Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Preveslani Stanojević.
Nisu ga pištoljem terali ali ispalo je da su ga oblikovali to te mere da izgleda i zvuči kao klovn kako bi ga lakše oterali i krenuli iz početka sa novom vizijom pod barjakom "Bezuslovna Ljubav".
Teraj igrače koji mogu činiti Partizan jakim, dovodi igrače koji su u prošlosti oprostili dugovanje zarad mesta i stalnog radnog odnosa u Partizanu.
Nekroza se vidi, jebena koska se vidi sve je ogoljeno.
Da li je moguće da ćemo pasti po ko zna koji put na "bodri Partizan i kad je u kanalu".

A da nekad tom Partizanu pružimo ruku da izađe iz kanala?
Ne sumnjam da će se sakriti i izgoreti još neku legendu zbog kojih ćemo ovako glupi i dalje ćutati zbog poštovanja i kredita te legende.
(Jebeno je što nam sve manje i manje legendi ostalo...)
Sve što želim je na klupi nekog ko nikad nije imao dodirne tačke sa Partizanom,
Koji ne zna šta su deca Partizana,
Koga boli kurac kome su ostali dužni iz prethodnog mandata pa ga zbog toga vraćaju.
Neko ko će neće najuriti i izostaviti igrača koji pravi razliku samo zato što je "anomalija" i dere se po svlačionici i ne ume ga oblikovati za potrebu i pobedu.

Nekog sa kojim će Partizan. Net odraditi interviju pre početka sezone i utvrditi šta navijači od trenera očekuju a ne da mi saziva u ime uprave konferenciju.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.167
Reaction score
4.368
Nikakve Krle, Drule, Laze, Batice, Ćirke..... Boli me uvo, što se mene tiče ne mora trener da bude Grobar, neka bude profesionalac. Svi ovi su svoje neznanje sakrivali iza svog "grobarstva ". Najbolje bi bilo da bude stranac ...
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.722
Stanoje ce za mene ostati vecna misterija. Sta se covekom dogodilo u medjuvremenu?
Da li tu stoji ono da su fudbaleri vecinom jednostavno previse ograniceni pa da shvate siri smisao svega oko sebe, ili vazi ono da sve i svako ima svoju cenu, ili nesto trece...
Od kad je otisao, zeleo sam da se vrati.. smatrao sam da ce napraviti dobru karijeru oreko.. mlad, otresit, zna znanje, takkmicarski fudbal, na rezultat itd..
Da ne pricam kako smo sa njim izgledali na derbijima. Evropa je Evropa ali svi mi zivimo da zgazimo cigane na derbiju, na tribinama i na terenu. On je to sve bio dotegao do nivoa da su oni delovali bespomocni. Sa onim pirgavim sto mu keva iz Cacka su nam cak i sakrivali loptu po terenu , ali smo na kraju prvi davali gol i pobedjivali, kraj price.
I jbg, onda se covek vrati i sa sobom dovede sve propale igrace iz prethodnog mandata, drzi ih u timu umesto mrskih stranaca, od kojih je najbolje oterao..
Prica ide pa ide, nikad niko tako lepo nije pricao i tako ruzno unistavao tim.
Jojic umesto Natka? Pa da das ciganima da nam sastave tim za derbi, i oni bi tu bar malo obzira imali.
Miljkovic desni bek , pa on sa svojim ofanzivnim spsobnostima tu poziciju ne moze da pokrije jos od s.p. 1974 god, kad je njegova pozicija " ko predje pola da umre keva" i zvanicno ukinuta.
Brezancic, Obradovic, Bajbek,da ne idem dalje...
Jedino sto su redovno radili je primanje plate, i to je to.
Ne znam majke mi.
Uspeli su da nam ubiju nadu, to je najgore os svega.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.310
Nikakve Krle, Drule, Laze, Batice, Ćirke..... Boli me uvo, što se mene tiče ne mora trener da bude Grobar, neka bude profesionalac. Svi ovi su svoje neznanje sakrivali iza svog "grobarstva ". Najbolje bi bilo da bude stranac ...
Eo trče. Ima da bude neko ko oseća klub i tačka. Ima da osećaju klub i terener i uprava i navijači i ultrak... ovaj grobari, sve dok je psiho tu gde jeste. Ovo je njegov Partizan.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.884
Reaction score
11.025
Две узастопне дупле круне - checked.

Нама су потребни тренери као Станојевић, или Крстајић и слични јер одлично раде свој посао као квислинзи у окупираном Партизану и генерално у криминалу огрезлом српском фудбалу.

И да, колико ми било мрско да признам, али бановани Швајцарац Томић је био у праву око Станојевића.
 
Последња измена:

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Koliko moraš da budeš glup pa da udvajaš Srnića koji je poslednji gol dao prije pet godina i tako ostavljaš sve vrijeme i prostor ovog svijeta liku koji je dao 20-30 golova ove sezone, najlošiji igrač ubjedljivo ove sezone, svi potezi su mu bili pogrešni, nula. A i oko ovog penala vidim što smo se pobunili, Rikardo digao ruke a ovi ostali se šetkaju okolo gledajući u pod, strašno na šta liči ovaj tim, strašno.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
772
Reaction score
1.898

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.935
Reaction score
7.912
Dovedes Krstajica i vec u startu pravis negativnu atmosferu, pa njemu ce se zvizdati, a i treba vec prvog minuta otkako bi seo na klupi.

