Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Mi smo Partizan, a ko su, bre, oni?
Pobijedićemo, baš zato što znamo ko smo!
A sa ovakvim trenerom i momcima, treba da smo ponosni, zaboravlja se da smo prethodnih godina svašta gledali na klupi i terenu!!!
Sjutra ćemo da omlatimo ciganska govna!!!
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.158
Reaction score
3.675
Neko rece da su se ucutali, kao imaju nekog keca u rukavu.

Ma kakvi. Mislim da oni svoje igrace pokusavaju smire jer svima je jasno da smo tu negdje. Nemamo kvalitet, ali forma je dobra, trener cool (onako lezeran i simpatican, a ne onaj urbano ufurani).. optimista sam :) Onaj nas SNS fikus, konacno malo kaktusa.
Nas jedini problem sto su oni fanatici i ne razmisljaju da mogu izgubiti. Tako da ocekujem vise prekida, pljuvanje, prijetnje.. ma ciganski aranzman u totalu. Samo da budu jaki nasi igraci, kao pravi Grobari.

Srecno nam danas.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Ustao sam u 6 ujutru u subotu... to mi se nije desilo od kada pamtim za sebe.

Ovoliko me nije drmala euforija jos od 2010, pred duele protiv Makabija i F4 u Parizu!:šal

Ajmo crno-beli! :partizan-fan:
Zgazite ih sad!:napred-partizan:
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.401
Reaction score
4.411
Danas ocekujem samo da odigramo muski, borba od pocetka do kraja, za svaku loptu, svaki deo terena... a ceka nas pakao, sto od sudija, sto od nize rase...posebno od kriterijuma prvih...
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Oseća se pozitivno ludilo u vazduhu kod svakog crno-belog brata.

Nema niti jednog razloga da ovo veče ne bude za pamćenje.

Mnogo puta smo sa nestrpljenjem čekali ovakve utakmice, nekada gubili, nekada pobeđivali.

Večeras dobijamo 101%

Zaslužila je svaka luda glava našeg voljenog KK Partizana pobedu večeras.

Napred Partizan!
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Prizeljkivalo se da covic dobije jedno spustanje od Ostoje, dobio je. Isto se prizeljkivalo da Andrea odradi press u stilu Duleta, odradio je. Nismo se mi spustili u blato, receno je ono sto je istina. Izmedju nas i cigana postoji granica koja ne moze da se predje. Mi nikad necemo biti u blatu a oni nikad nece izaci iz njega. Vjerovatno vecina njih misli da je Trinkijeri citirao Dantea bivseg stopera Bajerna. Tako da....

Nemojte da se obmanjujete da ce sudije raditi svoj posao sa zeljom da ga odrade posteno. Tu su na zadatku, da obezbjede pobjedu ciganima. Posle toliko ulozenih para u ekipu zar neko sumlja u to da je coki zalio jos koju hiljadu evra. Prema tome tu je sve jasno.

Sto se tice same utakmice, kao sto rece Trinki skocit ce na nas od prve sekunde da nas slome, ali mi smo spremni. To im jedina sansa da dobiju fer, posle toga mogu samo sudije da ih vade iz govana. Bez obzira na sve znam da cu veceras biti ponosan na crno bele boksere i trenera. Nadam se da cu biti ujedno i radostan do neba.

NASE SNAGE JACAJU SVAKIM NOVIM DANOM!
 

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
Ako bude tako šaljem ti gajbu piva. Mislim da bi nam svima trebala jedna tekma za čisto svršavanje bez stresa :)
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.803
Lijepo je Andrea sam rekao da nije rookie. Znao je u sta se upusta i sta ga ceka. Sad se u to i sam uvjerio. Ne bih ni rekao da se pogubio ili da su ga ponijele emocije. Vjerujem da su ga spremili na sve moguce njihove pokusaje, i igracko-takticke, i ove van terena.
A da moramo biti najmanje dobri kao prethodne dvije, to je sigurno. Cak i bolji, a vjerujem da mozemo. Sve ovo njihovo kukumavcenje mi izgleda kao ono kad gutas knedle zbog neprijatnosti situacije u kojoj si se nasao.
Rekao je da ocekuje da pokusaju odmah da nas napadnu jako i da to necemo dopustiti, ali smo pokazali da znamo da se vratimo i nakon takvih situacija. A jos bi bolje bilo kad bismo to uradili mi, s tim da sad budemo pametni do kraja i ne dopustimo da nam lako istope prednost.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top