Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2015/16

Статус
Затворена за писање одговора.

4. октобар

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2009
Порука
1.603
Reaction score
113
Usmerite svoj bes, aktivirajte Semtex!
 
Последња измена:

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Posto je proslo 9 meseci od kada ju uparava dosla..ajde da okrenemo tu 9 na 6 pa da se odrzi skupstina kao sto je predsednik obecao na Petricev predlog..

Pa neka objasni kako je uneo 8 mil € u klub od sponzora..
Pa neka objasni nam kako je ovaj tim bolji od tima sa Lazovicem,Skuletocrm,Brankom Ilicem,Drincecem,Volkovom,Sasom Markovicem..
Pa neka nam objasni kakoje Kiza bolji treber od Marka Nikolica..

Siguran sam da ima odgovore jer ipak Popovic je poznato ime u nasem fudbalu,sumnja se da je sutnuo 2 puta macku sa praga..
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine

Pa sad,ako se ja dobro secam,koliko je Kiza "igrao" za Partizan,to je veoma diskutabilno.Da je igrao u 1-om timu-nije,da je bio rezerva-bas se nesto i ne secam....Izbacen je iz Partizana,pa je bio na probi kod cigana,ima ga u ciganskom dresu na nekim pripremnim utakmicama.Nikolic nije igrao za nas,ali jeste Partizanovac.
Inace,slazem da nas trener mora da bude nas covek.Ili eventualno stranac.Covek koji nije igrao u Partizanu i ne zna sta je Partizan.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Sale SK
Što?
Da nije nešto danas teže nego juče.
Ili je četvrtak bio mnogo lep da se sve u prvenstvu zaboravlja.
Kad nego doživljava slične stvari 30 godina samo je pitanje na kojoj visini amplitude trpljenja se nalazi.
Evo mene ovo danas nije ni malo pogodilo,jbg.
Možda me je pogodilo ranije,a možda sam posle one žalopojke u četvrtak posle utakmice znao šta će biti pa se dobro pripremio.
Zaista nema porebe za nervozom.

Puna podrška do titule.
Na stadion samo oni koji daju 100% podršku i koji veruju upravi,treneru i igračima.
Sad nam nikakva malodušnost i kukanje ne može pomoći.
Slušajte vođe na Jugu i pesma 90 minuta.
 
Последња измена:

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.889
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Киза је играо за нас па види га сад. Марко Николић не, а сви би овде потписали да се врати, без обзира на мане које има. Што се тиче фудбалера из Супер Лиге, ја бих се шутирао у дупе од среће да нам штоперски тандем чине Лакић - Пешић из Ниша и Антонић из Спартака. За ове наше су Селсо Ајала и Карлос Гамара лично(Штопери Парагвајске репрезентације из '98, тада међу најбољима у свету, не знам зашто су ми баш они пали на памет).

Znaš kako:

Neko uzme titulu sa +2, neko je ne uzme sa +1.

Neko zabeleži prvu pobedu u grupama nekog evrokupa, još od Belog Stevanovića, neko zabeleži najteži poraz u istoriji na domaćem terenu u nekom evrokupu.

Nijanse su to, a?

Na moj potpis za vraćanje Nikolića bi se svi načekali.

Vidiš da sam u pravu.
 

Sekula

Banned
Учлањен(а)
09.08.2007
Порука
644
Reaction score
149
Без наслова

@ Enslaved
Па добро, само не овај, само не онај, онда гледај и уживај у бравурама Балажица(лошији део одбране), Фабриција(смешнији део одбране), Ћирковића(противнички шпиц) и сличне појаве. Тврдим да је тај Лакић Пешић, којег овде пежоративно називаш онако како га већ називаш, класа за горе набројане. Емпиријски доказано против Радничког из Ниша у последње две утакмице. И цигани би имали нешто да кажу на задату тему.

@Lazar P

Добро поређење си нашао. С тим да је Плави(а не Бели) тук'о цигане у рупи с играчем мање, а Киза у две утакмице с истим бројем играча изгубио. Вермез је презимио у Европи, па смо дочекали Артмедију и Петах Тикву с њим, при том никад није победио у дербију. У другом мандату сјебао је 11 бодова предности над циганима па су Рашовић, испао од Лудогореца и Туна и Јојић вадили ствари на дербију. Како је кренуло с Кизом, смеши нам се 1/4 Лиге Европе и борба с Јагодином и Сурдулицом за опстанак.
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
577
Reaction score
810
Vuce,ajd malo iskuliraj mislim da si malo mnogo pao s marsa.Vidis li da nas ujebase bas te tvoje vodje s juga,pa kad su tolko pametni gospoda s juga sto ne preuzmu skroz klub pa i upravu i da vidimo sta znaju.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.889
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Sva tri napadača (prvo Božinov, zatim Abubakar i na kraju Šaponjić) su imali izgledne šanse da postignu pogodak. Moglo je da bude laganih 3:0 da su bili koncentrisani.

