Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.254
Reaction score
3.719
Sa prvim pasusom se slažem, osim što mislim da je nerealan, sa drugim se ne slažem, a treći je klasičan zexjehovski.
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
982
Reaction score
4.443
Локација
Nis
Reci cu jos jednom. Nikakav trener ovde nebi mogao da promeni stvari. Uprava je ta koja vuce poteze i krije se iza Stanoja koji namerno ili ne namerno vuce sve na svoja ledja. Morace da kaze istinu ili da bezi iz Srbije....videcemo koj ce scenario da ispadne na kraju.
 

aleksabor

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
37
Reaction score
93
Локација
Beograd
Pa nije ni on pao sa marsa, verovatno nije imao bolje opcije, znao je sta očekuje, sigurno mu ni uprava nije obećavala da će da mu dovodi svake sezone 2 milionska igrača, i bilo bi licemerno da sad po njima kenja. Tako da ako ga to čini saucesnikom, ok, nek vam bude.

On je procenio da će u tim uslovima rezultat moći da ostvari. Ova evropska sezona je što se tiče rezultata kad se podvuče crta vrlo korektna i svako ko drugo kaže je maliciozan. Meni je u četvrtak pri izlasku sa stadiona bio licni utisak da smo se ponovo udaljili od nekog evropskog proseka, ali to je druga tema, rezultat je korektan.

U prvenstvu smo krenuli odlično prva dva meseca, u proseku dobijali 3,4 razlike. Pa I tad je bilo kritika. Rizikovao je sa Sumom, odlučio se za pricu zajednistva, zbijanja redova, naše dece... Jbg, deluje da ta opcija neće biti pobednička, jer titula je svakako bila jedini pravi cilj ove sezone. Nisam ni ja slep, mislim da se razumem koliko toliko u fudbal, nije ovo delovalo kao super priča koja će lagano da se izgura do kraja. Samo ne znam sta je alternativa? Zadnjih 7, 8 godina koliko trenera i koncepta smo izmenjali, osim Tanga smrti koji se hvala Bogu desio, šta smo dobili i ostvarili? Uveren sam da će Stanoje u bilo kojoj varijanti otići na kraju sezone. I ako ne osvoji titulu, mislim da treba da ide. A sta ćemo i u kom smeru mi posle, Boga pitaj. Jedino je bezobrazno hajdukizaciju ili još gore saboterstvo svaliti na Stanoja, kao da smo pre njega bili velicanstveni i neprikosnoveni.

Evropski rezultat samo deluje korektno. Ljudi, to je jebeni Intertoto kup. Igrali smo ukupno protiv dve ozbiljne ekipe u tom takmicenju. To su Gent i Fejnord. I prosli kako smo prosli. Ovo ostalo je boranija u rangu Ling Longa. Smem da potpisem da bi se ona Sparta iz Praga mucila i sa nekim TSC-om i Cukarickim. U ostalom njih je izbacio Spartak iz Subotice pre neku godnu.

Niko ne moze da me ubedi da je ovaj Fejnord neki svemirski brod od ekipe. Mozda, ali samo mozda su za nijansu jaci od onog AZ sa kojim smo igrali egal i trebali da prodjemo.
 
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
369
Reaction score
2.292
Локација
Kraljevo
Više ni sam ne znam ko je kriv, a ko nije - sem pacova iz uprave koji su oduvek glavni krivci.
Ljudi, pogledajte izmene koje nama jure gol, ruku na srce, mi ne zaslužujemo titulu.
Voleo bih da me igrači demantuju, ali bojim se da ovoj ekipi ni pobeda u rupi neće doneti titulu.
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Pošto vanjskih rezova neće biti, stanoju preostaje da prestane da se zajebava i da počne da pravi rezove unutar ekipe, počev od dodeljivanja kapitenske trake onima koji se mogu nazvati kapitenima (samo Zdjelar ili Natho, kakve lole, markovići ili miljkovići), a potom i da počne da daje šansu Terziću, jer je skandalozno da mu dečko presedi ceo meč na klupi
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
577
Reaction score
810
Ja bi protiv Fejnorda pustio brezancica, ostojica, lukaca, pavlovica, milovanovica, smiljanica, sta ima tu vise da se nadamo. Samo ce dzaba da se izmuce. Sacuvaj ove prvotimce kakvi god da su, ne mogu da izdrze ovaj tempo na 3 dana. Imamo jos neku tanku nadu, treba da se presaberemo.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.631
Reaction score
8.801
Локација
"preko bare"
Marku Nikolicu vec sutra, da popuse kurac svi iz uprave, (svi jebeni metuzalemi i govna mrtva i ziva) da prodaju bubrege svoje i svu svoju pokretnu i nepokretnu imovinu i blizu i dalju rodbinu, da svaki uzme kredit od po 500.000€ kako znaju i umiju i da mu daju sav novac i odrijesene ruke i da mu se ne obracaju u toku trajanja sezone. Da mu daju da dovede i otjera koga zeli i da okupi svoj strucni stab. I da kondicionog trenera u odlasku nasamara prvi dan po preuzimanju ekipe, a onda da ga nabije nogom u bulju. Idealno bi bilo da niko se ni ne pojavljuje u lozi nikada vise u zivotu.
Oni da tako razmišljaju, Marko ne bi ni odlazio. Nama je najbitnija utakmica 3. aprila, sve ostalo je manje bitno.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.007
Reaction score
11.827
Локација
JNA
Jebote ne mogu da verujem da gradiš nešto 8 meseci i prospeš to u svega 2-3 nedelje... Sad kako znate i umete da dobijete derbi u rupi, a ti Stanoje da prestaneš sa pičkastim taktikama na X u derbiju, pa da vidimo. Ako smo pravi, pobedićemo ih na sred rupe i uzeti titulu, a ako ne... Pakujte se svi i napolje.
5 godina čekamo na titulu i dobiju takvu šansu da je konačno osvoje, a oni zajebu celu stvar...
Neverovatno koliko sam razočaran.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.522
Reaction score
1.318
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Treba do tog derbija dobiti u Surdulici, Tsc kuci i Cuku na B.Brdu.
S obzirom koliko smo u raspadu, sve mi djeluje pretesko.

