Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.783
Reaction score
22.959
Локација
Beograd
Duljaj? Više nije bitno da li će iko da nam bude trener, ovo je jad i beda, a samim pristajanjem da nam ekipa ovako skandalozno bude fizički spremna je za otkaz(molim bez priče, nije samo on kriv, da znamo).
Apsolutno svaki duel i ničija lopta je bila TSC-ova, a najviše od svega, igranje kući na X, pa to je tako pičkasto, da nemam reči i više me je ovo iznerviralo, nego onih 0:4 jesenas.
Kakav mi skup teletabisa imamo u odbrani osim Svete, pa ovo nisam video verovatno nikad. Evo neka mi neko navede jedan, ali jedan dobar meč Antića ili ono što on "proizvodi" na terenu, a da je u korist dobrog.
Kovačević je verovatno najgori štoper koji se našao na tom mestu u kontinuitetu, pa bar u ovom veku, nesrećni Ivan Stanković i Branko Savić su Franko Barezi i Van Dajk za njega, a stariji će se setiti koliko smo ovu dvojicu pljuvali.
Sramnota i nismo zaslužili da budemo isped TSC-a, jednostavno su bolja ekipa u svakom segmentu od nas i da bogu zahvalimo što smo primili samo 2, jer je realno bilo da nam daju još toliko.
Uz put, Minakoviću, jebem li ti sve žensko kvarno što imaš po kući.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.136
Reaction score
14.762
Локација
Kipar
Tuga od igre. Ovi slepci su mogli jos 3 komada da daju. Dzabe je Sahtjorova selekcija kad Ovusu I Kastiljo izgledaju gore od Radina a Arandjel izgleda kao da je pao s Marsa. Oni sigurno nisu toliko losi igraci.
Duljaj treba Partizanu ali ne kao trener.
 
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
212
Reaction score
732
Локација
Beograd
Nemamo klub,a nemamo ni navijace koji bi ga zastitili i odbranili. Fudbalski klub Partizan ocigledno vise nikoga ne zanima, pa ni simpatizere. Postali smo kanta koju dobija kako ko hoce. Igraci se smeju posle poraza na svom stadionu. Sramotno!!! Kakvo drugo mesto, kakve kvalifikacije, kakva evropa. Prvo reset na svim nivoima, od fotelje predsednika do pomocnog trenera pa da se gradi kuca na novim temeljima. Samo nema ko to da sprovede jer su grobari prodali Partizan pickoustom za splavove i dilove!
A što do pomoćnog a ne do glavnog trenera? Zar glavni trener nije odgovoran za ovo?
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
573
Reaction score
2.219
Gledao sam zesce kante u odbrani od 2000tih na ovamo, ali ovo je najgora odbrana definitivno.
Prosto je neverovatno da onih par mozgova u strucnom stabu nisu mogli bolje da utegnu onu tugu u zadnjoj liniji. Zaista da se zapitaju da li su za poziciju trenera, ne samo Duljaj, nego i ostali.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.445
Reaction score
11.982
Локација
Beograd
A što do pomoćnog a ne do glavnog trenera? Zar glavni trener nije odgovoran za ovo?
Nisi razumeo. Od fotelje pa do dna, glavni trener se podrazumeva. Kompletno svi da kupe prnje. Raspad se ponavlja Duljaju kao i prosle sezone nakon zimskih priprema i da nisu ostale ekipe toliko kiksirale, a mi imali srece u prvom delu sezone na nebrojeno mnogo utakmica opet bi se borili za cetvrto mesto. Grobari rekose da krecu od proleca u novi vid borbe, i da ce napraviti pakao od zivota Vazuri i Vuceli. Eno sve se usrali, tresu se svakog dana od "pakla" koji su im napravili od zivota.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.098
Reaction score
15.846
Локација
Храм фудбала
Cist penal nam nije sudio usta ga mrtva jebem!A sramota je da se ovoliko branimo od ekipe koja je bila topovska hrana u LE!Zamislite koliko smo onda mi slabi!Svi stranci sem Natka i Kastilja su slabi.Kovacevic nije ni za Teleoptik.Remont od glave do repa to nam treba.
Који пенал, онај у другом као рука?
То се само циганима свира, није видјело пенала.

