Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
Sad prolazim kroz sobu brzo, i vidim na tv-u onako na trenutak (pa ne znam ni koji je kanal, ali to nije ni bitno) vidim slika reprezentacije, pise o neki naslov sa kim igraju, a ono sto cujem jeste Partizan, sledeci krug, Ludogorec..

Haha, pa jel ovo moguce, postadosmo superstars sa ovim!

Jbt nas eventualni ulazak u Ligu Sampiona bi bio slabije medijski ispracen od ovoga... eee tugo...
 

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Уместо што нас тако олако узимају у уста, боље нек се запитају што апсолутна свака национална селекција у свим живим спортовима зависи од садашњих и бивших чланова Партизана.Kад нас већ унапред прогласише кривцима за евентуални неуспех државног тима, могли би онда и да нам одају признање за све успехе српског спорта предходних деценија, којих би курац било да нема Партизана

Што неки други клуб није створио тог Живковића (или пре њега Марковића, Митровића, Настасића, Љајића...), па да нам покаже како се поштује интерес репрезентације.

Док су им пуна уста српства, ми увек можемо да кажемо да смо дали на стотине играча (не само у фудбалу) који су доносили радост овом народу.Ми фрањевци и шиптари.


Друга ствар је што је Партизан је спао на ниске гране, па и те како зависи од играча од 18 лета.

:clap

Иначе, због свега што се издешавало у задњо јсезони, због тога што нема преноса на ртс, због тога што смо страно тело у Србији свима би им скресао јавно у очи и питао не само за однос земље према Фк-у него и уопште према ЈСД-у. Знам, то никада неће потећи из иста мутавог, корњаче, бурека, јајоглавог и сличних али ето остао нам само Вујошевић који јавно брани свој део посла док остала говна ћуте јер имају путер на глави.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Sva sreca pa pomno ne pratim domace medije.
I sta kazete, zli Partizan?
A jesmo li bili zli kada smo protiv Fenera igrali sa drugim timom zbog otadzbine na olimpijadi 2008?
A ko ono nije dao igrace za olimpijadu u Atini 2004?
Zaboravilo se, kurvini sinovi iz avalice?

Uostalom, serem vam se na propalu drzavu, narod i reprezentaciju.
Mi smo strano telo, neka vam igraju kokezini i terzanovi biseri.
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Čekajte drugari, nešto mi nije jasno.

Je l' je to krezuba, naprednjačka Smrdija besna jer je treći hrvatski klub NK Partizan Zagreb odbio da pusti jednog svog kadeta da igra za reprzentaciju Vučićeve Smrdije?

Zašto bi NK Partizan Zagreb uopšte imao obavezu da snabdeva svojim igračima reprezentaciju zemlje u kojoj je etiketiran kao strano telo i nazadni element?

Zašto, za ime svetoga Franje, NK Partizan treba da udovoljava naprednim sledbenicima Bogdana Tirnanića i Milojka Pantića, koji proglasiše NK Partizan za neprijatelja tog istog naprednog, krezubog naroda?

Gospodo Maderaši, serem vam se u vinjak koji pijete na Terzićev račun, prestanite više da napadate naš klub koji nikakve veze sa ovom posrnulom državom nema, osim što sticajem nesrećnih okolnosti mora da je deli sa musavim Vučićevim minionima.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Пљују нас и у новостима.

Смрадови, хајде мало да се прелиста градиво из ранијих квалификационих циклуса.

Цркните од муке, само Партизан игра у Европи!

Педери новинарски, зашто нико не напише чланак одакле циганима паре да доводе појачања као на траци?!
 

MojaKuca

Početnik
Учлањен(а)
11.08.2013
Порука
19
Reaction score
0
Ja ne znam sto smo mi uopste pustali igrace na U19 prvenstvo. Cuj pustas prvotimce da igraju na nekom decijem turniru. Igrac jednom kad dodje do prvog tima nema nazad, godine nisu bitne. Pa to takmicenje da je vazno bilo bi u zvanicnom kalendaru UEFA/FIFA i igralo bi se kad nema klubskog takmicenja. Cimamo bezveze i nas, i igrace a i omladinsku selekciju. Da nemamo kvalifikacije u redu. Budalastina od pocetka.
 

