Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

djiu

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
424
Reaction score
380
Generalno nismo švorc..nego cekamo lovu da je pokrademo! Tucač kafanskih pevacica
šora po nama ajde što šora nego ne "šara"...
P.s. ne pecajte se o pajseru #51, svi vec sve znamo!
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Vucelicu svaki neresen ishod za nas je poraz. Dovedite kreatora igre, treba nam nova energija u veznom redu, i na desnom beku.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Može li ovde neko relativno nov da ima mišljenje suprotno od uobičajenog, a da ne bude ,,dočekan na nož,, ili proglašen ,,ciganinom,,?
Veliki broj najkvalitetnijih starih članova više ne piše, niko nov i bitan se ne pojavljuje...
Forum počinje da liči na neku ,,zatvorenu,, sektu, zadovoljnu samom sobom i kojoj niko više i ne treba...
Koliko uopšte članova nešto redovnije ovde piše nešto?
Šta je cilj?
Da nas ima što manje i da svi mislimo isto?
Da nas ima što više i da ovde, umesto na tupadžijskim portalima srpskog novinarstva, razmenjujemo mišljenja o Partizanu?
Niko nema tapiju na istinu, ni Grobari Jug ni Kimijevi, ni Zabranjeni, ni GTR, pa ni bilo koji član ovog Foruma...
Sportistima Partizana bi bilo pametnije da misle kako da unaprede svoju igru, nego da čitaju, šta je ko o njima napisao ,,po mrežama,,...
,,Mreže,, služe navijačima da prekratimo vreme do neke sledeće utakmice...
Ožegović jeste prosečan Njivaligaš ali daleko od toga da je on najveća taraba od raznoraznih fudbalera koji su oblačili naš dres...i kao čovek je sigurno bolji od nekih drugih, ili su mu bar postupci prema Partizanu bolji od onih postupaka koje su činili neki drugi ,,Partizanovci,, a prema tom istom našem Partizanu...
I Suma je takođe mogao da nađe neko svoje korisno mesto u ponekoj utakmici Partizana, u tih svojih 20m prostora...
I Marko Nikolić je sjajan trener, ali je pogrešio što nije Fofani dao još neki minut na terenu...
I ne vidim da ,,naša deca,, treba da imaju prednost nad nekim, osim ako nisu bolji od tog nekog, ili ekstremno perspektivniji od tog nekog ko nije ,,naše dete,,...Teleoptik je prilika da pokažu koliko su ,,naša deca,, perspektivna i dobra...a taj Teleoptik je trenutno bliži dnu nego vrhu svoje lige...
I ja mislim sve tako, a neki drugi sve onako.

I šta ćemo sad?
e pa taraba #51 nije prosecan njivaligas, vec je dno njiva lige, OCAJAN JE
u tome je problem, jer par vas brani neodbranjivo
a ovog sto odlazi pa se vraca da nam opet kaze kako ne vidimo siru sliku, jer eto on je "vrhunski" sportista i poznavalac a mi ostali nikad se nismo bavili sportom... bolje da ne kazem nista sem putuj samo, sto pre
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.175
Reaction score
18.454
Локација
U Kinšasi
Ciganski isprdak, klošarsko podbanjički mentalni sklop, seljačina neviđena, moralna vaška.... jebe mi se kakav je fudbaler, da mi je do dobrih fudbalera, ne bih Partizan gledao. A i kurac prosečni njivaligaški od fudbalera. Ne volim da ga vidim uopšte, a kamoli u dresu Partizana.
Valjda mogu ovako, nije naš igrač.
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.348
Reaction score
1.327
Da Iliev skenira Maradonu iz vremena kada je igrao za Boku, rekao bi da nije za Partizan jer je veoma nizak i slabo igra glavom i desnom nogom.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.316
Reaction score
3.969
Локација
Kobasicarija "Venac".

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
870
Reaction score
1.930
Локација
Kuci
Ne bih da ispadne da branim nekoga, samo jedno zapazanje.

Jasno je da je situacija u klubu ocajna. Jedino ne vidim zasto se pravi problem sto je "skenirao" 160 igraca. Bolje da "skenira" 160 igraca nego da pogleda 10 klipova 10 igraca, i od tih uzme jednog. Verujem da su prethodnici (sem Tomica) radili tako.

Ja ne vidim problem sa ovim uopste. Koliko je igraca skenirao Krstajic kad je bio SD? Koliko je igraca skenirao Nadj kad je bio SD?

Ne znam u realnosti kako se to radi, ali ko igra FM, zna da je ovo nesto normalno. Ne 160 nego 300, tokom jedne polusezone.

