Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Baš smo malerozni sa štoperima, u sljedećem prelaznom roku defanzivna linija mora da bude prioritet.

Obzirom na to da smo prethodnih sezona imali jako tanke štopere (najviše na rotaciju mislim), eto sreće da nam ostane ovakva situacija, Mitrović, Miletić, Ostojić, Marković. Ja ću biti zadovoljan.

Prije bismo bekove trebali srediti, tu smo baš tanki. Miletić, Cucin, Vulićević, Urošević, niko ni blizu nekog zadovoljavajućeg nivoa napred-nazad.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
MOLIM UPRAVU, SPORTSKOG DIREKTORA, TRENERA I FUDBALERE PARTIZANA DA MI VRATE 45 MINUTA ŽIVOTA.

Previše sam mator da bih tek tako bacao dragoceno vreme, kojeg je iz dana u dan sve manje.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Nismo mogli u prvom poluvremenu da udjemo u 16 a i kad bi to uspjeli tamo je Ozegovic. Dalje ne moram da opisujem..
Pobjeda zasluzena ali zabrinjava i Tawamba, Cucin kad centrira ja znam da to ide kod svetog Petra. Ostali su igrali dovoljno za Radnik. Vidjesmo i Vakulka ali nije se lomilo nista pa sam malo toga i vidio od njega. Jedno je sigurno ne voli da petlja sa loptom, takvih imamo previse...samo jos da ganferi kiksaju.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
slabo !

prvo poluvreme: sviranje q

drugo poluvreme: daj da ga damo pa bilo kako

* kad sam video da nam sudija svira penal prva reakcija je bila " nosite se u pi*ku materinu "
 

Betelgez

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
85
Reaction score
59
Meni je enigma zasto mi ne mozemo celu utakmicu da odigramo dobro? Od pocetka drugog poluvremena pa do drugog gola se videlo da znamo i mozemo da igramo na jednom sasvim pristojnom nivou. Kako god, bitno je da smo pobedili i samo neka tako nastave, pa makar i sa 20min. kvalitetne igre po utakmici.
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Jesam li dobro čuo u prenosu da je onaj opet hteo da izvodi penal?

Ne znam sta je bilo u prenosu, ali zaista je zgrabio loptu i to u stilu one decurlije u obdanistu kad ukradu igracku. Prilazi mu Tawamba, ovaj ga tera u tri pm, a baca loptu Jevtovicu u zemlju kad mu je prisao, gleda ka klupi i onda ide u stilu uvredjenog deteta skroz ka nasoj polovini.

Treba priznati i da je prvi prisao Jevtovicu da mu cestita na golu.

#51 sa druge strane je klasični primer folksdojčera odgojenog u hitleru jungendu, zadojen ciganštvinom a nije imao ni hrabrosti ni da prizna svoje umotvorine po "mrežama", i da kaže "jeo sam govna , radio sam to i to". Takvima oprosta nema.

Koliko god ovo bilo tuzno, jos tuznije je sto taj vrli centarfor ne moze tri puta da pogodi cistu loptu u 16 m (!?). Lepo kazem da je onim sto je pogodio protiv Cukarickog zaprpastio i sebe samog, iako nije propustio da nam pokaze misice.

Rezultatski smo izasli iz krize, taman pred pauzu. Sale doktor ove igre!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.753
Reaction score
29.619
Локација
Beograd
Po lepom, toplom i sunčanom vremenu, pred više od 15 000 gledalaca, Partizan je...
...ah, da, šalim se, nije bilo ni toplo ni sunčano, nije bilo ni 15 000 ljudi, ali Partizan je pobedio, a to je lepo! :D
Tačno je da smo zadržali lošu staru naviku da veliki delovi utakmice ne služe ničemu, ali bar sad imamo i delove utakmice koji donose pobede, a to je napredak!
Razigravamo mlade igrače, postepeno uvodimo i rezerviste, sve je to o.k...

Pre neki dan, jedan član Foruma mi dade negativnu reputaciju uz poruku: pozdravio te Fabrisio Dornelas, verovatno na moje zapažanje da odbrana stalno treba da ide u napad, a povodom asistencije Kosatog Miletića, asistencije Markovića i gola Ćelavog Miletića (a sve to na jednoj utakmici)...

