Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
693
Reaction score
1.951
Sutra jako bitna utakmica, bilo kakva pobeda naseg tima i ja cu biti zadovoljan. Ne sumnjam da su trener i igraci svesni vaznosti i tezine ove utakmice.
Nadam se da je teren u dobrom stanju.

Vidimo se sutra na istoku.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.160
Reaction score
14.910
Локација
Kipar
Linglong boranija godinama igra 3 za 3 utakmice I slicne namestaljke tako da iz takve lige nema napretka. To pokazuju I rezultati u evropskim kvalifikacijama gde ne postoji klub protiv koga su oni favoriti. Jadna Flora bi bez problema bila treca u nasoj ligi.
I ovakav okupirani Partizan, zaslugom Stanojevica moram priznati, je jednostavno previse jak za ostatak lige tako da ce se sampion odlucivati u mecevima sa cergom.
Mi cemo eventualno u jednoj utakmici, racunam I LK, ostati bez 3 boda do kraja 2021. Zivi bili pa videli.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
772
Reaction score
1.898
Kruševac možda i najnezgodnije godtovanje koje nam ostalo u prvenstvu (od nezgodnijih imaćemo još Niš i Suboticu na proleće). Moramo dobiti sutra i otvoriti put ka tituli.
Stanoje nije rekao dali je pričao sa Uroševićen u vezi faula u derbiju kada nam je poništen po meni regularan gol.
I sutra me plaše sudije i ovi iz sobe za VARanje

Srećno ekipi sutra i sportskom sektoru . Igrajte i pobedite!
 
Последња измена:

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
4 tekme je kazna i nece biti sutra Juzne tribine(organizovanog navijanja) na stadionu upravo zbog toga. Stvarno je frapantno da trener nema tacnu informaciju, ne kapiram...
Ne vidim nista strasno u tome sto Stanoje nije znao to, on i ne treba da se zamara sa tim stvarima.
Sa tim stvarima treba da se zamara ona guska koja je sedela pored njega, a i ona je saznala isto to na istoj konferenciji. :buhaha :banghead:

Pustite vi te priče. Za ozbiljan rezultat i uspjehe u kontinuitetu treba novac. Ti svi klubovi su one year wonder i imaju manje pobjeda i uspjeha u Evropi kad se pogleda neki duži period. Za dvije sezone ih neće bit nigdje. Sad im se poklopilo. Sjećam se da su tako govorili i za čuvenu Artmediu, izbacili nas i Seltik, u LŠ zamalo prošli u nokaut fazu u jakoj grupi itd. To je tada za stručnjake po raznoraznim emisijama bio primjer kako i naši klubovi treba da igraju i grade svoju ekipu bez puno para i baziranu na domaćim igračima, slično kao Petržalka. Pa gdje je ta Petržalka sada? U trećoj ligi Slovačke. Moliću lijepo. Bez para nema ništa.
Ima mnogo primera.
Evo recimo i Apoel, koji kada je igrao 1/4 finale LS imao je manji budjet od nas u to vreme (bar se tako pricalo).
Od 2008 do 2019 su imali sjajan konntinuitet i sjajne rezultate, mislim da samo jednu sezonu nisu stigli do grupne faze, a prezimili su 2-3 puta.
Evo vec drugu godinu zaredom bore se za opstanak u svojoj ligi (doduse do sada u ovoj sezoni odigrano je samo 4 kola u Kiparskom prvenstvu).

A doticnom slovackom klubu zelim skori potpuni bankrot i da sledecih 50 godina ih ne vidim ni u 3. ligi Slovacke, bar toliko su zasluzili za sve traume koje sam proziveo te avgustovske noci 2005 godine!?:action-smiley-070:


Elem, sutra ocekujem da ih zgazimo, da ne znaju gde se nalaze!!!

Dobijamo 1-0 rutinski, Natko ga daje iz penala u 85 minutu. :D
:napred-partizan:
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.179
Reaction score
6.073
Локација
100 кураца
Slazem se Petre da je guska morala znati, to je jos frapantnije... Samo mi je bilo iznenadjujuce, obicno je Stanoje dobro informisan..ma samo da ojebemo Carape smrdljive, ovo ostalo je nebitno.
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Sutra je jako vazan mec, iskreno najvise se plasim tog gostovanja. Nadam se da nece padati kisa, tamo je mnogo mekan teren bice tesko za igru.

Ajmo po tri boda!
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.168
Reaction score
4.368
Najavili su sutra sunčano i toplo vreme, biće oko 20 stepeni za vreme odigravanja meča. Opasnost nam preti od našeg bivšeg igrača Saše Marjanovića, ali treba obratiti pažnju i na mladog Đorđa Jovanovića, strahovit potencijal, ima tek 20 godina. Ako odigramo kako treba, neće biti problema.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Fokusirani i motivisani ako udjemo rijesicemo ih u prvih 45min. Ne sumnjam da ce ih Stanojević tako i spremiti. Cigani su im obećali premije, što samo znači da ce oni igrati prljavo, agresivno, sa sto vise prekida i provokacija. Očekujem da ih Natko načne na svoj način.
 

da1981

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2009
Порука
348
Reaction score
214
Локација
Odakle Bog izvodi korner
Najavili su sutra sunčano i toplo vreme, biće oko 20 stepeni za vreme odigravanja meča. Opasnost nam preti od našeg bivšeg igrača Saše Marjanovića, ali treba obratiti pažnju i na mladog Đorđa Jovanovića, strahovit potencijal, ima tek 20 godina. Ako odigramo kako treba, neće biti problema.
I da od Sprema treba se pripaziti, gledao sam par utkamica i sto sam primjetio dobro dribla i razmislja brzo.

