Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Individualni rad je jedan segment, drugi segment su jake utakmice, treci segment je jak i konkurentan tim u tim jakim utakmicama.

Bogdan je ove sezone veci deo sezone bio bukvalno jedina napadacka opcija u nasem timu. To je sa jedne strane dobro, ali nije nikakav pokazatelj. Da su tim cinili Bogdan, Milosavljevic, Kinzi, Pavlovic, Tepic i Vesterman i da smo sa tim timom otisli na F4, sto bi sigurno uradili i da je Bogdan u takvoj konstalaciji snaga bio glavni i vodeci igrac on bi sigurno vec sada potpisao ugovor sa NBA ekipom i bio bi verovatno u prvih 15 pikova.
Posto smo mi gro utakmica odigrali sa postavom Bogdan, Dalo, Andric, Bezbradica i jos mozda jedan ozbiljan igrac (Milsoavljevic, Kinzi ili Pavlovic), stvari su malo drugacije, zato i Finiks nije odmah seo za sto sa ponudjenim ugovorom. Iznad njegove karijere i dalje stoji znak pitanja i to zbog toga da li ce se snaci u konkurentnoj ekipi sa jakim igracima pored sebe.
Bogdan je ovaj nivo prevazisao, pokazao je da mu razni Lazici i Blazici u 1 na 1 ne mogu nista, da je najbolji kada ima svu slobodu ovog sveta, sada je vreme da se dokaze u jednoj drugoj dimenziji. Ta dimenzija predstavlja, napad na Evroligu i igranje sa 10 prekaljenih igraca od kojih svako zahteva loptu u svojim rukama.
Postoje igraci koji ce na individualnom treningu da ubace 80% trojke, a onda dodje utakmica i da promasi sve, postoje opet oni drugi koji nisu nikakvi sutera ali ce na jaja da ubaci sve kad treba i samo se to racuna.
Vidim spominje se Aron Bejns, gde je on to napredovao, koliko je on aktivnih minuta odigrao...kad kazem aktivnih mislim na minute pri rezultatskoj klackalici. Sut na 15 razlike nije isto kao i sut Pavlovica za 3 na -7, pa onda prodor za 2+1. E takav je odnos i individualnog rada i igranja u slabasnoj ekipi gde si bog i batina i igranja u nekoj jakoj ekipi punoj individualaca koja napada Evroligu. Tu se treba izboriti za loptu, da ti ekipa veruje (jer ni jedan trener ne moze da delegira loptu igracu, vec to radi tim).
Zato mislim da je Bogdan ovo prevazisao i je nejgova sledeca stanica neki jak Evroligaski tim, ako mu je cilj NBA i svetska klasa od igraca.
 
Последња измена:

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.750
Reaction score
6.268
Predsednik nam je za resetovanje...bez Duleta... a nije da nije imao ko da nam pomogne...

Ja samo hocu da vidim to resetovanje( bez Duletovog dobrovoljnog povlacenja) pa mogu da kazem da sam video sve u zivotu.

Sansa da PSD ,,resetuje" Duleta je ekvivalentna tome da se sprema razanj u sred Teherana. Ima valjda taj Danilović makar malo mozga ili hoće da nam se klub stvarno raspadne. Ako neko treba da bude resetovan to je on. Bice tako i nikako drugačije ili KKP neće ni biti!
 

idio hroma

Izopačena Partizanština
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.838
Reaction score
608
Vujosevicu zbog svega sto je ucinio za nas KKP i nas pokret generalno toliko zelim sve najbolje da bih menjao sve titule koje ce on ubuduce osvojiti ako ce mu to produziti zivot i povratiti zdravlje koje je naruseno. Iako znam da ce on opet uraditi po svome.
Da umesto njega to odluci kum od Fida iluzorno je komentarisati.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.750
Reaction score
6.268
Naravno, ako se Dule povuce zbog zdravlja to je sasvim druga prica. Kapa dole najvecem medju nama a mi teramo dalje.

Ako stvari krenu drugim tokom kao krajem aprila i pocetkom maja onda nasem KKP sledi takav raspad da se nikada nece oporavti. Evo zasto tako mislim.

Nas klub funkcionise kao sistem spojenih sudova gde nedostatak nekog dela vec cini masinu ranjivom. Kljucni delovi u sistemu KKP su:
1. Istorija kluba, trofeji i duh koji taj klub nosi vise od pola veka
2. Dule i njegov fanatican rad sa igracima. Gde su igraci deo porodice i igraju za slavu ali ,,rastu" iz dana u dan
3. Navijaci, bukvalno svi kojima je krv crno-bela ( a takvih nema puno). Tu spadaju i delovi ,,agenata" i zabranjeni i pucisti i semenkari i svako ko ide da na -5 ceka karte po par sati na hladnoci. E kada se ta masa skupi i ujedini oko Duletovog rada to je INSTITUCIJA koju znaju sirom Evrope.

Kada se poremeti odnos medju ovim faktorima vec nas becki hor falsira i nije to to... A primera ima dosta. Pariz i sukob oko karata, Duletova podrska mutavom, podela medju navijacima itd... Sa druge strane kada se sve kockice sloze kao protiv CSKA u Areni valjak gazi sve ali bukvalno sve pred sobom.