Plasim se jedino neke rokade da umesto Ilieva dodje neki jos gori pocetnik, koji ce da pravi greske koje je Iliev valjda "prelezao". Valjda je na greskama naucio, da se ne gledaju klipovi, i veruje na rec. Moze umesto Ilieva Tomic, naravno.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Da li neko stavrno misli da je on pratio toliko fudbalera ? Ja sutra mogu da odem do nekih novina dam im 500e i oni napišu da sam se popeo na Himalaje..
Čovek prosto izmislio priču za mase , da neko ne pomisli da ne radi ništa za 600.000din mesečno.

Nego kada da očekujemo njegovo povlačenje sa mesta SD ? Uz av sigurno najveći krivac što smo postali klub srednjeg ranga u kokeza ligi..
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.749
Reaction score
29.597
Локација
Beograd
Georgijević ponovo u Partizanu, a na sajtu Partizan.rs piše da je 2011.-e, kad je imao 17 godina, prešao iz Zemuna u Partizan, za koji je odigrao 10 utakmica i postigao 5 golova...
partizan.rs/202723-202723/

E, ali pošto se ja nešto ne sećam tih 10 utakmica i 5 golova, može li neko da me podseti kada je to bilo, da li su utakmice bile takmičarske ili pripremne, da li je to bilo za prvi tim, mlađe kategorije, ima li neki snimak, klip, itd...?

Što se tiče dolaska igrača, posle ,,atomske bombe,, u liku i delu Sejdube Sume, koji je ispao više ,,prskalica,, nego ,,bomba,, na ovom Forumu zavladao je opšti skepticizam i nedostatak bilo kakve euforije kada su u pitanju dolasci novih igrača...

Kao i uvek, ako neko svojim dolaskom može da podigne kvalitet naše igre i učinka, onda dobrodošao, a ako ne, onda čemu to gomilanje igrača, nikada mi neće biti jasno...
Georgijević ima šansu da pokaže šta je od ova dva slučaja, kako on, tako i svako drugi, ne verujem ništa i ni u koga, dok to lično ne vidim na terenu...

Zna li neko ,,đe ba zapelo,, oko onog drugog norveškog crnca, tj. da li su Skandinavci emotivci spremni da ga puste bez onolike sume para kolika bi im rado srcu ,,legla,,...a kad već pomenuh ,,sumu,, možda da se ,,džoramo,, i za Sumu u nekoj ,,kombinaciji,,... ali.. ako je ovaj Norge crnac slabiji as nego Suma, onda oni nama da doplate kolko bi nama ,,srcu leglo,, i - ,,mirna Bačka,,...

Bilo kako bilo, moram da priznam da mi nedostaju utakmice našeg F.K. Partizana...ali i da mi još više nedostaje da igra na tim utakmicama konačno zaliči na nešto, da ima glavu, rep i NEOPHODNU SMISLENU SREDINU između te glave i repa!
MNOGO mi to nedostaje!

Ali, ako pobedimo sve utakmice do kraja sezone - ja zadovoljan...
 

Madjionicar42

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
107
Reaction score
111
Nije mogao skautirati 160 igraca, nema Boga.. Jedino ako nam u skauting sluzbi ne radi 20 ljudi... Mozda je 160 pogledamo samo, ne i skautirano.. A garantujem da je 2/3 od tog broja ponudjeno od strane raznih menadzerskih agencija, pa su bacili pogled sta se nudi i da li ima prostora za uglavljivanje. Kako god, tek ovog Georgijevica nisu mogli da skautiraju, covek nije odigrao 10 utakmica u Madjarskoj ligi, gde su Scepa i Lazovic kao veteran dominirali.. Bolje da su neko dete pustili da igra, i da zamenjuje Rikarda, sta ces sa ovim, niti je mlad vise, niti si ga kupio pa da ga mozes prodati.. A da je stvarno skautirao toliki broj igraca, sigurno je mogao naci boljeg od Georgijevica..
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.950
Локација
Žrnov
Mnogo evropskih klubova ima skaute za naš region koji prate igrače i šalju im skauting izveštaje. Klubovi/sportski direktori/treneri takođe dobijaju te izveštaje sa skautima sa kojima imaju neki dogovor. Naravno, i od raznih menadžerskih agencija.
 

Madjionicar42

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
107
Reaction score
111
Eno Bojan Matic koji mu je bio velika zelja, raskinuo ugovor u Koreji i vraca se u Srbiju kao slobodan igrac.. Kontam da gricka nokte sad sto je doveo Georgijevica, ne moze sebi da oprosti..
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Momak nije ni zaigrao a vec mu se nalaze mane polako pod 1 nije doveden kao prvi spic vec kao pomoc Rikardu siguran sam da ce odigrati efikasnije od Nikolica. Nisam fan uprave ove uopste ne branim Ilieva niti mi se svidja politika vodjenja kluba ali ako nesto ne volim ne volim suditi dok ne vidim 10 utakmica pa tek onda dajem neki zakljucak o igracu. Mene vise brine taj Musa kakav je voleo bih da dovedemo onog brzinca a za naseg Meska i dalje nema ponuda da ima taj bi iste sekunde otisao iz kluba..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top