Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Doslovno skauting “0”! Oni ispadi sa Evertonom, Goguom, Leom i Tavom su ocigledno samo izolovani ispadi.
Nama treba igrac kao Skuletic, ali ne verujem da ce on doci, ima on gde da uzme pare, Nikolica ce dovesti i preplatiti, srecno u borbi za drugo mesto i sledece sezone.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.353
Локација
U pizdi materini
Kakv bre skauting, pa ovi retardi su Sumu '"skautirali" skoro tri sezone pa vidimo sta smo dobili, to se sve svodi na menadzersko - E imam jednog...
Pa ako ubodu onda histerija , ja sam ga doveo itd...
A ako promase onda je uvek igrac kriv, nije to do sportskog sektora nikako. Razumem ja da se neki igraci po Evropi dovedu za desetine miliona eura pa se pokazu kao promasaj ali zato ti klubovi imaju x broj igraca u beleznici pa se to nadomesti.Smesno je da klub kao FKP nema nikakv skauting.Ako neko ima trenutak inspiracije i odigra dobro protiv nas ovi odmah reaguju u smislu daj dovodi ga ako je jeftiniji od milion ali dinara.

Sramota za celokupnu upravu sem menadzerskih kombinacija i ozivljavanja karijera za drugo ne znaju.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.567
Reaction score
1.080
Да се ја питам као што није случај, не би тај Шкулетић присмрдео Партизану више, након онаквог одласка у сред сезоне.

Отишао је након што је ударио Бабовића на тренингу. Лазовић је отишао 5 дана касније јер је питао зашто је Шкулетић морао да оде.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Ovdje se ne bih složio s tobom. Mislim da imamo premalo veznjaka koji bi uzeli loptu i preuzeli odgovornost. Zbog toga Ivanović i iskače ovih par utakmica, pogotovo poslije Čukaričkog. Tu je još Pantić, koji zna, ali kao da se nećka, i naravno Sale, koga ne mogu računati kao neko na koga možemo da se oslanjamo i temeljimo igru. On je tu kao bonus i ispomoć golobradoj dječici.

Sjetimo se one sezone pod Stanojevićem kad smo u vezi imali Tomića, Babovića i Ilića koji su se praktično sudarali u sredini, pogotovo kad su igrali na kontra strani kao lažna krila. Uz njih, još je i Iliev bio, i opet su svi i uzimali loptu i imali dovoljno kod sebe. Tečnost jeste ispaštala, ali moja poenta je da nemamo danas nikog osim Ivanovića ko hoće da uzme loptu, zna sa njom a da opet ne mrsi.
....... Mislim da se u nevaznim utakmicama jankovic, tosic, ozegovic i ostali tuku za loptu a kad je vazna tekma u fazonu su muko moja predji na drugoga. Mnogo carine loptu, misle, pametuju i nemaju automatizam u dodavanju, sto je trenerov posao. Mogao je Djukic da odgleda koju utakmicu Fulam da vidi kako se to radi, da se ugleda na svog nekadasnjeg naslednika u Partizanu, od koga se cinilo ima bolju osnovu ali koji je radio na sebi i koji se vezuje u zadnje vreme za celzi i arsenal, dok je djukic vise u sferi karta za sabac u jednom pravcu. Secam se ja traljavih ekipa Partizana, ali ovako nesto davno nije vidjeno.
 
Последња измена од уредника:

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Rekao sam da neću otići na stadion dok je onaj trener, ali ipak sam bio na Čuki i juče.
Dve utakmice koje su pokazale da Partizan ima kvalitet, ali da mogu sa ovim kretenom da odigraju dobro samo ako je velika frka (Čuka) ili ako je potpuno rasterećeno i nevažno (juče).

