Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
A mozda se i zajebe i odigra konacno jednu dobru i konstantnu sezonu,on to svakako moze, samo treba sam sa sobom da prelomi, sta ce biti u zivotu, fizikalije svakako ima dobre.
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
I nije baš tako kako pišete. S. Janković ima kvalitet i ako sredi glavu može da bude od velikog značaja. Ima dobru fiziku, može da širi i da pogađa. Ima prilično dobar step bek. Kada rutinira (automatizuje) one pokrete koje ume i može i kada stekne samopouzdanje biće mnogo bolji. Uz to, čini se da je korektan momak i što je bitno domaći igrač. O čuvanju Berona je besmisleno pričati, tu nema Stefanove krivice. Prvo, 4 koraka, drugo Berona često ni igrači njegove mere ne mogu čuvati i treće, trener je morao da predvidi preuzimanja i da Stefan ne ostane na Beronu ako ne može. Jbg ovde se u nebesa dižu igrači iz Usa sumnjive reputacije a neko ko je rizikovao da dođe kod nas kudi iako nije pravio gluposti koje nisu drugi. Videćemo šta je radio preko leta, pa ćemo da sudimo.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.954
Reaction score
21.927
Delim mišljenje, možemo mi da steknemo ovakav ili onakav utisak kroz gledanje utakmica, ali je pitanje i šta on pokazuje na treninzima, da li se i koliko zalaže, koliko trener veruje u njega, kako utiče na atmosferu... Uostalom, njegov status se nije ni dovodio u pitanje u ovom prelaznom roku, tako da sam siguran da ostaje u timu.
Očekujem da će da bude jedno od iznenađenja, jer kao što kažete, najveći problem su mu glupe odluke, što se sa ovakvim trenerom može svesti na neku prihvatljivu granicu. Ako pored toga samo malo bude podigao procente, mi smo dobili modernu četvorku. Mislim da je vredno rizika.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.720
Reaction score
23.271
Локација
Академија
Нама је следеће сезоне кључни играч Раде Загорац. Нама треба домаћи играч који зна шта је Партизан и шта значи носити тај дрес. С обзиром да је Вања отишао а да је Новица на заласку, то је једино Загорац. Ако се он избори с том улогом, ако експлодира, покренуће се цео тим у правом смеру. Надам се да ће се то десити.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Pa valjda će i Jankovići i Zagorac uz nove kvalitetne saigrače s kojima će raditi svaki dan, postati bolji. I neće biti pritisak na njima.
 
  • Like
Reactions: mvp

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.477
Reaction score
41.286
Локација
Žrnov
Izgleda da smo dobili pojacanje u upravi
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Kakva "bonba" prelaznog roka, pade u dvorište komšija! I onda neko da zameri kad se kaže da imamo zajedničku upravu...daj vamo kokice! :kokice
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
Sta reci? Mnogo mi se svidja ovaj potez.

Mi pleja kao sto je Aleksej saljemo na pozajmicu, vidi se ogroman pomak. Decko bi i sada mogao da bude komotno drugi plej u ozbiljnim ekipama. Mislim da on jos nije dodirnuo plafon i da ce mu lezati Italijanska kosarka. Da smo ga poslali u Grcku ne bih bio toliki zagovornik ovog poteza. Ali mislim da Trinki zna gde ga salje, zasto ga salje. Mislim da moze da se vrati kao raznovrsniji igrac. MNOGO mi se svidja ovaj potez.

KK Partizan kao najbolji i najveci tim u ovom delu evrope ne sme sebi da priousti da mu Aleksej Nikolic danas igra 20minuta po meu. Mozda gresim, ali i on je stranac? Jednostavno svidja mi se kako decko igra, ali mi smo Partizan. Djukicu izvini.

Mada kad se setim i nekih nasih rezervnih plejeva mozda i nisam u pravu. Napravismo igrace od Aljose i Vukasina Aleksica, Pota i sl.
Svakako vidi se pomak, i optimista sam ogroman.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.346
Reaction score
11.158
Локација
underground
Ovaj igrac je potpisao za KK Mladost,nadam se da je to deo neke strategije za buducnost ,jer ne verujem da bi dovodili Amerikanca,tek tako,da Mladost izbori opstanak,doduse i prosle godine je bio Amerikanac u tom klubu,ali verujem da se za ovog pitao Trinkijeri.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Tericco white se spominje...

Nadam se da shvatas da je to sprdnja.

Teriko se spominje iz sprdnje u svakom prelaznom roku. Kao neko mitsko bice koje ce nam resiti sve probleme, mada, nismo vise sigurni ni da li postoji, ali je bas blizu potpisa, suska se sto bi se reklo...
Nesto kao Sabalala u fudbalu.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.296
Reaction score
18.559
Локација
Kej Republika
Tericco White je beo, u gipsu kad je ceo.
Njegovo ime postalo je bastion gluposti poslednjih 10 prelaznih rokova.
Ko njega pominje kao pojacanje opasno troluje.


Inace super posao za Alija. Ako je Trinki resio da mu je visak ove godine, ova prica za odlaskom u Italiju je winwin prica za nas.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top