Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.980
Reaction score
23.810
Локација
Beograd
Žoc o tuči.

"Ja sam bio šokiran. Taj me šok drži. Pre nekoliko godina u Evroligi je doneta odluka da se napravi asocijacija igrača koji su najvažniji, naravno. ELPA takozvana, onda asocijacija, udruženje trenera i udruženje sudija. Svi mi, svako u svkom stafu ima prava i obaveze. To igrači moraju da shvate, svako od nas. Ja sam njima na početku godine, prvi trening objasnio da su igrači Partizana i da će to uvek biti. Kad su u krevetu, restoranu, kafiću i gde god. Kad god se pojavi vest za njih, ti si igrač Partizana ili si doktor Partizana. Tako da, one scene koje sam video. Samo sam šokiran. Nadam se da se to neće ponoviti, imao sam razgovor. Mladi ljudi koji su napraivli ogromnu grešku po meni. Nadam se da uz ono izvinjenje da će shvatiti i da se to nikad neće desiti. Ispred njih je život, imaju mnogo vremena za sve da rade. Ali one slike, šokiran sam", iskren je bio iskusni strateg.

"Pravilnik kluba postoji. Sigurno će biti sankcionisani, koja je vrsta kazne, to će klub odlučiti. Mi imamo pravilnik. Kad sam rekao ELPA, oni su tražili i po ELPA postoje pravila po pravima i obavezama. Moramo reagovati. Šta sam mogao da pričam sem da su oni neko ko je mlad, neko ko u svakoj situaciji treba da kontorlišu emocije, da se ponašaju kao da su igrači Partizana i da praktično u tom smislu nemaju privatan život. Da vode računa o tome gde idu, s kim sede. Sve sam to pričao. Desilo se šta se desilo, ja ne opravdavam. Ja ne znam šta je bilo ispred, neću da ulazim u to. Samo želim i rekao sam, moje iskustvo s njima je takvo da su to odlični momci. Šta se desilo da reaguju tako? Ne mogu da znam. Rekao sam i ponavljam da u našem poslu i na terenu, kamoli negde gde izađeš kontrola emocija nešto važno. Moraš da poštuješ sebe, kao i sve ljude. To je jedini način, nadam se da se nikad neće ponoviti ovo, ni njima ni bilo kome. Na kraju krajeva, svi smo ljudi i pravimo greške. Pravili su grešku, izvinili su se. Toliko znam", zaključio je Obradović.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.266
Reaction score
6.631
Локација
Slobodarska Skotska
Idealna utakmica juce. Opusteno, bez stresa, uz iskoristenu priliku za Ifea i Washa da se dozovu pameti i vrate bar u neku formu. Ne ocekujem cuda od njih dvojice, pogotovo ne u finalu protiv Buducnosti, ali da budu korisniji nego sto su bili u posljednjoj trecini EL svakako. Trebace nam za titulu. A mozda se i "Ife odlazi" brzo pretvori u "Dozivotni ugovor za Ifea", znamo mi i tako.

To sto je Poku igrao na petici a ne Balsa dovoljno govori da se Balsino vrijeme kod nas ubrzano blizi kraju. Da se ne ljubimo...

Sto se tice Drezgica, ne budimo previse kriticni. Decko je svjestan da u Partizanu trenutno, a i doglednoj buducnosti nema previse mjesta. A i svjestan je da Zoc, kao sto smo vise puta zakljucili, nije tu da uci igrace osnovama kosarke. Za to je Mega. Pravilno je zakljucio da ce tamo dobiti mnogo vise prilike da igra i da se razvija. Uopste nije nemoguce da se vrati kod nas za 2-3 sezone kao mnogo bolji igrac nego sto je bio, i kao neko koga ce Zeljko (tada jos uvijek trener Partizana) moci mnogo bolje i vise da koristi i da nastavi da ga razvija kao kosarkasa. Nije bas previse vjerovatno, ali je moguce.

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.333
Reaction score
64.888
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Savo Drezgić me podseća na Nenada Miljenovića, bukvalno po svemu.
Svakako nema mesta u rosteru za njega, možda nekada.
Mnogo je talentovaniji bio Milienović 2 klase iznad.
S tim što je imao očigledan problem sa fizikalijama.
Savo nije nešto fizički inferioran ali je prosečan u svemu.
Svakako je Mega bolje rešenje za njega ali ne vidim neki ekstremni talenat kod njega sem ako je neki ekstreman radnik.
Sve to na stranu, Partizan nije baš dobro okruženje za mlade igrače pa je logično da traže druga rešenja

