Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.023
Reaction score
7.664
Дуљај својим тактичким знањем није унапредио игру него нови играчи које је додао и стари који су се консолидовали, а то је битна разлика. Неуиграност тима на старту сезоне није успео да компензује тактичким приступом због чега смо остали без Европе. Ни сада нема ничега новог у нашој тактици и даље је равна линија као и раније али су се десиле друге поменуте промене. Рецимо били смо тактички прочитани против Радника али је индивидуализам играча окренуо ток меча. Да не подсећам на неке раније партије....и на будуће где нас опет чека нека тактичка замка јер наш стручни штаб по том питању није међу најбољима у лиги.
Дуљај није неко ко зна тактички да спреми утакмицу и зато нам се десила она катаклизма на крају прошле сезоне и на почетку ове али је неко ко уме да фокусира играче и направио је солидну селекцију која је, са свим својим манама, вероватно најбоља коју смо под овим условима могли да извучемо и на томе се базирају досадашњи резултати.
Mislim da previše marginalizuješ stvari.
Kao što i mislim da sa onakvom svlacionicom kakvu je preuzeo Duljaj pred derbi prošle godine, ne bi ni sam Gvardiola mogao da izvuče iz krize..al tu je stvar više psihologije nego taktike.
Uostalom, tek je prošlo 9 kola, na kraju ce se donositi ispravniji sud o svemu.
A do tada, složićemo se da se ne slažemo. :pfc:
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.594
Reaction score
3.380
Локација
JNA
Zahid ozbiljan znalac kao i Tatko. Kalulu sve bolji, agilniji. Cestitke na pobedi, jbm ti ove reprezentacije i dve nedelje bez utakmice voljenog nam kluba. Tacnije utakmica za bodove.
Vazura picko! Mars iz svetinje.
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
156
Reaction score
937
Локација
Београд
Нек играју са циганима контролни, њихова су филијала. Но....само још један у низу показатеља да смо окупиран клуб.....
Ма они се поделе међу собом, имају више играча него ја килограма.

Ово без зајебанције брине, шанса да нам се сјебе пола тима евентуалним повредама и то некажњено... Океј, има резона, играш против најбоље доступне екипе која није у лиги али опет знаш чији су, мени бар, потпуно нелогично.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.738
Reaction score
29.565
Локација
Beograd
Ne dramite.
Nisu nam bili dostupni originalni ,,cigani,, za derbi, pa daj šta daš, da se malo vežbamo na ovima...uostalom dok se mi delimo na ,,naše,, i ,,njihove,, ti ,,naši,, i ,,njihovi,, sasvim lepo sarađuju u ko zna koliko primera do sada...



Inače, FSS ne samo da je priznao titulu iz 1946.-e originalnim ,,ciganima,, nego je popriznavao i sve što su ovi ,,romantičari,, zamislili da treba da im se prizna...
Ah, kako je lepo biti revizionista...


I šta se plašite neke povrede? Nek se oni plaše. I ko kaže da će Duljaj da na njih pusti prvotimce a ne rezerviste? I da li su se ikada Duljaj i Nađ plašili povrede kad su izlazili na teren?!

:napred-partizan:
 

fudbal011

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
97
Reaction score
458
Локација
Novi Beograd
Čak je i onaj ludi dejan anđus svojevremeno javno apelovao da se iz ofke ne brukaju sa tim i da skinu sa stadiona natpise osvojenih titula originalnog Bsk-a. Mada ne bi me čudilo da je i on u međuvremenu promenio mišljenje o tome.
 

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.384
Reaction score
5.165
Локација
Beograd
Screenshot_20231011-141439.png

Igramo protiv Jedinstva iz Uba u 1/16 finala Kupa Srbije. Ovo Jedinstvo je finansirao Matić, nisam siguran ko ih gura (Glišić je iz Uba, a stadion im se zove Dragan Džajić), ušli su sada u drugu ligu (odnosno Prvu ligu Srbije).
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.451
Reaction score
4.807
Sve lepo objašnjeno

 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.871
Reaction score
13.631
Вероватно је ово припрема да се циганима припишу титулe СК Југославије јер ако то што је Моша водио тадашњи Металац, а данашњи ОФК чини ОФК наследником БСК-а онда то што су бивши играчи БСК и Југославије играли за цигане чини њих наследницима макар СК Југославије. Шизофренија у најави.
 
Top