Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK PARTIZAN 2015-16.

Статус
Затворена за писање одговора.

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Poraz koji u vom trenutku nije uznenađenje... Budućnost je zasluženo trenutno najbolji tim lige i mi sa njima u Morači nemamo šta da tražimo!

Hvala Bogu da smo ih iznenadili onomad u Pioniru jer će nam ta pobeda mnogo značiti zbog drugih stvari.

A danas je mnogo bitnija pobeda Olimpije, nego naš poraz... Čekamo još sutra pobede zagrebačkih klubova pa da stvari budu kompletno onakve kakve trebaju biti!

Како нема халу? Може Цедевита у СЦ "Дражен Петровић" , а као Будућност у "Морачи" не би могла?
Draženov dom je sagrađen desetak godina kasnije i projektom je mnogo košarkaškija dvorana od Morače, a prima i hiljadu duša više... Greh prema košarci bi bio zakerati nešto nekome zbog toga što igra tu, ali kontam zbog čega si napravio poređenje.

A mislim da Budućnost ako dohvati EL neće im praviti problem zbog tih 300 mesta manjka u Morači... Podgorica kao grad ima sve ono drugo što treba, aerodrom, hotele... A Budućnost može imati i para!
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
Koliko sam cuo postoji sansa da dobiju A licencu na 3 gofine.

Realno unistile su nas sudije. Prvo slobodno bacanje sml izveli na 2 minuta pre kraja 3/4. Jos glup nameran Vilsona gde u jednom napadu primamo 5 poena i ona trojka faul Sehovica.
Sve u svemu zadovoljan sam kako ovo izgleda s obzirom kako je bilo do pre par nedelja.
Cibona da dobije veceras i sve ok. Jedino mislim da je lose sto je krka pobedila igokeu.
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.144
Reaction score
4.603
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Očekivan poraz protiv puno jačeg protivnika,okrećemo se sledećoj utakmici sa Zadrom koju moramo da dobijemo posle nje biće sve puno jasnije gde smo i šta smo.
Što se tiče hala ako je samo do njih Cedevita ima mogućnostd bira mesto igranja u 3 hale preko 5-10k a Budućnost samo jednu do 5k. EL više igra lova nego hala tako je to bilo u našem slučaju
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.188
Reaction score
2.829
Локација
Где год ОН да игра!!!
Potajno sam se nadao pobedi, ali ovi su neuporedivo jači! Da ne zvuči pretenciozno, nadam se da do kraja regularnog dela ostvarimo skor najmanje 3:1! Mislim da možemo!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.470
Reaction score
41.199
Локација
Žrnov
Potpuno nebitan poraz s aspekta nase borbe za opstanak... isto kao i ona protiv cedevite koja sledi...
Oni jednostavno ove godine nisu nasi konkurenti...
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Vučić je platio Djordiju cifru koja je veća od miliončeta ua ugovor .Trazili su 5.godina,dobiće ugovor od 3 .god najverovatnije.Sve stoji na stolu onog mafijasa Djordija i on vaga šta će i kako će.
Šta ćemo i kako ćemo mi, blage veze nemam:( .

Ako je ovo istina,onda ABA Liga gubi smisao.Ionako najavljuju da ce iz ABA ici samo jedan tim...Jos uvek se nista ne zna,ovi iz ULEB-a menjaju svoje odluke maltene svaki dan,ali ako se ovo ne daj Boze ostvari,onda smo mi debelo najebali.Nikada nisam i necu moci da razumem "sistem" gde sedmoplasirani tim iz Francuske igra Evroligu!?Sportski uspeh u Ligi treba da bude put za ucesce u Evroligu.
ULEB odavno zeli i radi na tome da stvori Evro NBA Ligu,zatvoreni sistem sa 16 klubova.Mi smo godinama cekali A licencu,FMP dobija(valjda nece) posle godinu dana.Zasto?Jer za njih garantuje Vucic.To nema veze sa sportom,ni sa logikom,ni sa mozgom.
Sta ce mo i kako i ja blage veze nemam.Covek u ovoj situaciji ne moze da bude pametan.:?
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Mene lično ova Budućnost nije impresionirala, i lako će je otresti bilo cigani, bilo Cedevita u finalu. Moguće i da ih Mega sjebe u polufinalu.

Mi bi sa partijom protiv cigana sinoć dobili, mada ono je ipak bilo ludačko veče.

Videlo se da Vilson nije fit, Cvetković isto. U suštini nisam razočaran. Najveća enigma u ovoj ekipi mi je Đumić. Dečko ima odlično telo, pa čak i ume ponekad da napravi dobar blok, jer ima dobro težište, čini mi se i da je iskakanje malo popravio. Ali njegova motorika u napadu, mislim na okret, iznošenje lopte na obruč, i sam izbačaj koji je dosta tvrd je skandalozan. Velika je šteta jer ima mnogo dobro telo, čak bolje telo od mnogih centara od kojih je Dule napravio zveri, ali kretanje mu je užas, ne znam koliko to može da se pegla. Murić se vrača u igru, čini mi se trojke sinoć 4/6, Čeda standardan, Džons isto.

