Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.443
Reaction score
2.210
More mozda je bolje da se osigura Zeljko dozivotno na klupi jer je on zadnji branik koji radi i stiti klub bez njega bi nastao raspad i sto vise iskrivljenih kicmi u cast zahvalnosti drzavnom vrhu. Ovo sto nam se danas desilo oko transfera novog hoteljera je za rubriku verovali ili ne. Samo da ne ostai trag za predstojecu sezonu.
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.088
Reaction score
5.045
Локација
vezenemam
Čitava naša transfer politika ovoga ljeta se vodila oko Mirotića. Poslje ovoga niko živ nam doći neće. Ambicije Final 4. smješno
Dal si ozbiljan?
Nama se transfer politika ovog leta vodi na Ostanku Kapitena, Zeka i Nanelija. Uz Aleksu, Smajlija i ostale, to je srž ekipe.
Ostalo je sve nadogradnja, bilo "guja ljuta" znana kao "Mirota" bilo neko drugi.
Idemo dalje...kao pijani milioneri, može nam se!
Kako bejahu oni skorašnji naslovi "Pao doveo 10, CZBGD 9 igrača, a KKP cilja Mirotića"!
 

GoranMd

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
79
Reaction score
723
Локација
Modriča, Republika Srpska
Kad bih mogao pojeo bih dzigericu svoju i zakopao se 16m ispod ilovače.

Mirotiću ispao si pičkica, koliko god to grubo zvučalo, pružio si ruku Željku i Zoranu, klub se prilagodio tebi i tvojim zahtjevima i na kraju ništa, transferi koji su bili sigurni sada su upitni.

Ostoja jebo te žvaljavi !

Volim Partizan !
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.002
Reaction score
11.797
Локација
JNA
Jbt, šta je Stojković isptrpio i preživio, a ovaj veliki duhovnik se usrao kao pičketina, a usta mu Boga puna.

Kakav moralni prevtrljivac.

I još šupak toliko dugo razvlačio da bi nakon date riječi ovako nešto saopštio.

Ako ima imalo istine da ti je na odluku uticao i sinod SPC, pa druže, serem ti se na takvu vjeru. Bolje ateista biti, nego licemjerni vjernik kao ti.

Ostojiću, i tebi se na grob treba posrati kad umreš kao što će i više od 70% građana Srbije predsjedniku ako ga nadžive.
Potpisujem i ovo. Kao sto je ovo gnoj od drzave, tako je i Mirotic ispao cava. Druze, dao si rec Zeljku Obradovicu, Savicu i kapitenu ekipe da dolazis, i kao nisi znao za pritiske i za tenzije, nego si tek od juce saznao? Jedina zal mi je ta sto smo ga cekali mesec dana, a za to vreme smo mozda mogli dovesti neke druge igrace. Verujem samo Zeljku i Savicu, verujem da znaju sta rade.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Прво јасно да му су пријетили, па по друштвеним мрежама смо читали "да ће га чекати пакао у Арени", да је "издајица" итд. Шта је оваки добијао питање али опет да одустаје ради тога. А није први пут да одустаје од Србије. Саопштење клуба вјероватно морање јбг. Више и Остоју не могу критиковати дошао би још гори.
Миротићу адио, у јуну следеће године биће ти криво што си пропустио Партизан.
 

GraveDigger88

Početnik
Учлањен(а)
04.04.2023
Порука
120
Reaction score
596
Локација
Netherlands
Ali najjači deo izjave je gde ne želi da deli narod a ovim postupkom je upravo to uradio i to na mnogo gori način i uspešnije. Ne ulazim u to da li je to uradio namerno ili ne.
Svi dobro znamo kakvo je stanje u našoj Srbiji, nažalost i u rukovodstvu kluba, da se ne lažemo. I kao i svakom drugom aspektu života i ovde uspevaju da nas zavade, tako da umesto da uživamo u lepoti Partizana i sporta mi se prepucavamo, blatimo i time zaboravljamo važne stvari. Hajp smo sami napravili, tj navukli nas mediji kao lemure. Ali hajde da pokušamo da ne padnemo na to, da pokažemo da je Partizan iznad svega toga.

P.S. Ako ovo nije Partizanština onda ne znam šta jeste.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Ja mislim da mu se pravoslavni brat Slukas požalio kakve je sve prijetnje dobio i kakve sve muke trpi, kad je prešao u Pao i onda je prepodobni Mirota shvatio kakvu bi podelu izazvao u pravoslavnom biću, a kad mu je to Porfirije potvrdio, udario je 20 šiba po leđima, kao kaznu za pogaženu riječ, i objavio urbi et orbi da za 4 miliona po sezoni ide u Pao.
Ne vjerujem u prijetnje,
Vjerujem u pohlepu.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Kada je pocela sva ova prica oko mirotica prvo sto mi je bilo u glavu je sut 1/10 u polufinalu EL. Ne kazem da nije jedan od top igraca Eurolige samo izgleda da se muda skupe kao klikeri kad je najvaznije sto je pokazao i u ovu situaciju sa nama. Teraj dalje igumane mi cemo se nekako snaci i bez tebe.

A za ove koje siru defetizam kao jao kukala nam majka propao nam prelazni rok zato sto ovaj nije dosao radila bi sekira.
Tu je najveci trener tu je Zoki Savic produzili smo 3 od 5 nosioca od prosle sezone plus Aleksa, Balsa, Smajli , Trifa dosli Jare i poljak (da plolewa kurwu) treba nam jos malo da se kompletiramo.

