Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.212
Reaction score
15.801
Локација
Beograd
Jedino od čega treba da zaziremo je suđenje i ništa više, ako govnar ne bude vukao na stranu ciganštura, neće biti problema.
 

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
541
Reaction score
2.168
Локација
45
Само без јајарског приступа као прошле сезоне, све остало може да се прогута. Побите се с говнима и јебите им мајку!!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Molim sve navijace Partizana koji su u mogucnosti da dodju veceras u Hram. Neka dodju da bodre momke i da brane Humsku - da budu bastion i cuvari Hrama i Humske od zla koje nam dolazi. Ja nazalost zbog bolesti veceras necu biti tamo gde treba da bude svako ko voli Partizan - na JNA. Od igraca samo trazim maksimalnu borbu i krv ako mora, da se bore za sveti dres kao nikad pre - pa kako bude, nista im necu zameriti. Verujem u Stanoja, verujem u igrace, verujem u publiku (Istok i Zapad) - verujem u pobedu !!! Titula mora da se osvoji ove sezone i cvrsto verujem u to a ovo nam najbitnija utakmica do kraja godine... SVI U NAPAD, SVI NA POBEDU !!!


kad obučeš crno-bele boje ti kad sveti grb ti srce poljubi seti se legendi što su grb taj nosili seti se njih, pogledaj nas i jači si

ref: daj nam krv daj nam znoj nek naš san sad bude tvoj samo hrabro vodi nas do pobede
mi smo tu i uvek smo kad te lome vetrovi nek se ovom pesmom sruše zidovi
zato sad bori se kao nikad pre neka crno bele boje vode te
a naše sene svuda će te pratiti srcem igraj za Partizan voljeni !!!
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Stvarno se nadam da Scekic pocinje umesto Jojica...ukoliko ne, ima da gledamo horor na nasoj sredini terena. Nadam se da Stanoje nije toliko zaslepljen ili nesto drugo da ne vidi da Jojic jednostavno ne sme da pocne ovu utakmicu, i da mora Scekic, koji ume odlicno da se bije sa njihovim mesarima, i kad im odsecemo igrace i krenu da bunare tu je isto Scekic sjajan, da pokupi vecinu lopti.
 
  • Like
Reactions: BiP

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Najveci problem nam pravi ovaj bonus igrac. Mening na lijevom krilu bi nam danas mnogo znacio. Pogotvo ako kod cigana krene erakovic kao bek. Jovica gotivim i podrzavam, zadnja dva derbija je mozda bio i jedini igrac koji je pravio razliku, ali je u padu forme posle one povrede.

Ako smo prezivili Jojica prosle dvije utakmice kada je bio po meni neuporedivo losiji nego sad, mislim da mozemo i danas. Vise me brine izdanje Natka.U godinama ja a igra standardno i za repku, vidjelo se na Kipru koliko je umoran.

Pozelio bi srecu nasim momcima i treneru, dajte sve od sebe i sve ce biti uredu. Hrabro bez kompromisa od prve sekunde. Napred PARTIZAN!
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Nama je levo krilo najvaznija pozicija jer oni na desnom beku imaju rupu. Na levom beku onaj sto je isao u specijalno odeljenje nekad nesto i odigra ali desno je truba bas. Stoperi su im tanka prica i treba sutirati iz daljine, ona sramota na golu ume da ga primi iz daljine samo tako. Moramo toliko da ih jebemo danas da ni Elvis ne moze da im pomogne.
 

CH3COOH

Početnik
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
83
Reaction score
166
Локација
Novi Sad
dobro jutro dobar dan bratijoo

..deremo grla i podrzavamo jedino koga imamo
a vi se borite sekunde svake
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.502
Reaction score
29.238
Локација
Novi Sad
A od danas da krene ova samo umesto Marka da bude Stanoje!!
Jebi Stanoje glupe cigane!!!!!



A za ciganske goste imam samo jedno pitanje:
Da li je i zvezda kurva il' ste samo vi?????
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.870
Reaction score
13.628
САМО ПОБЕДА ! Све остало је апсолутно неприхватљиво и надам се да играчи са таквим ставом излазе на терен ! На гол више, на два више, на три више ! Недеља је сванула !
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top