Rastavac nema veze sa rezultatom, kao što ni Mojsilović nije imao veze sa rezultatom protiv Spartaka.
 

b-pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
20.04.2009
Порука
1.616
Reaction score
91
Локација
БГ
Ocajna partija, ocajna.

Zapadna tribina mi je pruzila dobar pogled na 10 Brasancevih proklizavanja i nesto manje gresaka i losih odluka u napadu. Potpuno indisponiran danas. Jevtovic je daleko, daleko ispod Drincicevog nivoa. Bandalovski se zaista trudio, nemam sta da mu zamerim. Sto se njegovog sunarodnika tice, ne verujem da je ima 5 kontakata sa loptom.

Zivkovic pruzio ocajnu partiju. I on je pod velikim prtiskom, ali onaj potez nakon sto mu je Bandalovski ostavio na desnu je skandalozan. Saponjic izuzev duplog pasa neprimetan. Ne vidim sta se od njega moze ocekivati.

Nema ni obrisa ofanzivnog Partizana, onakvog Partizana kakav on mora biti, kakav je oduvek bio. Dupli pas je alfa i omega fudbalske igre, najprefinjenija i efektivnija tehnika, a mi je uopste ne koristimo jer se ocajno krecemo. Samo jedan dupli pas bio je dovoljan za najbolju sansu na mecu, samo jedan! Svi napadi su na se svodili na guranje lopte unapred i nada da ce neko ''izmisliti'' neki potez, sutirati, namestiti gol...

Na naplatu dolazi to sto nismo adekvatno zamenili ni Ilica, ni Drinu, ni Skuletica i Lazovica. Pa ni Markovica. Kako se stvari odvijaju, mozda i Volkova pridruzimo ovoj grupi. Zasluge idu upravi.

Ne zamerite mi ako gresim, ali je Steaua, na neki nacin, i nas povukla u ambis. Imali smo (ne)srecu da ih savladamo i od te utakmice pocinje strasan pad.

Sanse za titulu su minimalne, mizerne. Za Milinkovica bi bilo najbolje da se povuce sa mesta trenera.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Kad se samo setim, da smo pre samo devet meseci imali Danka, Skuletu, Drinu, na klupi Marka...eeeee...a gde smo sad...ko nam igra, ko je trener, ko nam vodi klub...
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Sva tri napadača (prvo Božinov, zatim Abubakar i na kraju Šaponjić) su imali izgledne šanse da postignu pogodak. Moglo je da bude laganih 3:0 da su bili koncentrisani.

Rastavac nema veze sa rezultatom, kao što ni Mojsilović nije imao veze sa rezultatom protiv Spartaka.
Malo je to šansi za ovakvu utakmicu, mi smo protiv spartaka imali tri puta više šansi, pa smo dali gol u 95 minutu. Samo na tom primeru se vidi koliko je ekipa pala. Gotovo svi igrači su van forme, što zbog nedostatka kvalitetnih igrača u rotaciji, što zbog očigledno lošeg rada naše struke, ali opet nije tener glavni krivac, zna se ko je sve ovo zamesio, ona govna koja se bave kadrovskim pitanjima i uopšte vode klub.

Inače, ne treba prozivati igrače za ovakve rezultate, svako je mogao da vidi nervozu i isfrustriranost na njihovim licima što ne mogu više od ovoga što sada pružaju, problem je sasvim na drugom mestu, a to smo već apsolvirali i opet sve počinje od uprave, njihovog prelaznog roka...
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.316
Reaction score
3.969
Локација
Kobasicarija "Venac".
bez ideje, mozga I coveka koji bi resio ovo danasnje mucenje. kad ti abu, andrija I braske zakazu, onda nema ni kapetanove magije.
ocajno, da ocajnije biti ne moze. nadao sam se golu u zadnjim sekundama iako, ali ne bih skakao od srece da je neka frljoka usla. dobijali smo mi utakmice uz zvuk sirene ne tako davno, ali tu se nazirala ta karma, ta Pravda koja mora biti zadovoljena. danas toga nije bilo, jer smo igrali kao tim koji se prvi put srece na terenu. a ono non stop klizanje je poseban detalj:roll:.
trenera boli kurac da da ostavku. videcemo sta kazu plava odela. kapiram da ih ne dodiruje mnogo skandiranje "sacice" sa istoka, a I zasto bi. kad ti na utakmicu dodje tri soma ljudi, I od toga njih sest-sedam stotina skandira protiv tvoje ideje, samo se lagano poceses po guzici I odvalis:"idemo dalje".
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.567
Reaction score
1.080
Мало сам чекао да напишем коментар, да случајно не изађе негде вест да је Киза Киксер поднео оставку ...

