Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

mrksašin

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
139
Reaction score
610
Локација
Beograd
Ovog Kabokla sam potajno merkao već dve sezone. Više kao četvorku, nisam imao pojma da je sada ovoliki. Mogu samo da zamislim njega i Smajlija zajedno kad počnu da mešaju protivničke odbrane. I onda udje Zek da ih takve zbunjene iskažnjava. Žao mi je samo što nije i Lesor tu.
 

malicovek

Početnik
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
185
Reaction score
1.768
Локација
Beograd
Je l' ovo prvi Brazilac u KKP?

Bruna se sećam još sa drafta 2014. kada je i Bogdan draftovan. Tada su ga okarakterisali kao brazilskog KD-a i mislim da mu je to dosta negativno uticalo na ishod karijere u NBA. Previše se očekivalo od njega kao krilnog igrača, a on jednostavno nije imao brzinu za tu poziciju, a tad je baš počela ludnica u NBA za igračima profila kao Durent. Od tad ga nisam pratio i bilo mi je čudno kako nije izabrao neki EL tim nakon odlične sezone u Ulmu. Bio je jedan od najinteresantnijih slobodnih igrača na tržištu.

Jedva čekam i da grobari shvate da čovek nije prava 5. ali sasvim solidno pokriva tu poziciju. Imaće ogroman defanzivni uticaj na igru zbog nerealnog raspona ruku, a u napadu neće imati problem i da raširi igru jer je izuzetno mobilan i ima pristojan šut.

Jedva čekam da ga vidim na parketu, nadam se da će se lako prilagoditi na EL košarku.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.179
Reaction score
6.952
Локација
NbG
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
244
Reaction score
1.108
Локација
Trebinje
Хвала к.. више, једва преживјех од суботе до данас!!!
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Citiram telesport

Kuriozitet dovođenja Kabokla mogla bi da bude komparacija sa Edijom Tavaresom po jednom aspektu. Naime, zvezda Reala vlasnik je najvećeg raspona ruku u Evroligi (2.36m). Ipak, Bruno ne zaostaje mnogo od Valtera pa se može pohvaliti drugim mestom i rasponom ruku od 2.31m. Takav podatak sigurno neće ostati mrtvo slovo na papiru, već i ogroman faktor defanzivnog izdanja Partizana i možda ključ rešavanja problema zaštite sopstvenog koša.
 
Учлањен(а)
04.07.2022
Порука
211
Reaction score
801
Локација
Beograd
Ponitka je jako vazan za skok. Uvek se dobro pozicionira, ume lepo da se zagradi, ima vrlo dobar tajming i anticipaciju. Nema neku visinu, ali mu nije ni potrebna s ovim vestinama da bi bio jako dobar na skoku. Kaboklo ika monstruozan raspon ruku, izuzetno je snazan, i deluje mi da i on jako dobro ume da obezbedi sebi poziciju, tako da kad se malo uklope braca, nadam se da ce da fercera i taj aspekt igre kako treba.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top