E, pa ja od svog stava ne odstupam, odbrana TREBA da ide u napad, kao što i napad treba da pripomogne odbrani, kukavičluk i ziherašenje je ono što ubija dušu fudbala, i nije pogrešio Fabrisio Dornelas što je, jedne bezvezne večeri, jurnuo da da gol, pogrešio je Abubakar što mu nije dodao loptu na vreme i kako treba...
I, ko je dao golove danas? Štoper Jevta i bek Leonardo Da Souza Miletić...odbrambeni igrači...hvala lepo doviđenja prijatno!

Нема нас довољно у офанзиви, Пантић и Илић један поред другог, Тавамба се нешто извлачи, враћа у три лепе, Ожеговић у неком свом свијету крај аут линије, па ко јебено да да гол???
...
Kao što rekoh: odbrana.
Fudbal je timska igra, pa, ako ne ide navali, nek gol daje odbrana, ako ga ne umuvaju znalci, onda nek ga spiče neznalci...bitan je gol, bitna je pobeda...

...Što se tiče Ožegčića toliko se trudi da se nadam da neće zatrudneti, bila bi šteta da ga izgubimo na 9 mjeseci.
:buhaha

ozegola vratiti u pjetlice pa fino da nauci da vodi loptu pravolinijski...onda za par mjeseci izmedju cunjeva...on je dosao do ovog JSL nivoa jer je mogao da trci vise od ostalih u omladincima...

...
Opet se moze zamjetit da bolje izgledamo bez Jankovica i Tosica sto je u neku ruku zalosno. Pozitivna stvar je sto nismo primili gol zadnje tri utakmice a dali sest.
Slažem se za Ožega, ali ima još prvotimaca koji bimogli na dopunske časove fudbala...
A meni je u neku ruku radosno što Janković i Tošić nisu na terenu, samo nek mi dajemo golove, a da ih ne primamo, pa ko god bio/ne bio u timu...

...
Pantić druga loša utakmica, ako posle pauze bude isti kao danas, ne bi bilo loše da ode malo na klupu. Mada ne igra na svojoj poziciji...
...
A na kojoj poziciji igra?
Ako mi je izgledalo kao da saigrači bojkotuju Sumu, sad sam već ubeđen da Pantić to namerno radi...
Suma mu je bio najbliži, nikog od protivnika nije bilo između, Suma se otvara, ide ka 20m od gola gde je najopasniji, ali...Dača mu ne daje loptu, on traži neko drugo, treće, četvrto rešenje...
Jbg, Suma mu je konkurent za mesto u timu, što pre ode iz Partizana, ili što manje igra to bolje za Pantića (u materijalnom, ne u moralnom smislu!!!)...gadnu optužbu sam uputio, ako grešim, izvinjavam se, ali ako ne bojkotuje i ne ,,minira,, Sumu, ZAŠTO mu ne daje loptu?!
Nije ovo prvi put da pažljivo pratim oće l se ,,Čelzi,, smilovati i dati opasnu loptu Sumi ili će je vratiti nazad...i uvek je vraća nazad...
Ako ne ,,minira,, onda mu je smisao za fudbal jako slab...

Bravo za pobedu!
Na terenu se sve lepo videlo, ko je koristan za nasu igru, a ko potpuno beskoristan. Nadam se da ce vec od sledece tekme oni koji to apsolutno zasluzuju biti u startnih jedanaest, a neki na klupu, ako ne i dalje od klupe.
Sve u svemu, posle dugo vremena, lep niz pobeda. Neka se nastavi.
Nek se niz nastavi, a ti svoj tim sastavi, da i mi pročitamo na koga tačno misliš...

MOLIM UPRAVU, SPORTSKOG DIREKTORA, TRENERA I FUDBALERE PARTIZANA DA MI VRATE 45 MINUTA ŽIVOTA.

Previše sam mator da bih tek tako bacao dragoceno vreme, kojeg je iz dana u dan sve manje.
A ja sve mlađi i mlađi... :D
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Zalosno je jer nam se Tosic i Jankovic kotiraju kao prve opcije po krilima a ispade da igramo bolje bez njih.

