Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Jako dobra utakmica juče - pravi fudbal ! Čestitke Marku i igračima !
Ekipa je izuzetno spremna, ono je zaista bio tempo na zavidnom evropskom nivou.

Ono što sam primetio i što treba da popravimo, a to je najviše povezano sa strahovitim pritiskom je igra naših ofanzivaca 1 na 1, završni pas, kao i sama završnica.

Pohvalio bih posebno Vulićevića, Drinu i Saleta. Njihova igra je toliko dobra i kvalitetna da se slobodno može porediti sa igrama igrača iz najvećih liga. Oni su ovog proleća konstanta i za nijansu se izdvajaju od drugih ! Dugo dugo nismo imali beka ka Vulićević i zadnjeg veznjaka kao Drina...

Predrag Luka, moja muka... :) Čovek zaslužuje sav respekt i mesto startera, nema govora. Ali ne mogu da se otmem utisku koliko njemu osnove fali. Pas je za njega jednačina sa 2 nepoznate, kao i realizacija. Nadam se da će to bar malo popraviti, bilo bi sjajno. Sve drugo, pogotovo voljni momenat, žrtva za tim, trčanje, agresija - veliki respekt !

Škuletić kao i Luka, neverovatno bitan za tim, ali nije ubica, nema karakter potreban za golgetera i zato ne igra u Čelziju.

Kojić se vratio i odmah oprobao šut i vratio mi ružne scene. Želim ti dečko sve najbolje, ali da te gledam nisam kadar....+ me neodoljivo podećaš na Gagića. I u KK i FK po jedan takav, mnogo mi je...

Saša Marković je posle duže pauze odigrao dobru utakmicu. ko tako ne misli je u krivu. Dečko je dobar igrač i ima odličan potencijal. Ako mu se vrati samopouzdanje, može biti igrač koji pravi razliku. Ovde je izložen na stub srama jer je grešio prošle polusezone...mislim...:roll:

Idemo dalje....u meso...borba..pa kako nam bude !
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.731
Svaki trud se uvek nagradi bez izuzetaka...deda boga ce svakom da prosledi sta je zasluzio. Ne bih se ja mnogo cimao ni da cigani osvoje titulu ali NEKA BUDE PRAVEDNO, ko je kako zasluzio, a ne jedna ekipa gine svake utakmicu, igra, radi, popravlja se, a druga se setka i protivnici im se sklanjaju dok sudije rade za njih cak i kad sude Partizanu. Ne moze to ciganima na dobro izadje tako da se uzdam u kosmicku pravdu - ona neprekidno cirkulise....odigrali hrabro protiv njukasla - prosli, odigrali uplaseno protiv artmedije - ispali....isplatice se trud igraca i strucnog staba samo neka nastave ovako borbeno, svesno i zestoko. Ova ekipa je veoma vredna paznje treba je podrzati.
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Licno mislim da ce Lazovic i Lukac biti spremni za Napredak,ali ne potpuno,te ih Nikolic nece izvesti na teren. Jer nisu jos fit. Cuvace ih za derbi.

Ocekujem skoro isto postavu kao protiv Jagodine,,stim sto ce Vuletovo mesto na beku neko drugi zauzeti. Nadam se da ce to biti Obrad.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Sve ste rekli prakticno o utakmici, pa necu previse da pisem o igri.

Uglavnom zadovoljan sam igrom tokom celog meca po uzasnom vremenu i mali broj gledalaca na tribinama. Ali dosta stvari su uticale na takav epilog (mislim na mala posecenost) pa bi cestitao svakome koji je izdrzao 90 minuta po onoj kisi!:clap
Moram da pomenem Markovica, jer covek dosta toga ne zna o fudbalu. Promasena 100% prilika + "milion" nepreciznih pasova i neverovatno koliko moze jedan igrac (narocito na njegovoj poziciji) da nema hrabrosti...

Zaboravimo ovu utakmicu sto pre, moramo dalje. Posle Vojvodine sam napisao da "4 pobede u naredne 4 utakmice nam 99% donose titulu". Dve od te 4 smo pobedili, slede jos samo Napredak i cergare.
Ne interesuje me kako, moramo pobediti u Krusevcu pa makar kurcem dali gol u 96tom minutu!
Valjalo bi takodje da odmorimo sve bitnije igrace koji imaju problem sa kartonima (ako neko od ovih ima problema, valjalo bi da propusti utakmicu u KS: Ilic, Skuletic, Volkov, Luka, Obradovic, Trajkovic, Brasanac, Drincic).

