Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
100
Reaction score
1.385
Локација
Kosovska Gracanica
Da podelim i ja utiske moje, uvek moram ovako dan posle meca, zato sto kad god hocu da napisem nesto odmah posle tekme pojavljuje se "doslo je do greske". Verovatno je preopterecen server.
Kao sto sam i rekao, za razliku od prve utakmice, koju smo dobili sa samo 2 raspolozena igraca, dok su gani imali petoricu dvocifrenih, mi smo sada bili ti koji smo imali petoricu dvocifrenih, ali smo, za razliku od gana, mi dobili utakmicu, i u tome vidim nas glavni kvalitet u odnosu na njih, mozemo da dobijemo na vise nacina utakmicu. Iako smo imali petoricu dvocifrenih, Exum je npr. imao 0 poena, jos jaci jaz je napravljen u skokovima u korist cigana, A OPET SMO DOBILI! Zato mislim da mi jednostavno imamo mnogo vise nacina da dobijemo od njih! Btw. Uz propisno najeba
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
476
Reaction score
2.630
Potpuno je Čova u pravu, nismo isti. I hvala Bogu na tome. Samo, kako mu inteligencija po prirodi nije jača strana, nije primijetio kako sam implicitno poziva na vrijeđanje sa tribina pričom kako sudije ne smiju da prekinu utakmicu ako se budu iste stvari dešavale u Pioniru kao i u Areni. Pri tome, pretpostavljam, misli na vrijeđanje. Sreća njegova da Vučić ne voli pametne, nego...

Što se tiče same utakmice, prvi put smo odigrali bez skoro ikakvih amplituda i u ove dvije utakmice čini mi se po prvi put u posljednje vrijeme u svakom trenutku imamo po makar jednog raspoloženog igrača. Ovaj put su krenuli Smailagić i Panter, pa poslije dodao Papapetru, pa onda Lesor i Naneli kada se trebalo odlijepiti u trećoj četvrtini, pa onda Anđušić (!) kad je trebalo održati prednost. Vidjelo se da oni bez Nedovića i Gnoma ne mogu ništa, i da nije bilo onih srećnih trojki Vildoze, utakmica bi mnogo ranije bila riješena.
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
824
Reaction score
2.833
Potpuno je Čova u pravu, nismo isti. I hvala Bogu na tome. Samo, kako mu inteligencija po prirodi nije jača strana, nije primijetio kako sam implicitno poziva na vrijeđanje sa tribina pričom kako sudije ne smiju da prekinu utakmicu ako se budu iste stvari dešavale u Pioniru kao i u Areni.
Mislim da ovde gresis, kolega. Ne samo da je primetio, vec vrlo svesno i otvoreno poziva na to. I njemu je jasno da im se smesi gubitak finala i to uz mogucu metlu, tako da mu samo ostaje da uvuce celu seriju u blato i da izazove sto vise svinjarija, kako bi se paznja njegovih maloumnih sledbenika, a i celokupne javnosti, potpuno skrenula sa njegovih brljotina na nas i na nekosarkaske stvari. Ako (kad) se ova serija rezultatski zavrsi onako kako je pocela, ocekujem ultimativno saopstenje na temu "Koga briga za kosarku kad se desava to, to i to...".
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.368
Reaction score
37.735
Da, zna on vrlo dobro šta i zašto radi, to mu je u DNK. Ali isto tako mislim da smo mu mi na prve dve utakmice izbili neke argumente inače bi već bilo kmečanja. Nije bilo incidenata na tribinama, njegovim "vedetama" nije falila dlaka sa glave, nema on tu mnogo materijala za koji može da se uhvati... a da nije onaj između Nanelijevih prepona. :D
 

