Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.201
Reaction score
18.705
Локација
U Kinšasi
Jesmo li mi doveli Lukača, ili je neka zajebancija u pitanju?
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.013
Reaction score
11.901
Локација
JNA
Nedelja u 21h protiv Novog Pazara, mnogo bitna utakmica. Znali smo da se okliznemo tamo, tako da moramo biti oprezni i nadam se pobedi makar i sa 0:1.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.644
Reaction score
13.825
Локација
Yaoundé

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Mogu li se naći informacije oko karata za utakmicu u NP?
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.657
Verovatno do kraja avgusta sve utakmice u 21:00h :D

Izdrzi nekako Ens ili se preseli u neku drugu drzavu sa drugacijom vremenskom zonom pa da ne bude 21:00h :ziveli
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.560
Reaction score
11.107
Mislim da ovaj put ne bi smo smeli da se mucimo u Pazaru.

Pazar je klub cije je vodjenje ove sezone prakticno preuzeo Zvonko Veselinovic. Grad, a konkretno covek koji je vodio klub duzi niz godina i njegovi finansijeri, Rasim Ljajic, su se pobrinuli da klub ociste od prethodnih dugova, sto je i uradjeno. Postavljeni su novi osnovi i odluceno je da se vise gotovo i ne potpisuju ugovori na godinu dana, sto je do sad bila praksa. Dovedeni su relativno mladi igraci sa visegodisnjim ugovorima i klub gleda da izvuce neki profit iz toga. Najvise igraca je pokupljeno iz timova tipa Backa i slicnih, dakle onih na ivici linglong lige, iznad ili ispod crte. Sto je naravno dovelo do velikog pada u kvalitetu.

Prosle sezone su osovinu tima cinili Sise-Tomic-Aganspahic koji su se puno odvajali od drugih, sto i sama statistika kaze. Prva dvojica su otisla, a Aganspahic je nekim cudom ostao i on je trenutno jedini iznadprosecni igrac u klubu. Ostalo je cist prosek koji bi prosto morali da gazimo.

Na klupi im je Milanovic, koji je vec jednom jako uspesno vodio Pazar. Zanimljivo je da tim nije bunkeraski, pokusava da igra fudbal i mislim da je u prve dve utakmice (sa Cukom su odlozili) iz tima izvukao maksimum. Mislim da ce pokusati isto i protiv Partizana, sa tim sto mi ne bi smo smeli da im dozvolimo iole ozbiljan posed lopte, oni nemaju igraca tehnicki sposobnih za neku igru zasnovanu na posedu. Ocekujem presing nasih igraca od samog pocetka i mislim da se oni u tom slucaju nikako ne mogu organizovati i ozbiljnije zapretiti, sta vise, njihovi kreatori igre su osudjeni da u takvoj situaciji naprave neku ozbiljnu gresku.

Golman im je Milos Ostojic i mislim da je bolji golman od proslogodisnjeg - Drobnjaka. Dosta je cudan i sklon kiksevima ,ali takodje na momente izgleda kao Donaruma. Klasicni linglong golman sa ludom glavom koji moze da ukopa i spavasava tim, zavisno od toga na koju nogu ustane. U prve dve utakmice je odbranio dva penala.

Odbranu ce im verovatno igrati Vlajkovic-Kovacevic-Pavisic-Joksimovic. Obe prethodne su na stoperu poceli Kovacevic i Balaz, ali mislim da taj Balaz nece poceti ovu protiv Partizana sem ako ne bude igrao sa 3 stopera, jer je bio ubedljivo najgori u tim utakmicama. Jedan autogol i jedan napravljen penal.
Namerno pisem o njihovoj zadnjoj liniji jer upravo tu vidim sansu za nas. To je bas onako ekstremno spora kombinacija igraca i mislim da moramo stvoriti bar neku 1 na 1 sansu tokom utakmice jer nema teorijske sanse da ovi sporaci mogu ista da isprate. Nadam se Nathu u postavi i verujem da on jednim pasem u prostor moze da resi utakmicu.