Nadam se da ga više neću videti na klupi JNA, a u sredu nek uzme svoj prvi trofej i nosi se u 3 lepe pm.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.744
Reaction score
11.362
Локација
.
... Reče čovek koji piše lažne reportaže :D

Nego, ušli smo u pregovore sa Spartakom za Nikolića. Da budem iskren nisam nešto puno gledao dečka osim na utakmicama sa nama a i tad nisam preterano obraćao pažnju na njega ali mislim da nije pojačanje. A pritom je neverovatno debilno dovoditi igrače, tj praviti tim a ne zna se ko će isti voditi. Ali prvo da mi uzmemo kup pa mogu da idu svi sem kapitena ako hoće.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Ne mogu da verujem da neko hoće da dovede tog dečka pored Jovanovića, a nisi prodao #51. A isti su, mislim igrački.
Mislim da je ovo daj šta daš, jer ćemo sigurno pljunuti lovu za Pantića, piše 1 milion €. Plus za Zdjelara još 500k€. I to je to, što se tiče naših platežnih mogućnosti. Osim ako ne uđemo u LE, pa da očekujemo još jednog ili dva igrača. Bojim se da sve dobro što se ponudi nama i žgadiji, će otići tamo. Jer tamo je neograničeni budžet. Bojim se da nas ciganin Pantić već priprema za scenario, jebeš našu ligu, daj Evropu.
A ako ode Tawamba, treba nam samo jedan napadač, ali to nije Nikolić. Nama treba odbrana. Dva beka pod hitno, jedan centralni bek. Pa tek da idemo na sredinu i navalu.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.913
Reaction score
21.622
Kao što je neko napisao, zašto bi se pregovaralo sa nekim pre pronalaska novog trenera i konsultovanja sa istim?
Da ne znači to, ne dao Bog, da će dotični gospodin produžiti mandat?
 

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.673
Reaction score
9.252
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas
Nama sada treba remont kao izvršen u leto 2007 godine, kada su u klub dovedeni ozbiljni fudbaleri, Moreira, Žuka, Diara, definitivno promovisan najveći biser naše škole, Jovetić. Taj prelazni rok je utabao put za 6 titula prvaka države u nizu i za igranje u ligi šampiona. Takva seča ili slična, potrebna je i sada.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.737
Reaction score
29.560
Локација
Beograd
Da, da...
Samo nemoj da mi niko kaže kako je Pantić Moreira, a Zdjelar Žuka...
... i ni jedan naš špic nije Dijarrrra, a daleko od toga i da je Đerlek Jovetić...
I šta ćemo sad?

Mi ove nabrojane (koji NISU to što su bili Mo, Žu, Di, Jo) već imamo i plaćamo, ili ćemo ih i još dodatno platiti da ostanu kod nas...
I dovešćemo neke Njivaligaše kvaliteta kao i uvek kad se dovode Njivaligaši...
I šta ćemo onda?

Ko će da dovede i plati nekog novog Moreiru, Žuku, Dijarrrru, Jovetića?

Maksimum našeg dovođenja i plaćanja bio je suma sumarum - Suma, i pare su spiskane uludo, a ni uprava nije baš ,,sisala vesla,, pa da Ilevu poveri da opet spiska 2 miliona evra za nekog ekstratrogodišnjeskautiranog asa koji prvih 6 meseci ne igra a drugih 6 meseci nikome ne treba, te ga PRE KRAJA SEZONE (?) pošalju na zasluženi odmor do Afrike...samo što dalje od JNA...

Znači čisto sumnjam da će Ilev dobiti pare da se opet bahati, pitam se i da li će ga možda smeniti, ali ko god da dođe ni on neće dobiti pare za kupovinu...
Mislio sam da je ovaj trener svakako ,,odsvirao svoje,, ali sad ni u to nisam siguran...
Što bi uprava makla ovog dobrodušnog trenerskog čikicu, pa da im se ,,zalomi,, neki baksuz...ovaj nema šta da zameri, a taj drugi bi možda i zamerao nešto i ,,talasao,,...
A opet slično kao i sa ulogom sd-a (ko god bio neće dobiti pare da troši), tako i sa ulogom trenera, menjali ga ne menjali ga, ovaj sadašnji trener koga kod mu daju od igračkog kadra on neće imati zamerke, a i da dođe novi, zamerao, ne zamerao, to mu je što mu je, biće mu uzmi ili ostavi, a pojačanja koja tražiš (ako nešto koštaju) dobiti nećeš...

