Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2024/25

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.461
Reaction score
6.905
Локација
vezenemam
""Stručni štab će činiti Dejan Fijala, kondicioni trener Saša Semeredi, Marko Jovanović ostaje u stručnom štabu, Đorđije Ćetković, Lazar Tomić, trener golmana Nemanja Jovšić i Miša Filipović kao kondicioni trener".
I naravno džej!
Za dvadesetak godina klub će se zvati FK Pilates, biće velika lakmusova bista ispred najmodernijeg igralstadiona u Progaru...
#pilates_ZApreCednika

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.207
Reaction score
63.084
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
U načelu svaki trener koji je po profesiji trener a ne bivši igrač ili posetilac Terzicevih sudjenja ima moju podršku i korak je napred i imam razumevanja da će mu trebati vremena da počisti Stanojev krš.
Ali isto tako svako ko ostavi mišu u klubu nek se tera u kurac.

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.641
Reaction score
41.243
Локација
Novi Sad
Добродошлица Срђану Благојевићу и пуна подршка.

Надамо се нападачком фудбалу и потпуно другачијој слици на терену него до сада... На представљању је оставио добар утисак. Сталожен, артикулисан и са јасном идејом. Интересантно је да је први тренерски посао радио у Јакову који је у то време као председник водио Ђорђе Томић.

Славно презиме и ново име

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.187
Reaction score
5.532
Локација
Nomad
Prvi put nema megalomanije.
Pojačanja, ako ih uopšte i bude, biće skromna.
Mislim da će nešta pozitivno izaći iz ove priče.

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.190
Reaction score
9.271
Локација
Banja Luka
Kao sto rekoh prije deset godina, Misa Filipovic moze da ode iz kluba jedino sa nogama naprijed.
Taj ce i Rasu Babica da nadzivi

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
7.361
Reaction score
3.222
Локација
Iz Majemija.
Miša je verovatno kao i mnogi koji rade u klubu sin nekog generala, kurca, palca.

ivana_011

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
81
Reaction score
1.602
Локација
Beograd
Iako sam znala da je vec skoro mesec dana sve dogovoreno nisam zelela nista da dzinksujem dok se sve formalnosti ne zavrse. A pored Poljske, Belgije i Turske doci u Partizan koji je trenutno takav kakav je i koji tek treba da se vrati u zivot je vec 50% opravdanja svog prezimena.

vukiiii.jpg

Neka se samo zna da sam mnogo ponosna na tebe, srecno drug!

aleksabor

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
54
Reaction score
130
Локација
Beograd
Nemam pojma kakav je trener, ali mi se ne svidja sto je receno da nece biti ozbiljnijih pojacanja, koliko sam razumeo.

Sa ovim timom ni konzilijum najboljih svetskih trenera ne moze uraditi puno toga. Jednostavno nema kvaliteta.

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.641
Reaction score
41.243
Локација
Novi Sad
Окупљање и први тренинг у 2025.години нашег вољеног Клуба!

10.јануара крећу на припреме у Турску где их чека 15 дана тренирања и уигравања уз 4 пријатељске утакмице као контролне провере пред почетак другог дела првенства.

Екипи и стручном штабу пуно среће у Новој Години, да их послужи здравље и заобиђу повреде!

Огрејаће, обасјаће!