Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Тамо у јулу месецу 2013. могло се наслутити шта нас чека. Ко је био против Ширака тада, могао је очекивати сезону без трофеја и Европе. Нажалост, и овакви какви смо - убедљиво смо најбољи у овој Србији. Нема те магије којом је Црвена з. могла поштено да добије ову екипу Чукаричког са 4:1.

Што се данашње утакмице тиче, Живко Живковић одиграо меч каријере, имао неке одличне одбране у првом полувремену, али и неке неодлучне реакције у другом. Лепа победа од 2:0, али је посета на ЈНА била трагична. Само 6000 људи, а улаз џ., а време лепо, а игра Партизан ...

Видимо се тамо, у јулу 2014., да наслутимо неку бољу сезону од ове.
 
Учлањен(а)
23.10.2013
Порука
271
Reaction score
305
Локација
Pet kilometara od epicentra veltšmerca
Krem grobarske filozofije rafiniranog mazohizma koji je uspeo da se u neviđeno idiotskom terminu pojavi na JNA u prvom je poluvremenu mogao da uživa u bolu, što se i dalo očekivati od izuzetno ekscentrične postave u kojoj je Saša Marković služio kao zamena za Miroslava Vulićevića, a Petar Grbić služio tome da imamo jedanaestoricu na terenu.
U drugom poluvremenu momci su se naprasno setili da smo i mi i oni zaslužili da sezonu završimo pobedom, i to je za pobedu bilo dovoljno. Hvala im na tome svima a posebno Fofani, u čijem golu vidim ohrabrujuću simboliku. Poslednji Partizanov gol u sezoni dao je gotovo otpisan igrač, i to u nadoknadi vremena, i time simbolično poručio da se borba nastavlja i da nije uzaludna.

Post skriptum, na kome mi, verujem, moderatori neće zameriti: Bučan poljubac jednoj fanatičnoj grobarki, jednoj dragoj Dragani, čarobnjački sposobnoj da čak i protivprirodnu pojavu poput odbrambene linije Marković-Volkov-Ostojić-Stanković učini sasvim podnošljivom.
 
Последња измена:

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
Dostojanstveno do kraja.
Sve cestitke kapitenu,celoj ekipi i treneru Marku prezimenjakovicu.
Danas me mnogo zaradovao gol Ismaela Beka!
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.324
Reaction score
3.995
Локација
Kobasicarija "Venac".
kao i vecina vas, osecam neki cudan ponos na kraju ove sezone.

samo kratko o danasnjoj tekmi:
ko je sve igrao i koga nije bilo u timu, rezultat vise nego dobar. prvi deo jako los, ali pritisli smo u drugih 45 min.i logicno, stvari su dosle na svoje mesto.

medjutim i pored zadovoljstva vidjenim, ostaje zebnja za maglu koja obavija sledecu sezonu.
pored vec najavljenog ostanka vladajuce garniture, tu je prelazni rok. licno, vise se bojim u vezi odlazaka(lazovic, drinci, a.zivkovic), nego koga cemo dovesti. karte na stolu kazu da trenutno imamo samo jednog napadaca za pocetak sezone, a to je beko fofana(bravo za danasnji gol). ode li danko, trebace nam minimum dva nova spica, od kojih jedan mora biti zver(citaj proveren igrac, koji je negde igrao dobro proteklu sezonu). ovo sa trajkom mi ne izgleda dobro. daj Boze da se stvar sredi i da covek ostane kod nas. znam, nije on ni krle, a nije ni ivanov. ipak, smatram da zasluzuje zacementirano mesto na levom stoperu. parnjaka mu moramo dovesti. obrad gotovno sigurno ide, a i voja je to najavio. dakle, pronaci brzog centarhalfa, koji ume da iznosi loptu.

ima tu jos dosta toga na temu prelaznog roka, ali puno toga ce zavisiti od uefe...znate vec na sta mislim. ne zaboravite da je jedna od predvidjenih kazn za romuljagei i zabrana licenciranja novih igraca. znaci, ostavice nam zicer nad zicerima. sacekajmo sta ce se desiti u narednih nesto manje od 48 sati.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Vec sam pre 2 kola izneo suma sumarum ove sezone, ovom prilikom da cestitam momcima na svemu pruzenom u ovoj polusezoni i posebno Marku koji je do kraja zadrzao ozbiljnost ekipe i takmicarski duh i pritom isprobao bukvalno sve raspolozive snage a da rezultat ne trpi.

Bravo, mada nista manje nisam ni ocekivao od njega, pretenduje da bude ozbiljan trener

Sto se tice buducnosti trenera, tima, mislim da Nikolic nije sporan, da ni ovi nasi nisu toliki retardi da na tako nesto uopste i pomisle u ovom trenutku, vise o timu cemo moci da pricamo kad vidimo kako bude tekao prelazni rok, tj kakvu ozbiljnost pokazemo.

