Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Dimitry

Grobarčina
Учлањен(а)
26.09.2010
Порука
2.049
Reaction score
177
Локација
Владивосток
Једна победа у претходних пет утакмица, ЈЕДНА победа. како смо ми који курац још увек први на табели.
Овај квази тренер треба да изврши харакири, и немој да га чујем да сере како му требају појачања. Који ће ти курац појачања кад једине играче који нешто вреде држиш на клупи.



Ову Звезду гузи редом ко стигне а ми не можемо да упутимо један шут да гол.
Да није ушао Лука не би видели ниједан добар потез за целу утакмицу.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.274
Reaction score
34.116
Локација
vaginamandibularia
I još nešto, i meni malo smrdi na prodaju. Nije da ih time opravdavam, ali autogol, pa oni šutevi iz slobodnjaka, iz pristojnih pozija, skoro svi nebu pod oblake... Uz to, zašto Sale nije igrao od početka, kao i Đemba Đemba i Fofana. Možda Sale nije to prihvatio a crncima se nije smelo kaže da je namešteno, pa lepo ih ostaviti na klupi. Ako je tako, onda je to još veća bruka i sramota našeg kluba!!!
pišem ja o autogolu i iz1-1.. Jedino stojke malo pokvario očekivanih 4-1...
 

T.N.T.1970

Grobar
Учлањен(а)
15.07.2008
Порука
978
Reaction score
312
Sto je naj gore mi nikakvu pouku iz ovoga izvuci necemo, a kamoli da se neko potrese zbog ovoga u klubu ...Njima je bitno da se mnogo ne talasa ...

Ali mene je sramota ovakvog Partizana ..

Ovi cigani su amaterski klub e bre amateri oni bre bez ijedne akcije pobedise veceras ma nisu oni nas pobedili mi smo sami sebe....

Vuce dunsteru idi sam .....molim teeee.....
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
I više gledam taj autogol, više mi je Obradović sumnjiv, ovo je zaista nepotrebno i iz čistog mira. :pop a i ako dobijem poene, lično mislim, da je izostavljanje Ilića blago rečeno sabotaža, da ne napišem nešto gore...
 

Shone

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2007
Порука
1.229
Reaction score
536
Локација
Republika Srpska
Znao sam sta ce biti , lako je biti general posle bitke ali ocekivao sam neki pogodak iz prekida ( kornera ) ali eto , slobodnjak je prethodio ovoj nesreci.
Obradovic ni sam ne zna sta je i kako je pokusao i eto ,msm necu da psujem i pljujem nikoga osim sto ja evo 110 min pokusavam da skontam smisao igranja Kojica, i vjerujte mi da kontam da je bolje da je frizura licno sam igrao nego ono drvo.

Realno mi krstene sanse sem Lukinog suta nismo imali , mozda je ovo sada neko idealiziranje ali Sale bi i sa ovim mucenicima u nasim dresovima dobio rome lagano veceras.
Motivacija,motivacija, motivacija i mozda malo samo malo znanja i ovo bi bilo gotovo.
 

Ziki5

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
261
Reaction score
11
Локација
Bec
Buduci da sam postao ravnodusan na rezultate PFC,dok god su ovi skotovi u upravi,ne dotice me mnogo ovaj poraz.Ne bi me doduse obradovala ni pobeda,nisam verovao da ce me bilo kakva uprava ili splet okolnosti dovesti u ovakav odnos prema PFC,ali tako je.To vam je kao,kad bi neko vam drag,bio u komi i na aparatima za vestacko disanje,a vi se radovali sto povremeno mrdne prst,ili daje neki znak zivota(u nasem slucaju to je Zivkovic,po koje izdanje Jojica,i prisustvo legende Sase Ilica).I dok gledate to povremeno trzanje prsta,vi gubite osecaj da ce predmet vase ljubavi da umre,zaboravljate na to,ali ovim sledom dogadjaja to je neminovno.Mi smo taj komirani organizam,mi smo ti za koje ce se uskoro iznenada,skupljati pare,kao za bolesnu decu na TV-u.I nas PFC je smrtno bolestan i ima rak,i to onaj rak koji umesto sam sebe da ukloni,uklonice Rasovica,i dovesti do metastaze i na mesto trenera.Ovim zavrsavam,premda nema veze s temom,budimo srecni i zahvalni onoj instituciji koja ce nam sutra otkloniti misli od ove aveti koja je nacinjena od naseg voljenog PFC.Mnogo znaci to.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Ja sam ubedjen da smo prodali. Pratim svaki minut svake utakmice Partizana zadnjih 10 i kusur godina. Da smo losi znali smo i sami, greske se dogadjaju ali mi danas ne da smo gresili nego smo imali XX totalno neshvatljivih poteza, ne samo kod autogola nego tokom cele utakmice.

