Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Lesor je možda za čergare puna kapa.. Ja se iskreno, nadao nekom boljem za nas.
O Lovernju tek da ne pričamo. U svakom slučaju, ukoliko je istina za Lesora, dobrodošao.
Ipak ima razlike igrati u Evropskom gigantu košarke, kakav je Partizan. I igrati u nekom fantomskom recikliranom klubu. (Donekle mi i žao što ih Dule ugasi. Nekadašnji derbi je imao neku posebnu draž. Ovo igraš sa njima.. Ali, nije to to. Kad znaš da "oni", nisu koji bi trebalo da budu).
Kada napišem, ima razlike.
Za očekivati je da Lesor (ukoliko zaista dolazi), podigne nivo igre, shodno klubu u kom bi igrao. ;)
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.254
Reaction score
3.720
Malo što sam gledao prethodne godine, dosta bolji nego svojevremeno kod cergara. Bacanja i dalje skromna. Masa je tu. Sa Mozlijem bi to već bilo korektno za EC. Neka bude kao Roberts koji je došao od cigana manje vise neprimetno, a izrastao u jednog od heroja sezone.
 

Cane77

Početnik
Учлањен(а)
11.09.2021
Порука
108
Reaction score
266
Локација
Bileca
Ono malo sto sam Lesora gledao video sam dosta kosarkaski neinteligentnog igraca. Ima dobre fizikalije ali ne koristi to bas najbolje, u odbrani visoko iskace. Nadam se da je popravio svoju igru i da ce kod nas odigrati sezonu zivota. Nadao sam se Monrou ali dobro ako je u pitanju Lesor neka nam je sa srecom.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Ne znam šta je problem.
Žofri je ubedio Lesora da potpiše za Partizan umesto FMP kako bi igrali Evroligu sledeće godine.
Admin i Radovan III uvek nađu rešenje

Ne zaboravi i Srecka Sojica koji takodje uvek nadje resenje. Mozda su cetvorica admina isli na veceru pa imali lepu brenu za 4 osobe od Zoca da jedan od njih pusti neku zagonetku.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.310
Umesto da uživamo u činjenici da je došlo vreme da nas vodi Želimir, da možemo da se zajebavamo i licitiramo ovakvim imenima a da ne zvučimo kao da smo komplet nenormalni, neki se ovde nalaze uvređeni što je moderator postavio zagonetku... :banghead:

Doveli smo jednog Kevina Pantera ej, i LeDeja i Jam Madara! Biće sve dobro, šta dobro biće fenomenalno! Ko god da dođe na 5. Uživajte bre malo u svemu ovome, pričaćemo unucima verovatno o sezonama koje slede! :napred-partizan:
 
Последња измена:

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.663
Reaction score
5.545
Ne znam koga ocekujete kakvog centra? Malo ste se svi zaleteli, do juce smo imali Jankovica sad odjednom ne valja Lesor ali bi valjao Rid na primer. A isti su. Gledao sam kad su igrali prosle godine u EC njih dvojica su vodili ekipe. Lesor jak skocan, da li je precizan, jbg, ali ne moze biti losiji od Jankele. Tako da ako bi potpisao to bi bio dobar potez. Jos ako Mozli bude spreman to ce biti ekstra. Lesor Mozli, Miletic na cetvorci Smajlaga i Zak. Puna kapa.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.778
Reaction score
22.947
Локација
Beograd
U svakom slučaju, masa i samo masa nam treba, a ovaj je pokretna masa i svakako nije isti igrač od ranije, a fizikalije su sigurno nisu lošije.
Nedostatak bacanja kao i kod Mozlija i Jankovića, ali to se da popraviti.
Lični utisak, Lesor, zdravi Mozli, Koprivica, Miletić, back up, Ledej i Smajli, ja itekako zadovoljan, svi nabrojani tek treba da "nadođu", što je nekako baš u našem fazonu...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top