Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.888
Reaction score
13.717
Кад сам видео ону ораницу помислио сам - само да први дамо гол и то је то.... На крају ипак добар меч за +8 иако смо ушли мало погубљено, имали смо доста добрих шанси, терен је за трајну суспензију, штета због оних картона мислим да су били баш непотребни. Једва чекам четвртак, биће неизвестан двомеч
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Sramota na šta liči teren, shodno tome i fudbal. Ali možemo i na krtičnjaku, bravo naši! Pohvale za Terzića i Uroševića koji su se istakli danas najviše, a Popu želim brz oporavak.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
810
Reaction score
4.298
Локација
Beograd
Ono sto je najbitnije je da je sa Popom sve ok, ono je bio mnogo gadan sudar. Zelim mu brz oporavak.
Nadam se da je bar malo sramota coveka koji rezira prenos jer je 10 puta prikazao trenutak kada je Pop nokautiran, a jos se nije znalo da li je sve u redu sa njim. Svuda u svetu se u ovakvim situacijama saceka da li je sve u redu, pa se tek onda eventualno prikaze, osim na amaterskoj televiziji Arena Sport. Sa fudbalske strane nije ni bilo moguce igrati fudbal, bitno je da smo iscupali 3 boda sa ove oranice od terena, tako da ni ne treba preterano komentarisati sam mec. Na ovom terenu ne bi smelo da bude dozvoljeno da se igraju prva 4 ranga takmicenja, a ne Superliga. Jos ovi kao oce da igraju Evropu.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Tango smrti krenuo iz Niša. Moja grobarska braća su danas grmela, istok i tribina za 10tku. U lepom sećanju će mi ostati ovaj grad a rastanak se bliži, ipak, ovakvu atmosferu možeš videti samo ovde. Ceo dan je danas bio Crno-Beli!

Ovo je poruka za sve nas. Bez nas nema titule. (slika Stanoje i igrači su bili oduševljeni podrškom, a kum @dusan.petrovic i ja kao nekad, u pohodu na trofej.

Ti si prvi trener Stanoje!


AACAD830-DBDB-4AB6-B502-856C55AA93E8.jpeg
 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.692
Reaction score
4.343
Локација
Brèko, BIH
Bravo Paartizane .Jebi ciganskg odvratnog satelita.Majku im jebem snsovsku...Popu brz oporavak..Jebali vas reflektori , picka vam materina ogavna -fss , osposobite poljoprivredna zemljista u sportske terene.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.759
Reaction score
29.641
Локација
Beograd
Baš gadno je izgledalo ono sa Popom, dobro je da nije imalo teže posledice, nek se momak što pre oporavi...

Što se tiče utakmice, pobeda je arhivirana i sad imamo jednu manje do titule. :D

Imamo mi taj neki individualni kvalitet i ozbiljne falinke, pa kad šta ispliva - u većini utakmica sa Linglongašima, na našu sreću - obično ispliva kvalitet i mi pobedimo.

Fudbal je takva igra - kao i danas - teren može da bude oranica - igra uspavanka - ali uradiš dva-tri valjana poteza i pobeda i tri boda su ti u džepu...

Golman nam se povredio, sad imamo još dva, odbrana ponekad ,,plivala,, ali nije kapitulirala, Urošević dao i gol, Zdjelar kao i uvek borben, imamo 150 veznjaka ali nemamo neku naročitu ofanzivu preko njih, Jevtović mekanija verzija Šćekića, Fejsa uspeo da već bude povređen, Lola večiti kapiten uđe na dva minuta da ,,zatvori,, Jojić najbolji kad izvodi korner, a videli ste ga u šansi, lopta se jedva dokotrljala do golmana, Natho danas bez asistencije, Terza promašio, Jović zatvoren, Lazar bez konkretnog učinka, na sreću Menig se setio da pogodi u glavu Rikija, a Riki je ubica.
I onda zašto navijači traže strance u prelazanom roku.
Eto zato.

Jeste nama titula važna, ali nam je važan i ulazak u Ligu šampiona, pa onda i ona sledeće titula i sledeći ulazak u Ligu šampiona!
Da klub postane ozbiljan klub i da ima normalne finansije i normalno funkcionisanje!
Da ima 11 fudbalera na 11 pozicija koji su onog kvaliteta koji već ima Rikardo!

A dok ne uđemo u te uzastopne Lige šampiona, ne bih ja omalovažavao ni Ligu konferencija, Radnički Kragujevac je daleka budućnost, zato, fokusirajte se i odigrajte utakmicu sa Spartom na nivou imena i istorije Partizana!

A titulu osvajamo tu nema šta. :šal
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.
Pribojavao sam se da li ćemo biti sigurni kao u prvom delu. Sad jedva čekam da isprašimo onog narkomana neurotičnog a posle toga i njegovu italijansku apgrejdovanu verziju. Jebi Partizane, nikom ne ostaj dužan!

Bravo za Terzu, Pop da se dočeka ovacijama sledeću tekmu, svi ostali nastavili gde su stali.

Ogrejaće, obasjaće!
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.935
Reaction score
7.337
Локација
Banja Luka
Samo neka smo ovu oranicu i sramotu od terena pregazili, nek je Pop dobar, 3 boda tu i da se još neko nije povrijedio. Konačno malo i navijača na tribinama
Suma sumarum, još 15 ovakvih i eto titule.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.067
Reaction score
4.247
Локација
Humska 1
Brz oporavak Popu, bas je izgledalo gadno. Pobeda se pise.

Sve je danas stalo u trans (kolega je izbacio sliku na nekim od prethodnih postova) tribine. Puna podrska momcima i Stanoju!

Volim Partizan!

PS: Ajde sada ti Sale!
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.243
Reaction score
2.824
Redovno sam cuo price kako neki timovi opstruisu teren kad im dolazimo u goste i tome slicno, ali ovo je stvarno gore od nekih klubova po selima koji igraju daleko nize rangove takmicenja.

Dobro da se niko nije povrijedio na takvom terenu.

S obzirom na to, igrali smo fantasticno. Nasi su namjerno izbacivali one lopte koje su im bile potencijalno opasne.

Grobari u Nisu danas odlicni. Na prenosu je bas odzvanjalo kad je bio dvoglas. Vjerujem da to znaci nasima. Pogotovo ako gledaju sad sta rade ovi iz rupe.

Popu brz oporavak!

Uzalud trud, dzaba vam sve!
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Borbeno u nefudbalskim uslovima. Pobeda na zelju i energiju. Nije bilo prijatno gledati, ali to bih pre pripisao neuslovnom terenu nego našima. Neki zaključci o igri se ne mogu donositi na ovakvom meču, osim da je ekipa naoštrena da se bori za titulu preko svojih limita. Podrška i čestitke na pobedi!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top