Osim toga mislim da nije ovaj Napredak kod od prije ove sezone mucili su se protiv sviju, nece biti lako ali rani gol da smiri publiku a onda polako da meljemo.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
Vidim lože se opasno. Udba i svinjar gašić sigurno gledaju kako da se njegovi dodvore žvalji, tako bi fotografije na kojima svojim mikropenisom penetrira u sandru božić ostale malo duže u fiokama, a možda bi i unuče jednog dana prošlo probu u rupi. Ne znam, ali moguće je da će musavi platiti igračima napretka. Trener im se nešto uskurčio.

Zgaziti to ko plitak potok, dezinfikovati se posle utakmice i nazad.
 

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.396
Reaction score
5.190
Локација
Beograd
Ko da je bitno kolika je kazna, nisu nas kaznili nego organizovane, neka ih kazne sa 44 utakmice što se mene tiče, nikakva šteta ne bi bila. A ako su oni toliki grobari, neka dodju na neku drugu tribinu. Ili je problem jer im sad klub ne plaća buseve i nemaju policijsku pratnju?

Mene više brine utakmica danas.
Sa Napretkom imamo skor 5-5-5 u poslednjih 15 utakmica. Doduše dobili smo poslednje dve.
A ako je neko upućen, da potvrdi ili opovrgne da li je istina da su ciganska govna obećala igračima Napretka premije ako nam otkinu bodove danas?
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Sta im teško da obećaju po 10k evra za bod ili 3. Budžet od 30 miliona imaju, nije im to neka para da skoče na 1.mjesto koje donosi benefite u milionima evra.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.594
Reaction score
29.912
Локација
Novi Sad
Iskreno nemam neku bojazan za danasnju utakmicu. Mislim da ce biti standard za ovu sezonu, 3+ u njihovoj mrezi, poneka greska cisto da nas iznerviraju i da imamo o cemu da pricamo....

To je neki moj osecaj od jutros, nadam se da me ne vara!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.657
Danas je bas jako bitna utakmica za nas. Iako posle imamo TSC tamo i Cukaricki kuci ipak nekako se ovaj mec vodi kao najtezi. Ima i razloga za to. Prvo, oni solidno igraju ove sezone i kuci imaju ucinak od 5 pobeda i samo jednog poraza (Cukaricki ih dobio tamo). Drugo, nemamo bas dobar skor sa njima u poslednje vreme a posebno tamo u Krusevcu. Medjutim, mi igramo odlicno ove sezone, malo smo bili u leru proslu utakmicu sa Florom pa i tako smo je dobili rutinski tako da danas ocekujem dosta vise od nas, jak ulazak u mec uz ogromnu motivaciju i borbu. Tim se otprilike zna. Nece biti sigurno Sanicanina umesto njega celavi Miletic, ocekujem napokon povratak Urosevica na levom beku umesto Obradovica i verovatno ce Terzic kao bonus. Verovatno ce onda Lazar Markovic sa klupe cekati sansu. Mada, mozda Stanoje ipak odradi to drugacije, videcemo. Bitno je samo da pobedimo i osvojimo nova tri boda ko god da istrci na teren. Govna ciganska nece kiksati do sledeceg derbija tako da ne smemo ni mi.

Sto se tice tih medjusobnih utakmica sa Napretkom ovako stoje stvari. Od sezone 2000/01 odighrali smo ukupno 29 utakmica i skor je sledeci: 18 pobeda Partizana, 6 remija i 5 pobeda Napretka. Posto igramo tamo navescu skor u Krusevcu - 13 utakmica: 7 pobeda Partizana, 2 remija i 4 poraza. A u poslednjih 10 ligaskih meceva ukupno i tamo i kod nas skor je: 3 pobede Partizana, 4 remija i 3 pobede Napretka. Sve ovo dovoljno govori koliko se mi "mucimo" sa njima i da verovatno nece biti lako ni danas tamo iako ocekujem i verujem da mozemo pobediti. Jos jedan podatak, od sezone 200/01 pa sve do sezone 2013/14 mi smo uglavnom pobedjivali (samo dva remija i sve nase pobede) ali od te sezone 2013/14 pa do danas igramo teske meceve sa njima i ne pobedjujemo bas cesto a to posebno vazi od sezone 2017/18 pa do sad. Ipak, vezali smo dve pobede zaredom prosle sezone (Krusevac 1:3 /Lazar Markovic, Natho i Colic strelci/, Beograd 3:0 /Jovic, Holender i Lazar Markovic strelci/) tako da verujem u nastavak tog niza i da cemo dobiti i danas.

Samo pobeda i nista drugo. Ocekujem 0:1 ili 0:2. Ne damo prvo mesto do samog kraja.

Ajmo crno-beli !!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top