Inace sam neko ko ne veruje u prodaje meceva ali za ovo veceras sam ubedjen da ima nesto u tome, jer ponavljam, da toliko neshvatljivih poteza pokrenemo (koje nismo nikada do sada) nije sigurno slucajnost!
 

Puntigamer

Grobar
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
827
Reaction score
47
Локација
Humska 1,soba broj 5
ej ali kad vidim sasu markovica da sa 48 m sutira na gol,a nema snagu da umre pa na to dodas i obradovica koji je celu utakmicu izmisljao toplu vodu pa ninkovica sto za 45 min. nije ni jednom probio i zapretio po levoj strani pa gulana sto nema 5 utakmica u zadnjih 10 godina pa jojica koji se nije sastavio sa loptom
 

Vladan_SD

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2010
Порука
187
Reaction score
6
Локација
Smederevo
Ovo je sve samo nije prodaja, daj ne lupajte gluposti ! Taj Obradovic sigurno nije namerno dao autogol, zasto ga kudite! Pljujte upravu sto nam igraju Voja, Ostoja, Koja.... Rasovic je definitivno krivac jer nismo imali kreativnosti, jebes bre na noz igru, da su od pocetka igrali Djemba i Sale mi ne bi videli cigane, mi jesmo jadna ekipa ali ono su jos gori ...
 

Ivke

Banned
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
730
Reaction score
24
Локација
Kragujevac
Promeniće odlazak Vuka, možda dođe neko ko je trener bar malooo...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.747
E moji fudbaleri...sami sebe pobediste...pa to stvarno treba znati.
Jeste da je uprava najvise kriva za sve ovo ali ni ti Rasovicu ni kurca ne vredis...
Jel moguce da danas u profesionalnom fudbalu masa poput Kojica ima mesta?? Sve je ovo kako treba i po zasluzi...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.621
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
После одређеног времена један пост на фудбалском делу форума. Написаћу шта мислим па вас нећу више давити, на овом делу форума.

Како видим да су многи имали сјајне прогнозерске способности :D морам и ја да се похвалим. Био сам уверен да немају шансе цигани. Не зато што смо добри него зато што су они ретко лоша екипа предвођена идиотом који је промашио пут за студио звезди Гранда. Још ја кажем, " ма ајде онај Сејо Калаћ да нас надмудри". Уосталом ЈЕНЕА га је најбоље описао.
Вука немам снаге да критикујем због одлука, јер по мени није ни подложан критици, као што није ни Воја Станковић. То сам схватио кад у 10 утакмица нисмо спојили 2 паса, да имаш 10 балвана, мораш спојити бар неку игру после 2 месеца. Зато и немам намеру да му спочитавам Гулана и Марковића ( :respect) који су направили бедем на нашој половини, и неиграње јединог играча који може да повеже нашу игру. Ништа боље од Вука нисам ни очекивао...

Али, као што је Драган Милосављевић апсолутна парадигма модерног ККП, борбеност, рад, залагање, тим испред индивидуе, ментална снага, МУДА. Тако су и Вук Рашовић и Нинковић апсолутне парадигме модерног ФКП. Тужне фаце, безмудост, немоћ, пасивност, с друге стране дрскост која је усмерена само тамо где не треба, безобразлук и ничим оправдана осионост. Негде у годинама се изгубило оно што је била поента Партизана, па већ 20 година не можемо да видимо да Партизан жели да угази цигане, да их поједе 5 0, с изузетком можда генерација Ћирића и Ђорђа Томића, евентуално она Ђукићева екипа, која је хтела али није била тог квалитета.

