Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.813
Локација
Nedodjija
Crno-bele u subotu od 19 čačsova u Baru očekuje duel sa Mornarom, a Filipovski ima samo reči hvale za protivnika.
Iskoristili smo ovu pauzu za dodatan rad na odbrani i napadu. Bili smo bez reprezentativaca, imali smo i neke bolesti, ali zadovoljan sam ovim periodom. U Baru nas čeka vrlo neugodan protivnik, koji ima odlične napadače. Pulen, Vajthed i Nidam su dobri u igri 1 na 1 i u pikenrolu, a na pozicijama 2, 3 i 4 imaju odlične šutere za tri poena. Da bi pobedili potrebno je da 40 minuta igramo dobru odbranu, da imamo dobru koncentraciju i da igramo timski u napadu uz kontrolu skoka. Daćemo sve od sebe, poštujemo Mornar koji ima iskustvo i širinu, važna će biti naša dnevna forma i pogotovo odbrana, rekao je Filipovski za klupsku televiziju.
U Baru neće igrati Aleksej Nikolić i Erik Mika, a Ognjen Jaramaz je fizički potpuno spreman.
Kondicioni treneri su napravili fantastičan posao, sa te strane Jaramaz je odlično spreman. Ali normalno je da je izgubio malo osećaj za igru i loptu i to ga malo nervira, ali treba imati strpljenja jer ga je fraktura praktično izbacila iz ritma. Ali uporan je, trenira odlično i vratiće se sigurno. Nikolić još nije u programu, on pokušava, ali imaće dodatna testiranja i nije spreman za igru 5 na 5. Mika je još bolestan, izgubio je dosta energije i nećemo moći da računamo na njega, potrebno je da odradi još neke testove. Reprezentativci su se vratili, odradili su sa nama jedan trening i sa ovim snagama što imamo daćemo sve od sebe da pobedimo, dodao je trener crno-belih.

SC
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Velika steta sto nece biti publike sutra u Baru.

Kad se sjetim atmosfere prosle godine. Pola hale za nas, jedna cetvrtina za Mornar ovi ostali dosli da uzivaju u kosarci.

Super je bilo. Steta za ovu godinu zbog ovog cirkusa oko korone.


Ps.. Ocekujem Lukovic da eksplodira protiv nas, kao i svake godine.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.797
Sva sreca sutra nastupamo bez kratera Miku, pa imamo realne sanse da dobijemo solidnu ekipu Mornara, koja je napredovala ove sezone i od kaubojstinu prerasla u ekipu za respekt.
Nadam se da su momci iskoristili ovu "pauzu" da se konsoliduju i krenu iz pocetka.
Poraz sutra dodatno komplikuje stvari u borbi za PO, jer tek u drugom delu sezone sledi pakleni raspored.
Steta sto ovaj tim nema podrsku navijaca, ali nadam se da ce posle NG i polako publika da se vraca na tribinama, samo da ne izgubimo sve sanse u ABA ligi, u Evrokupu samo da se dogegamo druge faze, onda uz doselekciju tima mozemo ponovo daleko.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.451
Reaction score
4.807
Jel su samo meni pukli strimovi na retropartizan i više ih nema?
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
450
Reaction score
2.408
A mene banuju sto kazem jebi se Gordicu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top