Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
568
Reaction score
2.178
Velika kolicina negativne energije je oko ekipe trenutno, to trener sa iskustvom zna da presusmeri ka protivniku. Plasim se da Djukic nije taj tip trenera. Za derbi se nadam da ce igrati samo igraci koji su spremni na borbu. Mileticu i Vuletu zabraniti da idu preko pola, cigani ce nam prepustiti posed, zato sto su disciplinovaniji od nas u odbrani i cekati nas na kontru.
Everton je svaki derbi do sada stavljao kangu u dzep, sad je zajebano sto je uz kangu i krsticic ili jovicic koji mogu da naprave problem.
Ovo se dobija na muda!!!
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Bojana Nikolića guraju da sudi derbi.

Nadamo se da do toga neće doći, da ne bi opet kapiten Sale morao da "isteruje pravdu".

1386605492356.JPG


Ako klub dozvoli da nam ovo cigansko smeće sudi derbi onda ga treba svakih 10 minuta prekidati.
Terzićev čovek zadatka koji će isto dobiti dres odvratni pred odlazak u penziju.

Jel sme iko u Srbiji da postavi pitanje zašto Mažić i pomoćnici koji će suditi na Svetskom prvenatvu u Rusiji nisu dorasle da sude derbi??
I zašto već 12 mečeva ne sviraju lopovskom klubu ?

Zajebati lopovsko terzićevo prvenstvo i u sredu igrati svoju utakmicu sezone.
Igrati za sebe a protiv svih u ovom blatu !!
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Pa mazic se danas lepo pokazao, 2 cista penala nam nije svirao, i to pri rezultatu 0:0..
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Partizan je ove sezone odigrao samo JEDNU dobru utakmicu.Prvo kolo je bilo,cini mi se Macva Sabac.Sve posle toga je jad,ocaj i beda.Djukic ocigledno nema veze sa poslom koji obavlja,kad ga vidim kako daje izjave posle poraza,kako lupeta sve jedno te isto i kako se smeska,meni ozbiljno izgleda da je covek blago retardiran.Mozda je i malo vise...
Djukic,Ivica vec sutra,a Uprava u Nedelju.Mislim na OSTAVKE.Ali to bi vazilo da smo normalan klub.Posto nismo,sve ostaje isto kao sto je bilo.Na nasu zalost.
Za Djukica ce ostati fakt da je NAJGORI TRENER u zadnjih 30 godina,a ukupno jedan od najgorih u nasoj istoriji.Mozda i najgori.Covek koji nema mozga da vidi da je nesposoban do bola je opasan covek.Takav covek moze da unisti drzavu,a ne klub.A mi imamo tandem Ivica+Djukic.Kad se doda Vucelic i kompanija,onda je to vec ekipa snova za Aleksandra Velikog V.Ja bih recimo ove klovnove doveo u cz.Celu kompaniju.Eto toliko su "dobri" za Partizan.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.889
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Danas smo bogato usrali. Za tri dana nam predstoji derbi.
Utakmica u kojoj pobeda leči sve rane i briše loše partije...

Batice, pobeda u derbiju donosi potvrdu naših uverenja u ispravnost puta koji Partizan krči generacijama. Ništa više i ništa manje.

Ne donosi nikakvo izlečenje i ne briše ništa loše što se nagomilalo u našem klubu, a naročito na našem Forumu.

Banujte ono govno, Partizan_Style-a, najponiznije vas molim.

Što se tiče igre koju naša ekipa prikazuje iz utakmice u utakmicu, nemam komentara osim pozdrava za @espinosa.
Svakom koji je Đukića dočekao ravnodušno, ili još gore sa entuzijazmom, želeo bih da pozdravim: JEBEM VAM MATER.