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.292
Reaction score
7.080
Локација
Beograd
Ne verujem da je Drezgicu uopste plan da se jos uvek vrati iz Amerike za stalno, nego da je dosao samo da odigra KLS plejof i da proba da malo digne sebi cenu u Americi potencijalnim dobrim partijama. U takvoj situaciji Partizan kao opcija nema nikakvog smisla za njega.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.266
Reaction score
6.631
Локација
Slobodarska Skotska
Pa nece bas dici sebi previse cijenu tako sto ce odigrati dvije ili tri utakmice KLS plejofa po 5 minuta, jer ne vidim da će ga, u trenutnoj formi i uzimajuci u obzir da je prakticno presjedio sezonu, ubacivati nešto previše u igru. Tako da igranje na žeton za Megu i nema previše smisla. Ako je pametan ostaće tamo, slušati šta mu se kaže i raditi.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
516
Reaction score
1.432
Ne verujem da je Drezgicu uopste plan da se jos uvek vrati iz Amerike za stalno, nego da je dosao samo da odigra KLS plejof i da proba da malo digne sebi cenu u Americi potencijalnim dobrim partijama. U takvoj situaciji Partizan kao opcija nema nikakvog smisla za njega.
Nije se bas naigrao ni u Americi.Veoma slaba minutaza i slaba statistika.Jeste fizicki podsjecao na Miljenovica,koji je ipak bio i vazio za veceg talenta.Surova je ovo kosarka na Top nivou pa te nedostatak fizikalija apsolutno eliminise ako nisi Sorts.
Sinoc,lijepa kosarkaska predstava.Osjecalo se najvise kod Brauna posledice sorke,ali vrijeme ce to pozlatiti.Dvejn je nepoznanica iz razloga sto mu je ovo potpuno novo,nije mnogo ni bio znacajan u NBA i pitanje je kakav bi bio sledece godine.Sa njim ,ako se nema bolje i sigurnije rjesenje mozda bi se moglo i rizikovati.Sa Ifeom ne bi cekao njegove svijetle trenutke u nekoliko utakmica EL i doprinos u ABA ligi,na tom mjestu i poziciji zasluzujemo mnogo boljeg igraca.Zeljko je sokiran desavanjima od prije nekoliko jutara,ali bez kazni neigranja,sto ukazuje da savrseno kapira stvar.Nadati se trofeju u ovoj ligi,izgleda sasvim normalno.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.605
Reaction score
20.436
Локација
underground
Izgleda da ovaj uzoran ratni invalid sto je dobio flasu u vugla i nije tako uzoran kako se predstavio.

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.333
Reaction score
64.888
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Nije se bas naigrao ni u Americi.Veoma slaba minutaza i slaba statistika.Jeste fizicki podsjecao na Miljenovica,koji je ipak bio i vazio za veceg talenta.Surova je ovo kosarka na Top nivou pa te nedostatak fizikalija apsolutno eliminise ako nisi Sorts.
Sinoc,lijepa kosarkaska predstava.Osjecalo se najvise kod Brauna posledice sorke,ali vrijeme ce to pozlatiti.Dvejn je nepoznanica iz razloga sto mu je ovo potpuno novo,nije mnogo ni bio znacajan u NBA i pitanje je kakav bi bio sledece godine.Sa njim ,ako se nema bolje i sigurnije rjesenje mozda bi se moglo i rizikovati.Sa Ifeom ne bi cekao njegove svijetle trenutke u nekoliko utakmica EL i doprinos u ABA ligi,na tom mjestu i poziciji zasluzujemo mnogo boljeg igraca.Zeljko je sokiran desavanjima od prije nekoliko jutara,ali bez kazni neigranja,sto ukazuje da savrseno kapira stvar.Nadati se trofeju u ovoj ligi,izgleda sasvim normalno.
To je normalno da mu je mala minutaža u rookie sezoni i vecini je. Pri tome nije neki ekstreman talenat pa da ga guraju.
Ali ne vidim šta on sebi ima da diže cenu tamo, eventualno da promeni koledž, a da se to desi zbog par utakmica revijalne lige čisto sumnjam.
Koliko znam od sledeće sezone će igrači biti plaćani, ali to je bitno više za elitne talente nego za njega

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.266
Reaction score
6.631
Локација
Slobodarska Skotska
Dobro sad, i to da li je ekstreman/veliki/prosjecan talenat... Da nije makar neki talenat ne bi razvaljivao u svom godistu prije dvije godine protiv ipak respektabilnih protivnika. Tad nam je bio novi Djordjevic ili ko li vec, a sad kad se nije vratio kod nas (a pitanje je da li ga je ko i zvao), je odjednom samo inferiorna verzija Miljenovica. Takodje, da je novi Lebron Dzejms - naravno da nije. Ali eto, danas je umro jedan od tih velikih talenata, najveci kazu u svojoj generaciji, a u karijeri je postigao daleko manje nego skoro svi ostali iz te iste generacije. Ili da se sjetimo onih dvadeset "novih Lebronova" koje su najavljivali u NBA, od Viginsa do Ziona Viliamsona. S druge strane imas recimo Drazena Petrovica, koji je postao ono sto je postao zato sto je, uz talenat, i ustajao u 7 sati ujutru svaki dan (i u offsezoni, dok su ostali hladili jaja na moru) da trci, i zato sto je satima poslije treninga ostajao da vjezba sut.

Ne vidim ja u Evropi bas nesto previse ultra-mega-gigatalenata. Imali smo nedavno jednog, Madara, pa vjerovatno vise niko ni ne zna gdje je on sada i sta radi.

Ja sam siguran da od njega moze postati sasvim solidan igrac za Partizan u buducnosti. Sigurno bolji i korisniji nego sto su to bili Trifa ili Balsa. Uostalom, rekao je Zeljko i za takve. Ako nisi ekstra talenat, eno ti lopta, eno ti trening, pa radi ko konj i mozda bude nesto od tebe.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
516
Reaction score
1.432
Problem je kod ovih mladjih igraca i talenata,sto kod nas ne mogu da dobiju,niti odgovore minutazi u EL.Cak i utakmice u Aba ligi su im problem i ove godine nisu uspjeli da kroz to takmicenje nadograde kvalitet.Placanjem Koledz lige i to izgleda dosta unosno,cijela Evropa ce biti u problemu.EL je sve starija a malo koji klub moze da razvija svoje talente,pa im je i fnansijski sada isplativije otici u Ameriku.Mega je mamac a imaju prodju kroz menadzerisanje zalizanog.Mi bi Bosnjakovica trebali zadrzati i davati vecu sansu,jer mi je.mnogo bolji materijal od Dregzca.Na zalost sve je manje onih extra talenata,koji i u svojoj dobi mogu da pokazu kvalitet u EL i Aba ligi.

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.540
Reaction score
19.425
Локација
Храм фудбала