Poprilicno nam toga fali, ali sam ubedjen da Marko ima vec odredjen tip igraca kakve zeli i ako bar pola od toga dobije uz veliku borbu i zelju kakvu ekipa pokazuje LE nije daleko
 

krme

Grobarčina
Учлањен(а)
28.08.2010
Порука
1.696
Reaction score
332
Локација
u čestitoj kući
Otvarajte Milevu!

Čestitke za dobijenu utakmicu sa veoma čudnom postavom. Čestitke na cijeloj sezoni, u stvari.

@ Style

Zamolio bih te, a i ostale forumaše, da ako ništa drugo, a ono zbog poštovanja procedure i krovne organizacije pod kojom se igra fudbal u Evropi, ne spominjete Partizan i LE u istoj rečenici, dok, i ako, za to dođe vrijeme. Jedino što za sada zasigurno znamo je da ćemo možda igrati kvalifikacije za LŠ, a možda za LE. Tako da je, bar na ovom mjestu, degutantno.
 

maxa14

Početnik
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
122
Reaction score
257
Jel moze neko da me uputi kakva je konotacija oko pesme za Kokezu.Mislim posto je on bitan ko i ekonsomska situacija u Bijafri.A o Vucicu pssst(svaka cast ekipici na istoku ka jugu, ali nije vredelo).Rece decko koji prodaje casopis da mu nisu dali da unese casopis zbog slike ili clanka Vucica na 3. strani.
Nije mi jasno stvarno kako je Fofana losiji od Grbica, Malbasica, Ninkovica ( kao spica) pa i ostalih da tek sad dobije priliku.Koliko mu je samo znacio gol!
Partizan je definitivno bolje igrao prolece, ali je imao i bolju ekipu.Sta dalje ko zna?
Po meni najbitniji igrac za ostanak je Drincic, a ostalo kako se sklopi.Samo se nadam da odbran nece biti Knezevi, Rnic, Lazevski, Stankovic!
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Ti @espinosa , il si mu brat ili nemaš pojma sa fudbalom !

Ajd reci , molim te, po čemu si ti to zaključio da je Marković kvalitetan igrač i baš pravi za nas ?
Reci neku utakmicu ili neke njegove vrline po kojima si zaključio da je on neopravdano čerečen od strane foruma ?

Da, i još jedno pitanje ,koliko misliš da bi trebalo godina da ga čekamo ?

Braća nismo, onda verovatno o fudbalu pojma nemam.
Ali eto neću te uskratiti za objašnjenje iako si doneo zaključak.

Saša Marković je box to box igrač, sa veoma velikim radijusom kretanja, jako dobrih fizičkih karakteristika, od brzinskih sposobnosti, prirodne kondicije, skok igre...Ima jako kvalitetan šut, dug pas, agresivnost, klizeće startove, igru glavom i za njegovu poziciju je prilično efikasan i opasan po gol protivnika, pogotovo mu je kvalitet što se same realizcije tiče to što njegovi golovi ne moraju da budu plod dobre šanse, ili osmišljenje igre, znači bitan je i taj faktor da može otvoriti protivnika i kada ekipi ne ide.
Saša Marković jeste centralni vezni igrač, koji igra u oba smera i defanziva takoše jeste deo njegovog radnog mesta. Međutim, on nije igrač konstruktor i neko ko će primati lopte od zadnje linije i započinjati napade, on nije igrač koji igra poziciono, već igrač koji vrši pritisak na prostor. Saša Marković nema siguran i miran kratak pas i nema baš sjajan pregled igre. Takođe kreativnost mu nije jača strana. Tako da njegove slabe, ili očajne igre su najviše plod pogrešnih uloga koje je imao (vrlo često, jer te uloge nije ni imao ko da igra dok nije došao Drina). On se najbolje snalazi u sistemu sa 3, ili 5 veznih igrča. Znači postoje razni profili veznih igrača, nije svaki "zadnji vezni" isti, a većina ima neki svoj san o tom pojmu "zadnji vezni". Sulejmani je napadač, ali ako bi mu trener rekao da igra to što igra Drgoba, on bi bio gori nego da ja to igram.

Kako Saša Marković trenira i kako se ponaša, to zaista pojma nemam i to su već neke druge stvari.

Koliko godina bi trebalo da ga čekamo... Gde da ga čekamo ? :)

Samo da znaš da mi se Brašanac sviđa još više, nemoj da se sekiraš i zbog toga ;)

Elem, želim da čestitam igračima i Marku Nikliću (i njegovom stručnom štabu) na odličnoj prolećnoj polusezoni, uzimajući u obzir sve okolnosti.
Imamo prilično zanimljiv roster sada, sa nekoliko dopuna, to bi bila ozbiljna ekipa. Marko je sjajan trener i on je veliki kapital kluba !!
Gadija i dalje ostaje jedino i najveće zlo, ali zlo koje može da ubije sve .

Partizan je šampion !


p.s. Bravo Fofana :clap
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.022
Reaction score
3.226
Локација
GG 1978
Cestitke ekipi i Marku na pobedi..
Sta su sve izdrzali od ciganskog terora koji su svi otvoreno ispoljavali zasluzuju podrsku..

