Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
nadam se najboljem, ali mislim tesko... nas kiks je poraz od Valensije kuci, ovaj od Asvela smo neutralisali... sve ostalo manje vise ocekivano, moglo je bolje, ali i gore, mislim da ce nas spanci kostati prolaska... ali ajde da vidimo koliko se taj Zenit cima, prvenstveno jer ciganskim nacijama ne verujem nista. Glede spanaca i zabara, ako cekamo njihov rezultat,nece pobediti, nece ni izgubiti, a tesko ce odigrati i nereseno. Uglavnom nacice nacin da sjebu trecu stranu kako god.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.674
Reaction score
3.589
Локација
Niš
Ako trento dobije, dzaba nampobeda bilo kakva jer imaju bolji medjusobni skor od nas...
Ovo za Zenit sam i rekao.
Nije tačno. Ako pobede Turke a izgube od Valensije. A Zenit izgubi. Onda mi sa pobedom prolazimo dalje. Jer je Zenit njih nakantao 20+razlike.
Valensiji su se vratili Vives i Rafa Martinez koliko vidim. Sad su manje više kompletni. Videcemo koliko ce da ih uigravaju.
Zenit igrao bez crnca kojem smeta tatin sin a i bez tatinog sina.
Mi svakako trebamo da gledamo samo sebe.
Velika pobeda. Kroz ovakve utakmice se raste.
Zbog toga bi nam značio prolaz dalje da imamo još jakih utakmica.
U ovoj utakmici se vidi napredak.
Ima tu i dosta mana, naročito ova odbrana njihove tranzicije. Malo su i izgubljene lopte tome doprinele, ali o tom potom.
Svaka čast na pobedi
 

Nole84

Grobar
Учлањен(а)
23.09.2007
Порука
204
Reaction score
731
Jako bitna pobeda i na psihološkom planu za seriju utakmica koja nam predstoji i negde određuje dalji tok sezone. Ekipa raste, mnogo manje crnih minuta u igri (ono na kraju je čisto da se ne opuštamo previše :icon-lol: ), odbrana sve bolja i bolja. :napred-partizan:
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.316
Reaction score
10.925
Локација
Beograd
Ja radila, nisam čak ni usput mogla da gledam, osim da pratim rezultat, i gledam i ne verujem i kliberim se u prevozu, gleda me neka baba i verovatno misli da sam dijabola neka (jbg, nije daleko od istine) ali, kad stigoh kući, i dalje nisam mogla da verujem... Do onih 1,17 pred kraj, e, tu sam poverovala, to samo mi možemo, neko pomenuo Montepaski?! Kakogod na kraju balade da ispadne, bitno je da se klincima, jer oni to jesu, jbg, ne usadi sam po sebi onaj gubitnički mentalitet, to je smrt za svaku ekipu, od toga nema goreg. @Jaco, tebe srce a mene nešto drugo, imenica ženskog roda, savršeno zabole za njihovo putešestvije, čemu alibi kad imaš takav tim, stvarno dobre igrače, pare za jak budžet, čak i u EL idu jer su dobili pozivnicu, to nikad neću shvatiti... :rolleyes:
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Hvala košarkašima Partizana što su pobedili sinoć. Jer da nisu ubio bih se. Koliko glupih grešaka, ovako ćemo to zabiraviti, ali to trener neće sigurno. Vidi se pomak igre posle ove pauze. Ovo je pobeda cele ekipe, zato neću da glasam za igrača utakmice.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Ispisasmo par strana i posle pobjede naseg tima. Iako neki komentarisu da kada pobijedimo onda kao bude po par komentara, a kada se izgubi da se pise svasta.
Pa sta ocekujete da hvalim Mirkovica i one amatere kad pobijede fudbalsku velesilu Zemun i to jedva 1-0, sutevi u okvir gola 4, a oni zadnji na tabeli....

Nego nebitno. Da nastavimo o kosarci.

