Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Stojketu svaka cast.Ovo prvenstvo je besmisleno igrati,to smo zakljucili jos one godine kad im je Marko "oteo" titulu.Ekipa koja svima daje po 5-6 gola,ne moze da predje centar 5-6 puta.Smesan gol,onaj debilni sudija iza gola je bio skroz na drugoj strani,ovaj glavni(seme mu se zatrlo) nije imao sanse da vidi dali je gol(A KO MOZE DA VIDI???).Zao mi je sto nismo napustili teren,ionako sve znamo.Zadnja diktatura u Evropi-Vucicestan.Svakim danom postaje sve mucnije i mucnije.
 

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
233
Reaction score
1.379
Локација
Western filmova
Posle ove istorijske izjave Stojketa, biće tu pritisaka sa raznih strana na njega. Ako je on to smeo da izjavi, čime se pokenjao svemoćnom gospodaru, kurvinim crvenim sinovima u facu, moramo i mi biti spremni i SLOŽNI da ga branimo!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.442
Reaction score
40.959
Локација
Žrnov
Ovaj Djokic sto je video gol je isti onaj sto nije video golaut onomad?
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.264
Reaction score
6.965
Boze dragi kako sam ponosan sto sam Partizanovac. Ova govna ciganska nas ne bi pobjedila da se igralo jos pet dana. Jebem im majke mrtve svima i komplet sudijskom timu i onom ko ih je postavio. Crkli da bog da jadnici jadni! Cestitke igracima i Bati, odigrali mudima i pametno, borbeno, na kraju im se pizdurina sudijska posere po trudu. Svaka cast da su izdrzali do kraja da ne padnu totalno.j iznerviro sam se infarkt ce me strefit.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Титула јасно да видјети нећемо јасно види да нам дозволити неће. Следеће коло гостујемо Радничком који има исто бодова колико и ми и шта мислите ко ће бити покраден, сада сам убијеђен дам ни тамо неће дозволити побједу.
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
Moramo da iskoristio ovaj trenutak a siguran sam da ce Batica to i uraditi. Mi smo dakle njih ispratili sa JNA a da nisu sansu napravili i pritom su izvukli bod kroz nepostojeci gol. Mi smo dakle njima jasno pokazali da oni nisu nikakvi favoriti i da, sto se nas tice, prvenstvo nije rijeseno! Momci i Bata samo treba da nastave da grizu i da u svakom narednom mecu, be obzira protiv koga igraju, zamisljaju preko puta gamad u odvratnim dresovima, a za ostalo ce se pobrinuti PSG, Liverpool i Napoli sa nekim petardama, sesticama pa, zasto ne, i sedmicama, a onda bi sve trebalo da dodje na svoje! Samo polako...
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.907
Reaction score
7.806
Sa 3 fudnalera smo ih razbili.
Gol i kad bi bio regularan je pao kiksom najveceg Partizanovog projekta Markovica. Eeeej da ne uspes da se zalepis za raspalog cigansturu koji jedva dise...

3 fudbalera u Partizan: Ricardo, Jankovic, Pantic.

Kosovic kad je usao medju grogirane cigane kao Isco.
Ali dzaba kad nedostaje dubler RIcardu, proboj po levoj strani, ovu utakmicu bi Leonardo pozlatio.
 

Kad Tad

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
512
Reaction score
1.014
Koliko je govno ovaj trener ovih lopovcina pa ovo strasno. Kako vas bre nije sramota olosi jedni imate li trunke obraza?
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.811
Nego, kako uvijek kad su sporne situacije koje idu protivniku cigana u korist ispadne da ima samo jedna do dvije, a obrnuto se pokazu sve one? Radulovic rece da su danas imali 9 kamera.

A Milojevic ocigledno ima problem sa realnoscu. Cuj njima drugo poluvrijeme. Pa kad god ga je kamera pokazala u toku utakmice se vidjelo koliko mu tijelo govori o tome koliko je nesiguran i da bi pobjegao iz svoje koze da moze.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.993
Reaction score
26.018
Локација
ante portas
Ne brini Zvezdoooo,
Sve dok Vučić vladaaa,
Prvak ti ćeš bitiii
Leđa čuva tebi sadaaa,

Ludo tebe Vučić voli,
Svaku želju spunjava,
Ne brini ti sada,
Jer predsednik tvoj vlada,

Kurva ti si ona pravaa,
Vučić tebe voli srcem svim ,
I ne žali para daje ,
Da pobedi njegov tim,

Kurva jesi ti rezima,
Uvek bila uvek ostala,
Uz svaku vlast opstala,
Uvek ti si se kurvalaa ...
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.354
Локација
U pizdi materini
Da imamo normalnu upravu umesto VVV bratije dobili bi ovo i pored kradje. Jos bi nam bila i sladja pobeda.Cestitke Batici i momcima na prikazanom.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top