Kako je moguce da ekipa kojoj su sopstveni navijaci skidali dresove,razbijali auta,samponirali ih,spevali pesme da su devojcice i sisice osvoji titulu :banghead:banghead:banghead

Kako je moguce da sampion u prvih 8 kola ima 3 poraza a posle toga odigra celo prolece 14 prijateljskih utakmica..
Kako je moguce da oni zadnje 3 godine uopste registruju i jednog novog igraca kad licencu ne zasluzuju po 10 kriterijuma..
Medjutim o ovim cinjenicama niko u zemlji od medija ni ne pomislja da napise ni rec..

Sve ovo je moguce jer iz kluba nema otpora nepravdi..
Igraci i sportski sektor se bore sami..
Bitku u mom srcu nisu izgubili..:napred Partizan
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Cestitke igracima i strucnom stabu, trenerima Rasovicu i Nikolicu na ucinku u sezoni 2013/14.

Nikad igracki jadniji Partizan, a opet, lakse je kada racionalizujem stvari i zakljucim da su 71 bod u JSL i 4.kolo kvalifikacija za LE nas maksimum.

Zasto 71 bod, od cega 38 na prolece + jesenja titula nije jednako titula, e, to je jasno svakome ko ima dve ciste o fudbalu, politici i Srbiji.






 

Sekula

Banned
Учлањен(а)
09.08.2007
Порука
644
Reaction score
149
Трибина

Ако стварно нису дозволили да се фанзин унесе због слике "милог вође", онда више нису стока са трибине јужне, већ срамота са трибине тужне.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
У последњих пар дана, од тренутка када је титула и званично отета, рекли смо готово све. Ја бих само честитао на победи играчима и стручном штабу, уз жељу, најискренију, да већина ових момака остане, уз пар квалитетних појачања, могли би много тога. Међутим како ствари стоје нисам оптимиста по том питању, из два разлога. Први је тај што су појединци већ најавили одлазак, а други што овај пролив из управе већ почео да просипа приче, финансијска ситуација није ружичаста. Јасно је да се спрема продаја.
Драго ми је и што остаје Марко, надам се да ће успети са екипом!
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Zavrsila se jos jedna sezona koja je trebalo da bude istoriska , da posle cini mi se pola veka prestignemo cigane po broju osvojenih titula ali nije se dalo.Razlozi?... jebi ga svi ovde na forumu znamo koliko je sati da se nije moglo ovog proleca protiv "galaktikosa" ali je ipak tinjala neka nada.Zelim srecu i uspeh sportskom sektoru ma kako on izgledao ubuduce,UPRAVO MARSH IZ PARTIZANA ako imas bar malo nesto crno-belog u sebe (ne verujem),Vuce SAMPIONU izvini.Na kraju barem kod mene je ostala neka gorcina, ne zato sto Partizan mora uvek da bude sampion to niko nemoze da bude uvek, vec zato sto ovi sto su to sada nikako nisu bolji na sportskom polju sto smo i dokazali,ali ne igra se samo naterenu,a tu smo jad.
 

PAOK hool

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
360
Reaction score
144
Локација
Београд
Saša Marković je box to box igrač
Видим да си Фудбал Менаџера докторирао.

Знам да је Саша Марковић јако симпатичан у тој иргици и да тамо има сјајне оцене (незамњеив), али реалност је потпуно другачија. Од свега што си набројао једина заиста добра особина му је што (за наше услове) доста трчи и релативно је брз, али када се мало замислиш сваки професионални фудбалер би требао да може да издржи 120 минута, тако да му то у мојим очима и није неки плус.

Шут му је толико бомбастичан да кад је распали родитељи треба да сакрију децу како их не би погодила лопта. Оквир гола погоди сваки десети пут.
А то што се нађе у ситуацији за гол више видим као недисциплиновано кретање него као осећај за игру. Колико год да је голова дао из таквих ситуација троструко је више испао у одбрани, тј није је ни играо.

Мислио сам да ће људима све бити јасно док гледају како игра Дринчић.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Видим да си Фудбал Менаџера докторирао.

Vidim ja da je tebi fudbal menadžer jedini izlaz u evropski fudbal, a čak i tu vodiš Partizan :D

Ne znam zaista kakav je Marković na igrici...

p.s. Radovane Radakoviću, ti si cirkus. Nauči da povežeš 2 rečenice, pa se onda usudi da bilo šta govoriš.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Sasa Markovic nema osnovnu tehniku i tu se svaka prica zavrsava sa njim, vezni igrac, dal zadnji, prednji, box to box ili plejmejker ne sme da se krije od lopte i da u 90 % ne zna sta ce sa njom, znaci decko ili ne zna ili se plasi da preuzme odgovornost, sta god da je od toga lose je. On ni u jednom trenutku ne moze biti ozbiljna opcija na sredini.
Sve je u tehnici, ostalo su sve finese i takticki zadaci

Opet to naravno ne znaci da on ne moze biti koristan po tim, slicno je i sa Lukom, ali daleko su oni od nekog za koga se moze reci da su kvalitetni igraci
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top