Сву чтворицу ових људи (играчи нису) који стоје испред Јовановића мијењао бих за једног Бранислава Трајковића.
 

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
155
Reaction score
1.170
Локација
Pozega
Depresivnoapatičnimelanholičnidelirijum.
Što gledam? Gledam, a ne čujem. Slušam, a ne vidim.
Raspad se prelio i na teren. Za mene očekivano. Logičan sled, toliko puta vidjen, zadnjih sezona, ovog udruženog zločinačkog poduhvata.
 
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
212
Reaction score
732
Локација
Beograd
Nisi razumeo. Od fotelje pa do dna, glavni trener se podrazumeva. Kompletno svi da kupe prnje. Raspad se ponavlja Duljaju kao i prosle sezone nakon zimskih priprema i da nisu ostale ekipe toliko kiksirale, a mi imali srece u prvom delu sezone na nebrojeno mnogo utakmica opet bi se borili za cetvrto mesto. Grobari rekose da krecu od proleca unovivid borbe, i da ce napraviti pakao od zivota Vazuri i Vuceli. Eno sve se usrali, tresu se svakog dana od "pakla" koji su im napravili od zivota.
Potpuno se slažem. Izgledamo potpuno isto kao i prošle godine u ovo vreme kad smo na kraju završili kao četvrti.
 
  • Like
Reactions: mvp

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.258
Reaction score
2.991
Nekako bez zelje,volje..kad da stavrno to drugo mesto treba da prepustimo TSC-u…
I prosle godine,ne moze niko da me ubedi da su cuka i TSC bili kvalitetniji od nas..
Tako i sad…zalosno bi bilo da nam savez rezira mesto na tabeli…ali u ovakvoj drzavi nista ne iznenadjuje..
 

ALEKSANDAR K.

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
46
Reaction score
111
Локација
Glasgow
Duljaj je imao 2 prelazna roka da unaprijedi i igru i ekipu..Naši igrači ne mogu da hodaju a kamoli da igraju fudbal..bilo koja ekipa koja nas stisne gore mi loptu iznijeti ne možemo ni do centra onda krene nabijanje i izgubljena lopta..pokazatelj da je TSC preozbiljna ekipa za nas nam govori da zaista nemamo šta da tražimo u kvalifikacijama..I odgovorno tvrdim da je forsiranje Kovačevića dečka koji je došao sa klupe Čukaričkog zločin koji traje niti se zna postaviti niti dodati loptu a kamoli napraviti ofsajd zamku..Natka volim mnogo ali više volim Partizan,penzioniši se molim te.!!!.Fudbal nije samo znati nego i moći..on ne može..Naša vezna linija je prespora za moderni fudbal ..
Zaista kad bih počeo nabrajati tu je više igrača koji nisu ni za klupu a ne za prvi tim Partizana..
Al to sve nabrojano je najmanji problem u cijeloj ovoj priči jer ova Uprava niti HOĆE niti može bolje,dok oni be odu mi bolje sutra vidjeli nećemo..a onda Partizan je veliko ime i mamac za mlade igrače ..dovesti za početak momke koji mogu trčati i sa PRAVIM trenerom a ne trenerom u pokušaju izgraditi tim a ne ovu polu penzionersku polu amatersku ekipu..
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.167
Reaction score
4.368
TSC je bolja ekipa od nas, žalosno, ali realno. Ne treba mi da se ljutimo na naše bivše igrače i trenera iz TSC-a, momci igraju pošteno, pa nismo mi cigani, da puštamo jedni druge, ipak je to ekskluzivno njihov manir.
 
Top