Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Strap-on

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
618
Reaction score
58
Ne znam zasto ovde vlada misljenje da ce se oni ugasiti ako ih dobijemo. Mi imamo posao sa dva bolesna mozga i ne bi me iznenadilo da sledece godine dupliraju budzet pa sve i da igraju samo ABA ligu
 

ImaJedanTim

Grobar
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
441
Reaction score
19
A i imaju šanse i da osvoje EC i da se i tako plasiraju u EL....

Ajoj da, EC valjda nece osvojiti, dok kroz kvalifikacije imaju ogromne sanse... kad je mogao Ritas , mogu i oni. Na kraju krajeva sa Evroligom se nikad ne zna, u slucaju da se nikako ne kvalifikuju ne bi me zacudilo da iskesiraju za vajld kard kao Bajern.

Svaka cast igracima na borbi u Moraci, Bertans se velikom brzinom vraca u formu, to najvise raduje... Odlicno je to sto je F4 tek za mesec dana, dotle bi i bez Kinzija skockali solidnu ekipu.
 

Head_Hunter

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
706
Reaction score
17
Локација
NBGD
cestitke za prolaz na f4,tamo nam je i mesto zato sto smo mi za druge institucija
ps.Besovicu vrati se,sve ti je oprosteno
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
524
Reaction score
18
Локација
Толошка Шума
Јесте мада прошлих година је онај сектор између ложе и нашег копа био 95% наш али су цигани за ову утакмицу проширили ложу и на тај сектор па већина није могла ни да дође до онамо јебо им пас матер па је сједио куд ко.

Иначе најциганскија организација од кад памтим да играмо овдје.

Истина, зато се и селило у вип ложе на разне форице, гробље се сналазило како зна :D

Интересантно, мислим да је баш исти овај резултат (65:61) био прије 3-4 године, кад је Џаваи давао слободна за побједу

Црна Гора воли Партизан !

http://www.youtube.com/watch?v=KXTQIx0y7TI&list=UUaOJXMDPDwCHzhM6F3818bg
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Čestitke na ulasku na f4..

Imajući u vidu silne povrede i sve muke i vražbine koje su pratile ovu sezonu, čestitam igračima i Duletu.

Prošle sezone je bilo slično, koš sina Dragana protiv Cedevite u Zg u zadnjoj sekundi nam je doneo plasman na f4, daj Bože da se sve ponovi kao prošle sezone i ABA i Srpska liga su naši :partizan_fan:
 

Dr.Hofmann

Guest
Dobro je otaljasmo ovo nekako u pm..

Jeste da je teška patnja gledati našu igru poslednjih sezona posebno ove poslednje, ali šta ćeš tako je kako je, koliko para toliko i muzike, bitno da se uzimaju ovi "domaći" trofeji.
Postadosmo i mi Makijavelisti , šta ti je navika na trofeje...

12 sekundi do kraja 5 razlike za nas i napad Budućnosti i ja kažem matorom gledaj sada kad Gagić napravi faul u prvih par sekundi njihovog napada i ono bam, na po terena se zaletio kamikaza:buhaha ( a naravno u bonusu smo odavno)...:D

Idemo na Cedevitu u polufinalu i to je svakako najbolja opcija za nas, oni nas u Beogradu jako teško mogu dobiti i pored svih naših mana ove sezone, dobićemo ih na frku i galamu ako nikako drugačije uz 15000 + navijača u areni, to je za njih potpuno strani teren i ambijent u kojem oni ne znaju da igraju.

Bravo za naše Grobare u Crnoj Gori i okolini i pored svih prizemnih radnji i opstrukcija domaćina , Partizan je oped imao vetar u leđa u Podgorici to njih boli neviđeno..

Da je prodaja karata išla normalno, bilo bi u najmanju ruku 50% naših u dvorani znaju oni to jako dobro, pa guza gaće žvaće:D
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Мајку им по 100000000. пут јебем!

Прво је било одлучено да МИ добијемо халу (према заслузи и спортским резултатима), а сада је одлучено да делимо халу са ћокијевим приватним клубом.

Тековине владавине СНС-а су опште присутне.

Кокеза се просипа за фудбал, ево их и у кошарци, ово је само почетак...
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Velika poeda u Morači i osiguran F4 ABA lige... Sad kad smo taj pritisak skinuli s pleća možemo se posvetiti utakmici u Krasnodaru i pokušati da rasturimo Lokomotivu (malo zezam Kecmana :D)!

Šta dalje!?

Čeka nas još utakmica protiv Cedevite, a onda mesec dana Superlige i Eurolige da se izbrusi forma za taj F4 koji sve donosi i odnosi!

Kad bih mogao da biram protivnika u polufinalu sa trenerskog apekta između Mrča i Repeše... Pa naravno Mrčo!