Proleće na moje rame sleće, rak me jede...
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
577
Reaction score
810
Djukic je cini mi se i pre 10 godina bio samo pola sezone...mozda gresim.Ali se secam da je i tada prosipao bodove jedino je pobedio 2:4 cigane.I ja sam govorio mojim drugarima da je nikakav trener ali sta sad vredi...ubi nas budala!
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.490
Reaction score
13.456
Локација
tamo daleko...
Djukic je zadovoljan, cigani takodje.
Djukic je cigan, zatim i neznalica.

Ivica je bez zdravog razuma, kao i svi komani.
Pantic je olos, poltron i gnjida.

Uprava je vuciceva, zato i cute na sve kradje.
vucic je peder.

Partizan je i dalje sampion.
Da zgazimo cigane, a Djukic moze odmah da ide, taj nece uticati na derbi.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.316
Reaction score
3.969
Локација
Kobasicarija "Venac".
Idealan scenario. Miroslav dobije derbi u sredu i ode nazad u Španiju da pravi sistem Komposteli.

Ponedeljak iza derbija press konferencija na kojoj Ivica garantuje da će Stanoje jebati majku ciganima na proleće.

Divan scenario, zar ne?


o da...directed by steven Spielberg.
sta god se desi u derbiju, Miroslav ce ostati. svu pricu ce svesti na ogroman evropski uspeh, kao I planove za nastavljenje istog.

jebotebog, kad se setim da suma nije hteo da trenira u slovanu, samo da bi ga pustili da potpies za nas. zapeo covek za partizan, pa bog. jebena zona sumraka:banghead.
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
Katastrofa kakva nam je odbrabna,ono što napad propusti pa od 4 šanse da 1 gol to odbrana svojski popravi,od 2 šanse primi 3 gola.Kada god smo napali protivnika nabili su nam bar 2 gola,onakva ispadanja,neznam,mi sa ovakvom postavkom cigane ne smemo napasti,pokušati na neku kontru pa ako im uvaljamo prvi gol siguran sam da ćemo još jedan najmanje.Derbi se mora dobiti po svaku cenu.
 

A_Grobar

Banned
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
856
Reaction score
36
Локација
Beograd
Mi, ne zelimo da Djukic ode iz Partizana. To bi onda, znacilo samo, da Nele Karajlic nije cigan, a on nije ni sportska licnost.
Cak sta vise, to bi onda znacilo u realnosti, da su na prekinutom derbiju 2001, gani presli dalje od atletske staze ka Juznoj tribini.
A, nama se sad potrefilo, i uredno smo se molili u svim bogomoljama, da Partizanovi navijaci, za predstojeci derbi ulete na Partizanov, cz, sever. Pritom bih podsetio i na derbi, pre jedno 25 godina, zabelezeno, par Grobara trckaraju, u blizini Partizanovog severa. A, pre toga je kamerom, zabelezeno na jednom derbiju da vodje Juga, na sredini terena mlate ganca, cmarakani.
Tako da, nisam pobornik navijackog nasilja, ali, ako su oni svoje utiske nedelje, predstavili kao, vaskrsnuce '91, mi imamo pravo na svoje shock artove da sprovodimo.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.175
Reaction score
18.455
Локација
U Kinšasi
Vidis da ocekuje prekid meca, lepo je napisao. Koga briga onda za postavku i rezultat.
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
13h.Očekujem najjačeg mogućeg,srediće deki ganci.
 