Kao sto nije moglo da se funkcionise posle Pariza tako ovaj sistem ne moze da funkcionise bez DVa. On je taj kljucan sraf u sistemu koji sve drzi na okupu i u ovako teskoj situaciji. Bude li se dogodio neki potres u klubu koji bi rezultirao Duletovim odlaskom u nerazjasnjenim i sumnjivim okolnostima KKP prestaje da postoji u ovom goreopisanom obliku i spada na nivo ikebane (kk hemofarm pre par godina). Tacka dva (odnosno drugi stuba nase dominacije)ide iz kluba, a sa tackom dva rusi se i tacka tri. A bez stavke 2. i 3. dobro se zapitajte ko smo i sta smo mi... Kada nema Duleta da radi sizifov posao i kada u klub dodju profesionalci koji ce igrati i zbog para videcete kada ce se opet ponoviti ,,casovi ljubavi". Kada, NIKADA... Mene prvog taj Partizan ne bi video, a prethodnih godina sam ihahaj puta dolazio u Bg samo da bih pruzio podrsku Duletu i momcima (cesto zanemarujuci i svoje obaveze koje nisu male). Ali to je ljubav prema ekipi i treneru koji bi ,,isli i kroz zid ako Dule tako naredi". Dok me za fudbalere uglavnom boli ona stvar da se cimam 500 u oba pravca, bolje nisu ni zasluzili...

Tako da Sasa pamet u glavu, nemoj da rusis ono sto je neko godinama stvarao...

P.s ako niste primetili SISTEM bi savrseno funkcionisao i bez naseg predsednika
 
Последња измена:

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
slika01.jpg

slika002.jpg

slika03.jpg

slika04.jpg

slika05.jpg

slika006.jpg

slika007.jpg

slika008.jpg

slika10.jpg
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Vujošević: Zaveslaji u kontrasmeru, menadžeri sve čine da Bogdan ostane u Evropi, ali ne Partizanu

Menadžerska agencija intenzivno traži prostor da Bogdanović izvesno vreme još provede u Evropi, ali, ne računajući da će to biti Partizan, kaže trener Partizana Duško Vujošević

sp-vujosevic-bogdanovic_620x0.jpg


Bogdanu Bogdanoviću se ispunio NBA san, istina na malo odloženi period, s obzirom da Feniks, na 27. pika prve runde ne računa još godinu, dve, uz očekivanja da se srpski bek vrati u Evropu i, igra za Partizan. Izjava je, ni manje, ni više stigla od generalnog menadžera.

- Njegova pozicija na draftu je veliki uspeh, ali i priznanje igraču i klubu pošto je postao to što je postao-bila je prva reakcija trenera crno-beleih Duška Vujoševića na ono što se dešavalo sa prvom klupskom zvezdom preko Atlantika u noći između četvrta i petka.

Pre polaska za SAD, reprezentativni bek je izjavio da ako ne dobije „ugovorne garancije” da lako može da se desi da ostane još sezonu u Humskoj. Doduše, to je bilo još dok je tinjala nada da srpski šampion može „završiti” u kvalifikacijama za Evroligu, a ne u Evrokupu, ali...Koliko je uopšte realno očekivati da najbolji igrač, bez obzira što još neće u najjaču ligu, ostane tamo odakle je krenuo u „beli svet”?

- Normalno da bih voleo da ostane u Partizanu kada još neće u NBA, kao što izvesne šanse postoje, uprkos komplikovanoj finansijskoj situaciji u klubu. Međutim, eggzistiraju i zaveslaji u kontrasmeru-u svom stilu, krajnje plastično će poznati stručnjak.

Iako će Feniks „pažljivo pratiti dalji razvoj Bogdanovića”, nemajući ništa protiv da to bude dres dosadašnjeg kluba, koji je, takođe, dobio komplimente američke strane, Vujošević će:

- Menadžerska agencija intenzivno traži prostor da Bogdanović izvesno vreme još provede u Evropi, ali, ne računajući da će to biti Partizan, tako da su već počele karakteristične igre. Bogdan ima opciju da izađe iz ugovora pod određenim uslovima, ako se odluči za odlazak u NBA.

Podsećanja radi, protekle zime se silna prašina digla oko eventualnog prelaska Bogdanovića u Fenerbahče kod Željka Obradovića, pa su letele „sekire” na relaciji klub-menadžer Aleksandar Rašković. Ali, mnogo je izvesnije da mlada evropska zvezda u usponu nastavi karijeru u nekom bogatijem kontinentalnom klubu, koji bi mogao da plati malo „teže” obeštećenje.

( Novosti )
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.371
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
So you are the type of player that respects his opponents even if they are your bitter competition for winning a trophy?