E sad, što se igračkog kadra tiče, vs. FMP ili vs. Cedevita... Ipak za nijansu pre vs. Cedevita!

Savršena opcija bi bila Cedevita sa Mrčom na klupi, tu nema dvojbe, ali jbg... Nije moguće!

Pre F4 se mora izvršiti pritisak na sudije i na one koji ih delegiraju jer bi u eventualnim polufinalima Partizan - Cedevita i FMP - Cibona zbog poznatih interesa mnogo bilo lakše pogurati Cedevitu protiv nas nego Cibonu protiv Mutanata.

Ako posle poslednjeg kola ova dva polufinalna para budu i definitivna onda je jasno da sudije iz Srbije i Hrvatske ne mogu suditi mečeve u polufinalu, pa će to biti prepušteno sudijama iz Slovenije, BiH i CG.

Shodno tome odmah nakon poslednjeg kola insistirati (ako treba i svakog dana da Dule jaše čečnike SIDRO-a) da nekom slučajno ne padne na pamat da za naš meč u polufinalu delegira Zdravka Rutešića (CG) i Petra Obradovića (BiH)!

Takođe, na rukovodstvo lige izvršti i pritisak da objavi što pre da se polufinalni mečevi i definitivno igraju u jednom danu... Nikakvo podmetanje u dva dana ne sme da dođe u obzir!

Mutant se inače od jutros razleteo, kumi i moli i ligu i Cibonu da igraju u nedelju umesto u ponedeljak...
Ja bih iskreno voleo da oni odigraju pre nas, pa da mi znamo na čemu smo pre meča sa Cedevitom :D

Šalu na stranu ako Mutanti dan ranije dobiju Cibonu (a učiniće verovatno sve da to urade jer su im isti zicer u polufinalu) onda je nama utakmica sa Cedevitom pro forme, pa možemo je iskoristiti kao neki taktički poligon za pripremu kasnijeg polufinala... Lepo bi bilo da dobijemo, čisto da pokažemo da smo tu ipak svoji na svome, ali uz skrivanje glavnih karata!

Verovatno da isto ovako razmišljaju i u Cedeviti, tako da očekujte atipičnu utakmicu... Ali da prvo sačekamo rezultat iz Zagreba (ako se bude igralo dan pre) pa ćemo i mi i oni lako!?
 

Ilija_RS

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
248
Reaction score
50
Mrznja prema ciganima nikad dosta..Ajde po kojem osnovu oni dobijaju dvoranu, da li ce neki novinar to pitati?...

http://mondo.rs/a675738/Sport/Kosarka/Beograd-gradi-halu-za-Partizan-i-Zvezdu.html

Kako sam se iznervirao jutros dok sam citao ovo pa to je strasno, ova dvorana je obecana bila od Ministarstva omladine i sporta PARTIZANU (i to posle plasmana na f4 evrolige za postignut izuzetan rezultat) i trebala je da bude PARTIZANOVO vlasnistvo! Ovo je nevjerovatno sta se radi, i onda je jos nekima na forumu smor kad Dule ponavlja kao papagaj da nas unistise razni "mali"!
Jebem im sve zivo, u zivotu nisam mrzio nikoga, njih od pretprosle godine mrzim iz dna duse, svi da pocrkaju u teskim mukama ja bi slavio! Govna iz predgradja!

Mijenjam misljenje potpuno! Dajte FMP u polufinalu ako je ikako moguce!
Nazalost tesko je ostvarljiv ovaj scenario..
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
sada smo svi naivni odjednom.. vucic, mali, coki itd itd.. a kada je bilo glasanje svi su brže bolje zaokružili pickoustog gebels pedofila. svaka 4tvrta punoletna osoba u srbiji je glasala za to govno.

kakvi smo mi kao narod tako nam se i vraća..
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Verovatno će i ta hala biti na vodi...

Što se tiče utakmice i genralno naše igre tokom sezone, pokazalo se da se mi ne snalazimo u divljakoj košarci i brzom ritmu bez mnogo pameti. Tako smo se sinoć mučili prvo poluvreme, tako nas je Makabi jebao u prvom poluvremenu i tako smo puklli od fmp-a. Nije bilo lako pobediti sinoć jer smo igrali pod velikim pritiskom i u uslovima koji su na granici regularnosti. Ipak pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, bar iz mog ugla, a nepotrebno brljanje pred kraj je samo stvorilo lažnu sliku ekstremno neizvesne utakmice.
Žo i Bogdan najbolji,pratili su ih Berta i Pavlović ali ja bih naročito pohvalio Gagića koji je davao poene u najvažnijem delu susretu i što je još bitnije rešio problem koji nas je mučio 20 minuta- skok u odbrani.
Ono što je bitno jeste da se na svakoj utakmici vidi napredak u po nekom elementu igre, tako da verujem da ćemo za ovih mesec dana uspeti da sve ukomponujemo i budemo ponovo prvaci u aba ligi.