Giller1984

Grobar
Учлањен(а)
08.06.2017
Порука
326
Reaction score
67
Ciganima, sad sve ide na ruku, Djukic sa supljom odbranom, 9 bodova prednosti, euforija, nasa ocajna forma u najvaznijim utakmica prvenstva, njima i X odgovara, i iz toga mogu da nas cekaju na kontre. Ako dobijemo Djukic ostaje, pa ni u toj varijanti oni nemaju razloga za kukanje. Nasa jedina sansa je da Djukic ukanta cigane i da dobije ponudu koja se ne odbija, onda smo na istom mestu, kao u isto vreme prosle godine na 6 bodova, derbi u playoffu, stim da oni do kraja prvenstva imaju tezi raspored, Vojvodinu, Napredak, Vozdovac cini mi se, Kinezi vodite Djukica posle pobede u derbiju :)
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Čitam sinoć da je Đukić ponudio ostavku, ako je tačno onda je to pozitivna stvar. Mnogi nisu imali obraza to da učine, nije ih zanimalo šta navijači misle. S druge strane, čitam njegovu izjavu jutros koju je prenela SC, i ta izjava mi se stvarno ne dopada.
Ja bih najiskrenije voleo da nije izgubio bodove koje je izgubio, ali još više bi voleo da kad je prvi put Partizan prosuo bodove, još protiv Voždovca, on stegao ekipu, dokazao svoj autoritet i njima ali i nama navijačima. Nije smeo da nam dozvoli da govorimo o njemu ovako ili onako, kako je neznalica i slično. Recimo, Marko Nikolić je otišao i pojavljuju se komentari o Asterasu i sl., pa gde ste bili vi gospodo da to napišete dok je on bio trener? Nije vam ni palo na pamet jer je njegov autoritet taj koji vam to ne dozvoljava. Ipak ostaje mi neshvatljivo da je trpeo Leonardove gluposti koje su tek kad je otišao izašle na videlo, ali opet, i u toj situaciji uspeo je da stegne dovoljno da to izgleda na ekipu, da kidaju protiv ivanjičkog Javora.
Đukić je svojom ljudskošću dozvolio da bude stub negativnih komentara posle bilo čega lošeg. Nekako deluje "najmekši" za to. Nije on glup da to ne vidi. Onda dolazim do pitanja da li je prosto takav čovek, dobar, miran, pametan, koji radi svoj posao i o kom njegovi rezultati govore, ili prosto ne zna kako da reši taj problem u nedostatku autoriteta? U nedoumici sam, jer, njegovo ponašanje jeste lepo, pristojno, za ovu našu državu njegovo ponašanje je gospodsko. Ali suviše meko za ovo područje gde su svi spremni da te udare. Sve to deluje dobro i pošteno, ali mi sumnju na moju vernost Đukiću daju neke druge stvari koje me totalno zbune... Kako to da trener nakon svakog izgubljenog boda kaže da nema šta da zameri ekipi? Da li on to kaže samo medijima, a u svlačionici je druga priča? (Voleo bih da je tako). Da li uspe da sakrije svoju nervozu i bes i deluje mirno posle sudijskih krađa i obavlja svoj posao trenera gospodski - predstavlja jedan veliki klub na takav način gde posao trenera nije da udari sudiju već da radi na terenu? Da li je njegovo stanje duha dovoljno svesno da sve te ružne stvari ove države i ovog fudbala podnosi tako mirno i zna rešenje? Ili ga ne dotiče? A zašto ga ne bi doticalo? Logikom i zdravim razumom ne mogu da prihvatim odgovor da njega nije briga i da je došao da kako sam čitao negde, popravi svoj CV i da ga baš briga za prvenstvo. Pa, mislim, ako je to istina onda taj čovek (ne govorim za Đukića već ko god da je) je stvarno veoma loših karakternih i ljudskih osobina.
Ali, takođe imamo situaciju gde se na sred terena svađaju ko će da izvede penal Ožegović i Suma! Pretpostavljam da se ovo može opravdati u vesniku kako se i Ronaldo svađao sa ovim ili sa onim, kako smo za slobodne udarce mogli puno puta da vidimo u top 5 liga, kako smo vidli kako igraju "papir makaze" ko će da izvede slobodnjak a onda se mi negativci dižemo i pljujemo jer se to desilo i u Partizanu. Ali moj odgovor je jesmo, kažemo to je ružno i to je strašno! I to pokazuje nedostatak autoriteta trenera. Mene zanima šta im je Đukić nakon toga reko? Neću da saznam, ali se nadam da je imao šta da im kaže.
Đukić je uspeo da postigne odlične rezultate u ovoj polusezoni. Uspeo je da tuče Videoton 0-4, Partizan je igrao dobro protiv olimpijakosa ali nedostajalo je malo sreće, štoper i golman. Partizan je u Švajcarskoj igrao 1-1, protiv Skenderbega u gostima 0-0 i to smo mogli da damo gol na kraju utakmice i pobedimo, u obe navedene. U revanšu ih Đukić dobije. Ono što sam primetio je da Đukić ako prvi put ne napravi dobar rezultat u drugoj utakmici dobije protivnika. Stičem utisak da dobro pročita igru, i onda u sledećoj utakmici mnogo bolje postavi igru Partizana na osnovu toga. Ili je to samo slučajnost? Mislim da nije, mislim da ćemo videti već u sredu to. Želeo bih, iskreno. S druge strane ima užasne rezultate u domaćem prvenstvu, i on deluje, ostavlja utisak na nas navijače, da njemu stvarno nije preterano stalo do prvenstva. Ne treba da se blefira da bi nas smirio i da izađe i kaže sudije nas kradu nedaju da osvojimo titulu, ali nek svojim mirnim tonom kaže izvinite navijači, imali smo sastanke sa igračima i stručnim štabom nakon svakog kiksa i razgovarali smo dugo u želji da se takvi kiksevi ne ponove, nisam davao izjave medijima kako ne bih dizao tenzije jer to je način mog rada. I to je to, završena priča. A ne ovako, ima rezultate ali sad hoćemo i da bude fajter. Ne može sve... Ali ja sam zbunjen, niti mogu da ga stoprocentno podržim jer gubi bodove i ako ne dobijemo derbi gubimo titulu, niti mogu da kažem menjajte ga, jer ima dobre evropske rezultate i Partizan je u njegovom prvom mandatu igrao dobar fudbal, u evropi kad god je izašao sa 4-4-2 igra je bila dobra... Totalna konfuzija...
 
