Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

urosb00

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
230
Reaction score
1.116
Локација
Beograd
Mesto nam je u Fibinoj LS po kvalitetu, da nije Zeljka Evrolige videli ne bi, jer je na terenu ne zasluzujemo, a teren je merilo.
I ti zasluzujes da se nadjes na ciganskom forumu, gledajuci sve tvoje upise. Koga boli uvo dal smo je zasluzili (iako jesmo i to ubedljivo), ako neki Asvel, Monako, Bajern, da ne nabrajam dalje plasticne klubove, zasluzuju, mi zasluzujemo da se nadjemo odma na F4. I manite me te price, mi ne zasluzujemo Evroligu. Ne, nego treba da se tumaramo po Fiba LS, po tvom misljenju...
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Mi bi da igramo EL jer eto nismo odavno, zaboravili vec kako izgleda igrati sa par velikana i ostatkom bogate Evrope.
Gledano striktno sportski, zasluzili nismo. Mozemo da se lazemo i da ubacujemo "trebao je Bartolomeu jos pre 10godina, licenca truc".
Nije to uradio, Partizan se nije SNASAO kao neko drugi i cao. Pa evo, jebeno finale Aba nismo igrali 9 ( i slovima- devet godina).
Zavrsavali na tabeli i ispod PO pozicije i dobijali smo EC. Jer smo veliki. Sreca, radost i ostalo sranje.

Licno bih voleo EL onako kako sport zahteva, osvajanjem aba lige i rusenjem cigana. Jedno mesto, izboreno.
Zabole me kurac za #dva predstavnika odavde.

A na stranu sto je samo takmicenje goli mlohavi penis, gde se maltretiraju klubovi i igraci da igraju po tri utakmice sedmicno. Ne stignes ni da vidis ko je sledeci protivnik a ne da pripremis utakmicu. Na sve to, posle polovine takmicenja imas ove sto igraju rekreativno i bore se za top 15. Vredno gledanja samo PO faza i par utakmica tokom sezone.


Svim silama na Budocnost, onda to finale. Pa ako se ide za sto, ide se iz pozicije- osvojili smo, tu smo.
Partizan.
 

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.149
Reaction score
27.972
Локација
Из Чикага (моји...)
али какав распон емоција у уписима Илијасове (како ли се већ зове)...један дан ћемо освојити све а онда следећи нисмо ни за го к.:buhahaмислим да се чоек спрда за све паре, немам друго објашњење
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Naša igra je cele godine na nivou FIBA LŠ. Jebe mi se za EL koju ćemo da dobijemo jer je Želimir to što jeste. Kad budemo ušli u EL jer smo je zaslužili na terenu TE SEZONE, a ne jer imamo Želimira ili što su nam tad i tad uzeli trogodišnju licencu ili zbog istorije ili čega već, radovaću se kao nikad, a ove kombinacije divlje karte i ulazak na ime me ne zanimaju iskreno... Nismo cigani.

A to što igraju rukometnu odbranu protiv nas i menjaju pravila u sred utakmice, to nek se predsednik kluba pobrine da imamo normalno suđenje, to nije argument da zato zaslužujemo da uđemo u EL.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Verovatno iz mene trenutno govori veliko razočaranje i gorčina koja me drži posle turaka još uvek, jer sam se ponadao opet da možemo, da se vraćamo konačno, držala me nenormalna euforija još od dolaska Željka, onda sam samo tresnuo posle Burse... Tako da ove godine više ne verujem ni u šta... Obećavam da ću najviše da slavim od svih budu li me demantovali, ali ne verujem u to ni promil iskreno... Dosta defetizma od mene, i previše, odjavljujem se s ove teme na neko vreme, daj bože da u narednom postu citiram ovu poruku u svom izvinjenju momcima što nisam verovao u njih.
 

Shule

Grobar
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
706
Reaction score
1.358
Локација
Beograd
Ja razumem sta hocete da kazete, i ja bih najvise voleo da na terenu zasluzimo Evroligu. Tako bi bilo najsladje, u svakom smislu, i ubili bi smo dve muve jednim udarcem.

Sa druge strane, postoji realna sansa da u neregularnim uslovima ne osvojimo titulu u ABA ligi. Iako nam se dogodilo sve sto nam se dogodilo ove sezone, ja verujem da bismo u regularnim uslovima imali realne sanse da osvojimo. Ali velike su sanse da uslovi budu neregularni.