:napred Partizan

P.S. @Goran Tomic
http://mondo.rs/a683385/Sport/Fudbal/FOTO-Pasje-vreme-u-Humskoj-bukvalno.html
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
I posle odgledanog snimka celog meca ostajem pri tome da Volkov igra skandalozno.
Neverovatno je sta sebi dopusta: nepravovremeni startovi, losa procena lopte, sporo vracanje sa protivnicke polovine dok protivnik vuce polukontru, pogresna predaja lopte.

Koliko god su Brasanac i Stankovic unapredili igru ove polusezone, toliko je Volkov pao.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.435
Reaction score
11.918
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Volkov je sam na strani već godinu dana. Nema dostojnu zamenu, nema poverenja u štopere, Sale nije u mogućnosti da rastereti Volkova, a svi ostali po levoj strani (veza i napadači) to i ne umeju. Lazović se često izvlači desno itd. Psihički nije spreman da igra opušteno. Zato je loš.

Nikolić je tu situaciju morao da reši. Sada je već kasno.

Ako Volkov odradi derbi kvalitetno sve se ovo briše.
 

Loki

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
498
Reaction score
54
Локација
Candyland
Ja nisam gledao snimak utakmice, alli verujem da se tu mnogo bolje videlo i da je lakse bilo analizirati situacije gde je Volkov gresio i pravilno postupao.
Meni se tako ucinilo sa tribina, a i sam priznajem da su na mene ostavili utisak njegovi startovi i uklizavanja, a pogotovu jurnjava za loptom koju su svi bili otpisali u drugom poluvremenu, blize istoku i jugu.

Nisam mnogo obracao paznju na njegove ispade u odbrani, verovatno sam gledao nesto drugo (pa kad se desi neka greska, a ja uvek pogledam u semafor da vidim usporeni snimak :D).
U prvom poluvremenu je bio izuzetno ofanzivan, ne znam da li je to bio plan da bi Ilic igrao vise ka sredini ili je on sam to radio, pa kasnio sa povratkom u odbranu...
Opet kazem, meni je delovao pun energije i zelje za pobedom i kao da je cekao nekome da .... sve po spiskiu, pogotovu nekom cigojneru.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Volkov igra tako katastrofalno vec 2 godine, moze se reci da je samo prvih 6 meseci odradio valjano

Brasanac nije unapredio igru ove sezone, to je zamena teza, to je onaj isti lenji decko koji je sedeo na klupi dok smo svi pokusavali da otkrijemo zasto je to Djemba ustvari bio u Manchesteru nekada

Voja, i on je onaj isti, trenutno ne kiksira, ali to je klasa Rnica i Rnic je imao dobre periode, samo je pitanje kad ce se nas zakopati ko i s Rnicem sto je bilo

Volkov moze derbi da odradi kvalitetno samo ako ne bude igrao, rano je da o tome pisem, ali ja stvarno ne znam kako ce Nikolic da zatvori levu stranu i sa kime, Lazovic ce jedan na jedan urnisati Volkova, a tesko ce moci da mu pomognu mali Andrija koji je defanzivno beskoristan, Ilic fizicki tesko moze da iznese u oba pravca, Malbasic? tesko

Nikolic polaze veliki ispit, ako dobije tu bitku, mi smo pobednici
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Nema tu sta da se razlaze, Volkov je prosecan bek veoma losih defanzivnih karakteristika i igrac koji igra mnogo neinteligentno sta god vi mislili o njemu ovde i koliko ga dizali, jedan na jedan Lazovic ce se sprdati sa njim

Npr to njegovo zaletanje i uklizavanje na sta velika vecina pada, svaki iole ozbiljan igrac bi ga napravio smesnim
 

Svinje_vracar

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2010
Порука
472
Reaction score
22

Jedan na jedan Volkov sa Lazovicem moze samo travu da pojede sa svojim alibi uklizavanjima. Jedino u sta se uzdam je da ako smo mi kao navijaci toga svesni, da je svestan i Nikolic i da planira kako da resi taj problem.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
@ Partizan Style

Volkov je u 2013. godini vrlo dobro odigrao prolecni derbi i protiv Siraka u gostima. U jesenjem delu igrao je osrednje, a ovo sto je pokazao protiv Jagodine je skandal. Slazem se da je nagazna mina za derbi.