U pravu je moj prethodnik koji je rekao da je Zadar ključ, jer ako dobijemo to, manje više smo sigurni do kraja.

Što se tiče odnosa sa Budućnošću, mi bi ih sinoć sa Tepićem i Milutinovim dobili.

Isto tako, ove sezone mi prolazi kroz glavu, ubeđen sam, ali ubeđen da smo lane imali igrača kao što je Vilson, cigani ne bi uzeli titulu.
 

Viva_La_Bam

Grobar
Учлањен(а)
14.06.2007
Порука
248
Reaction score
74
Ko je bio u hali vidio je rvački zahvat Jaramaza nad Vitkovcem.Ono je sramota da nije ništa suđeno.Toliko o nepristrasnim sudijama.Druga stvar koju nikako ne mogu da ukapiram je vrijeđanje Džikića u dva navrata od strane isfrustriranih navijača.Da sam Džikić (a nisam) dao bih malo više šansi i prostora Koprivici što se i nadam da će se desiti ukoliko u ovih par kola obezbijedimo opstanak.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Nas najveci problem na sinocnoj utakmici je kao i u vecini sezone a to je igra na pozciji 5...
Djumic ima telo ali kordinacija,centarska tehnika,igra ledjima,iskakanja su jako losi..
Dobiti Zadar,Tajfun pa napraviti spektakl u Palati Sportova protiv Cedevite..
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Ko ce docekati taj mec u hali sportova :) poslednji put sam bio tamo na utakmici ZKK Partizan. Nadam se da cu uspeti nekako da udjem,cak iako to znaci da cu doci 4h pre pocetka meca

Sto se tice djumica,njega nikako ne smete gledati kao profesionalnog igraca.. Kada ga budete gledali ocima kojim gledate klince iza zgrade na kosu bice vam mnogo lakse. On je nesto kao miljkovic onomad u FKP
 
Последња измена:

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Ne znam na koju tacno foru, ali Miljkon uze pare od Brage. Djumara tesko da ce, jedino ako Dzikic ne presadi neciji mozak u njega. Kako god, boljeg nemamo za njegovo mesto u timu nemamo, a i da primetimo nekog, nemamo para za to, pa nek nam je sa srecom i njemu sa nama.
:partizan_fan:
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Nadam se da ce KK Partizan pobediti Cedevitu u 25-tom kolu, ako ne zbog sebe, onda zbog srpske kosarke i zbog dobrih odnosa.
 

nikola1970

Grobarčina
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
1.003
Reaction score
2.069
Локација
BGD
Pošto nikako ne mogu da nadjem način da se obratim administraciji u vezi sa uplaćenom članarinom, to moram da uradim ovde i da zamolim nekoga ko je nadležan da me kontaktira da bih mu poslao dokaz. :confused

Napred PARTIZAN! :napred Partizan:pickaciganska
 

tommy_johnson

Grobar
Учлањен(а)
06.07.2007
Порука
240
Reaction score
32
Локација
Dorcol brate Srbija dinamita tona!
ja sam nesto nacuo da Fiba obecava ozbiljnu lovu i da ce se dosta zaradjivati od te Lige Sampiona. Mislim da bismo trebali odmah da iskuliramo Djordija i ekipu, jer pre ili kasnije izgubice rat.

Sto se tice utakmice u Moraci, ocekivan poraz, moramo se okrenuti za nas bitnijim utakmicama. Nismo lose delovali u pojedinim trenucima u Moraci ali kad god je trebalo da presecemo i da sustimo ispod 8 nismo mogli.

Jedva cekam Halu Sportova! :D

:partizan_fan:
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Da, da. Završnica će sigurno biti Final 5 sa tri tima iz NBA. Aj, manite se, cigani su budale i idu u siromašni ULEB, a mi smo carevi i uzećemo pare iz Fibe jer imamo insajd... Jadna nam majka sa insajderima i njihovim informacijama.
 

PitBull

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2012
Порука
214
Reaction score
211
Iskljucivo za Partizan je u ovom momentu FIBA bolja opcija jer za Jordijevu Evroligu nemamo kapacitet i novac(da ne mesate ULEB i EL, jer ova Djordjieva Evroliga nema nikakvih dodirnih tacaka sa ULEBom niti se ULEB pita nesto, ULEB je udruzenje 14 evropskih liga od kojih se vecina opredelila za FIBU tj. ili su se opredelile za FIBA LS ili su i dalje bez odgovora, niti jedna liga clanica ULEBa nije otvoreno podrzala Djordjievu Evroligu)...

Ja sam misljenja da koncept koji je Bartomeu zamislio nije odrziv ako ne bude organizovao EL EuroCup.