Ono što me lično izluđuje jeste izvođenje auta posle primljenog koša. Dok sebi dozvoljavamo(naročito u EL) da nam protivnik posle našeg koša trči u leđa, mi loptu izvodimo posle 5 sekundi razočarenja primljenim košem. To je nedopustivo.
 

Intruder

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
328
Reaction score
10
bitno je da smo obezbedili f4,sada jos i EL pa makar skim god igrali.Sto se sinocne utakmice tice,mnogo lose odigrano i jedino je Lovernj zasluzio prelaznu ocenu,svi ostali velika nula.Musli,Gagic i Milutinov blage veze nemaju,koliko su samo zicera sinoc promasili to je za nevericu[vise od 15 poena sigurno]..
 

Drej

Početnik
Учлањен(а)
09.12.2011
Порука
187
Reaction score
10
Da je tako kako ti kazes, da su sinoc svi osim Lovrenja zasluzili jednu veliku 0, izduvali bi mi 20 razlike. Po cemu su svi zasluzili 0, po cemu Bogdanovic, Bertans, Tepic, Pavlovic?

Slazem se sa tobom ovo oko nule samo za centre, za ostale se ne slazem uopste.
 

Ilija_RS

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
248
Reaction score
50
Je li TK sutra ide na ta dodatna snimanja i preglede u Americi? Ne trazim nikakve insajderske informacije odma da se zna, da mi se Gazda ne naljuti :D

Samo cekam i sve sa nadam Kinzijevom tvitu da je sve ok i da nam se vraca pa ne bitno za koliko dana...
 

Burinski

Početnik
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
173
Reaction score
26
Cestitke i zahvalnost igracima i strucnom stabu za plasman na F4.
Potenciranje slabe igre (u vecini komentara) u utakmici sa ovolikim ulogom je maliciozno.
Ti zemljace sto zahtevas 80+ pobede ubedi Bo-a I Aleksa Marica da nam popune pozicije 1 i 5, bar do kraja ove sezone. Onda dovedi I Majka D’Antonija da odmori malo Duleta i pokaze mu kako se osvajaju trofeji uz atraktivnu igru, pogotovo namenjenu za gledaoce od 16-.
Nasa velicina proizilazi (izmedju ostalog) iz toga sto dobijamo one najvaznije meceve, kao sto je bio ovaj od juce.
Divim se Bertansu I njegovoj beskompromisnoj zelji za igru ne obazirajuci se na status svezeg rekonvalescenta. Ide na ulaz, skace preko igraca, nema nikakve zadrske u njegovoj igri. One dve izgubljene lopte su rezultat toga sto je nizi igrac (Bogdan) izvodio aut, a visi (Berta) je trebao da je prevodi preko pola. Mora(lo) je to ozbiljnije osmisliti i odigrati.
Imamo zicer situaciju, F4 na nasem, domacem terenu. Trebalo bi to pametno iskoristiti, dobiti polufinale i na krilima rasterecenosti zbog plasmana u Evroligu, razbucati rivala u finalu i upisati i ovu sezonu zlatnim slovima u nasu zlatnu knjigu. Dule zna ko je najbolji rival za nas u polufinalu.
Pad tenzije zbog vaznosti ucesca na F4 iskoristiti za kvalitetnu igru u Rusiji i pokazivanje statusa starosedeoca u ovom takmicenju u odnosu na domacina.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Samo cekam i sve sa nadam Kinzijevom tvitu da je sve ok i da nam se vraca pa ne bitno za koliko dana...
Slažem se, uopšte nije bitno za koliko sa dana vraća.
Kada nas je ostavio na cedilu u utakmici u Podgorici.
Kada će nas ispaliti u meču sezone u Krasnodaru.
Uopšte nije bitno kada se vraća. Što se mene tiče, posle ovog ispaljivanja, uopšte nije bitno ni da li se vraća.
A njegov tvit mi je bitan kao lanjski sneg :)
Ako su doktori i Dule rekli da može da igra, onda može da igra. Tačka.
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Posto je meni ostalo urezano da si ti profesor u skoli, ja mogu samo da budem svestan zasto su ove mladje generacije sve debilnije i debilnije.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Apsolutno, već mesecima pažljivo pratim šta piše i sve što napiše je u najmanju ruku za povraćanje.
Ako nam takvi ljudi rade sa decom, šta onda da krivimo Vučića...


Kinzi će se vratiti, ako ne mora na operaciju. U suprotnom je završio sa nama. Nadam se da će ipak biti sve OK. Mora se desiti i nešto pozitivno ove godine. Neviđeno nam je bitan taj lik. Njegova volja i energija, plus kvalitet su velika prednost na našoj strani.

Meč u Krasnodaru je retko nebitna utakmica. Apsolutno nebitna.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top