Na ljeto Neca Tomic i Pero Grbic da se vrate pa da zaigramo pravi fudbal :D
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.748
Reaction score
11.404
Локација
.
Naši igrači jednostavno ne žele da shvate šta je jednostavnost i logika u fudbalu ili jednostavno imaju i tu nesreću da imaju trenera koji to ne zna ili ne umije da im prenese.

Kretanje bez lopte ne postoji.
Odigravanje iz prve ne postoji.
Šut iz prve ne postoji.

Fudbal je neverovatno laka i jednostavna igra kad se koristi mozak. Mi očiglegno ove sezone isti ne upotrebljavamo u JSL dok smo u evropi i ličili na nešto, doduše na momente.

Pantic ogroman broj netacnih pasova i nepreciznih suteva, iz utakmice u utakmicu nista konkretno da uradi. Ovo sto on igra moze i Zdjelar.

Pantić je baš u kanalu ove polusezone, svoje greške dosta prikriva borbenošću ali je tanak. Doduše, bio je dosta bolji u drugom poluvremenu, verovatno je do kopački što kaže President :D

Danas su naši klinci pokazali ogromnu dozu taktičke i generalno fudbalske pismenosti. Cucin se polako opušta, dečko je igrao prve utakmice pod ogromnom tremom, Marković igra tako ležerno i opušteno da je meni to neverovatno. Djerlek danas nešto slabiji ali opet na zadovoljavajućem nivou, biće od njega nešto. Nego meni je neverovatno da mi već godinama kad izbacimo nekog klinca u prvi tim on na početku pokaže nešto i onda se vremenom utopi u sivilo.
 
Последња измена:

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
Valjda je i trener primetio tu Panticevu sebicnost, pa bi mogao zajedno sa njim da odgleda te detalje, i da ga upozori na to i zapreti mu nekim sankcijama ako to i dalje bude radio u buducnosti.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Pobeda i pratiti cigane u stopu da se vidi sav njihov repertoar kradja koji imaju u terzinoj kuhinji.
Mačva ima za poluvreme 6 žutih kartona !!
Dobro je da i danas nismo primili gol a loše što ga teško dajemo.

#51 je nivo igrača suvog jsl proseka bez potencijala za ikakav napredak.
Daj onda šansu Djoletu da vidimo jel on ima potencijala da bude "9" Partizana.

Sale doktor ove igre sa par pasova u prazno pokazao da još ima oči i vidi sve..
Klinci učite dok imate od koga..!!!
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.628
Reaction score
8.460
Локација
Македонија
Pisu se tri boda i teraj dalje.
Ono prvo poluvreme je bilo na sta sam ja bacio 45 minuta svog zivota.
U drugo bili smo malo bolji stvorili sanse dali 2 gola i to je to.
'Ozeg' opet se trudio i ostao trudan Tawamba uzasno los kao i Pantic danas sa gomilu losih pasova i resenja.
Pozitivno je sto su celu utakmicu odigrali Djerlek, Markovic i Cucin a minute su dobili nesto vise Vakulko i i nesto manje Djole Jovanovic.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.753
Reaction score
29.619
Локација
Beograd
Ah, ne brini, za ozega bi sigurno bilo mesta u mom idealnom timu...Teleoptika...
Ja za njega ne brinem uopšte, brinem se kakav li je Đole, kad mu Đukić ne daje više od 10 minuta po utakmici, a vidiš da ,,ladno,, pušta Cucina, Đerleka, Markovića...
Dakle, ima Partizan, a ima i Teleoptik, pa...kom obojci kom opanci...

Partizan:
1.Stojković
2.Vulićević
3.Leonardo Miletić
4.Zdjelar
5.Nemo Miletić
6.Svetozar Marković
7.Đerlek
8.Tavamba
9.Ožegović
10.Suma
11.Saša Ilić

Teleoptik:
1.Jovičić
2.Cucin
3.Urošević
4.Čermelj
5.Jevtović
6.Vranjanin
7.Marko Mesko Mesi Janković
8.Vakulko
9.Đole
10.Dača Pantić
11.Bambi Tošić

Ko pokaže u Teleoptiku da je bolji od prvotimca Partizana na istoj poziciji, može da zameni mesto s njim...Ali i obrnuto, ako prvotimac pokaže da je lošiji od ,,Optičara,,...