Испало је лепо време вечерас, ништа од најављених пљускова и чега већ. На ЈНА свега 2500 људи, оно тврдо језгро људи навиклих на све, па и на карактеристичне партије Кизе Киксера. Што је најгоре, нисмо ни имали неке шансе, нити смо нешто доминирали. Углавном смо падали, погрешно се додавали, покушавали центаршутевима који не иду нигде ...

Шта рећи, о клубу у коме један играч (#10) поставља тренера, јер му је љубимац. Да ли критиковати управу, или им дати шансу, људи су нови, тек почели мандат. Има ту силних фудбалера и зналаца, Вазура, Вучела, Свињар. Ма, какви су то све фузбалери, ево Вазура је једном и прошао поред неког лика који је у животу одиграо три термина. Вучела? Он није ни толико. Свињар? Испуњава задатак: "'рани свиње, и не дирај дугмиће!" Па, што су они онда ту, питаће неко? Ако већ појма немају о фудбалу? Да ли је могуће да су ту искључиво због политичке подобности? Управа која се разбежала пре 90. минута из ложе?

Да ли је могуће да је једино Илија Столица нешто и припремао играче пре утакмица, па сада када је отишао - остао је само ћутолог Киза Киксер. Дан након срамотног пораза у финалу Купа од Чукаричког, Киза Киксер је морао да буде бивши! Зар је утицај једног играча (#10) толики, да су морали да оду и Шкулетић и Лазовић и у прошлом термину Звоне Вукић, да би он и његов љубимац могли да раде шта год хоће са овим Партизаном?
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.610
Локација
Beograd
Крах система.
Или заправо, система и нема неког нарочитог...

На наплату долазе вишегодишње продаје играча који вреде нешто, или одрицање (и терање) оних који имају солидну плату, затим сумануто одрађени прелазни рок, тренер који се тотално погубио, или такви играчи који су толико лоши да и бољи тренер не би могао много више, или и једно и друго, у сваком случају дође нам на исто - крах система/несистема, у сваком случају крах у походу на домаће првенство...
Остаје нам нада да се покажемо здраво добри у походу на домаћи куп који овде већина тако презире, е да би се некако докотрљали до шансе да учествујемо у квалификацијама за Европу и следеће године...

После овога реченог (што смо ионако сви редом прежвакали већ по хиљаду пута), шта уопште и да пишем о утакмици и играчима...

Но, ред је ред, кад сам већ био тамо, неки лични утисак је ово:

Средина нам је тако КАТАСТРОФАЛНА да је то страшно, ма колико се Брашанац трудио и био свуда по терену он није велики играч, нити ће то икада бити, хвала за труд, али сваки пут када је био у прилици да уради нешто битно и креативно, урадио је погрешно и некреативно...

Мали Лукић је 6 пута бржи од Бабовића, али је и 6 пута мање у игри, бежи од одговорности, не нуди се лопти и саиграчу, коликомгод био талентован нама треба везњак који ће ОДМАХ И САД да решава утакмице, даје голове и асистира...

Да Саша Илић у годинама када би већ увелико требао да пика фудбал са другарима у ветеранској екипи и даље буде НАЈБОЉИ везни играч Партизана, СРАМОТА је за клуб (нисам то ја измислио, чуо сам од неког паметног човека после утакмице, и, слажем се)...
Јесте човек најбољи везиста у Партизану, али није двише овољно добар ни да би успео да победи неки Раднички из Ниша, без потцењивања Нишлија, али јебига...

Сад Бабовић има потпуно право да каже, аха, шта сам вам рекао...тешко ми је са тобом, а још теже без тебе од Дина Мерлина...
Да се не замарам још и са њим, јер није ни играо ни био на клупи, али са ТАКВИМ везним редом, ма шта уопште очекивати...