U tom slucaju, da li bi Evroligu sledece sezone vise zasluzili Levaloa, Vareze, Bursa, Ludvigsburg, Lietkabelis, Promiteas... Huventud, Valensija, Gran Kanarija (govorimo o prikazanom)? Velike su sanse da sledece godine Rusi nece igrati Evrologu, svidelo se to nama ili ne. U takvim okolnostima, neko ce te timove menjati...
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.458
Reaction score
5.792
Локација
beograd
I ja bih voleo da nam svake godine dok smo igrali evroligu nije odlazio po jedan od top 5 igraca evrope u tom trenutku. I ja bih voleo da kurva nije imala veci budzet od nas dok je igrala Evrokup a mi evroligu. I ja bih voleo da kurva nije obezbedila prvo učešće u evrologi preko zelenog stola. I ja bih voleo da kurva nije dobila 4 pozivice od evrolige. I ja bih voleo da nam kurva nije uzimala igrace kako je htela. I ja bih voleo da nam korona nije sjebala realne sanse da uzmemo Evrokup. I ja bih voleo da nam je ostao zabar trener nakon te sezone. I ja bih voleo da imamo normlano suđenje.
Isto ovako, a i duze mogu o fudbalskom klubu.
 

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.757
Reaction score
14.148
Локација
Madagascar
@Shule od naredne sezone u Evroligi ABA liga nece imati dva predstavnika,ABA liga ostaje na jednom predstavniku
 

Shule

Grobar
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
706
Reaction score
1.358
Локација
Beograd
Jasno, to sam saznao u medjuvremenu. Ja sam diskutovao o onome sto se pisali pre toga, kada je maltene tako nesto bilo izvesno i realno. Ovako nam samo preostaje da se stisnemo i raznesemo cigane.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.008
to nek se predsednik kluba pobrine da imamo normalno suđenje
Tog "predsednika" je postavio onaj za kojeg ne znam više šta treba da uradi pa da pojedinci shvate kako se radi o teško bolesnom čoveku koji više mrzi Partizan nego što voli sopstvenu decu, ako su uopšte njegova jebo mu ja mater šizofrenu izdajničku. Jel malo pobijeno sa tribine, možda teranje Duleta i Miće Berića nije bilo dovoljno, daj da Bogdanu i Saši Pavloviću zabrani ulazak u halu? Nije dovoljno 150 miliona evra u fk gaduru, možda 300? Malo je razvaljivanje šampionskih timova u vaterpolu i hokeju, daj odbojku nek zagasi pa da poverujemo. I ovih par godina bez titule u timskim sportovima, bez decenije nećemo poverovati.
E od tog "predsednika" Ostoje očekujemo da se pobrine za normalne uslove. Malo nas jebe bolesnik koliko smo glupi ko kurac, malo.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Da je do terena odavno bi zaslužili al jebu neke četvorokorak varijante i institucije. Samo neki lako zaborave...
Isto tako ne primete zašto mi nemamo ŠAMPIONSKU ekipu već je moramo stvarati, iako imamo gomilu svojih igrača po Evropi.
Nekima je kriv Žoc zbog igrača koje je doveo, kao da ih nije dovodio novcem kluba. Valjda misle da je čovek morao da postane j donator i sponzor i menadžer... Nemam pojma šta je ideja...
Od ABA nema ništa. Videh kako se tumače pravila... Veće su šanse da padne ogroman meteor i potop napravi nego da iko sem FMP-a osvoji ABA.
Opet će da pokradu i opet će ovde neko da tupi kurac kako nismo zaslužili na terenu. A to što se ni ne može ništa zaslužiti na takvom terenu, to nema veze!
Tamo gde se možda moglo, bio je EC i nije se uspelo i to ne zbog nedostatka kvaliteta već zbog nedostatka iskustva i pameti.
Za ABA je mrka kapa...
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.746
Reaction score
29.591
Локација
Beograd
Nisam gledao jučerašnje finale F4 Evrolige u Štark BGD Areni, a nemam ni Sportklub u ,,ponudi,, kablovske, tako da sam samo na nekom strimu ispratio u poslednjih par minuta ko je tamo uopšte pobedio...ali zato imam TV Arenu na toj istoj ,,kablovskoj,,...samo što neću večeras biti pored TV-a, pa da mogu da gledam kako igra Partizan... :icon-rolleyes: ...što nam je, naravno, svima neuporedivo važnije nego tamo neko finale F4...

Momci, ajde izbacite više bilo kakav pritisak iz glave, pobedite ovo večeras pa da teramo dalje...
Opustite se u psihi, zategnite se u telu, košarka je samo igra, ajmo malo koncentracije, zategnite odbranu, pogađajte u napadu...ne igramo protiv Evroligaša ne igramo protiv NBAša, ovi su ,,naša mera,,...
Napred Partizan!

Partizan šampion! :šal

Izrazit(i) favorit!
 

kozzanostra

Grobar
Учлањен(а)
14.04.2008
Порука
208
Reaction score
238
ocekujem laganu pobedu 15 razlike, ako ove ne mozemo dobijemo ne zasluzujemo nista..jos podsetnik da igraju bez prvog centra vilija rida.. VREME JE!

PS. Jel ima neko da bi isao na tekmu, a skupa mu bila karta, poklanjam jednu za tribinu..ko se prvi javi u DM saljem na mejl
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top