То је ФКП. Брдо алибија, изговора, немоћи и пасивности. Па се појави један Станојевић па те одушеви што је енергичан. А то би морала да буде особина која те доводи у Партизан, не да те изненади. Па онда играмо на резултат који је најбитнији, па нам се то врати у првој европској утакмици, јер нам се то наше тактичко ругло у дербију врати тако што нас разгузиче неке занатлије... Мислим да Вук још неће бити бачен под аутобус, док навијачи масовно не буду почели да га терају. Зашто? Па зато што је идеалан за овај Партизан. Да сам оно што су они који воде Партизан, управо оваквог тренера бих и прижељкивао, ћути и сложи плачљиву фацу, то ти је посао. Једном су се зајебали са личношћу као Станојевић која им мал главе није дошла, неће им се поновити.

При резултату 1 0 "Стојановић скаче поред линије а Саша Илић је устао и бодри играче" реченица која најбоље описује ситуацију.

Шта овде и коментарисати, добије нас екипа коју води "оно" са клупе. О чему причамо, нисмо покушали да шутнемо оном њиховом кловну.

Коме драго нек цитира ово, нек развлачи, нек ми објасни да сам ђурићевац ( јер јелте нисам почео пост супер генијалном мишљу "напуши ми се курца овде уписати неку моралну громаду из управе по избору"), нек ми неко објасни да се вратим на кошарку, да је ово максиму с овим играчима, како вам воља, нећу одговарати, нећу да ширим злу крв с људима којим делим љубав,због ове спрачине од клуба, живи били без сарказма :ziveli
ПС
И дебилно и крајње цигански је сада пљувати Обрадовића. Човек је погрешио, деси се, вукао је одбрану целе сезоне не будимо говна.
 
Последња измена:

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Podrzavao sam RAsovica, i mislim da sa ovim sastavom mi ne mozemo bolje ( krivci za to su RAsovic i kompanija zbog prelaznog roka ) , al veceras kad je uveo Grbica umesto da uvede drugog spica odnosno Fofanu za mene je on vec Bivsi ....

Staviti Gulana pre Djembe ( samo sto je usao u dobru formu ) ....

RASOVICU ZBOGOM !!!

Ocekujem za trenera nekog bivseg igraca , mozda cak i Ljubinka Drulovica....
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.094
Reaction score
15.830
Локација
Храм фудбала
СС је показао и демонстирао да дерби добијају СТРАНЦИ И ГРОБАРИ!!!
Вуче Рашовићу вечерас си ти показао не да ниси дорастао СС, већ да ниси ни близу.
У оваквој једној утакмици оставити Ђембу на клупи је за :pop:pop:pop
Ем има искуство, ем зна за разлику од ових твојих изненађења зна да да пас на два метра од себе, а зна и дуже, ем га заболи црна ђока ко је на другој страни да ли је то Раднички,Звезда,Срем.
Али не ти желиш да експериментишеш и шаљеш своје пулене:banghead
И можемо ми колико хоћемо да кривимо Ђурића који има огромну кривицу, али Ђурић није крив што вечерас нисмо играли у најјачем саставу.
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
USA
Шта човек може да каже паметно после једне овакве "фудбалске" представе...Релативно сам млад, али ја гори Партизан у животу нисам видео. Али апсолутно најгори тим у последњој деценији. Ми нисмо у стању три тачна паса да одиграмо. Али буквално су нам се акције сводиле на то, да се некако одигра један пас и да се лопта испуца напред...Попиздео сам невероватно, и после се људи питају како сам тако млад а тако проћелав...па јеби га :D
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
@Vlada GVL

buraz i mene interesuje da li je barjak HH zavrsio kod cigana..i meni se ucinilo da sam video..izgleda da jeste..:banghead:bangheadaj ako neko ima info tacan neka napise samo kratko da li je ili nije..
 

Zex

Grobar
Учлањен(а)
31.10.2007
Порука
525
Reaction score
173
Локација
Basel / Svajcarska
Moze se izgubiti, ali sta je Partizan danas igrao? Anti-fudbal a za to je kriv Rasovic. Unistio je i Fofanu, koji je bio odlican, kad je doso u Partizan. Naci podhitno novog trenera!
 
Последња измена:

kvisko

Grobarčina
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
2.021
Reaction score
172
boga mi ja se lepo ismejah prethodna dva sata :D verujem da strancima koji su gledali derbi nije bas najjasnije zasto toliko ljudi gleda neku rekreativnu utakmicu...
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
Имам 24 године, од буквално рођења пратим Партизан ја гору игру нашу нисам видио, они катастрофа,а ми изгубимо аутоголом ужас. Вук треба да иде, то колико одмах, остали ће морати врло скоро.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top