И Јевтовић је одиграо очајну утакмицу, колико ми се чинило да у њему заиста има нечег фудбалског, данас је био баш очајан - и што је најгоре БЕЖИ ОД ИГРЕ!
ЈЕБОТЕ ЗАДЊИ ВЕЗНИ БЕЖИ ОД ИГРЕ?!
Балажиц је све време креирао игру, тако да сам ја због тога ПОПИЗДЕО, јебига, онда нек он иде у везисте а неко други на штопера и све у п.м.

У пичку материну и аути где се везисти крију да не добију лопту, у пичку материну и корнери где од њих 100 ни један не ваља!
У пичку материну и чињеница да не памтим да ли је наша веза ЈЕДНУ ЈЕДИНУ шансу створила нападачима...(ваљда јесте, него сам ја узрујан, па смањеног стања свести...)

Јесу и нападача били лоши, али...Жиле стварно к'о да је Меси (а није), 'оће оно што не може, Абу као издувани балон, Божинов за 6 пута гори од бугарског Бебета коме се смејете већ 100 година...
За Шапоњића је Вошингтон, коме се исто смејете и ругате измислио фудбал, д ане помињем још и Перу Боју (кога исто не волите, а који је марка за ове данас)...

Одбрана к'о дбрана, данас нисмо примили гол, вероватно нас је то и збунило, нисмо навикли...
Сумњам да ће бити гласања за играча утакмице (извин'те, нисам још ни глед'о, можда већ има?), али мени је Фабрисио данас најбољи - ништа није заср'о, а ваљда не зна Српски и Бугарски па ваљда некако нису и њега могли ови наши и бугарски да увуку до даске у канал...

На крају крајева играчи су се трудили, нису они криви ако не знају да играју фудбал, плаше се лопте и одговорности, немају довољно мотива, снаге, муда, способности...и тако редом...
Неко други је крив што је то тако!

Ах, да, са Истока је било оно УПРАВА НАПОЉЕ, али ЈУГ - ЋУТИ...
Ееееее, о.к. ви тамо дајете подршку клубу и кад је најгоре, али зар немате неко своје мишљење о управи, тренеру, играчима...

Па човек и своје дете воли, али ничему не служи ако то дете прави нека срања, русвај, неваљалштине и слично, а ти га нон стоп милкиш, буји паји моје мало, ради шта хоћеш, попни нам се и ан главу и посери се тамо...НЕ него дрекнеш и на своје дете ако је наваљало, или прекардашило неке границе...

Еееее...

И на крају мог поста - ни губитак титуле није ништа страшно, у младости сам живео у свету где Партизан није освајао титуле у низу, али су бар играли фудбал, да се преживети и тако и овако, а осим тога, док има теоријске шансе, НЕМА ПРЕДАЈЕ!!! :BB

Управа напоље, Кизо одлази, а играче је касно да сад мењамо, па шта да се ради...
Ја опет понављам, баш бих волео да могу да седнем са Пауном или Станојем, или тако неким па да га питам КАКО би он са оваквим играчким кадром где је свако неки ,,полу,, - овај полушпиц, овај полувезни, овај полузадњи, овај полупредњи, итд...нигде неког целовитог и убојитог са правим способностима на правом месту...Како би саставио тим, и како би им рекао да играју???

Али...ТЕРАЈ ДАЉЕ!!!
 

tommy_johnson

Grobar
Учлањен(а)
06.07.2007
Порука
240
Reaction score
32
Локација
Dorcol brate Srbija dinamita tona!
Lepo je sto ovde neki ljudi i dalje mastaju o tituli. Pa ljudi ova uprava je postavljena sa ciljem da napravi ovo sto sada gledamo. Ovo je najgora ekipa Partizana u poslednjih 20 godina koja je na srecu izvukla gore protivnike od sebe u Evropi i zamalo usla u LS.

Uprava je postavljena da prepusti titulu ciganima jos prosle sezone samo sto oni jadnici nisu bili sposobni da pobede namestene utakmice. Protiv Cukarickog je svima jasno bilo sta nas ceka ako se ne dovedu pojacanja.

O pojacanjima ne vredi pricati. Lekovic ni nimalo bolji od Petrovica, cak sta vise Petrovic je bolji u napadu, Fabrisio rupetina , Bozinov....

Nije uvek lako voleti Partizan ali to je to.... Sto bi nas ex trener rekao , valjda ce se i ovo jednom zvati lane.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top