Znam da ste nervozni ali opustite se malo.
 
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
335
Reaction score
1.759
Локација
Панчево
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
349
Reaction score
2.402
Локација
Beograd
sa igračke strane, teško da ćemo bolju četvorku i zvučnije pojačanje dovesti (Tu je Zek koji posle ovoga, dobija epitet najbolje četvorke u Evropi)

sa ljudske strane, ne treba nam bezmudaš koji hoće sa svima da bude dobar, dupetom na OBE stolice
znaš, kao igraću ja za Partizan ali ću da imam dobar odnos sa navijačima ciganke i sa njihovim taborom, da udjem u Pionir i aplaudiram orcima na tribini
tako ne može rođače
daću “časnu” reč Žocu i Saviću, ali ću brže bolje da je pogazim jer dobijam uvrede ‘nate
da se ogradim, ako su mu stvarno neke “ozbiljnije glave” pretili porodici, onda odbij da dođeš, ALI, izadji u javnost sa tačnim imenima i prezimenima, i svim informacijama, transparentno
a ne ovako, krajnje pičkasto
kao što je neko napisao, vaspitan kao devojčica… jeste, itekako, karakter devojčice

brat Naneli bacio mošu smrdljivom ciganskom otpatku iz prvog reda, pa im se jos dodatno najebao keve preko drustvenih mreža, i jel mu fali nešto? koliko znam, i on ima troje dece i ženu
Lesor polomio pičkicu pedertruseva, dobijao razne pretnje i uvrede kako će ga neko tući kad izađe da prošeta po Bgu na vodi, i jel se desilo nešto?

daj Bože da svako pojačanje bude crnac iz nekog najgoreg geta u Americi, sa golemim mudima i bolu u kurcu za sve ostalo sem za klub, a ne ovako sa ovim kvazi vernicima i ljudima čija reč nema težinu
pljuc

i naravno, ostoya picko smrdljiva zalizana
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.737
Reaction score
29.560
Локација
Beograd
Dobro bre ljudi, dokle više o Miroti? Ako oće nek dođe, ako neće onda znači da i nije bio za nas...
Значи неће и није за нас...
Sad moze da bude "srbin i crnogorac godine".
Колико ја знам о њему он је играо за Шпанију... НЕ за Србију и НЕ за Црну Гору...

Неће да дође да не дели људе по бојама клуба? Брате, и недоласком си их поделио више него икад! Ако нећеш да делиш људе по бојама клуба, што онда играш кошарку? Па увек је играш у бојама неког клуба или неке репрезентације...ПРОТИВ неког другог клуба, других боја и других навијача, друге репрезентације...

Сходно томе, све најбоље ван терена, али кад и ако дођеш да играш против НАШЕГ клуба и НАШИХ боја...
želim mu da dobije još 100 plaketa gejjlija godine i da će kada igra protiv nas čitava arena da ga pozdravi kako zaslužuje.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Nisam puno iznenadjen.
Prizeljkivao sam da dodje, samo zato sto je medju najboljim igracima u evropi, ako ne i najbolji. Sa druge strane, cela prica oko njega, ukljucujuci i sapunicu koju sam opisao u prethodnom postu, je toliko ciganska i ljigava da sam samo zeleo da se prica zavrsi pa kako god.

Ovo sto je klub napisao govori o kurcopusackom mentalitetu Mijailovic Ostoje.
Ovo sto je Mirotic mrtav hladan napisao govori o njegovom karakteru.
Onaj ko ne zeli da nas deli od cigana, nije za nas dres. Vredjati ga od prvog do poslednjeg minuta prvi put kad kroci u Arenu, kad se vec ne razlikujemo od cigana. Karakterna i moralna pickica.

U klub dovoditi iskljucivo Kamerunce. Ne dam brata Kevina, Zeka i Lajsnu ni za 100 ovakvih licemera kojima su usta puna cojstva i junastva, a delima pokazuju da imaju muda velicine klikera.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.274
Reaction score
10.716
Локација
underground
Ako je ovo saopstenje kluba objavljeno bez odobrenja Zeljka i Savica , siguran sam da je sledeca vest odlazak njih dvojice.
A ako je objavljeno uz njihovo odobrenje onda te pretnje (za koje sam siguran da ih je bilo iz vrha ) ipak nisu bile toliko ozbiljne da bi on odustao . Ne bi ni Zeljko ni Savic doveli nekog u tu situaciju da imaju nekog na dusi jer su ocigledno procenili u tom slucaju da ga mogu svojim autoritetom zastititi.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.744
Reaction score
11.362
Локација
.
Kaže čovek neće da deli ljude, odavno smo mi podeljeni... Nije uopšte bitan on, mene njegova odluka nije razočarala koliko mi se gadi iz dana u dan ovo životno okruženje, uvek kad pomislim da nema gore, demantuju. A Ostojić soli rane saopštenjem...

Ali opet, sa druge strane kad se pogleda, samo shvatiš veličinu jednog Željka Obradovića koji je došao da se rve u blatu u klubu koji voli.
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Izmedju da bude broj ili heroj Mirotić je izabrao prvo, veći je Partizan klub od bilo kakvog nabedjenog vernika, nije došao ali dolazi on ove godine na lopatu, verujte mi, karma je čudo. I ne bi se iznenadio da igrač koji dodje umesto njega bude ljubimac navijača i x faktor u ovoj sezoni.
A intervju pudlice eurohoopsu u ovom trenutku samo govori da je služba bila iza stopiranja njegovog dolaska.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top