Nikos

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
228
Reaction score
828
Локација
Novi Sad
Ja bi da se pozdravim sa sezonskom, slobodno mogu da kazem investicija godine i tesko ce mi biti da se rastanemo al nadam se da je sinocnom utakmicom odsluzila svoje.
U pioniru samo hrabro i pametno, kao sto Zeljko sinoc rece na kzs najvaznija je psiholoska priprema, da se igraci fokusiraju samo na igru i da ih provokacije i ciganluk dodatno motivisu pa da dobijemo govna ako je moguce vec u prvoj utakmici.
Bravo momci, bravo Zeljko!
Mislim da je ni ja više neću moći priuštiti. I drago mi je zbog toga. Znači da ćemo biti mnogo jaki i skupi. Uglaviću se protiv nekog Derbija. A taman sam i ćerku navukao :partizan-fan:
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.936
Reaction score
26.851
@serAlex
Mislim da je jedna njemu bliska dama ekspert za taj deo materijala...:D
Citao sam danas moralisanje zbog vredjanja porodice naseg repstativca, koji btw eskivira tu istu repku kao odsluzenje vojnog roka, jer se ona porodila pre nedelju dana...evo kanuce mi suza iz oka!
Da smo drmali konstrukciju kosa, ili ih gadjali kesama urina, slajmarama, staklenim flasama, i onim kako ih zvase, unucicima...to bi bilo potpuno ok i mangupski...to kad su oni vredjali zene Pavlovica, Velickovica...e to nismo culi, jbg, kaze repstativac da smo inace tihi, ne znam koji nas kurac proglasavaju najboljima u evropi...kad vredjas repstativce Bodirogu, Bogdanovica, Macvana, tada se ne pozivate na srBstvo...ni to sto ste JEDINI navijaci u evropi i svetu, koji vredjaju na najnedostojniji nacin ZELJKA, ni to nije problem...ali jbg,mora se u jos jednom porazu naci slamka za koju se hvatate.
Sto rece @serAlex , nadam se da cete i u nedelju da uhvatite "slamku" medjunozja Nanelija, za bolje i niste. Ko zna, mozda se neki od vas i obraduju tome...
 
Последња измена:

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
Koliko me Tegeltija izbacio iz takta u poslednjoj Zoni pres kad zove onaj covek za nepopunjeni formular zbog koga moze ostati bez sezonske, izneverovao sam. Pazi, grobar je i uspeva da bude neverovatno iritantan i navijacima Partizana, kunem se imam razumevanja za musave mankurte koji ne mogu da ga smisle.
 
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
369
Reaction score
2.292
Локација
Kraljevo
Skoro sam Tegeltiji pisao da je sramota da repost-uje postove podrške Marijana Rističevića prema Partizanu, čovek je krenuo da vređa po automatizmu. Kad sam mu rekao da je uposlenik čoveka zbog kojeg (njegove stranke) je Dule oteran, rekao mi je da sam lud.
Prosta priča, ne grizi ruku koja te hrani.
S’ druge strane, da zna da zavuče čergarima - itekako zna.
 

grobarkogrobar

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
100
Reaction score
498
Локација
Srbija
Koliko me Tegeltija izbacio iz takta u poslednjoj Zoni pres kad zove onaj covek za nepopunjeni formular zbog koga moze ostati bez sezonske, izneverovao sam. Pazi, grobar je i uspeva da bude neverovatno iritantan i navijacima Partizana, kunem se imam razumevanja za musave mankurte koji ne mogu da ga smisle.
Potpuno se slažem sa tobom. Jednostavno, ma koliki on bio grobar, nešto u njemu je loše. Mislim da je loš čovek.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.644
Reaction score
5.461
Imam neki FILING da ce ovi probati da odglume real ne bi li doslo do neke tuce na terenu. Jos ako im ne bude islo kako su zamislili radice to nesvesno jer ce biti u agoniji uz pritisak sa tribina. Argentinci su provokatori sami po sebi ,jos osecam da ce bugarce da se odjednom prokurci plus lebranko standardno. A i poceo je nedovic sa izjavama kako nas ceka u pioniru. Samo kulirati. Taktika ista kao i do sad nemaju oni puno lufta da nesto promene.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.159
Reaction score
14.444
Локација
Brdo Banovo
Moj je filing malo drugaciji, ocekujem (ipak) prosecno ciganisanje- bez papaka, pp aparata i mladica neimara.
Trebalo bi da smo i mi i kurva sigurna za EL, pa je manji pritisak moranja. Uz to, slucaj Kampaco, pa lazni papiri, sumnjam da bi voleli jos jednom da im se nadju na radaru.

Naravno, to su cigani, pa mozda smisle jos neki nacin da "zablistaju".

Sportski, zreli su za 3-0 i ciscenje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top