Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.022
Reaction score
7.654
Da je svestan koliku eqzistencijalnu krizu medju Grobarijom stvara, popisao bi brat petnaest puta odjednom :D
Nego...sta mislite za pleja, nikako sebi u glavi da pronadjem neki dobar fit za Željkov sistem(kada je već Slukas otpao, o Kalatesu neću ni da pomišljam)?
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.360
Reaction score
1.924
Локација
Gde god ti da igras...
Ја сам убеђен да ће Жељко први да одустане ако Миротић има озбиљних проблема! И већ сам се помирио да неће потписати. Што пре сви преломимо у глави да неће, лакше ће нам бити када званично буде објављено да неће.
Najbolje da tako ozbiljni trener i igrac tek tako odustanu od dogovora i planova jer ima umobolnika na netu i u drustvu(citaj covici,terzic,) uopste, gde bi tome bio kraj?
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Ова сага око Миротића, исти одвратан осећај када смо добили обе у Мадриду, а сви били скењани чекајући шта ће бити са Егзумом и шта ће нам изрећи дисциплинска комисија ЕЛ.
 

strong_nis

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
162
Reaction score
410
Локација
Tamo_negde
Ako je raskinuo sa barsom ugovor,trebao bi da potpise sa nama ili da da saopstenje javno,ovo vise gubi smisao,a tek nas ceka plej I centar,mnogi ce osedeti I preziveti srcane udare )
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top