Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Denis Stojkovic nam je nepoznanica, pa sve sto on dobro uradi bude wauuu. Svakom utakmicom sebi podize ocekivanja, sto je pozitivno, al medalja ima i drugu stranu. Momak ima nesto fudbalsko u sebi, tu nema dileme. Medjutim to fudbalsko tek treba da se razvije u profesionalnog fudbalera koji ima realan kvalitet. Prije ili kasnije nece odigrati dobro kao danas, pa ce ovdje da se kritikuje, kako je ovo kako je ono. Nadam se da ce trener umjesto kritike, udjeliti dobar savjet. To mi se cini kao ispravan pristup mladom igracu. Isto vazi i za Ficu Stevanovica a i Colica takodje.

Imam i neki subjektivan osjecaj u vezi Sume, al bi ga za sad zadrzao za sebe, jer mi je utisak nesto drugo. Utisak mi je tim, Partizan je danas izgledao kao tim i mnogo se dobro osjecam zbog toga. Po ovom kjametu od vremena u Surdulici, momci su se izborili za pobjedu. Odgovarajuci pristup i ponasanje na terenu je pocetna tacka za sve ostalo. Kad budemo sigurno da smo ovo ustalili, onda cemo pricat o tome kakav je fudbal bio.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.263
Reaction score
6.962
Ajd sto Sadiq protivnicke igrace fintama salje po deset u pola s lukom, nego je i kamermanu sjebao objektiv trzajima. Svaka cast momci, bitne su pobjede. Nedostataka ima, ali se nadam da ce ekipa rasti iz utakmice u utakmicu. Ne bih sada posebno nikoga kritikovao, ali par igraca su vise za Teleoptik, nego za Partizan. Jos nesto, interesantno kada citam postove kolega sa foruma, koliko razliciti gledamo i ocjenjujemo neciju igru, bas se zapitam cesto, da li sam gledao istu utakmicu i u sta sam gledao :D. Ajmo dalje crno-beli:napred-partizan:
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Denis i nije planiran za startera, nego sa klupe da udje i pokusa da okrene stvari. Znači, 15-20min, sto nam svakako treba, prethodnih sezona nismo imali nikog ko bi uskocio sa klupe. Sezonu isto tako lako mogu odluciti klinci, ciji budu ucinkovitiji taj ce imati manje kikseva. Stevanović ne treba da bude starter na gostovanjima, samo na JNA.
 

igor4202

Početnik
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
45
Reaction score
115
Локација
Beograd
Ako će Denis Stojković da odigra bar 10 15 minuta dobro kao danas pružio bih mu šansu na sledećoj utakmici umesto Fiće. Fića je neverovatan talenat to stoji, ali očigledno mu glava nije na mestu od retardiranih novinarskih spinova. S toga jedna utakmica na klupi ili bar kao rezerva neće škoditi. A mi bi se bolje uverili u Denisove kvalitete.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.635
Steta sto nema nigde cela utakmica da izdvojim onu situaciju kad je Sadik bacio na dupe laznjakom onog iz Radnika.....pade covek ko da je nokautiran....

Samo trebamo da drzimo NULU od starta utakmice i da budemo strpljivi i koncentrisani i situacija ce se otvoriti, ovi bunkerasi ce kad tad u toku utakmice pomisliti da znaju da igraju fudbal, otici ce napred i matiracemo ih ovako iz kontre ili polu-kontre koje su nam ocigledno najjace (cesto i jedino) oruzje........
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.248
Reaction score
3.642
Propisno su me iznervirali u prvih 20min, surduličani su izgledali kao Lajpcig u odnosu na nas. Duvalo je sa svih strana... i dalje će duvati, ako se odbrana ne sredi, a teško će se srediti, jer nam je to najgora linija tima.

U drugom poluvremenu smo ispeglali stvari, upisali pobjedu, što je i najvažnije, ali nešto se definitivno treba mijenjati, jer je očigledno da smo jako loši u posljednjoj liniji i da to neće moći trpiti improvizacije, kad naletimo na jače protivnike.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.270
Reaction score
18.329
Локација
Kej Republika

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Odgledo snimak sad da vidim šta sam propustio u onih 10 minuta gubitka signala.
Te ajde još jednom da dam svoj sud o pojedinim igračima u ovoj postavci.
Zdjelara je povučen nazad i sada ima definitivno samo ulogu korektora. Fenomenalno je odradio svoj posao ,puštajući ŠćekićA da ide ispred njega kako se ne bi izgubila sredina,dok Brežančić i Lutovac idu napred.Naizgled Šćekićeva dobra partija ali upravo rezultat i zasluga Zdjelara gde njegovo ispadanje gotovo uvek pokrio kao i ofanzivna brljanja Sume i kasnije Stojkovića,ili ovog dvojca kada se nisu vratili na vreme.
Definitivan utisak je da je sredina terena osvojena. Ali propusti Brežančića na njegovoj strani,kasnije i Vitasa više puta dovelo do toga da smo izgledali kao da smo u problemu. Lutovac je zatvorio fenomenalno svoju stranu tako da je ovima ostalo da do kraja utakmice samo pokušavaju sa dugim loptama na strani Brežančića i da čekaju grešku Vitasa.
Povlačenje Zdjelara trebalo je otvoriti Asanu i Filipu put ,medjutim Fića nije uspeo ništa uraditi dok ovaj drugi više energije trošio na pritisK ZADNJE linije i pomoć Zdjelaru u korekciji nego što je bio u napadu sa ciljem da učestvuje u napadačkim akcijama.
Sve to dovelo do bizarne situacije gde nije imao ko da napadne tj organizuje napad.
Prilično mučno za gledanje.
Ništa se tu posebno nije izdešavalo ni u drugom poluvremenu do gola Asana.Sadik je prilično dobro sačuvan u toj akciji i prava sreća je što
su svi promašili loptu.
Jako čudna odluka Miloševića da se odigra ovako utakmica,super je što smo pobedili,super što smo sačuvali sredinu ali ovakvo taktiziranje se radi u Evropskim utakmicama,nije valjda došlo vreme da Surdulica bude mesto gde treba da čekamo greške protivnika umesto aktivnog napadanja
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.315
Reaction score
3.968
Локација
Kobasicarija "Venac".
horor u prvom i rudarski trijumf u drugom.
ovaj put akcenat stavljam na pozitivne stvari:
banjak korektan. jos je nov
lutovac za sada bolji od celavog
scekara bio odlican. bas mi krivo sto mu nije usla bar jedna
denis pokazuje potencijal
djole runi iznad ocekivanja.
umar sadik...mnogo ga volim.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Sta hocete da kazete da je mnogo duvalo na strani na kojoj nije bio Asano, i da je na desnoj strani bilo mnogo manje prolaza? Cudno, a ovde neki pricaju kako to nema veze i kako Asano nista ne radi na terenu
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Da,kakav crni Asano,vezara. Dao je samo 3 gola na 4 utakmice i trci u oba pravca kao blesav,izvrsava sve zadatke besprekorno,preore onaj teren uzduz i popreko,ume i sa loptom jako fino,ne valja! Nije to to. Ne uklapa se.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Ma japanska prevara, za stranca mora mnogo vise, treba da ga prodamo sto pre
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top