Kljucna borba se vodi koje ce takmicenje biti drugo po kvaliteti u Evropi naredne godine, da li ce to biti EuroCup ili LS. Ako Jordi uspe da privoli klubove(Lokomotiva,Unikaha,Cedevita,Grci{Paok,Aris,Aek...},Turci{Galatasaraj,Karsijaka...} pa i ABA{Partizan,Buducnost,Olimpija...} i ostale drugorazredne timove iz svojih liga) da igraju pre EuroCup nego FIBA LS onda ga je FIBA totalno ispusila jer ce njihovo takmicenje igrati trecerazredni timovi poput Trabzona,Trenta,Panionionisa,Krke,Cibone,Belgijanci,Poljaci,Zenit,Riga...


Jasno je da ce naredne sezone prvo takmicenje biti EuroLeague sa 16 klubova. 11 imena se vec zna, 12 licencu ce dobiti sampion ovogodisnjeg EuroCupa i 4 A licence ce se jos podeliti. S obzirom da su lige skoro sve(a i ove sto nisu podrzace) podrzale FIBU, ono pravilo da sampion ABA lige, sampion Nemacke, sampion Francuske i slicno svake godine daju razlicitog predstavnika u EuroLeague nece moci jer su lige podrzale FIBU i oni ce svoje timove slati u FIBU.

Zato je Zvezda upala u pricu oko A licence, jer Jordi mora da nadje jos 4 tima za EuroLeague, jedna licenca ce otici u Nemacku, mislim da Alba nema sta da trazi u toj prici, pa ni Bamberg sta god napravili, sve ukazuje da ce Bajern to da dobije.
Rusi su trenutno najblizi da dobiju drugu licencu, Uniks,Himki i Lokomotiva se bore, mada sam misljenja da ce to da dobije Himki osim ako Lokomotiva ne napravi neki brutalan rezultat ove sezone kao sto bi bio plasman na F4.
I treca licenca ce ici u ABA ligu najverovatnije, samo ostaje da se vidi kome, da li ce trajnu licencu da dobije Zvezda ili ce ipak sacekati da vide ko ce osvojiti ABA Ligu i njemu dati licencu.
Ako se budu igrale kvalifikacije to znaci da ce se igrati i EuroCup jer ako neko prihvati da igra kvalifikacije za Jordi EL i ispadne u tim kvalifikacijama nece moci naknadno da ide u FIBA LS. Tako da mislim da ce se deliti i cetvrta licenca i mislim da je Poljska/Francuska najblizi kandidat za tako nesto.


Nego da se vratim na glavnu pricu, da li se Partizan treba opredeliti za EuroCup(odakle bi vrebao svoju sansu za Euroleague u nekim narednim godinama) ili se prikloniti FIBA LS i nadati se da ce svi ovi timovi(Loko,Unikaha,Galatasaraj... drugorazredni) izabrati FIBA LS i da ce Jordiju ostati samo 16 timova u zatvorenoj ligi. Ako se to desi, FIBA ce dobiti veliki rat iako se to ne cini tako na prvu. Ako se svi ostali klubovi obavezu FIBI, Jordijeva Evroliga ce da se raspadne onog momenta kada neki od tih 16 klubova bankrotira, a nema garancije da ce Milano,Zvezda,Laboral,ruski tim pa i bilo koji u narednih 10 godina imati stabilne budzete. Imali smo mnoge slucaje unazad 10 godina poput Prokoma,Montepaskija,Fortitudo,Skavolini,Cibona... koji su igrali jako bitnu ulogu u Evroligi i onda se finansijki raspali neocekivano. Pa i mi smo medju tim klubovima na kraju krajeva.

Ono sto Bartomeu sada pokusava da uradi, to je da napravi 2 lige. Euroleague i EuroCup. Ovu prvu je maltene napravio, samo jos da izabere 4 ucesnika.
Lige mu nisu dale podrsku, tako da lige svoje timove nece slati u eventualni EuroCup i jedina sansa da se EuroCup napravi jeste da kao za Euroleague, Bartomeu podeli 20+ licenci i napravi dva zatvorena takmicenja, tacnije prvu i drugu evropsku ligu.
Ako se to desi, ja mislim da je Partizanu mnogo bolji da se prikloni Jordiju.

Medjutim, ja navijam za drugu soluciju tj. da FIBA odnese ovu bitku i da oni organizuju drugo po kvalitetu takmicenje. Ako to urade, oni ce da organizuju i trece takmicenje po kvaliteti(ovo sto vec imaju ove godine sto igraju Cibona,Krka... bivsi EuroChallenge) i uzece Euroleague sve timove u Evropi osim ovih 16, a ta liga ce se kad tad raspasti jer ovo nije NBA i u sustini bi se nadali da ce FIBA ceniti taj potez sto smo joj se na vreme priklonili.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top