Well, as a matter of fact, I have been a long time fan of the team that I have mentioned, Partizan Belgrade. This year particularly was extremely hard for them as they struggled with some serious, unfortunate injuries, they missed some key players but they still managed to make remarkable results in domestic competitions and Europe. They have a great coach by their side, Dusko Vujosevic, and I would also like to use the opportunity to thank him for the good luck that he gave me for the draft after our game in the Adriatic League semi-finals. I wish him and Partizan all the best in the future, I will still be watching their games as much as I can and I'll be cheering for them even from here.
Сад нисам сигуран дал смо балијски или усташки клуб :D

Иначе апропо играча који су чували ББ, извињавам се али морам да окачим ову слику, погледајте овог умоболника, која је то физиономија, и онда мораш да гледаш ту фацу целу утакмицу.
104279987991106134400453.jpg
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Галатасарај жели Бертанса

Турски клуб је спреман да плати 200.000 евра за Партизановог играча, а тренер црно-белих Вујошевић наговестио је да би прихватио добру понуду за летонског кошаркаша

BertansDavis.JPG


Кошаркаш Партизана Давис Бертанс могао би да пређе у Галатасарај, преноси грчки сајт Еурохупс.

Како се наводи, турски клуб је спреман да понуди 200.000 евра за летонског кошаркаша, а недавно је тренер црно-белих Душко Вујошевић наговестио да би прихватио добру понуду за њега.

Он је 2011. године изабран као 42. пик Сан Антонија, а прошлу сезону у Јадранској лиги је због повреде одиграо само завршницу такмичења у којој је имао просек од 10,3 поена и 2,7 скокова.

Бертанс је у последњем колу у ТОП 16 фази Евролиге против Галатасараја у Истанбулу постигао 11 поена, уз 3 асистенције и два скока.

Током каријере наступао је за Ригу и љубљанску Олимпију.

Шампиона Србије је недавно напустио и Жофри Ловерњ, који је прешао у руски Химки.

( Zurnal )
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Турке отерати у три лепе пичке материне! Ја разумем да су они свесни наше ситуације и све то, и да Берта је био повређен, али 200К за оваквог играча? Па то је тако потцењивачки, да ја немам речи.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Jos i ovo...

Sjajni šuter, kako sada stvari stoje neće put San Antonija, koji polaže prava na njega, već će karijeru nastaviti u Evropi. Za njega su najviše zagrizli Galatasaraj i Olimpijakos.

I meni je smesna ova suma od 200.000e, pojavio se i grcki Ciganijakos pa ko da vise ako vec mora da ode... I to daleko vise...

Ostaje još da se vidi ko će od ta dva kluba ispuniti obavezu prema Partizanu, odnosno ko će isplatiti ugovorom propisano obeštećenje (Galata je ponudila 200.000€, što je znatno manje), a zatim i zadovoljiti finansijske uslove letonskog reprezentativca.

( Novosti )
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Турке отерати у три лепе пичке материне! Ја разумем да су они свесни наше ситуације и све то, и да Берта је био повређен, али 200К за оваквог играча? Па то је тако потцењивачки, да ја немам речи.
Dakako nego da su svesni naše situacije... Malo zbog Mačvana koji igra za njih i znaju da mu dugujemo prilično novca, a malo više zbog Bertinog menadžera koji je Cigan par ekselans... Taj je dodatno nafilovao stvari!
 
Последња измена:

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.950
Локација
Žrnov
Što se tiče Duletove izjave da je bilo lobiranja protiv nas (u šta, ponavljam, ne sumnjam ni najmanje niti jednog trenutka)....

Nisu ni morali da mnogo lobiraju i dojavljuju Đordiju naše finansijsko stanje... DOvoljno je bilo samo neko da im prevede bar 2-3 Duletove konferencije, gde on priča da nismo platili igrače, da imamo bivše igrače kojima dugujemo, da nemamo sponzore itd, itd...

Ispade da je to "otvaranje očiju" Partizanovcima bilo pucanje u nogu klubu :(

EDIT:

Dule počeo i o marketingu da priča da je važan :D
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.750
Reaction score
6.268
&Jasmina

Ma nisu krive Duletove konferencije, on poslednjih x godina isto ,,ukazuje'' na našu situaciju pa im to do sada nije smetalo. Prošle godine je ,,kukao'' isto možda i više pa govnima to nije smetalo da igramo El ove godine.

Jednostavno, nemamo para i nismo im interesantni. To je jednino istina, ostalo su samo izgovori...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.950
Локација
Žrnov
Naravn da ne mislim da je DV kriv zbog konferencija... samo hoću da kažem da smo i mi time Evroligi dali do znanja da nemamo apsolutno nikakvu podršku - niti od nezavistnih sponzora niti od države...

Samim tim, kao profit-oriented organizacija, Đordi je zaključio da im za k**ac ne trebamo jer ne mogu nikakvu korist od nas da imaju...
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
A Šilobad mrtav ladan čovek izjavio da je ABA liga trebala da lobira za nas :pop :pop

Pa šta si ti čoveče radio!?
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Може Дуле да буде алхемичар, све ће то да анулирају ови из Управе.

Једноставно, кад је организација клуба у питању живи очај.


Јасно је да појединци не раде свој посао, ем их боли курац да се цимају, ем не знају.
Господо, морално би билио да се торњате из клуба.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top