PFCBGD011

Grobarčina
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
1.971
Reaction score
121
Meni i dalje nije jasno kako nego sme da ZUCNE i pomene Partizan posle one otimacine igraca da igraju na najglupljen turniru u istoriji sveta- fudbalskom turniru na olimpijadi. Pa smo Fener sacekali bez dooooobrog dela ekipe, a da ne pominjem povrede...
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Cekajte ljudi, e-novine su alekov, bebin i zapcev radikalni evropejski bilten.
Ko je ovde lud?
nista mi nije jasno.
Aha, ovo je srbija.
nista, ok.
zaboravite.

Edit: Enslaved da opere usta sapunom. Sramota sta pise.
:)
 
Последња измена:

Firestarter

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2008
Порука
1.676
Reaction score
72
Odličan tekst. Iako sam ranije ćutanje kluba na pamflete gibaničarske Srbije dozivljavao kao znak slabosti, ovoga puta je dobro što se ne oglašavaju i ignorišu gnoj. Poslednje što je potrebno u ovom trenutku je ulazak u nekakvu polemiku i trošenje energije na budalaštine koje imaju očite obrise kampanje... Za ovo crveno govance Repića sam imao prilike i ranije da se uverim koliki je mečkar, ovo mu nije prvi ostrašćen komentar, ali barem je Kovinjalo vazio za nekakvog partizanovca. Dno..
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
За мене изненађујућа одлука, да ћемо испратити сопствени интерес и потребу, те вратити Андрију кући како би помогао у двомечу сезоне, испоставило се била је изненађујућа и за булументу свакојаких домобрана, савесних патриота и смерних чувара отаџбине, спремних да је штите до последње капи Партизанске крви.
У крајњој линији и није тако неразумљиво што се појављују незадовољни и што се пишу критике и изричу осуде тог поступка, кад је та дружина навикла да се може узимати, дрпати и понижавати, а да тај одрпани и понижавани ни гласа од себе не пусти.
Узимали су нам бодове, зарађене милионе, отимали титуле, чак и право на сопствену кућу, кидали месо и глодали кости, па и до душе саме на послетку дошли, а онда је запело на малом Жилету.
Да ли ће сада, када тај момак постигне гол за то страно тело и реметилачки фактор у најбитнијем такмичењу старог континента, да ли ће тада то уопште моћи да се сматра некаквим успехом српског фудбала или кад већ Србљима није дато да пруже руку ка европском крему тако што ће пред њега изаћи са својим најдражим чедом, да ли се уопште сме држати за умесну могућност да баш то кукавичије јаје подметнуто под националну коку, млатара усамљено и не дај Боже успешно часном српском тробојком, крај толиких северних коњаника?!
И ко је уопште ту заказао?
Да ли је Др. Слина заборавио да им на који сат метне у апсу кукавног председника, или је заказао сам савез, вративши им дете одистински, уместо само, рецимо, "условно"?
И шта ће тек бити, сада када је речено да се не зврнда и не летује по Европи, шта ће бити ако тај Каптол из Хумске остане којим чудом и да јесенује о народном и државном трошку?
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Dajte ljudi, u pitanju je ciganska patnja što ne igraju Evropu pa moraju negde da probiju. Već je ovde napomenuto da je ranije bilo mnogo većih otkaza, i to od strane cigana za vreme klupskih evropskih kvalifikacija.

Ovog mongolida sa prelepe srpske planine samo treba uputiti u evropske klubove koji nisu pustili svoje igrače na ovo prvenstvo za mlade, iako ne igraju nikakvo takmičenje u ovo vreme. Jednostavno pravilo uefe, ali ciganska je tuga pregolema...
 

StefanM

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2014
Порука
484
Reaction score
28
prvo svaka cast za tekst koji ste postavili a drugo prave pritisak Ziletu pred dvomec i namecu mu mnogo bitnu ulogu ( oko njega se lome koplja i sl. ) ... ja da sam trener Partizana odredio bih im ne karantin nego karantincinu da budu van desavanja i ovakvih idiotskih tekstova kao sto je ovaj od tog zlatibora
 

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
Em ciganima daju uslovnu licencu,em napadaju NASE.
Cist zicer ,sto rece brat Je-Ne-A.
Ali ima li koga da se javi....kakav kurac PR,pa mi to nemamo godinama,ustvari ne znam jesmo nekad i imali takvo sto!
 

