Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Iz nedelje u nedelju sve vece postovanje gajim prema Nikkolicu. Ogromno samopouzdanje ima taj momak,ako ovo pregura do kraja postace heroj u ocima Grobara.

'AJMO CRNO-BELI!
 

LUDEMAN

Početnik
Учлањен(а)
21.01.2014
Порука
149
Reaction score
22
Pocela je nedelja od koje nam zavisi da li uzimamo titulu ili ostajemo bez nje.Ajmo braco Grobari da stanemo svi skupa pod jedan barjak,barjak Partizana,i da svu svoju pozitivnu energiju usmerimo u pravcu Krusevca i nasega hrama.Koje god nacionalnosti ili veroispovesti bili krajnji cilj treba da nam bude samo jedan,a to je odbrana titule,da ciganskoj javnosti pokazemo ko smo i sta smo.
Davnih dana je iz jedne mudre glave proistekla misao,a ja bih zeleo da se nasi igraci i strucni stab njome vode:
ZLO CINITI KO SE OD ZLA BRANI,TU ZLOCINSTVA NEMA NIKAKVOGA-PPNJ
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
Iz nedelje u nedelju sve vece postovanje gajim prema Nikkolicu. Ogromno samopouzdanje ima taj momak,ako ovo pregura do kraja postace heroj u ocima Grobara.

'AJMO CRNO-BELI!


A sta ce biti ako ne bude prvi i ako ne pregura ovo? e to je pravo pitanje..tu cemo videti kakav je zaista nas odnos sa trenerom, hocemo li ga u tom slucaju terati ili cemo prihvatiti stanje kao "visu silu"..

E to je drugari moji najveci pritisak sa kojim se nosi nas trener...a posto se, po mom misljenju, on sa tim pritiskom nosi sasvim dobro, e za to on kod mene uziva maksimalno postovanje, bez obzira na ishod naredne dve utakmice, a potom i samog kraja sampionata..
 

Voyconic

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
603
Reaction score
47
Ma razbicemo i jedne i druge, a posebno ove druge koji ce odigrati prvi takmicarski mec ove polusezone upravo na JNA. Ne sumnjam da cemo na kraju nedelje zauzeti prvo mesto i tu ostati do kraja.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
inace. posto neretko napisem nesto o par mojih ortaka cigana,reko da ispisem i ovo.. :)

naime ortak koji ima 26 god i covek koji ne veruje uopste u namestanja u bilo kojoj ligi ne samo u jsl. danas me zove i smeje mi se sav srecan u slusalicu,kaze bio mu buraz od tetke na gajbi (klinac koji se lozi na sever i rupu od stadiona) i kaze da smo zatvorili svih 10,11 prethodnih utakmica i da cemo zatvoriti i 4 posle derbija,u prevodu titulu moramo da osvojimo ,tako je naredjeno. e jbt dokle ide njihova bolest,znaju svi da su namestene utakmice a konstantno pune sever najdubljeg stadiona,koji je to mentalni sklop u glavi jbt.. i onda odakle pickoustom pederu 50 posto glasova na izborima :pop

sto se tice nikolica ako ne osvoji titulu ne mozemo mu to uzeti kao minus,jer u ovim uslovima ni murinjo ne bi osvojio titulu sa partizanom. dati mu sansu na duze ako je to moguce.

a sto se tice krusevca,ne znam nisam pametan.. plus sam video ko nam sudi. bez vulicevica nije to taj tim,moracemo sve napade da pravimo preko leve strane,a to nam u zadnje vreme i nije neka prednost. nadam se da ce danko ubaciti neki user i onda ce se vec lakse disati..
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
USA
Pise sportal da je mutavi posetio ekipu :puke...Ovo nikako ne valja, ne mirise mi ovo na dobro...Sta se on koji kurac mota, ko zna sta im je rekao!
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Сутра се у Крушевцу решава првенство. Победом тамо решавамо 80 % посла, све остало је много лакше. Забрињава та посета мутавка, тај идиот зна само да буши екипу, још је газда Напредка мали Марко, а мутава будала је била потрчко старијем Мишковићу. Ганци без блама чисте картоне против Радничког СНС. Само ми да прођемо Крушевац сутра, за суботу се не бринем ни мало.
 