Ko god da dodje 10 igraca necemo promeniti, a to mora da se desi, ali se sigurno nece dogoditi.
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
629
Reaction score
2.053
Ne vredi novi trener,krilo,bek....
Jednostavno ne vredi...
Ne vredi zmiju tući po telu i repu
Mora,ali mora, joj se glava odseći....
Do tog trenutka nema fudbala,košarke,opozicije,demokratije,pravde,sudova a sve više ponestaje i hleba,šećera,ulja,goriva
Ali ima skupih stanova u beogradu na govnima,podvriskujućih voditeljki i šarmantnih podguznih muva -voditelja i gostujućih im analitičarima po raznim televizijama.
Ima i polupismenih poslanika u skupštini i blajhanih novih Ćićolina u ministarskim foteljama.
Sahraniće nas sve , ove guzice na vlasti....
Ali dok većina Srba,sa IQ oko 70 to shvati....proš'o voz kroz kukuruz
U zemlji u kojoj 100 miliona zuba nedostaje teško je biti slobodan...
Mnogo sam pogrešio kad sam '89. odbio poziv da se preselim u Rotterdam...mnogo,mnogo
Vi mladji bežite iz ove ljigave,smrdljive septičke jame dok još možete,bežite glavom bez obzira i ne osvrćite se...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.732
Без (позитивних) промена у управи свака друга промена је потпуно узалудна. Надам се да ће се лицитирати мало о томе као што се лицитира о тренерима и играчима. Не занима ме ни ко ће бити тренер ни који шпански бек се доводи у везу са нама ни дал се Пантић лагано враћа ни дал је Фејса још у клубу.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.752
Reaction score
11.459
Локација
.

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.515
Reaction score
5.167
Ma sta vi pisali, Stanojevic nije propali trener. Za nase uslove je iitekako dobar, uz Marka i Jokana, najbolji u zadnjih 10+ godina.
To sto ga je vecina docekala na noz cim se pojavila vijest da dolazi, je druga prica, ali cisto trenerski - niko sa ovim timom ne bi odradio bolji posao! Da je svran ovaj penal i da nismo pokradeni u prvenstvu, uzeli bi duplu krunu. Igracki su duplo bolji od nas, a morali su ukrasti i titulu i kup.
Da ne pricam kolika je sramota za forum da se taj trener naziva placenikom, izdajnikom, saboterom, da se pise kako smo zatvarali utakmice do izbora i slicne baljezgarije...

Sto se tice naseg tima - on je sramotno los i to pisemo od pocetka sezone. Tu itekako ima Stanojeviceve krivice i samo zbog toga mi i nije zao sto ce sad on ispasti jedini krivac. Ko ga jebe, morao je najkasnije zimus o tome da misli.

Trenera koji ce lupiti o sto, traziti pojacanja i slicnio - necemo dobiti. Ako ga i dobijemo (da se malo smiri situacija), nece dugo potrajati. Dok je ova vlast na celu drzave i ova uprava na celu kluba, imacemo na klupi nekog ko ce prihvatati zadane uslove, samo cemo sada dovesti mnogo losijeg trenera od Stanojevica.

Marko, Jokan, Paunovic i Ivic sigurno nece doci - ostaju razni krstajici ili (po meni najrealnija opcija) neko zvucno strano mudo koje ce doci da da ladi jaja pola godine-godinu i uzme laku lovu.

Zasto je sve ovo ovako? Sigurno nije Stanojevic najodgovorniji, ali eto, otisao je...Sad ce sve biti puno bolje...
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Evo upravo sam hteo isto da postavim. Ovi iz mozzarta isto objavili. Bar nešto pozitivno.

 

SilentKiller

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
148
Reaction score
346
Локација
Srbija
Da se ugledamo na AC Milan. Doduše taj Milan ima mnogo više para i sponzora ali nije imao milione da kupuje već da vraća dugove.

Umesto kupovine, pozajmivali igrače, kupovali nešto malo, doveli Žirua.

Ko bi rekao da će Milan sa onom ekipom osvojiti Skudeto?

Jako bitan faktor u ekipi je kolektiv! Ako je kolektiv zdrav, ne može niko tek tako da te pobedi!

Odličan primer je naša A reprezentacija, nema igrača koji unosi nemir u ekipi, došao trener i stavio sve pod konac. Piksi jeste zvezdaš ali mrzi upravu male zvezde jer je svestan da se srpski fudbal uništava baš zbog tih ih upravnih organa zvezde i Partizana, zato i nema nikog u njegovom timu iz ling long lige, Eraković pozvan ali neće sigurno uzeti nekom mestu u timu.

Takodje, zdrav kolektiv vidimo na trenutnom prvenstvu u fudbalu do 17 godina, greše ali igraju lep fudbal i disciplinovano, nema zle krvi, negative.


Partizanu treba da u upravi stoji legenda kluba, da za igrače ne bude više Iliev (više je promašio nego pogodio igrače) nego neko ko ima nos za igrače. Baš me briga ako dovede nekog iz Afrike iz nekog plemena, ako zna da igra fudbal, dovedi ga, biće zahvalniji i bolji od onih na tržištu koji ne vrede te pare.


Partizanu treba projekat! Meni bi bilo super da raspustim ceo A tim i da njihovo mesto dovedem omladince. Dovesti kapitalna pojačanja koja će popuniti pozicije koje škripe i udri. Verovatno nećemo osvojiti ništa dve godine ali od treće godine kreće sve u našu korist.

Meni bi bilo to draže nego ponovo da gledam Markovića, Jojića i ostale princeze i da gledam kako Iliev maši sa pojačanjima.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top