Na sredini nemaju nikoga ko moze da napravi bilo kakvu razliku. Sise je prosle sezone prekomandovan u sredinu i on je bio sve i svako u tom delu igre. Sad su gledali da to uklope sa nekim igracima koje je Milanovic doveo, ali to ne izgleda bas kako treba. Nemaju ni klasicnog kreatora i pas igraca.

Generalno su jako dobri u skoku i mislim da imaju odlican prosek visine. Puno visokih i jakih igraca je u timu. Tako da kada pricamo o nasem golu, morali bi da izbegavamo neke faulove na strani, imaju par igraca koji znaju da centriraju kako treba i par stvarno odlicnih skakaca.
Pomenuo sam da im je najbolji igrac Aganspahic, BiH internacionalac kome je ovo druga sezona u klubu. Ne znam kako nije potpisao za neki bar malo jaci tim. Njegova ozbiljna mana je to sto je bas spor i mislim da to itekako odgovara nasim stoperima, te ocekujem da Vujacic i Sanicanin mogu lagano da se nose sa njim i da bi im mnogo vece probleme pravio neki brzi napadac. Aganspahic bi stalno trebao da ima igraca na ledjima, oni kad ne znaju sta ce ispucavaju loptu na njega, a on je upravo najbolji u tome da zadrzi loptu i odlozi je na krilo igracima tipa Ratkovic. Lik je jak kao konj, ima puno osecaja za igru i zna da se postavi kako treba, pritom je odlican u skoku i relativno visok.
Ako odsecemo njega u napadu, uradili smo pola posla sto se defanzive tice.
Mada mi generalno ne bi smo smeli da pricamo o defanzivi u ovakvoj jednoj utakmici.

Bilo bi jako dobro da se ne guzimo sa njima i ne ulazimo bespotrebno u kontakt igru. Oni ne mogu da pariraju ni u cemu Partizanu. Sto vise prodora po krilu i sto vise lopti u prostor su najjednostavnije resenje jer bi trebalo da koristimo to sto su uzasno spori.
Ako otvorimo utakmicu na vreme lako cemo ih resiti sa 3-4 gola u mrezi, u to sam siguran. Ne bi smo smeli da udjemo u egal zavrsnicu i pustimo ih da se loze i profitiraju na nekom adrenalinu.

Dugo Pazar nije igrao pred publikom i ne bi me iznenadilo da puste i vise od 50% kapaciteta, videcemo.
Njihovi organizovani navijaci se takodje vracaju na stadion koliko sam cuo, posle dugogodisnjeg bojkota. I upravo taj pritisak sa tribina bi resili jednim ranim golom, prosto da sve splasne i da se rutinira utakmica. Kvalitet je apsolutno na nasoj strani, ma koliko ovaj tim Partizana imao mana. Red je da se jedna dobije lagano protiv njih.

Ne smem da istrcavam sa nekim informacijama iako su pouzdane, jer su podlozne promenama. Predvidjeno je da na stadionu bude gostujucih navijaca i za njih ce biti odvojen sektor na istocnoj tribini na kojoj su stalno smesteni. Medjutim, moze lako da se desi da mi na toj utakmici ostanemo uskraceni za to i pored toga sto ce sigurno krenuti busevi iz Beograda. Iz jako zanimljivih razloga koji ni meni bas nisu najjasniji, a o kojima cu pricati ako se to stvarno tako i desi, jer do utakmice ima jos dva dana.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Vrhunski. Kapa dole za analizu @Dino !

P.S. ovako ja vidim forum. Što više razmena info i kvalitetnih analiza. Sutra i klub može da ima benefit. Nama dodje kao hobi, oni spoje lepo i korisno, više očiju je bolje od jednih, ja se nadam da sam mogao da predstavim Soči i da sam dosta toga kroz analizu pogodio, volim kad drugi kao ti sad daju malo više o protivinku ili budućem pojačanju. Lako je napisati ovo je smešna ekipa, to može moje dete od 6 god.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top