je i Vrhovni sud dva puta osporavao privatizaciju. Sad je račun Veterinarskog zavoda blokiran na iznos od 260 miliona dinara, kako stoji na sajtu Narodne banke.

Iz „Zekstre“ kažu da su sve informacije apsolutno neistinite.

- U ime gospodina Đurića želim da vas obavestim da informacije koje imate nisu tačne i da su apsolutna izmišljotina - kažu iz „Zekstre“.

Kurir

Idemo bre hapsi mutavog degenerika
 

Troter

Početnik
Учлањен(а)
08.12.2012
Порука
9
Reaction score
0
Počeo se pojavljivati redovno u kuriru i po prvi put sam optimista po pitanju odlaska mutavog.

Da li će da uslijedi sezonska rasprodaja po sniženju da se rupe zakrpe?
 

Pingvin

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
899
Reaction score
74
informacije koje imate nisu tačne i da su apsolutna izmišljotina - kažu iz „Zekstre“.
Kafanska izmišljotina :D
Joj ajde ćorkirajte mutavu spobodu jebem li mu sve pa da se napijem ko stoka. Gde ima dima ima i vatre.
 

Mita BlackWhite

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
1.032
Reaction score
37
Локација
Partizane znaj,Jerkoviæ je tvoj kraj
@Diego,to i ja trubim.Nije poenta u malom Kosanovicu,koji mi je,bicu iskren,bio potpuno anoniman do pre par dana,poenta je da mi zbog lopova i mentola Tumbice,svakog igraca za koga treba da se izdvoji ''nesto'' predstavljamo kao utopiju i sizifovski posao za dovesti.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Ladno cemo i Miljkona oterati tek kad treba da pocne da pruza konstantne partije, ali to je valjda i praksa kod nas, tek kad formiramo igraca, istrpimo sve njegove bubice i gluposti, onda ga se odricemo, jelte treba dati nekom novom klincu sansu da nas odusevi kao sto je Miljko znao ili Aksent.
 

Nemanja-NUSKNVP

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2009
Порука
2.351
Reaction score
77
Локација
Leskovac
Fantasticno se Miljkovic ,,formirao" kod nas, da mu ne sputavamo karijeru slobodno neka nastavi da se formira negde drugde.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Dođem jutros na forum, onaj "zaštićeni deo" i čekaju me prelepe vesti o šnajderu. Saznaćete šta se desilo za dan dva preko novina, a ja ću za koji minut da obrnem broj telefona da vidim jel istina, a prilično sam siguran da jeste.

Doduše, sve su ovo kafanske priče, jer svi mi nemamo pamatnijeg posla nego sedimo u jednom beogradskom kafiću i samo kenjamo.
 

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
Zaboravio si da napišeš "tik tak, tik tak.":D
Priznaj da ti je fetiš da ubijaš ljude ovakvim stvarima. Lagano čistiš cev od lovačke, cepaš kokice i čitaš privatne poruke sa molbom za "konkretnu informaciju"...:D
 

Nenad PM

Banned
Учлањен(а)
22.04.2012
Порука
24
Reaction score
0
Pa ti ga prijatelju pretera,stalno imas neki info a nikokako da dodje do toga,od koga krijes,zbog cega sve mi vise ovo lici na neke izmisljotine jer kako drukacije protumaciti sve to.Pa svako od nas moze ovde godinama pisati ja znam ovo ,cuo sa ,da proverim,normalno je otici ce on jednoga dana ali ucinice to kad njemu-njima bude odgovaralo budi siguran u to....
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Из ваших уста у Божије уши. Само то могу да кажем...
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Prase, jagnje sve na sto, hapsiće se mutavo. :D

Lep novogodišnji dar, a dugo je i želja stajala na stend baju.
 

Mita BlackWhite

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
1.032
Reaction score
37
Локација
Partizane znaj,Jerkoviæ je tvoj kraj
Da ne trcimo pred rudu,ali ako bude zeljeni epilog,sta bih dao da se mi sa foruma okupimo u nekoj kafani,pod neku baraku.Jeste,forum je jako dobra stvar,internet napredna tekovina ali ja sam uvek bio zatucan i nikad za virtuelno umesto realnog..Zamisljam to slavlje i ekipu uzivo..Eh..Uostalom za mene je vrhunac tehnike bio pronalazak i masovna produkcija video rekordera.Tu je vreme stalo.Ali da se desi ovo sa Mutom,pa cemo lako ostalo..:D
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Moje pitanje glasi, zna li se ko dolazi posle Mutavog ili tek treba da se utanace detalji?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top