Velickovic je juce imao znacajanu ulogu, usao je na 5-6 minuta i imao par dobrih razigravanja.
Nama on treba. Znacajan nam je u ekipi iz vise razloga. Kao onda kad je bio Pera Bozic u ekipi. Treba nam tako jedan iskusan, stariji igrac, koji ce da ohrabri ekipu kada vidi da ona padne.

Marinkovic me pozitivno iznenadio. Nije ga bilo nidje i na kraj udje i da par trojki kad je bilo najpotrebnije. Svaka cast, super

Gagic to koliko odigra on odradi super. Pricajte sto hocete ali on je jedan od boljih u ekipi. Uvjek trazi loptu i nikad ne bjezi od odgovornosti.

Paige me iznenadio juce, dao 15 poena, 6 asistencija i dva skoka. Trojke 2/4, nije lose. Imao par izgubljenih lopti ali sve u svemu popravlja se i to odlicno.

Trinkijeriju svaka cast. Puna podrska na svemu sto radi.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.674
Reaction score
3.589
Локација
Niš
Vanja je iznenadio, jer verujem da su svi očekivali da će da se usere kad je bitno kao i obično. Sad samo još da nastavi tako.
Zagorac teško da može gore od ovoga. Nadam se da će što pre da skine ovu masku i da se vrati na nivo na koji je bio u one 2-3 utakmice.
Neverovatno mi je kako smo ih dobili. Pitaju me ljudi, ne umem da im objasnim :D
U drugoj četvrtini nikakvu igru nismo imali, a završismo je nerešeno.
Posle Paige i Vanja povadiše trojkama... U svakom slučaju idemo dalje. Treba nam što više neizvesnih utakmica koje ćemo dadobijamo, jer tako se najviše raste.

Sad gledam ovu tabelu, juče sam izgleda loše gledao. Izgleda lošije nego što sam mislio. Treba dosta da se poklopi da bi prošli.
Ako turci veceras pobede, oni će da imaju 2 pobede protiv Trenta. Što znači da nema kruga, jer oni imaju obe pobede i samim tim prolaze.
Znači ako Turci pobede, Trento nema nikakve šanse, i nije im bitna zadnja utakmica protiv Valensije kući. Ali ako je dobiju, onda automatski turci prolaze. Jedino Ako i Zenit izgubi pa da se pravi krug od 4. U tom slučaju su turci ponovo prvi jer imaju pobedu više. A onda se gleda ko je drugi. Pošto Zenit ima najbolju koš razliku on tu prolazi. Jedino ako se gledaju međusobni skorovi i sa turcima. Onda nama treba pobeda od 38+ poena razilke da bi imali bolju koš razliku od Zenita. Pošto su oni Trento dobili 33. E sad pošto će te utakmice da se igraju i isto vreme verovatno, oni neće znati da sigurno prolaze i onda će morati da igraju ozbiljno tako da od takve pobede nema ništa.

Znači mi možemo da prodjemo na 2 načina. Tako što će Trento da izgubi obe utakmice, što nije nerealno, jer čim izgubi prvu, više nema šansi za dalje, i onda dočekuje Valensiju. A mi da pobedimo Turk Telekom sa 6+.
Ili da Trento dobije turke,a izgubi od Valensije. Zenit da izgubi od Asvela kući, a mi da dobijemo Turke bilo kojom razlikom. Ova opcija je manje verovatna.
I treći koji sam gore pomenuo koji je najmanje verovatan.

Oni igraju večeras u 6, pa ćemo videti...
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.477
Локација
Novi Sad
Kunem ti se bogom, ne smem vise stobom Andreea,
Teska su vremena, ljubavi tu nema Andreaa...

Ali zato ima rada, rada I samo rada, a vremena za rad ce biti vise ako ispadnemo...
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
AfSiceo.gif


Koja lepotica od akcije :respect:respect
 

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.003
Reaction score
3.749
Локација
Akcija koja je rešila meč. Trinkijeva minijatura posle tajm auta. Marinković clutch.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top