Ivke

Banned
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
730
Reaction score
24
Локација
Kragujevac
Ma samo da sutra dobijemo i ostanemo u igri a onda se nadam gaženju cigana samo takvom u subotnjoj večeri:D
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.825
Drago mi je na koji nacin je Nikolic stao iza ekipe. Sav teret prebacuje na sebe govorom da ima puno povjerenje u tim, a vjerujem da ih je tako i motivisao. Preslusajte (odgledajte) konferenciju.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Главни судија: АНЂЕЛОВСКИ Новица
Први помоћни судија: МИЋАНОВИЋ Зоран
Други помоћни судија: МРКИЋ Иван
Четврти судија: БОГИЋЕВИЋ Саша
Први додатни судија: ВУЈОВИЋ Мајо
Други додатни судија: ИЛИЋ Милан
Ovaj ćelavac ne valja ništa, ali navikli smo ovog proleća!

Sve se čini da u subotu u utakmicu uđemo u još goroj poziciji... Moramo istrajati!

Napred Partizan!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.731
Samo zestoko sutra i presing bez uzmicanja 90+ minuta. Prvo poluvreme mora da prsti, moramo da ih toliko satremo u prvom da ni sam Vucic u ulozi sudije sutra ne moze da im pomogne. Znaci ne gasite parni valjak dok ih ne pritisnete do ispod nivoa mora. Zestinom uzimamo titulu i nikako drugacije !!!

PS Cigani sutra dolaze iz 2 u 1...odmorice par igraca, a i dobra je prilika da nesto i zarade. Strelac ce da bude neko ko treba da se proda kao onomad Mudrinski...
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Gardener John- Daleke jecaju zvezde, njima se gasi sjaj, srce mi već dugo sluti svemu će doći kraj ili ti- Derbi se zatvoriti ne može! Ulje na platnu
10294382_595425433888852_7895451785140102654_n.jpg



Jako sutra od samog starta , nema predaje ! Srecno Crno-beli !
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
U veoma smo ali veoma teskom polozaju to znamo, sutra sve igra, pobeda prevashodno ali i gol razlka(ovi udbasi ce da namire minimum 2 razlike ako ne i 3 SNS Radnicki) to je +5 u odnosu na nas i time nabiju pritisak pred subotu ako ne uspeju da nas osakate preko onog celavog djubreta(Majo nam postao inventar sudi svaku nasu u vidu prvog,drugog, osmog sudije samo da je tu da nas malerise i ako moze potkrade:banghead).

Njihovi burek novinari ce po komandi od srede pisati "Partizan moze da sagori pod pritiskom", "Partizanu treba pobeda od dva razlike" i ostalo a igraci ne mogu ostati imunu.Naravno bitno ih je rano naceti onda su nasi ali opet dva razlike ni mnogo jaci nasi timovi nisu uspeli da ostvare i kad nisu bili pod ovim nesnosnim pritiskom?

Sve u svemu sutra igramo utakmicu sezone, da se prvo "kvalifikujemo" na derbi dok Sejo uvodi omladince i cisti kartone.Bice jebeno, valjda nece toliko gristi nasi Trujic i Askovski samo nam jos fali da dok cigani bivsi skidaju gace nasi uzmu da zapinju ko volovi i da nas zacrne.

Nemoj samo da mi neko kaze oni su profesionalci?Jesu ali u normalnoj zemlji i pri normalnim uslovima nikakav problem da igraju i da se trude i dokazuju protiv nas ali ovo je vanredno stanje, mogli bi da smanje dozivljaj i prikoce pogotovo sa zestinom u startovima.

Sutra cemo videti sta ce biti, moramo da kontrolisemo utakmicu po mogucstvu povedemo rano i overiimo na 0:2 na vreme, ali to su lepe zelje, pogotovo bez Vulicevica, sta ce biti bice!
 

Puntigamer

Grobar
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
827
Reaction score
47
Локација
Humska 1,soba broj 5
dobro zapamtite celavog iz kacareva.........jebati mu mater od prve sekunde

novica-andjelovski.jpg





Titula,Titula slavice se Titula!!!:partizan_fan:
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.323
Reaction score
3.994
Локација
Kobasicarija "Venac".
marko je danas tri puta ponavljao da nam je mec u krusevcu utakmica sezone. ako velika vecina igraca koji sutra istrce na teren u glavi ne bude imala derbi, nego se fokusira na napredak, bice sve ok. cenim da ce nam prvih dvadesetak minuta dati odgovor na to pitanje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top