Naravno, najbolje bi nam bilo da promenimo upravu, sd-a, trenera i igrače, ali to je naučna fantastika, sajns fikšn SF...:icon-rolleyes:
Dakle, spasa nam nema, propasti nećemo...:icon-rolleyes: ...i tako decenijama... :icon-rolleyes:
...i decenijama... :icon-rolleyes:
Teraj dalje... :icon-rolleyes: ...
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Milion za Pantića? :banghead:
Pola miliona za Zdjelara? :banghead:

Pa ovi će napraviti 50 miliona dug i onda otići. Trošiti tolike pare na ove propale sezone, ko će to posle da plati?
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.758
Reaction score
19.333
Локација
Nickname
Realno kad god smo doveli nekog Brazilca u vezi ili napadu nismo promašili, osim Eduarda. Brazilci nisu neki u odbrani, tu bi legao neki Italijan. Ali Partizan i dalje dovodi najviše crne Afrikance i Libijce gde je bilo dobrih igrača ali i dosta promašaja.
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.196
Milion za Pantića? :banghead:
Pola miliona za Zdjelara? :banghead:

Pa ovi će napraviti 50 miliona dug i onda otići. Trošiti tolike pare na ove propale sezone, ko će to posle da plati?

Po meni oni vrede te pare. A to da će napraviti dug i otići jeste vrlo moguće...s tim da ja mislim da oni na drugim mestima rade. Npr, mi smo obojicu Miletića platili po 300-400 hiljada evra. Prvog smo doveli u situaciji gde već imaš Bogosavca koji možda nije neki ultra talenat, ali svakako nije ni gori od Miletića. Ćelavi ajde, doveden je u situaciji kad nam je bio potreban štoper, ali mišljenja sam da smo i tu mogli da iskopamo nekog dosta jeftinijeg, a da ne bude lošiji. Pa evo, pogledaj sad...planiraju da plate obeštećenje za ovog Nikolića iz Spartaka..štakojikurac...Nikolić iz Spartaka...Ožegovića samo isto platili jedno 300 hiljada. Na sve se to gleda kao da ih nismo mnogo platili..kurac nije mnogo, u poređenju sa kvalitetom koji smo dobili njihovim dovođenjem.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.744
Reaction score
11.362
Локација
.
1.000.000 € za Pantića može da da samo kompletan idiot ili neko ko će posle tu lovu da dali izmedju sebe na par delova. A mi imamo kombinaciju te dve stvari. Pantić nema ugovor sa Čelzijem tj ima samo na papiru ali to funkcioniše tako što sva lova od transfera ide Ramadaniju a pošto su ovi na prst u dupe sa njim, jasno je da se pravi ozbiljna kombinacija, isto kao sa Sumom.
Pa mi nismo dali 500.000 za onog Argentinca koji može da igra u vezi lagano i odbranu i napad sa sve Pantićem u zubima. Jbg nije Ramadanijev.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Milion za Pantića? :banghead:
Pola miliona za Zdjelara? :banghead:

Pa ovi će napraviti 50 miliona dug i onda otići. Trošiti tolike pare na ove propale sezone, ko će to posle da plati?

Pantić vredi te pare, i to je realna cena... Ali samo pod uslovom da bude naš igrač 100%, mislim da bi mogli da ga za dve godine prodamo za 5/6 miliona€.

Evo čitam da Ivić odvodi onoga Veselinovića iz Voždovaca sa sobom u Makabi. Znači ništa od njega, e šteta, a baš sam mislio da bi nam on legao kao budali šamar.
Svakoga, dana sam sve bliže mišljenju da će ciganski saboter ostati trener i iduće sezone.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Milion za Pantica je odlicna investicija. Jedan je od najboljih igraca u timu, a i da slomi obe noge, prodacemo ga poslije za taj milion.

Ovo bi trebao biti nacin na koji ce Partizan poslovati - pozajmica, po obestecenje, bar kada su te vece cifre u pitanju. Slovan bi vjerovatno pristao na sestomjesecnu pozajmicu sa pravom otkupa za 2M...
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Rece mi jedan ciganin skorije sad se kod vas u FK radi otimacina kao nekad kod nas u KK sa Vesicem, Opacicem i ekipom.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top