Последња измена:

Giller1984

Grobar
Учлањен(а)
08.06.2017
Порука
326
Reaction score
67
Meni se cini da je Djukic ispustio konce, i da nam je ekipa defanzivno krs, a da pri tom imamo sem Milenkovica, kompletno ocuvanu ekipu pozadi od Evertona, Jevtovica, Radina, Miletica, Vulicevic, Ostojic na to su dodata dva stopera Miletic i Mitrovic. Mitrovic je svojevremeno u Turskoj superligi bio u timu godine. Sto bi trebalo da znaci da nije bas krs, ono sto ja hocu da kazem je da se cela ekipa lose brani od napadaca do stopera, sto opet po meni znaci da nema discipline u igri.....
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Nismo mi te srece da neznalica sama ponudi ostavku evo on je sve analizirao i kaze :

Koga interesuje da se fudbal igra po ovakvom terenu, nemoguće je igrati u ovakvim uslovima? Ne može ni da se vidi fudbalski spektakl... Da tražim tečan pas, ne mogu to da tražim po ovakvom terenu? Mogu da čestitam na borbenosti i zalaganju stvorili smo šanse, ali smo promašili"

Na kraju meča čuli su se i povici "Đukiću, odlazi"
"Moj posao je da radim svoj posao najbolje što mogu, publika ima pravo da izrazi svoje želje, ja nastavljam da radim, ne mogu da komentarišem ništa više", naveo je Đukić.

u prevodu boli me kurac sta oni vicu ja cu i dalje da proseravam kako imamo sistem,
idemo po protivnika jer mi smo Partizan

http://mondo.rs/a1063896/Sport/Fudbal/Miroslav-Djukic-Nemoguci-uslovi-za-igru.html

I vredni gmazura ko crnci u Partizanu 6 dana nedeljno al nikako da smanji kilazu kaze

"Trener Đukić je napravio istorijski uspeh sa ovom ekipom, on ima potpuno poverenje kluba i nema govara o podnošenju ostavke ili promeni trenera".

http://mondo.rs/a1063932/Sport/Fudbal/Vazura-FK-Partizan-o-smeni-Djukica-Ni-govora.html
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top