Brasanac je definitivno popravio duel igru i voljni momenat. To nije isti igrac od ranije, a racunam tu i jesen 2013. godine. Verovatno se secas koliko sam podsecao na njegovu inferiornost protiv U21 Belgije u GM jesenas. Najbolji dokaz koliko je unapredio igru je partija od pre mesec dana protiv istog protivnika. Erika ne bih komentarisao. Jos uvek se secam onih kojima je VR bio kriv za njegove partije.

Stankovic bolje igra nego ranije i to je neoboriva cinjenica. Da li je potencijalna mina? Jeste.
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
@Partizan style
Lazović može da se sprda samo na nameštenim utakmicama gde mu se bekovi sklanjaju s puta .
Tvoja konstatacija je očigledan primer zašto se i cigani lože da imaju opasan tim .


Živi bili ,pa videli . Neće se cigančić videti na utakmici .

Čuj , Lazović da se sprda sa nekim ???!!!
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Marko Nikolic zna slabosti Volkova.
Upropastili su ga Alivodic i Vulicevic jesenas po njegovom boku.

Mene vise od njega brine Trajkovic. Previse nervoze, nesigurnosti u pasu i zaletanja u startovima.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.435
Reaction score
11.918
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Lazović Darko je igrač koji ima odličnu brzinu i ništa više. Svaki "dribling" (ovo pod navodnicima, jer on nema dribling nego klasična pretrčavanja) ide u desno.

Volkov može da mu isparira, jer je fizički jači, a i solidno je startan.

E, ovo su argumenti, a ti mi objasni da grešim.

Mi u derbiju problem možemo da imamo samo u štoperskom paru, jer su spori i loše se postavljaju, pa ona dva ciganska panja to mogu da iskoriste ako budemo stajali visoko. U vezi, budemo li igrali na dva dodira, brz pas po zemlji, Sejo Kalač neće imati dovoljno izmena za sve mrtvake u svom timu. Oni ne mogu da igraju utakmicu gde ih neko lomi tempom i brzom loptom.

I ovo su argumenti.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Nisam siguran da mozemo porediti ta dva derbija, tu smo igrali mnogo kontrolisanije, vise igraca sa defanzivnim karakteristikama, razlicit mentalitet trenera, ovaj derbi bi trebao da bude mnogo drugaciji, da prsti na sve strane, mnogo ce vise posla biti za bekove u oba smera.

Ono sto mene brine je sto npr iako bi Nikolic uskratio malo ofanzivu Volkovu, orjentisao ga vise na Lazovica, na defanzivu, nisam siguran da ovaj to moze da prihvati i da sprovede u delo, on meni deluje mnogo neinteligentno na terenu

Lazovic je dobar igrac ne potcenjujte ga

Trajkovic nije upitan, on ce dobijati duele protiv Mrdje, on problema moze da ima u nekim pasovima iza ledja, ali ako im se to dozvoli to bi bila greska sredine i upravo bekova
 
Последња измена:

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Imamo Napredak u utorak, igramo bez Lazovica i Lukaca, a izgleda svesno i bez Vulicevica.
Izuzetno tesko gostovanje, lako cemo za derbi...
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Ne može niko da vam zabrani da pričate o igračima i njihovim kvalitetima ,ali ljudi ,man'te se ćorava posla.
Da su bolji, igrali bi u Španiji ili Engleskoj .
Meni je dovoljno što sam video da su tim, da se bodre medjusobno ,da su svesni da su sami i da smo im jedina podrška mi ,anti narodni elementi.
Verujem da su i oni svesni koliko se namešta ciganima ,koliko su ih oštetili ovog proleća i da 11 igrača koji budu izašli sledeće subote na teren ,ima da pokidaju najstrašnije .
Verujem u njih i znam da me neće razočarati !
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.435
Reaction score
11.918
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
@ Partizan Style

Pa tvoja fudbalska logika je, izgleda, da Dani Alveš čuva Kristijana Ronalda, a pošto je to nemoguće, Real će da ih izmasakrira svaku utakmicu. Jel' to?

@ Dvoglavi

Opusti se. Napredak ne može da nas ugrozi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top