O.K... ima još puno momaka u Teleoptiku, ima i nekih u Partizanu, neki su povređeni...nije lako sastaviti tim Teleoptika, ali za Partizan se nisam puno mislio...
I ja bih voleo da imamo još bolje igrače, ali to nam je što nam je, Suma mora više da igra, Đole neosporno ,,šuterski,, zna sa loptom mnogo više od Ožežija, ali ne može toliko da jurca...jbg, nije jurcanje najbitnije, ali mora i to neko da radi, Tale težak, Sale u godinama, Suma mali, Đerlek premlad...pa ko će?
Jevta danas fino odigrao, Vakulko ne mrsi sa loptom, ali fizikalije su mu takve da se odbija od stamenijih Njivaligaša, Đerlek mora hrabrije i slobodnije ka napred, ne da se plaši gubitka lopte...
EDIT:
Zdjelar je pravi pravcati fudbaler. Bravo momak!
 
Последња измена:

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
timu...


A na kojoj poziciji igra?
Ako mi je izgledalo kao da saigrači bojkotuju Sumu, sad sam već ubeđen da Pantić to namerno radi...
Suma mu je bio najbliži, nikog od protivnika nije bilo između, Suma se otvara, ide ka 20m od gola gde je najopasniji, ali...Dača mu ne daje loptu, on traži neko drugo, treće, četvrto rešenje...
Jbg, Suma mu je konkurent za mesto u timu, što pre ode iz Partizana, ili što manje igra to bolje za Pantića (u materijalnom, ne u moralnom smislu!!!)...gadnu optužbu sam uputio, ako grešim, izvinjavam se, ali ako ne bojkotuje i ne ,,minira,, Sumu, ZAŠTO mu ne daje loptu?!
Nije ovo prvi put da pažljivo pratim oće l se ,,Čelzi,, smilovati i dati opasnu loptu Sumi ili će je vratiti nazad...i uvek je vraća nazad...
Ako ne ,,minira,, onda mu je smisao za fudbal jako slab...

Ako iko u ovaj tim Partizana toliko bojkotuje sebe to je Suma. Nikome se nije toliko gledalo kroz prste koliko njemu. Nikome nije pruženo toliko prilika, kao njemu. Pa našu decu da smo toliko trpeli sada bi bili u plusu 15 miliona, a ne u minusu. Pa majka mu stara, taj Suma je bio povređen jedno 7-8 puta do sada, pa je bio bolestan jedno dva puta minimum. I sad ja trebam da padnem na dupe jer igrač koji je plaćen 2M€ sa bonusima napravi dva dobra pasa od 75 minuta od kada je ušao i još jedan dobar dribling.
Stvarno odna ne znam šta da očekujem od nekoga koga budemo platili 300k € , ili neko ko dođe za džabe.


Pantić je što se tiče dodavanja ove polusezone jedan među najgorih, mnogo grešaka. Malo mu je udrarilo u glavu to hvalisanje, ipak ne može se skoz promeniti iako je dosta radio na sebi, ostalo je još u glavi da je on zvezda jednog Čelzija, i sada trener treba da ga spusti na zemlju. I takav Pantić je jedan od najboljih igrača Partizana, jer najviše radi za ekipu u defanzivi, a isto jedini koji ide direkno na igrača i ima muda da odigra jedan na jedan sa protivnikom. Dok crnogorski Mesi, kada primi loptu, prvo se okrene tri puta oko sebe, i onda u 90 % slučajeva vrati lopti nazad uz obavezno širenje ruku.

Pantiću je primarna pozicija krilo, kao i Mesiju( CG), samo radi njega je i prekomandovan na mesto zadnjeg veznog malo ispred Zdjelara.

Nego, gospodine Gorane, baš me interesuje zašto niste nešto napisali o igraču sa brojem 51, i njegovim danas promašajima. Bilo bi baš zanimljivo pročitati Vaše mišljenje.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Pantić je ofanzivni vezni, a krilo i povucenije je počeo da igra kod Djukica.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top