Sekula

Banned
Учлањен(а)
09.08.2007
Порука
644
Reaction score
149
Сами против свих

Неће ово ваљати. Нападају нас са свих страна. Ако знамо да су све новине испостава говњиве СНС знамо и да су овакви текстови одобрени од стране врха власти. Јавна је тајна да је Горан Весић преузео улогу Небојше Крстића, односно да је сада он игра улогу главног уредника свих новина у овој каљузи. Нападајући нас, незапажено је прошла вест о условној лиценци, о ремију с мађарским друголигашем, о довођењу још два "појачања" финансирана парама пореских обвезника, односно мене и вас. Плашим се следеће сезоне. Они у овом моменту имају сређене утакмице с бар десет наших суперлигашких екипа. Дакле, остајемо ми и још можда пет екипа које су се до сада одупрле притиску. Питање је колико ће их остати до краја првенства. Већ сам једном написао да смо ми нежељено дете мајке Србије и оца Београда. Дете које одбија да следи своје родитеље, које одбија да прода кућу за шаку пиринча, које своју љубав према отаџбини показује делима, а не празним бусањем у груди, дизањем три прста и хвалећи сами себе. Штрчимо. У каљузи се трудимо да останемо чисти, ма колико и сами упрљани били. За све оне којима смета Партизан, све драге нам госте на форуму, ИЗДРЖАЋЕМО И БИЋЕМО ЈОШ ЈАЧИ. Плитка вам је локва за нашу величину, можда смо упрљали мали прст, али образ ће остати чист и светао. Ако вам толико сметамо, немојте више слати позивнице ни једном играчу, у ниједном спорту, па да видимо где би сте били, то јест, где би била "права, односно ваша Србија". Где би био фудбал без Маркеца, Митра, Љаје, Јоје, Настасића, Стојкета,Раће, Фејсе, Жилета кошарка без Крлета, Богдана, Луче, ватерполо без свих оних момака од синоћ, одбојка без Атанаса и Миљка? Били би тамо где је рукомет без Неђе Јовановића. Немојте гледати филмове које је направио Кустурица ни оне у којима су глумили Бора Тодоровић, његов син, Мија Алексић, Драган Бјелогрлић, не слушајте Партибрејкерсе, Ван Гог ни Гоблине, не присвајајте цитате Душка Радовића ви ретки који знате да разликујете слова, ни Бату Трлају ви који глумите фаце с асфалта. Схватите, ви сте нуле. Да није Партизана и људи који воле Партизан, Албанија из Хоџиног периода би била појам за вас и вашу Србију. Па хајте молим вас, учините ово што сам навео, нама Глодарима, Фрањевцима и Дервишима за љубав. С моје стране желим вам лепо време и пуно среће. Нек живи ЈЕДАН НАРОД, ЈЕДАН ВОЂА, ЈЕДАН КЛУБ И ЈЕДНА ЛОКВА.
 

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
Na veliku nesrecu nasa PR sluzba,moze da promasi vise zicera nego Skuntelar i Scepinjo zajedno.A mrtva je trka od kojih promasenih zicera imamo vece stete.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Mnogo je grozno što ću o nekim ljudskim bićima napisati tako nešto... ali to je činjenica.
SNS je sekta. Politička partija na papiru, bez političkih ideja, zaokružiti vođu na glasačkom listiću, ne obazirati se na stegu u grudima ako se pojavi tad, jer, ako zaokružiš biće para. A kako i da ne zaokružiš kad si član te partije. Ako ti se ne sviđa što glasaš za velikog vođu, izmanipuliši sopstveno Ja, i znaš da glasaš za sebe. A zanima te budućnost svoje dece, da lagodno žive. Pa ćeš i obraz i dušu da mu daš, zbog njih. Da bi imala za ekskurziju, sendvič sok i čokoladu za užinu, i drečave pertle u društvu. SNS je sekta.
U mom kraju je isprepletana situacija, nema potrebe da pišem o detaljima, ali oni su rešili da obore nešto zdravorazumno i nešto što mladi vole, jer je to nešto kako kažu "narkomansko". Oborili su to, isterali mlade. Onda napravili plagijat istog. Ali je njihovo. Sad to nije "narkomansko", već kulturni događaj, SNS obrazuje omladinu.
Sekta čista sekta. Politika je sekta. Sve stranke su sekta.
Pisao je gazda skoro o nekim novijim partijama, Dverima...
Ja lično ne znam tamnu stranu Dveri... oni bi bili osveženje. Sve ostalo je grozno.
Mnogo sam se osvrnuo na politiku, ipak, nije promašena tema jer ta politika nam oduvek vedrila i oblačila u klubu. Odeš na stadion da gledaš Partizan i silom skrećeš pogled koji luta prema loži, dole prema skeli...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top