Sto rece neko gore, 8 mjeseci gradis nesto, boris se, pobjedjujes i onda od derbija na ovamo pukne sve. Pocnemo polusezonu dobro, dobijemo u Nisu, dobijemo KG kuci, Spartu obije utakmice... Ne znam...

Ne pomenuh danas jos jednu sramnu posjetu. Mi ne zasluzujemo titulu jer smo razmazeni i sve nam smeta. Pogotovo kritika na racun navijacs iz BG i okoline. Da ne mogu na svakoj tekmi napuniti minimum 15 000, mada je i to malo. Na prvenstvo dolazi 3, 4k ljudi. Bruka i sramota. Osmina finala u Evropi posle 17 godina, osim one djece dodje 11, 12k ljudi. Bruka i sramota.
Ne podrzavamo klub masovno, pogotovo sada kada se lomilo prvenstvo.

Nazalost, mislim da je danas slomljeno.

I jos nesto: mi moramo sebi priznati jednu stvar: Mi smo kosarkaski navijaci. Barem od kraja 90tih pa do danas. Veca i vjernija podrska, vise strpljenja i razumijevanja imamo za neuspjehe KKP i cesto neravnopravan tretman FKP i KKP.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.880
Reaction score
11.013
Нажалост пре скоро годину дана сам написао следећи коментар и извукао бих из њега само један део:

Мисија је успешна. Поред тога што смо маргинализовани, почели су да нам убијају омиљене ликове. Јер, шта им је друго преостало? Трофеје су нам забранили, финансијски смо зависни од белог робља и државе, инсталирали су нам цигане свуда... Једна од најомиљенијих личности у Партизану и цигански џелат кога мрзе, постаје предмет подсмеха и гађења код Гробара. Од чувене 2010. и уваљивања курца Ђури, довели су до тога да једва чекам Станојевићу леђа да видим. Дајте Салета капитена за тренера и после клуб може да се сравни са земљом.

 
  • Like
Reactions: BiP

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
364
Reaction score
973
Локација
Banja Luka
Gledam onaj pregled zadnjeg kola Lige konferencije i čini mi se da u PSV-u ima igrača odbrane koji bi se sjajno uklopili!
I postaviti ih uz naše već provjerene i dokazane tako da cijeli tim bude u igri "Jebe lud zbunjenog"!
 

marko78

Grobar
Учлањен(а)
12.08.2009
Порука
476
Reaction score
189
Ja se samo pitam da li ste vi u hibernaciji bili prethodnih 5,da ne kažem 10 godina?
I meni je lepša za oko bila Savina vizija, ali nemojte da citiram pedercinu sa pogledajte semafor. Samo se setite kako se ta vizija završila u ovoj jebenoj državi, šutiranjem mikrofona i porazom u NP uz vođstvo 2:1.
definitivno je savo problem broj jedan, dokle vise taj savo da nas unistava

edit - i zidov isto: i on nas unisti jbt!
 
Последња измена:

dani 98

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
54
Reaction score
109
Da se mene pita ali me se ne pita ...posle pada režima i , da Partizan uzme neko ko ga voli , da nadje pravog trenera sponzore ukratko , da ga vrati na zelenu granu..
E sledeči korak bih voleo , da se sledečim ljudima doživotno zabrani ukazak na stadion JNA :
Zečević , Bjekovič , Vazura ,Iliev ,Vučelić , Đura frizura , janičari , vućiću , ...ako se još seti neko nekoga neka nastavi
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top