Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Interesantno je kako je ljudima isto kad se neko pojačava sa el strancima a neko kad se pojačava sa evrokup ili neproverenim amerima koje trebaš čekati da dođu i onda poistovećuju pa i vi imate stranaca koliko i mi.

Nebuloza ali dobro. Zašto ovakav tim nismo smeli napraviti prošle sezone? Nisam teoretičar zavera ali to je tako pa je tako mi ne smemo imati ekipe sličnih kvaliteta, jedino što se možemo nadati je da smo uboli sa strancima pa da se pošibamo sa njima.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.301
Reaction score
10.818
Локација
Beograd
Imamo, možda, isti ili približno isti, broj stranaca, ALI nisu ni približno istog, ili bar sličnog, kvaliteta i renomea, zvučnog imena i opasno dobrih dosadašnjih karijera, tako da je to poređenje samo jednim malim delom tačno... Nažalost, ne u našu korist...
 

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
170
Reaction score
761
Локација
Добој, Република Српска
Не знам шта није јасно око довођења странаца! Просто мора тако. Тринки је већ говорио на ту тему, нама домаћи играчи одговарајућег квалитета нису доступни из знаних и незнаних разлога. Једино ако нећемо Ратковицу на плеју, Андрића на шутерској позицији и Божу Ђумића на центру, па да се опет упустимо у борбу за опстанак!
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Trinki je promenio ekipu iz korena, od igraca u koje se "kleo" prosle sezone polako odlaze jedan po jedan, Bandza da nije bilo povrede igrao bi i KLS, Amar Gegic je "Nesta Maldini Barezi" pa je pusten olako rekao bih a mogli smo ako je vec tako da napravimo od njega novog Vesu Petrovica da bude "policajac" u odbrani, Aleksej Nikolic sasvim dobar back up plej poslat na pozajmicu, Vanja Renfro i Dzok su otisli a dosli su sada istina bolji igraci pogotovo Parahovski koji je pun pogodak po meni i treba to uklopiti sve. Verujem u njega nije to problem znam da ce raditi najbolje sto ume sa njima medjutim sve njih treba prvo nauciti sta je to Partizan i ciji dres nose, da nisu dosli ovde da se zezaju jure sponzoruse i splavaruse (pogotovo amerikanci) i slicno, a ako ne ostane Novica pa bar na da sedi na klupi svaku utakmicu i ne ulazi uopste u igru ja iskreno ne vidim osobu koja ima autoritet da to uradi i da napravi medju njima dobru hemiju da "drzi svlacionicu" i da deluju kao tim. Ne bih voleo nikako da nam se desi i obije o glavu ono sto se dogodilo milogorcima prosle sezone da igramo divlju kosarku i da nam treba 5 lopti na terenu i nadam se da toga nece biti.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.084
Reaction score
15.796
Локација
Храм фудбала
E jebiga pa nije im mogao reci neko vas je doveo pre mene, kurcu ne vredite, ali zato sto nemam druge igrace koristicu vas.
I meni je Amar djelovao kao nek potencijal, ali momak posle nas igra u Tuzli cini mi se, tako da ce mu Partizan definitivno biti vrhunac karijere.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Novica mora da ima ulogu koju je imao alvertis kod Obradovica u panatinaikosu, a stranci i selekcija... videcemo sledece godine u ovo vreme jel vredelo ili ne... mnogo zavisi od Trinkijerija, nadam se da jeste toliko dobar koliko se cini, a i on je ovakvom selekcijom sve stavio na kocku, samo sto mi imamo mnogo vise da izgubimo od njega...
Verujem u dobru sezonu i u bolje godine pred nama
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Samo da napomenem u vezi domaćih igrača (uključujem u to i eksYu) da isti moraju da se prate mesecima, godinama, da se ulaže u njih, da se razgovara, održava kontakt i da se reaguje na vreme. Slažem se da je tržište prezasićeno američkim igračima koje je lakše dovesti, a pritom su i jefiniji od naših. Samo u takvom slučaju nema mesta kukanju kada dođe do pičvajza u ekipi (nadam se da kod nas to neće biti) jer je mentalitet tih igrača takav. Meni naš tim nije po volji i iz ovog ugla mislim da se možda trebalo ili Vanja zadržati (kapiram da se zasitio, ali opet) ili Dragan završiti na vreme (april, maj). Sada treba misliti i na godine koje dolaze, pa staviti u poslednja mesta rotacije naše mlade. Jbg Pecarski slab - jeste, ali onda ga šalji gde će da jača pod proverenim nadzorom ili ga pusti da igra ili ako nema vajde pusti i traži drugi prospekt. Takođe treba imati na umu primer koji ne volim navoditi, ali nas je zakopao Davidovac, ne Faje ili Rivers... Da li je bilo opcija od domaćih znaćemo za 4,5 meseci, jer ako se ovi stranci ne pokažu onda jeste. Rezultat je jedino merilo. U ovom momentu ja verujem Trinkijeriju i nadam se najboljem.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.994
Reaction score
26.022
Локација
ante portas
Ja bih ostavio Pecarskog da stasava pored ovih jačih , starijih , iskusnijih na treningu.
Ima tu dosta prostora da se kali i da ojača.
Ko nekad Novica pored Miloja i Drobnjaka.
Ne bih ga slao nikako na pozajmicu, ne vidim gde bi išo.

Imamo pregršt igrača od kojih može dosta da nauči : Parahuskog , ove Amere atlete Mozlija ,Rašona. Idealna situacija za njega ako je shvati na pravi način.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Koliko sam razumeo Pecarakom ističe ugovor na kraju sezone.
Ja ne dobije priliku sigurno da neće da ga produži.

Realno ove godine nije da je nešto napredovao kod nas
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Neki igrači da bi postali EL igrači, moraju pre toga da budu EC igrači.
Ovi igrači su valjda dovedeni iz nekog razloga, jer imaju EL potencijal, neki su i igrali EL, neki će igrati.

Svakako željno čekamo sezonu i nadamo se trofejima.
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Ma ja sam siguran da smo pogodili, jedino je Mozli macka u dzaku. Vidjecete, ima KK da gazi ove sezone.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Све то посматрам веома поједностављено. Сви из претходне сезоне (појединачно или као екипа) су дали свој максимум и урадили највише што се на терену могло урадити. Нико заправо није континуирано одскочио у смислу да је "направио разлику", ону која добија велике серије и осваја. Свако је успео да уради понешто и понекад. То је довољан доказ да ако правиш екипу "за нешто више",, мораш имати екипу од играча који пре свега имају индивидуални потенцијал који ће (ако се и када уклопи) и донети оно што желиш.

Емоционално и интуитивно, жао ми је Лендејла и Вање. Сигурно да је и Си имао своје тренутке... Међутим, сви они су мање-више играчи који не могу квалитетом играти у шампионском тиму. Мислим, можда престрого судим али ови момци, ма колико их ми волели, не могу одговорити захтеву.

Да ли ће моћи будућа екипа - видећемо! Заправо, о свима који су отишли ћемо моћи да судимо тек након што видимо какви су ови што су дошли. До тада је веома тешко рећи "овај је требао да остане" или "овај је требао да оде".

Не могу се отети утиску да је прошла сезона изгубљена на неправду и крађу а да су момци заслужили више. Овде пре свега мислим на АБА лигу која је једино релевантно такмичење (било) прошле године.

О крађи у КЛС не треба посебно трошити речи. Покрали су нас за све новце. Ипак, фалило је и "оно нешто", једноставно то није била "она екипа" и јасно је да је фалило ту нешто, да је све постигнуто "на мишиће". Није било рутине, аутоматизма, негде је фалило кошаркашке интелигенције, негде масе и кила... Сувише дуго пратимо кошарку, спадамо у ред кошаркашки најписменијих навијача и глупо би било порицати лимитираност која је прошле године била очигледна. Дакле, промене су биле нужне а да ли су и адекватне - видећемо.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Па управо ми то жао, не њега лично већ тога што је тако испало. Мислим да би истински допринео много више овој екипи него оној прошлогодишњој.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.663
Reaction score
2.830
Локација
Humska ulica
Taj sa odbranom koju igra ima da unakazi Zalgiris u EL.
Ostavio tim na cedilu u KLS ,zapalio prvom prilikom i jos ce neko da pati za njim
Art i Nikola Jankovic ok prica skroz,tu je i Mozli za izivljavanje na obrucu i to je to
 

revolution

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2019
Порука
28
Reaction score
58
Локација
beograd
informacije iz uprave pionira je da se renovira gradskim parama i da se reciklaza uspela izdogovarati za termine utakmica i treninga na taj nacin kao da mi ni ne postojimo.....naravno u sadejstvu sa upravom pionira i grada....onda je ostoja trazio reciprocitet te mu je ustupljna arena po skoro istim novcima ali sa ugovorom na pet godina......zapravo arena uglavnom zvrji prazna kad je ne puni polusvet koji ide da slusa drekavce, pa je ovo nacin da arena dodje do novca....grbovic je jedva docekao da iz inate reciklazi ,dogovori 24 casovni zakup male sale...sad bi se corava nakaza izbecila ali je dobio sve sto je trazio pa nije smeo da se drelji....
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top